Böyle bir iletişim deneyimi olan var mı?
-
Автор темыOleg57
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Böyle bir iletişim deneyimi olan var mı?
Yeğenim, kardeşimin kızı 14 yaşında ama bakınca 16-17 yaşında gibi görünüyor. Bacaklar ince, esnek, göğüsler küçük ama iştah açıcı, kalçalar ve popo gençlik tazeliğiyle o kadar çekici ki, genel olarak kız yuvarlak. Çok güzel bir yüzü var, hâlâ güzel ve şimdiden gözlerini kaçırıyor.
Bize geliyor, ona karşı çıkıyorum, pantolonunu çıkarmak istiyor. Çoğu zaman kot pantolon giyiyor, çünkü ya ona çok dar geliyor ya da gelenek haline gelmiş, her şeyi kapatıyorlar, çıkıntının kopçalanacakmış gibi görünmesine neden oluyor ve aynı zamanda karnı da çıplak, çok pürüzsüz. delirebilirsin. Ve meme uçları sutyenden ve malzemeden dışarı çıkıyor. Geçenlerde onları ziyaret ediyorduk, bu yüzden akranlarıyla daha az benim etrafımda takılıyordu, karımın gittiğini gördü ve bana çok yaklaştı. Etek giyiyordu, dizleri çıplaktı ve bluzu öyleydi ki göğüsleri yukarıdan, neredeyse meme uçlarına kadar görülebiliyordu. Sadece göğsüne ve sonra bacaklarına baktım ve gözlerimiz buluştuğu anda hemen gözlerini kaçırdı, aptal kız hâlâ utanıyordu. Bir şeye uzandığım anda göğsüne dokunuyorum, sonra dizine yaslanıyorum. Ona dokunmama gücümü çoktan kaybetmiştim. Hiçbir şey sessiz değil, gözlerine bakıyor ve indiriyor. Avucumu uyluğunun üzerinde daha yükseğe hareket ettirmeye çalıştım, küçük elini benimkinin üzerine koydu ama sertçe itmedi, sessizce homurdandı, bana baktı ve yanakları kızardı ve yana bakmaya başladı. Ve parmaklarımla külotunun içini yokladığımda gerildi ama kaçmadı, buna katlandı, yani hiçbir şey olmadığı için külotunun içine girdim, orada hala tüyler vardı, hepsi yumuşak. Sadece gözlerini devirdi, titredi, bacaklarını sıkmaya başladı, daha fazla test etmedi ve öyle yaptı.
Şimdi yanımıza gelip bize bakacak, hatta kıçını önümde çevirecek.
Sırada ne olacağını, ona neler olacağını bilmiyorum. Eğer daha büyük olsaydım, onunla bir şansım olabilirdi. Ve burada birlikte mi oynayacağımı yoksa ne yapacağımı anlamıyorum, bu Tanrı bilir başka nelere yol açacak.
Belki birisi de bu işe bulaşmıştır, bana ne yapacağımı söyle?
Bize geliyor, ona karşı çıkıyorum, pantolonunu çıkarmak istiyor. Çoğu zaman kot pantolon giyiyor, çünkü ya ona çok dar geliyor ya da gelenek haline gelmiş, her şeyi kapatıyorlar, çıkıntının kopçalanacakmış gibi görünmesine neden oluyor ve aynı zamanda karnı da çıplak, çok pürüzsüz. delirebilirsin. Ve meme uçları sutyenden ve malzemeden dışarı çıkıyor. Geçenlerde onları ziyaret ediyorduk, bu yüzden akranlarıyla daha az benim etrafımda takılıyordu, karımın gittiğini gördü ve bana çok yaklaştı. