Erkekler neden bu kadar azgın amcıklar?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
LenychSauron
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 8 months
 Erkekler neden bu kadar azgın amcıklar?

Unread post by LenychSauron »

Uzun süredir boşandım, 4 yaşında bir oğlum var. Adamı bulmak için boşuna uğraştım. İlk önce oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı. Bana çok güzel kur yaptı, yaklaşık 10 gün boyunca aktif olarak tanıştık, sonra yapacak bir işi vardı ve iletişim boşa çıktı. Daha sonra en yakın arkadaşım beni bir adamla tanıştırdı. İki ay çıktık, birlikte yaşadık, her şey çok güzeldi, sonra ayrılmamız gerektiğini söyledi. Bence tamam, bir tanışma sitesine kayıt olacağım. Başka bir adamla tanıştım, o da bana çok güzel kur yaptı, ilk randevum Moskova’daki bir restorandaydı, ikincisi Eyfel Kulesi’ndeydi, yatakta tüm eski sevgililerimden daha iyiydi. Yanıma gelip bir oğlum olduğunu öğrendiğinde vedalaştı. Daha sonra başka biriyle tanıştım. Onu eve getirdi, oğluyla tanıştırdı ve o da ona pahalı Lego verdi. Seks sırasında bana aşkına yemin etti. Ertesi gün sabah seksinin ardından ortadan kayboldu. Erkeklerin bu kadar kaygılı olmasının nedeni bu mu??? İlk başta size çok güzel bakıyorlar ve seks veya birkaç aylık ilişkiden sonra birleşip sikişiyorlar.
These users thanked the author LenychSauron for the post:
Vik.ruba80
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Erkekler neden bu kadar azgın amcıklar?

Unread post by kadınköle »

LenychSauron: 20 Nov 2023, 21:58 Uzun süredir boşandım, 4 yaşında bir oğlum var. Adamı bulmak için boşuna uğraştım. İlk önce oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı. Bana çok güzel kur yaptı, yaklaşık 10 gün boyunca aktif olarak tanıştık, sonra yapacak bir işi vardı ve iletişim boşa çıktı. Daha sonra en yakın arkadaşım beni bir adamla tanıştırdı. İki ay çıktık, birlikte yaşadık, her şey çok güzeldi, sonra ayrılmamız gerektiğini söyledi. Bence tamam, bir tanışma sitesine kayıt olacağım. Başka bir adamla tanıştım, o da bana çok güzel kur yaptı, ilk randevum Moskova’daki bir restorandaydı, ikincisi Eyfel Kulesi’ndeydi, yatakta tüm eski sevgililerimden daha iyiydi. Yanıma gelip bir oğlum olduğunu öğrendiğinde vedalaştı. Daha sonra başka biriyle tanıştım. Onu eve getirdi, oğluyla tanıştırdı ve o da ona pahalı Lego verdi. Seks sırasında bana aşkına yemin etti. Ertesi gün sabah seksinin ardından ortadan kayboldu. Erkeklerin bu kadar kaygılı olmasının nedeni bu mu??? İlk başta çok güzel bakıyorlar ama seksten veya birkaç aylık ilişkiden sonra kötü bir şekilde birleşiyorlar.
Bunun çocukla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çok az insan bir başkasının çocuğunu desteklemek, büyütmek ve onunla ilişkili tüm hemoroidlere katlanmak ister.
Автор темы
LenychSauron
İlgi gösteriliyor

Womanslave: 20 Nov 2023, 22:05 Bunun çocukla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çok az insan başka birinin çocuğunu destekleyip büyütmek ve bununla bağlantılı tüm hemoroitlere katlanmak ister
Sahip olduğum bir arkadaşlık sitesinde belirtmiştim bir çocuk. Hatta bir keresinde ona Lego bile vermiştim. Ve sonra birleşti.
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

LenychSauron: 20 Nov 2023, 22:07
Sanırım çocukla ilgili. Çok az insan başka birinin çocuğunu destekleyip büyütmek ve bununla bağlantılı tüm hemoroitlere katlanmak ister
Sahip olduğum bir arkadaşlık sitesinde belirtmiştim bir çocuk. Hatta bir keresinde ona Lego bile vermiştim. Sonra birleşti.
Böylece bu süreçte onun konusunun bu olmadığını fark etti.
Автор темы
LenychSauron
İlgi gösteriliyor

