Erkekler neden bu kadar azgın amcıklar?
-
Автор темыLenychSauron
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 8 months
Erkekler neden bu kadar azgın amcıklar?
Uzun süredir boşandım, 4 yaşında bir oğlum var. Adamı bulmak için boşuna uğraştım. İlk önce oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı. Bana çok güzel kur yaptı, yaklaşık 10 gün boyunca aktif olarak tanıştık, sonra yapacak bir işi vardı ve iletişim boşa çıktı. Daha sonra en yakın arkadaşım beni bir adamla tanıştırdı. İki ay çıktık, birlikte yaşadık, her şey çok güzeldi, sonra ayrılmamız gerektiğini söyledi. Bence tamam, bir tanışma sitesine kayıt olacağım. Başka bir adamla tanıştım, o da bana çok güzel kur yaptı, ilk randevum Moskova’daki bir restorandaydı, ikincisi Eyfel Kulesi’ndeydi, yatakta tüm eski sevgililerimden daha iyiydi. Yanıma gelip bir oğlum olduğunu öğrendiğinde vedalaştı. Daha sonra başka biriyle tanıştım. Onu eve getirdi, oğluyla tanıştırdı ve o da ona pahalı Lego verdi. Seks sırasında bana aşkına yemin etti. Ertesi gün sabah seksinin ardından ortadan kayboldu. Erkeklerin bu kadar kaygılı olmasının nedeni bu mu??? İlk başta size çok güzel bakıyorlar ve seks veya birkaç aylık ilişkiden sonra birleşip sikişiyorlar.
- These users thanked the author LenychSauron for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Erkekler neden bu kadar azgın amcıklar?
Bunun çocukla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çok az insan bir başkasının çocuğunu desteklemek, büyütmek ve onunla ilişkili tüm hemoroidlere katlanmak ister.LenychSauron: ↑20 Nov 2023, 21:58 Uzun süredir boşandım, 4 yaşında bir oğlum var. Adamı bulmak için boşuna uğraştım. İlk önce oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı. Bana çok güzel kur yaptı, yaklaşık 10 gün boyunca aktif olarak tanıştık, sonra yapacak bir işi vardı ve iletişim boşa çıktı. Daha sonra en yakın arkadaşım beni bir adamla tanıştırdı. İki ay çıktık, birlikte yaşadık, her şey çok güzeldi, sonra ayrılmamız gerektiğini söyledi. Bence tamam, bir tanışma sitesine kayıt olacağım. Başka bir adamla tanıştım, o da bana çok güzel kur yaptı, ilk randevum Moskova’daki bir restorandaydı, ikincisi Eyfel Kulesi’ndeydi, yatakta tüm eski sevgililerimden daha iyiydi. Yanıma gelip bir oğlum olduğunu öğrendiğinde vedalaştı. Daha sonra başka biriyle tanıştım. Onu eve getirdi, oğluyla tanıştırdı ve o da ona pahalı Lego verdi. Seks sırasında bana aşkına yemin etti. Ertesi gün sabah seksinin ardından ortadan kayboldu. Erkeklerin bu kadar kaygılı olmasının nedeni bu mu??? İlk başta çok güzel bakıyorlar ama seksten veya birkaç aylık ilişkiden sonra kötü bir şekilde birleşiyorlar.
-
Автор темыLenychSauron
- İlgi gösteriliyor
Sahip olduğum bir arkadaşlık sitesinde belirtmiştim bir çocuk. Hatta bir keresinde ona Lego bile vermiştim. Ve sonra birleşti.Womanslave: ↑20 Nov 2023, 22:05 Bunun çocukla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çok az insan başka birinin çocuğunu destekleyip büyütmek ve bununla bağlantılı tüm hemoroitlere katlanmak ister
-
- Sürtünmeler
Böylece bu süreçte onun konusunun bu olmadığını fark etti.LenychSauron: ↑20 Nov 2023, 22:07Sahip olduğum bir arkadaşlık sitesinde belirtmiştim bir çocuk. Hatta bir keresinde ona Lego bile vermiştim. Sonra birleşti.Sanırım çocukla ilgili. Çok az insan başka birinin çocuğunu destekleyip büyütmek ve bununla bağlantılı tüm hemoroitlere katlanmak ister
-
Автор темыLenychSauron
- İlgi gösteriliyor
-
- Sürtünmeler
Hayır. seks için doğru zaman değil. Ve onu yeni gördüğümde.LenychSauron: ↑20 Nov 2023, 22:16Seks sırasında mı?! Onunla neredeyse hiç iletişim kurmuyorduBu süreçte bunun onun konusu olmadığını fark ettim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
1-Ya da belki sadece sensin?