Womanslave: 20 Nov 2023, 22:08 Yani bu süreçte bunun onun konusu olmadığını fark ettim
Seks sırasında mı?! Onunla neredeyse hiç konuşmadı bile
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

LenychSauron: 20 Nov 2023, 22:16
Bu süreçte bunun onun konusu olmadığını fark ettim
Seks sırasında mı?! Onunla neredeyse hiç iletişim kurmuyordu
Hayır. seks için doğru zaman değil. Ve onu yeni gördüğümde.
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Firavun faresi »

1-Ya da belki sadece sensin?
2-soru: -Neden bu kadar aptalsın - birkaç tanıdık edin ve onları hızla yatağına sürükle?..... Kıçını tekmele!
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 9):
Yunanca10, Zorba Carrie, Gudgeon, Alex020362, Anatolik, Lis, Bob2390, Denach, Endişeli
Автор темы
LenychSauron
İlgi gösteriliyor

Mongoose: 20 Nov 2023, 22:26irkaç tanıdığım var ve beni hızla yatağınıza sürükleyin
Ben sizi sürüklemedim. Onların inisiyatifi her zaman
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yunanca10 »

LenychSauron: 20 Nov 2023, 21:58 Uzun süredir boşandım, 4 yaşında bir oğlum var. Adamı bulmak için boşuna uğraştım. İlk önce oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı. Bana çok güzel kur yaptı, yaklaşık 10 gün boyunca aktif olarak tanıştık, sonra yapacak bir işi vardı ve iletişim boşa çıktı. Daha sonra en yakın arkadaşım beni bir adamla tanıştırdı. İki ay çıktık, birlikte yaşadık, her şey çok güzeldi, sonra ayrılmamız gerektiğini söyledi. Bence tamam, bir tanışma sitesine kayıt olacağım. Başka bir adamla tanıştım, o da bana çok güzel kur yaptı, ilk randevum Moskova’daki bir restorandaydı, ikincisi Eyfel Kulesi’ndeydi, yatakta tüm eski sevgililerimden daha iyiydi. Yanıma gelip bir oğlum olduğunu öğrendiğinde vedalaştı. Daha sonra başka biriyle tanıştım. Onu eve getirdi, oğluyla tanıştırdı ve o da ona pahalı Lego verdi. Seks sırasında bana aşkına yemin etti. Ertesi gün sabah seksinin ardından ortadan kayboldu. Erkeklerin bu kadar kaygılı olmasının nedeni bu mu??? İlk başta çok güzel flört ederler ama seksten veya birkaç aylık ilişkiden sonra kötü bir şekilde birleşirler.
Doğru sorulan bir soru cevabın yarısını içerir.
Birincisi, tüm kadınlar kulaklarıyla sever; bu yüzden seni sikmek isteyen erkekler amcıktır.
İkincisi, senin fikrinle meşguller, sadece seni sikmek istiyorlar ve hepsi bu.. ..
üçüncüsü, buharlaşıyorlar çünkü seksten sonra devam etmek ve sıkışıp kalmak istediğinizi anlıyorlar, ama onlar sadece erkek - onu içeri sok, çıkar ve koş.
Bakıyorsun yanlış yerdesiniz ve hızlı bir sonuç istiyorsunuz, bu yüzden herkesin üzerine koşuyorsunuz .