2-soru: -Neden bu kadar aptalsın - birkaç tanıdık edin ve onları hızla yatağına sürükle?..... Kıçını tekmele!
2-soru: -Neden bu kadar aptalsın - birkaç tanıdık edin ve onları hızla yatağına sürükle?..... Kıçını tekmele!
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 9):
- Yunanca10, Zorba Carrie, Gudgeon, Alex020362, Anatolik, Lis, Bob2390, Denach, Endişeli
-
Автор темыLenychSauron
- İlgi gösteriliyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Birincisi, tüm kadınlar kulaklarıyla sever; bu yüzden seni sikmek isteyen erkekler amcıktır.
İkincisi, senin fikrinle meşguller, sadece seni sikmek istiyorlar ve hepsi bu.. ..
üçüncüsü, buharlaşıyorlar çünkü seksten sonra devam etmek ve sıkışıp kalmak istediğinizi anlıyorlar, ama onlar sadece erkek - onu içeri sok, çıkar ve koş.
Bakıyorsun yanlış yerdesiniz ve hızlı bir sonuç istiyorsunuz, bu yüzden herkesin üzerine koşuyorsunuz .
1 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Doğru sorulan bir soru cevabın yarısını içerir.LenychSauron: ↑20 Nov 2023, 21:58 Uzun süredir boşandım, 4 yaşında bir oğlum var. Adamı bulmak için boşuna uğraştım. İlk önce oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı. Bana çok güzel kur yaptı, yaklaşık 10 gün boyunca aktif olarak tanıştık, sonra yapacak bir işi vardı ve iletişim boşa çıktı. Daha sonra en yakın arkadaşım beni bir adamla tanıştırdı. İki ay çıktık, birlikte yaşadık, her şey çok güzeldi, sonra ayrılmamız gerektiğini söyledi. Bence tamam, bir tanışma sitesine kayıt olacağım. Başka bir adamla tanıştım, o da bana çok güzel kur yaptı, ilk randevum Moskova’daki bir restorandaydı, ikincisi Eyfel Kulesi’ndeydi, yatakta tüm eski sevgililerimden daha iyiydi. Yanıma gelip bir oğlum olduğunu öğrendiğinde vedalaştı. Daha sonra başka biriyle tanıştım. Onu eve getirdi, oğluyla tanıştırdı ve o da ona pahalı Lego verdi. Seks sırasında bana aşkına yemin etti. Ertesi gün sabah seksinin ardından ortadan kayboldu. Erkeklerin bu kadar kaygılı olmasının nedeni bu mu??? İlk başta çok güzel flört ederler ama seksten veya birkaç aylık ilişkiden sonra kötü bir şekilde birleşirler.
Birincisi, tüm kadınlar kulaklarıyla sever; bu yüzden seni sikmek isteyen erkekler amcıktır.
İkincisi, senin fikrinle meşguller, sadece seni sikmek istiyorlar ve hepsi bu.. ..
üçüncüsü, buharlaşıyorlar çünkü seksten sonra devam etmek ve sıkışıp kalmak istediğinizi anlıyorlar, ama onlar sadece erkek - onu içeri sok, çıkar ve koş.
Bakıyorsun yanlış yerdesiniz ve hızlı bir sonuç istiyorsunuz, bu yüzden herkesin üzerine koşuyorsunuz .
1 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Ama sen reddetmedin, bu da müsait olduğunu ve dolayısıyla savunmasız olduğunu gösterdiğin anlamına geliyor.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 3):
- Gudgeon, Alex020362, Endişeli
-
- Sürtünmeler
Elbette benim için mantık yürütmek kolay)))) Ama yine de... evlilik, aile ya da ilkel sikiş farklı şeyler.