1 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Mongoose: 20 Nov 2023, 22:26 a birkaç tanıdık ve beni hızla yatağınıza sürükleyin
I seni sürüklemedi. Onların inisiyatifi her zaman
Ama sen reddetmedin, bu da müsait olduğunu ve dolayısıyla savunmasız olduğunu gösterdiğin anlamına geliyor.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 3):
Gudgeon, Alex020362, Endişeli
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

LenychSauron: 20 Nov 2023, 22:29
irkaç tanıdığınız ve onları hızla yatağınıza sürükleyin
Ben sizi sürüklemedim. Onların girişimi her zaman
Ciddi bir ilişki için bir koca mı arıyorsunuz yoksa ??? Gözünüze toz atarlar ama eriyip giderler!
Elbette benim için mantık yürütmek kolay)))) Ama yine de... evlilik, aile ya da ilkel sikiş farklı şeyler.
Last edited by Firavun faresi on 20 Nov 2023, 22:57, edited 1 time in total.
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Gudgeon
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Henüz dört sayılmıyor, devam edin. Çocuğuyla birlikte mükemmel bir eş/koca bulan pek çok kadın var.
Ben içtenlikle inanıyorum ki çocuk asıl dezavantaj değildir. Belki beklentileriniz çok yüksek? Belki o şakadaki gibisin, ertesi sabah hemen “Al Borya, masa kuralım” diyorsun?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
Firavun faresi, RedFox, Serg_A, küçük, Endişeli
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Mongoose: 20 Nov 2023, 22:42 Neden Eyfel Kulesi sizi baştan çıkarsın ki, ciddi bir ilişkiden yanasınız
Bu, erkeklerin beleşçi değil, ciddi olduğu anlamına gelir; bunlardan bazıları lezzetlidir .
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Firavun faresi
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Hooligan Carrie: 20 Nov 2023, 22:54
Mongoose: 20 Nov 2023, 22:42 Eyfel Kulesi neden baştan çıkarsın ki, ciddi bir ilişkiden yanasın
Bu, erkeklerin ciddi, beleşçiler değil, ne lezzetli bir haşhaş.
Aaaah işte! Hiç dikkat etmedim! Yazardan özür dilerim! (Düzeltmeye çalışacağım) Teşekkürler Kerry!
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Okudum ve hala neden katlı olduğunu anlamıyorum. Herkes seninle ilgilendi ve oğluna hediyeler verdi. Hepinizle iyi seks yaptınız, bir tanesiyle de mükemmel seks yaptınız. Adamlar her şeyi güzelce yaptılar ve seni kırmadılar. Aşklarını itiraf ettiler Neden esnekler? Tanıştıklarında mutlaka evlenmeye söz vermediler. Böyle iyi adamlar orada olduğu için şanslısın.
Seni gücendirmek istemiyorum ama belki de bir aile kurmaya yönelik ciddi niyetin olup olmadığını öğrenene kadar hemen yatmamalısın.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 6):
Zorba Carrie, Gudgeon, Vik.ruba80, Anatolik, Serg_A, Endişeli
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

Ksenofont: 20 Nov 2023, 23:00 okuyun ve hala neden bunu yaptığınızı anlayamıyorsunuz
yani evet.. ve bir kadının şikayet edip etmediğini anlayamıyorsunuz .. veya övünme..)
These users thanked the author Pierro for the post (total 3):
Zorba Carrie, Anatolik, Endişeli
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ksenofont: 20 Nov 2023, 23:00 ama belki de gerçekten hemen yatmamalısın
Peki, nasıl yatmazsın? Her şeyden önce seks istiyorum. İkincisi, ayağınıza göre ayakkabı bile deniyorlar, yani...
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
Alex020362, Vik.ruba80, Serg_A, Ksenofon, Endişeli
Ale_xxx
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30

Unread post by Ale_xxx »

Womanslave: 20 Nov 2023, 22:05 Bunun çocukla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çok az insan bir başkasının çocuğunu destekleyip büyütmek ve bununla ilişkili hemoroitlere katlanmak ister.
Bu çocuğun annesiyle ilgili... ama o görmüyor ya da görmek istemiyor...
These users thanked the author Ale_xxx for the post (total 4):
Gudgeon, Alex020362, RedFox, Anatolik
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Timurlenk »

Olası korku. Başkasının çocuğuyla nasıl başa çıkılacağını yanlış anlamak. Baş edemeyeceğinizden korkmak, çünkü kaçmak, ilişkiyi sürdürmekten daha kolaydır.
Ve bu yüzden, buraya değil, o adamlara sormalısınız.
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Rasaroam »

LenychSauron: 20 Nov 2023, 21:58 Uzun süredir boşandım, 4 yaşında bir oğlum var. Adamı bulmak için boşuna uğraştım. İlk önce oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı. Bana çok güzel kur yaptı, yaklaşık 10 gün boyunca aktif olarak tanıştık, sonra yapacak bir işi vardı ve iletişim boşa çıktı. Daha sonra en yakın arkadaşım beni bir adamla tanıştırdı. İki ay çıktık, birlikte yaşadık, her şey çok güzeldi, sonra ayrılmamız gerektiğini söyledi. Bence tamam, bir tanışma sitesine kayıt olacağım. Başka bir adamla tanıştım, o da bana çok güzel kur yaptı, ilk randevum Moskova’daki bir restorandaydı, ikincisi Eyfel Kulesi’ndeydi, yatakta tüm eski sevgililerimden daha iyiydi. Yanıma gelip bir oğlum olduğunu öğrendiğinde vedalaştı. Daha sonra başka biriyle tanıştım. Onu eve getirdi, oğluyla tanıştırdı ve o da ona pahalı Lego verdi. Seks sırasında bana aşkına yemin etti. Ertesi gün sabah seksinin ardından ortadan kayboldu. Erkeklerin bu kadar kaygılı olmasının nedeni bu mu??? İlk başta çok güzel kur yapıyorlar ama seksten veya birkaç aylık ilişkiden sonra kötü bir şekilde birleşiyorlar.
Şakada nasıldı?
" Dört kez evlendiyseniz ve her seferinde suratınıza yumruk atıyorlarsa, o zaman sorun evlilik değil yüzdür." (c)☝️
These users thanked the author Rasaroam for the post:
RedFox
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by PlajTavşan »

Bu, yaşı bilinmeyen, henüz 4 yaşında bir çocuğu olan ve uzun süredir boşanmış bir kadın tarafından yazılmıştır. Dış görünüş ve sosyal statüden bahsetmiyorum. Erkeklerle tanıştığınızda ne beklersiniz? Karşınıza çıkan ilk erkeğin ve benim anladığım kadarıyla sıradan bir adam değil, şartlı olarak 3 aylık güzel bir flörtün ardından suçlu bir erkeğin sizi karısı olarak alması, mutlu yaşayacaksınız ve o oğlunu büyütecek mi?

Mantık tam olarak açık değil. Yalan nedir? İçlerinden herhangi biri sana ciddi bir ilişki veya evlilik sözü verdi mi?

Gerçek hayatta buna benzer pek çok durum gördüm ve bana yaklaşılan kadınların aksine sonuç her zaman açıktı. Seni toplarlar, sana güzelce bakarlar, seninle birkaç kez yatarlar ve vedalaşırlar. Tekrar ediyorum, neye güveniyorsunuz? Amacınız nedir? Peki erkekleri neye dayanarak seçiyorsunuz?
Last edited by PlajTavşan on 21 Nov 2023, 00:11, edited 1 time in total.
These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 4):
RedFox, Vik.ruba80, Anatolik, Endişeli
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

Bu konuyla ilgili her şey harika: erkeklere karşı tutumu ifade eden başlık, "gerekli" cevabı içeren soru ve çok eskimiş "flört-seks-sicil dairesini beklemek" şeması.
Belki sadece sen misin? Bir koca bulmak için çalışmayan bir programda ya da karşılığında hiçbir şey veremeyeceğiniz gerçeğinde... Bence herhangi bir erkek için başlı başına bir hediye olduğunuza dair güvenin bir yeri var. Ve seks yapmak yeterli ve bu kadar, senden başka bir şeye gerek yok, o zaman kayıt ofisine davet ve tercihen içerik bekliyoruz.
bir erkek bulmaya çalıştım
Kendi kendinize cevap verin: ne için?
Seks için mi? Demek buldun. Zaten dört! Bu bir başarı!
Ya da başka bir şey için mi?
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 4):
RedFox, Serg_A, Bob2390, Endişeli
Автор темы
LenychSauron
İlgi gösteriliyor