Ciddi bir ilişki için bir koca mı arıyorsunuz yoksa ??? Gözünüze toz atarlar ama eriyip giderler!LenychSauron: ↑20 Nov 2023, 22:29Ben sizi sürüklemedim. Onların girişimi her zamanirkaç tanıdığınız ve onları hızla yatağınıza sürükleyin
Elbette benim için mantık yürütmek kolay)))) Ama yine de... evlilik, aile ya da ilkel sikiş farklı şeyler.
Last edited by Firavun faresi on 20 Nov 2023, 22:57, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- Gudgeon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Henüz dört sayılmıyor, devam edin. Çocuğuyla birlikte mükemmel bir eş/koca bulan pek çok kadın var.
Ben içtenlikle inanıyorum ki çocuk asıl dezavantaj değildir. Belki beklentileriniz çok yüksek? Belki o şakadaki gibisin, ertesi sabah hemen “Al Borya, masa kuralım” diyorsun?
Ben içtenlikle inanıyorum ki çocuk asıl dezavantaj değildir. Belki beklentileriniz çok yüksek? Belki o şakadaki gibisin, ertesi sabah hemen “Al Borya, masa kuralım” diyorsun?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Firavun faresi, RedFox, Serg_A, küçük, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
Bu, erkeklerin beleşçi değil, ciddi olduğu anlamına gelir; bunlardan bazıları lezzetlidir .
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Firavun faresi
-
- Sürtünmeler
Aaaah işte! Hiç dikkat etmedim! Yazardan özür dilerim! (Düzeltmeye çalışacağım) Teşekkürler Kerry!Hooligan Carrie: ↑20 Nov 2023, 22:54Bu, erkeklerin ciddi, beleşçiler değil, ne lezzetli bir haşhaş.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Okudum ve hala neden katlı olduğunu anlamıyorum. Herkes seninle ilgilendi ve oğluna hediyeler verdi. Hepinizle iyi seks yaptınız, bir tanesiyle de mükemmel seks yaptınız. Adamlar her şeyi güzelce yaptılar ve seni kırmadılar. Aşklarını itiraf ettiler Neden esnekler? Tanıştıklarında mutlaka evlenmeye söz vermediler. Böyle iyi adamlar orada olduğu için şanslısın.
Seni gücendirmek istemiyorum ama belki de bir aile kurmaya yönelik ciddi niyetin olup olmadığını öğrenene kadar hemen yatmamalısın.
Seni gücendirmek istemiyorum ama belki de bir aile kurmaya yönelik ciddi niyetin olup olmadığını öğrenene kadar hemen yatmamalısın.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 6):
- Zorba Carrie, Gudgeon, Vik.ruba80, Anatolik, Serg_A, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
yani evet.. ve bir kadının şikayet edip etmediğini anlayamıyorsunuz .. veya övünme..)
- These users thanked the author Pierro for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Anatolik, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
Peki, nasıl yatmazsın? Her şeyden önce seks istiyorum. İkincisi, ayağınıza göre ayakkabı bile deniyorlar, yani...
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Alex020362, Vik.ruba80, Serg_A, Ksenofon, Endişeli
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Bu çocuğun annesiyle ilgili... ama o görmüyor ya da görmek istemiyor...Womanslave: ↑20 Nov 2023, 22:05 Bunun çocukla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çok az insan bir başkasının çocuğunu destekleyip büyütmek ve bununla ilişkili hemoroitlere katlanmak ister.
- These users thanked the author Ale_xxx for the post (total 4):
- Gudgeon, Alex020362, RedFox, Anatolik
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Olası korku. Başkasının çocuğuyla nasıl başa çıkılacağını yanlış anlamak. Baş edemeyeceğinizden korkmak, çünkü kaçmak, ilişkiyi sürdürmekten daha kolaydır.
Ve bu yüzden, buraya değil, o adamlara sormalısınız.