Gudgeon: 20 Nov 2023, 23:52u çocuğun annesiyle ilgili...sadece o görmüyor ya da görmek istemiyor...
Ne yapabilir miyim??? Peki bu neden benimle ilgili?!
Gudgeon: 20 Nov 2023, 23:52 Kendiniz cevaplayın: ne için?
Seks için mi? Demek buldun. Dört taneye kadar!
Ben bir ilişki ve muhtemelen sonraki evlilik arıyorum, seks değil
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Timurlenk »

LenychSauron: 21 Nov 2023, 00:27
u çocuğun annesiyle ilgili...sadece o görmüyor ya da görmek istemiyor...
Ne yapabilirim??? Peki bu neden benimle ilgili?!
Ben seks değil, bir ilişki ve muhtemelen sonraki evlilik arıyorum
Belki de erkekleri biraz aceleye getiriyorsunuzdur? Aile ve evlilik hakkında konuşarak beni mi korkutuyorsun?
These users thanked the author Timurlenk for the post:
RedFox
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

LenychSauron: 21 Nov 2023, 00:27 Ben seks değil, bir ilişki ve muhtemelen sonrasında evlilik arıyorum
Peki, buna göre davranın. Soruyu cevapla. Bir erkeği nasıl seçtin? Peki seksin size uzun vadeli bir ilişki ve evliliği nasıl garanti etmesi gerekiyordu?

3 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
LenychSauron: 20 Nov 2023, 21:58 İlk olarak oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı.
Çünkü bu tür ifadeler biraz açıklama gerektirir.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

LenychSauron: 21 Nov 2023, 00:27 Ben seks değil, bir ilişki ve muhtemelen sonraki evlilik arıyorum
O halde bunu neden şununla başlayarak kurmaya çalıştığını anlamıyorum: seks? Bir erkeği "seks" yemiyle yakalıyorsunuz. Daha sonra bozulduklarına şaşırıyorsunuz. Onları bununla cezbettin, aldılar ve yollarına devam ettiler. Her şey adil. Peki neden çocuk sahibi olduğunuz gerçeğini ilk başta gizliyorsunuz? "Kıyıda" bunun hakkında konuşun, hoşçakalın. Aksi takdirde aldatmaya çalıştığınız ortaya çıkar. Genel olarak, "erkekler çok azgın amcıklar mı?" pozisyonu sizin hakkınızda çok şey söylüyor... Belki de çok fazla ortaya çıkıyor. Bir ilişkideki en yıkıcı hatanın ne olduğunu biliyor musunuz? Geçmişteki şikayetlerin yeni bir ortağa aktarılması. Bunları biriktirmişsin, belli.
bu çocuğun annesiyle ilgili... ama o görmüyor ya da görmek istemiyor bakın...
Aslında bunu yazan ben değildim, Ale_xxx. Neden bana atfederek onu düzenledin, bilmiyorum ama bu da bir şeyler söylüyor...
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
RedFox, Vik.ruba80
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

Gudgeon: 21 Nov 2023, 00:47 Genel olarak, "erkekler azgın amcıklar mı?" pozisyonu sizin hakkınızda çok şey söylüyor... Belki de bu çok fazla ortaya çıkıyor.
Peskar’a katılıyorum.
These users thanked the author PlajTavşan for the post:
Vik.ruba80
Автор темы
LenychSauron
İlgi gösteriliyor

Gudgeon: 21 Nov 2023, 00:47 neden çocuk sahibi olduğunuz gerçeğini ilk başta gizliyorsunuz? "Kıyıda" bunun hakkında konuşun, hoşçakalın. Aksi halde kandırmaya çalıştığınız ortaya çıkıyor.
Ben kimseyi kandırmaya çalışmıyordum. Arkadaşlık sitesindeki sayfamda bir çocuğum olduğu yazıyor. Üstelik biri ona Lego getirdi
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