Ve bu yüzden, buraya değil, o adamlara sormalısınız.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
" Dört kez evlendiyseniz ve her seferinde suratınıza yumruk atıyorlarsa, o zaman sorun evlilik değil yüzdür." (c)
Şakada nasıldı?LenychSauron: ↑20 Nov 2023, 21:58 Uzun süredir boşandım, 4 yaşında bir oğlum var. Adamı bulmak için boşuna uğraştım. İlk önce oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı. Bana çok güzel kur yaptı, yaklaşık 10 gün boyunca aktif olarak tanıştık, sonra yapacak bir işi vardı ve iletişim boşa çıktı. Daha sonra en yakın arkadaşım beni bir adamla tanıştırdı. İki ay çıktık, birlikte yaşadık, her şey çok güzeldi, sonra ayrılmamız gerektiğini söyledi. Bence tamam, bir tanışma sitesine kayıt olacağım. Başka bir adamla tanıştım, o da bana çok güzel kur yaptı, ilk randevum Moskova’daki bir restorandaydı, ikincisi Eyfel Kulesi’ndeydi, yatakta tüm eski sevgililerimden daha iyiydi. Yanıma gelip bir oğlum olduğunu öğrendiğinde vedalaştı. Daha sonra başka biriyle tanıştım. Onu eve getirdi, oğluyla tanıştırdı ve o da ona pahalı Lego verdi. Seks sırasında bana aşkına yemin etti. Ertesi gün sabah seksinin ardından ortadan kayboldu. Erkeklerin bu kadar kaygılı olmasının nedeni bu mu??? İlk başta çok güzel kur yapıyorlar ama seksten veya birkaç aylık ilişkiden sonra kötü bir şekilde birleşiyorlar.
" Dört kez evlendiyseniz ve her seferinde suratınıza yumruk atıyorlarsa, o zaman sorun evlilik değil yüzdür." (c)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 9 months
Bu, yaşı bilinmeyen, henüz 4 yaşında bir çocuğu olan ve uzun süredir boşanmış bir kadın tarafından yazılmıştır. Dış görünüş ve sosyal statüden bahsetmiyorum. Erkeklerle tanıştığınızda ne beklersiniz? Karşınıza çıkan ilk erkeğin ve benim anladığım kadarıyla sıradan bir adam değil, şartlı olarak 3 aylık güzel bir flörtün ardından suçlu bir erkeğin sizi karısı olarak alması, mutlu yaşayacaksınız ve o oğlunu büyütecek mi?
Mantık tam olarak açık değil. Yalan nedir? İçlerinden herhangi biri sana ciddi bir ilişki veya evlilik sözü verdi mi?
Gerçek hayatta buna benzer pek çok durum gördüm ve bana yaklaşılan kadınların aksine sonuç her zaman açıktı. Seni toplarlar, sana güzelce bakarlar, seninle birkaç kez yatarlar ve vedalaşırlar. Tekrar ediyorum, neye güveniyorsunuz? Amacınız nedir? Peki erkekleri neye dayanarak seçiyorsunuz?
Mantık tam olarak açık değil. Yalan nedir? İçlerinden herhangi biri sana ciddi bir ilişki veya evlilik sözü verdi mi?
Gerçek hayatta buna benzer pek çok durum gördüm ve bana yaklaşılan kadınların aksine sonuç her zaman açıktı. Seni toplarlar, sana güzelce bakarlar, seninle birkaç kez yatarlar ve vedalaşırlar. Tekrar ediyorum, neye güveniyorsunuz? Amacınız nedir? Peki erkekleri neye dayanarak seçiyorsunuz?
Last edited by PlajTavşan on 21 Nov 2023, 00:11, edited 1 time in total.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 4):
- RedFox, Vik.ruba80, Anatolik, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
Bu konuyla ilgili her şey harika: erkeklere karşı tutumu ifade eden başlık, "gerekli" cevabı içeren soru ve çok eskimiş "flört-seks-sicil dairesini beklemek" şeması.
Belki sadece sen misin? Bir koca bulmak için çalışmayan bir programda ya da karşılığında hiçbir şey veremeyeceğiniz gerçeğinde... Bence herhangi bir erkek için başlı başına bir hediye olduğunuza dair güvenin bir yeri var. Ve seks yapmak yeterli ve bu kadar, senden başka bir şeye gerek yok, o zaman kayıt ofisine davet ve tercihen içerik bekliyoruz.
Seks için mi? Demek buldun. Zaten dört! Bu bir başarı!
Ya da başka bir şey için mi?