LenychSauron: 20 Nov 2023, 22:07
Sanırım çocukla ilgili. Çok az insan başka birinin çocuğunu destekleyip büyütmek ve bununla bağlantılı tüm hemoroitlere katlanmak ister
Sahip olduğum bir arkadaşlık sitesinde belirtmiştim bir çocuk. Hatta bir keresinde ona Lego bile vermiştim. Ve sonra birleşti.
Kendiniz veya hayatınız hakkında neredeyse hiçbir şey bilmeden bir şeyler söylemek ve yargılamak zor... Bence bir çocukta durum böyle değil . Ve kendin. Not: Size şunu sorabilir miyim: neden böyle bir adınız (takma adınız) var? Neden LENYCH? Lenochka, Lenka, Lenusik, Lenulenka (...ve 25 seçenek daha) değil mi? Belki sorun BUDUR?
These users thanked the author Alex020362 for the post:
RedFox
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

LenychSauron: 21 Nov 2023, 01:08 Kimseyi kandırmaya çalışmıyordum. Arkadaşlık sitesindeki sayfamda bir çocuğum olduğu yazıyor. Üstelik biri ona Lego getirmiş
Yazar gibi konunun da sahte olduğuna dair güçlü bir his var içimde. Moderatör muhtemelen forumdaki aktiviteyi arttırmak için bu konuları oluşturuyor.
These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 2):
Gudgeon, Alex020362
Автор темы
LenychSauron
İlgi gösteriliyor

Aleks020362: 21 Nov 2023, 01:13 Ve kendiniz. Not: Size şunu sorabilir miyim: neden böyle bir adınız (takma adınız) var? Neden LENYCH? Lenochka, Lenka, Lenusik, Lenulenka (...ve 25 seçenek daha) değil mi? Belki sorun BU’dur?
Arkadaşlarım bana böyle seslendi ve hâlâ da öyle diyorlar. Bu şekilde oldu.
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

LenychSauron: 21 Nov 2023, 01:52
Ve kendiniz. Not: Size şunu sorabilir miyim: neden böyle bir adınız (takma adınız) var? Neden LENYCH? Lenochka, Lenka, Lenusik, Lenulenka (...ve 25 seçenek daha) değil mi? Belki sorun BU’dur?
Arkadaşlarım bana böyle seslendi ve hâlâ da öyle diyorlar. Öyle de oldu.
Görüyorum, cevap kabul edildi. Başka bir şey sormak istedim... ama soru ortadan kayboldu.

14 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
LenychSauron: 21 Nov 2023, 01:52
Aleks020362: 21 Nov 2023, 01:13 Ve kendiniz. Not: Size şunu sorabilir miyim: neden böyle bir adınız (takma adınız) var? Neden LENYCH? Lenochka, Lenka, Lenusik, Lenulenka (...ve 25 seçenek daha) değil mi? Belki sorun BU’dur?
Arkadaşlarım bana böyle seslendi ve hâlâ da öyle diyorlar. Bu böyle oldu.
Arkadaşlarım bana böyle diyor... Tanrı onlardan razı olsun, ben onların yargıcı değilim. Neden kendine böyle diyorsun? Bir şekilde saygısız (sanırım). Ve LENYCH’i duyduğumda, nedense gün boyunca uyuyan bir bayanı hayal ediyorum. Ama bugün cumartesi akşamı dinlenmeye karar verdim. Bu sizin için hiçbir şey ifade etmeyebilir. Şahsen, sitede ömür boyu potansiyel bir kız arkadaş olan LENYCH’in adını okuduğum için buna karışmazdım. Ama kendinizi fazla kaptırmayın: bu kötü olduğunuz anlamına gelmez. Bu kadar kötü ve fazla seçici olan benim.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

LenychSauron: 21 Nov 2023, 00:27
u çocuğun annesiyle ilgili...sadece o görmüyor ya da görmek istemiyor...
Ne yapabilirim??? Peki bu neden benimle ilgili?!
Ben seks değil, bir ilişki ve muhtemelen sonraki evlilik arıyorum
O halde neden seks yapmayı kabul ediyorsunuz?..İstedikleri şey elde ettikleri şeyse neden bu adamların bir tür ilişki kurma ihtiyacı duydular?..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Yeşil
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295

Unread post by Yeşil »

LenychSauron: 21 Nov 2023, 00:27 Ben seks değil, bir ilişki ve muhtemelen sonraki evlilik arıyorum
Kesinlikle uzman değilim ama sanırım bunlarla tanıştın tam tersine sadece seks arayanlar. Görünüşe göre bu yüzden ciddi bir ilişkiye kararlı olduğunuzu fark ederek ayrıldılar.

1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 21 Nov 2023, 03:04 o halde neden seks yapmayı kabul ediyorsunuz?
İşte bu kadar. Birinci veya ikinci randevuda seks ile ciddi bir ilişkiye başlamamalısınız.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Böyle bir teori var.
Aynı zihniyete, kurallara ve alışkanlıklara sahip insanlar aynı insanları çekiyor.
Tüm bu karmaşadan uzun zaman önce vazgeçtim.
Daha kolay - evet.
Daha kolay - hayır.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Vik.ruba80
Şişman adam
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Şişman adam »

Konu ciddi, belki çocukla ilgili değil. Çocuklar olmadan bir çifti hızlıca bulmak da her zaman kolay değildir.
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413

Unread post by Andrey-37 »

Evet, her şey olabilir. "Biz seçiyoruz, biz seçilmişiz, çünkü bu çoğu zaman örtüşmüyor" diyorlar. Ana kelime SIKLIK’tır. Ayrıca SZ’deki kadınlarla da tanışıyorum ve onlar da sıklıkla hem benim inisiyatifimle hem de onların girişimiyle ilişkiler geliştiriyorlar. Sebepler herhangi biri olabilir, işte sonunculardan biri:
-biri iletişimde bu aptal soruyu günde on kez tekrarladı "ama söyle bana, bana nasıl bakacaksın?"
- biri yatakta bile lokomotif gibi sigara içiyordu. Tütüne dayanamıyorum
Bazen seksle ilgilenmiyorum: Yeterince duygusal değilim, istemiyorum, çok utangacım vb. Seni yatakta deneyen bir adam şöyle düşünebilir: Hayatımda daha ilginç şeyler oldu, aramaya devam etmem gerekiyor!
Ve belki... binlerce neden
These users thanked the author Andrey-37 for the post (total 3):
Şişman adam, Vik.ruba80, Serg_A
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by AlexTDV »

Birbirlerini bulamayan ama alçakları veya gereksiz insanları bulan iyi yalnız erkek ve kadınların var olduğu böyle hikayeler görmek üzücü
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
Şişman adam, Vik.ruba80, Zorba Carrie
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Lexa55 »

Ya ciddi niyetleri varsa ama sizi Eyfel Kulesi’ne değil de bir kafeye davet ediyorlarsa? Ve eğer basit bir araba tamircisi veya tesisatçıysa, çalışkan biri mi? Mütevazı bir gelirle.
Ne yapacaksın? Kendinizi birleştirir misiniz? Bunu da amcık olarak yazar mısın?
These users thanked the author Lexa55 for the post (total 2):
Vik.ruba80, Serg_A
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Vik.ruba80 »

Bütün insanlar bencildir. Sadece bazı insanlar bunu gizler ve gizler. Evet, aynı anneden kendilerine bakacak bir eş arayan pek çok küçük oğul var. Lego’yu getirdim, Evet bu aslında bir klasik, tam da istediğin gibi: çocuklara dondurma, kızlara çiçekler.
These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
LenychSauron
İlgi gösteriliyor

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 21 Nov 2023, 03:04 Peki niyetleri ciddiyse ve sizi Eyfel Kulesi’ne değil de bir kafeye davet ediyorlarsa? Ve eğer basit bir araba tamircisi veya tesisatçıysa, çalışkan biri mi? Mütevazı bir gelirle.
Ne yapacaksın? Kendinizi birleştirir misiniz? Bunu da korkak olarak yazar mısın?
Peki, sadece biri beni serin yerlere davet etti, geri kalanı sıradan yerlere.
Vik.ruba80: 21 Nov 2023, 09:29 Lego’yu getirdim, Evet, bu genel olarak bir klasik, tıpkı senin istediğin gibi: çocuklar için dondurma, kızlar için çiçekler.
n Eh, bu çok normal.
Kesinlikle uzman değilim ama sanırım tam tersine yalnızca seks arayanlarla tanıştınız.
Bu yüzden onlara yıldız topları adını verdim. Her biri bir ilişki, aile, bakım aradıklarını söyledi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”