Belki sadece sen misin? Bir koca bulmak için çalışmayan bir programda ya da karşılığında hiçbir şey veremeyeceğiniz gerçeğinde... Bence herhangi bir erkek için başlı başına bir hediye olduğunuza dair güvenin bir yeri var. Ve seks yapmak yeterli ve bu kadar, senden başka bir şeye gerek yok, o zaman kayıt ofisine davet ve tercihen içerik bekliyoruz.
Kendi kendinize cevap verin: ne için?bir erkek bulmaya çalıştım
Seks için mi? Demek buldun. Zaten dört! Bu bir başarı!
Ya da başka bir şey için mi?
-
Автор темыLenychSauron
- İlgi gösteriliyor
Ne yapabilir miyim??? Peki bu neden benimle ilgili?!
Ben bir ilişki ve muhtemelen sonraki evlilik arıyorum, seks değil
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Belki de erkekleri biraz aceleye getiriyorsunuzdur? Aile ve evlilik hakkında konuşarak beni mi korkutuyorsun?LenychSauron: ↑21 Nov 2023, 00:27Ne yapabilirim??? Peki bu neden benimle ilgili?!u çocuğun annesiyle ilgili...sadece o görmüyor ya da görmek istemiyor...
Ben seks değil, bir ilişki ve muhtemelen sonraki evlilik arıyorum
-
- Penetrasyon
3 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Peki, buna göre davranın. Soruyu cevapla. Bir erkeği nasıl seçtin? Peki seksin size uzun vadeli bir ilişki ve evliliği nasıl garanti etmesi gerekiyordu?LenychSauron: ↑21 Nov 2023, 00:27 Ben seks değil, bir ilişki ve muhtemelen sonrasında evlilik arıyorum
3 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Çünkü bu tür ifadeler biraz açıklama gerektirir.LenychSauron: ↑20 Nov 2023, 21:58 İlk olarak oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
O halde bunu neden şununla başlayarak kurmaya çalıştığını anlamıyorum: seks? Bir erkeği "seks" yemiyle yakalıyorsunuz. Daha sonra bozulduklarına şaşırıyorsunuz. Onları bununla cezbettin, aldılar ve yollarına devam ettiler. Her şey adil. Peki neden çocuk sahibi olduğunuz gerçeğini ilk başta gizliyorsunuz? "Kıyıda" bunun hakkında konuşun, hoşçakalın. Aksi takdirde aldatmaya çalıştığınız ortaya çıkar. Genel olarak, "erkekler çok azgın amcıklar mı?" pozisyonu sizin hakkınızda çok şey söylüyor... Belki de çok fazla ortaya çıkıyor. Bir ilişkideki en yıkıcı hatanın ne olduğunu biliyor musunuz? Geçmişteki şikayetlerin yeni bir ortağa aktarılması. Bunları biriktirmişsin, belli.
Aslında bunu yazan ben değildim, Ale_xxx. Neden bana atfederek onu düzenledin, bilmiyorum ama bu da bir şeyler söylüyor...bu çocuğun annesiyle ilgili... ama o görmüyor ya da görmek istemiyor bakın...
- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
- RedFox, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
Peskar’a katılıyorum.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post:
- Vik.ruba80
-
Автор темыLenychSauron
- İlgi gösteriliyor
Ben kimseyi kandırmaya çalışmıyordum. Arkadaşlık sitesindeki sayfamda bir çocuğum olduğu yazıyor. Üstelik biri ona Lego getirdi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: aseksüel
Kendiniz veya hayatınız hakkında neredeyse hiçbir şey bilmeden bir şeyler söylemek ve yargılamak zor... Bence bir çocukta durum böyle değil . Ve kendin. Not: Size şunu sorabilir miyim: neden böyle bir adınız (takma adınız) var? Neden LENYCH? Lenochka, Lenka, Lenusik, Lenulenka (...ve 25 seçenek daha) değil mi? Belki sorun BUDUR?LenychSauron: ↑20 Nov 2023, 22:07Sahip olduğum bir arkadaşlık sitesinde belirtmiştim bir çocuk. Hatta bir keresinde ona Lego bile vermiştim. Ve sonra birleşti.Sanırım çocukla ilgili. Çok az insan başka birinin çocuğunu destekleyip büyütmek ve bununla bağlantılı tüm hemoroitlere katlanmak ister
- These users thanked the author Alex020362 for the post:
- RedFox
-
- Penetrasyon
Yazar gibi konunun da sahte olduğuna dair güçlü bir his var içimde. Moderatör muhtemelen forumdaki aktiviteyi arttırmak için bu konuları oluşturuyor.LenychSauron: ↑21 Nov 2023, 01:08 Kimseyi kandırmaya çalışmıyordum. Arkadaşlık sitesindeki sayfamda bir çocuğum olduğu yazıyor. Üstelik biri ona Lego getirmiş
- These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 2):
- Gudgeon, Alex020362
-
Автор темыLenychSauron
- İlgi gösteriliyor
Arkadaşlarım bana böyle seslendi ve hâlâ da öyle diyorlar. Bu şekilde oldu.Aleks020362: ↑21 Nov 2023, 01:13 Ve kendiniz. Not: Size şunu sorabilir miyim: neden böyle bir adınız (takma adınız) var? Neden LENYCH? Lenochka, Lenka, Lenusik, Lenulenka (...ve 25 seçenek daha) değil mi? Belki sorun BU’dur?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: aseksüel
14 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Görüyorum, cevap kabul edildi. Başka bir şey sormak istedim... ama soru ortadan kayboldu.LenychSauron: ↑21 Nov 2023, 01:52Arkadaşlarım bana böyle seslendi ve hâlâ da öyle diyorlar. Öyle de oldu.Ve kendiniz. Not: Size şunu sorabilir miyim: neden böyle bir adınız (takma adınız) var? Neden LENYCH? Lenochka, Lenka, Lenusik, Lenulenka (...ve 25 seçenek daha) değil mi? Belki sorun BU’dur?
14 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Arkadaşlarım bana böyle diyor... Tanrı onlardan razı olsun, ben onların yargıcı değilim. Neden kendine böyle diyorsun? Bir şekilde saygısız (sanırım). Ve LENYCH’i duyduğumda, nedense gün boyunca uyuyan bir bayanı hayal ediyorum. Ama bugün cumartesi akşamı dinlenmeye karar verdim. Bu sizin için hiçbir şey ifade etmeyebilir. Şahsen, sitede ömür boyu potansiyel bir kız arkadaş olan LENYCH’in adını okuduğum için buna karışmazdım. Ama kendinizi fazla kaptırmayın: bu kötü olduğunuz anlamına gelmez. Bu kadar kötü ve fazla seçici olan benim.LenychSauron: ↑21 Nov 2023, 01:52Arkadaşlarım bana böyle seslendi ve hâlâ da öyle diyorlar. Bu böyle oldu.Aleks020362: ↑21 Nov 2023, 01:13 Ve kendiniz. Not: Size şunu sorabilir miyim: neden böyle bir adınız (takma adınız) var? Neden LENYCH? Lenochka, Lenka, Lenusik, Lenulenka (...ve 25 seçenek daha) değil mi? Belki sorun BU’dur?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
O halde neden seks yapmayı kabul ediyorsunuz?..İstedikleri şey elde ettikleri şeyse neden bu adamların bir tür ilişki kurma ihtiyacı duydular?..LenychSauron: ↑21 Nov 2023, 00:27Ne yapabilirim??? Peki bu neden benimle ilgili?!u çocuğun annesiyle ilgili...sadece o görmüyor ya da görmek istemiyor...
Ben seks değil, bir ilişki ve muhtemelen sonraki evlilik arıyorum
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Yeşil
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Kesinlikle uzman değilim ama sanırım bunlarla tanıştın tam tersine sadece seks arayanlar. Görünüşe göre bu yüzden ciddi bir ilişkiye kararlı olduğunuzu fark ederek ayrıldılar.
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
İşte bu kadar. Birinci veya ikinci randevuda seks ile ciddi bir ilişkiye başlamamalısınız.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Böyle bir teori var.
Aynı zihniyete, kurallara ve alışkanlıklara sahip insanlar aynı insanları çekiyor.
Tüm bu karmaşadan uzun zaman önce vazgeçtim.
Daha kolay - evet.
Daha kolay - hayır.
Aynı zihniyete, kurallara ve alışkanlıklara sahip insanlar aynı insanları çekiyor.
Tüm bu karmaşadan uzun zaman önce vazgeçtim.
Daha kolay - evet.
Daha kolay - hayır.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 2 years 7 months
Konu ciddi, belki çocukla ilgili değil. Çocuklar olmadan bir çifti hızlıca bulmak da her zaman kolay değildir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
Evet, her şey olabilir. "Biz seçiyoruz, biz seçilmişiz, çünkü bu çoğu zaman örtüşmüyor" diyorlar. Ana kelime SIKLIK’tır. Ayrıca SZ’deki kadınlarla da tanışıyorum ve onlar da sıklıkla hem benim inisiyatifimle hem de onların girişimiyle ilişkiler geliştiriyorlar. Sebepler herhangi biri olabilir, işte sonunculardan biri:
-biri iletişimde bu aptal soruyu günde on kez tekrarladı "ama söyle bana, bana nasıl bakacaksın?"
- biri yatakta bile lokomotif gibi sigara içiyordu. Tütüne dayanamıyorum
Bazen seksle ilgilenmiyorum: Yeterince duygusal değilim, istemiyorum, çok utangacım vb. Seni yatakta deneyen bir adam şöyle düşünebilir: Hayatımda daha ilginç şeyler oldu, aramaya devam etmem gerekiyor!
Ve belki... binlerce neden
-biri iletişimde bu aptal soruyu günde on kez tekrarladı "ama söyle bana, bana nasıl bakacaksın?"
- biri yatakta bile lokomotif gibi sigara içiyordu. Tütüne dayanamıyorum
Bazen seksle ilgilenmiyorum: Yeterince duygusal değilim, istemiyorum, çok utangacım vb. Seni yatakta deneyen bir adam şöyle düşünebilir: Hayatımda daha ilginç şeyler oldu, aramaya devam etmem gerekiyor!
Ve belki... binlerce neden
- These users thanked the author Andrey-37 for the post (total 3):
- Şişman adam, Vik.ruba80, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
Birbirlerini bulamayan ama alçakları veya gereksiz insanları bulan iyi yalnız erkek ve kadınların var olduğu böyle hikayeler görmek üzücü
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
- Şişman adam, Vik.ruba80, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 2 years 6 months
Ya ciddi niyetleri varsa ama sizi Eyfel Kulesi’ne değil de bir kafeye davet ediyorlarsa? Ve eğer basit bir araba tamircisi veya tesisatçıysa, çalışkan biri mi? Mütevazı bir gelirle.
Ne yapacaksın? Kendinizi birleştirir misiniz? Bunu da amcık olarak yazar mısın?
Ne yapacaksın? Kendinizi birleştirir misiniz? Bunu da amcık olarak yazar mısın?
- These users thanked the author Lexa55 for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 3 months
Bütün insanlar bencildir. Sadece bazı insanlar bunu gizler ve gizler. Evet, aynı anneden kendilerine bakacak bir eş arayan pek çok küçük oğul var. Lego’yu getirdim, Evet bu aslında bir klasik, tam da istediğin gibi: çocuklara dondurma, kızlara çiçekler.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыLenychSauron
- İlgi gösteriliyor
Peki, sadece biri beni serin yerlere davet etti, geri kalanı sıradan yerlere.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑21 Nov 2023, 03:04 Peki niyetleri ciddiyse ve sizi Eyfel Kulesi’ne değil de bir kafeye davet ediyorlarsa? Ve eğer basit bir araba tamircisi veya tesisatçıysa, çalışkan biri mi? Mütevazı bir gelirle.
Ne yapacaksın? Kendinizi birleştirir misiniz? Bunu da korkak olarak yazar mısın?
n Eh, bu çok normal.Vik.ruba80: ↑21 Nov 2023, 09:29 Lego’yu getirdim, Evet, bu genel olarak bir klasik, tıpkı senin istediğin gibi: çocuklar için dondurma, kızlar için çiçekler.
Bu yüzden onlara yıldız topları adını verdim. Her biri bir ilişki, aile, bakım aradıklarını söyledi.Kesinlikle uzman değilim ama sanırım tam tersine yalnızca seks arayanlarla tanıştınız.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 118 Views
-
Last post by rmt
-
- 2 Replies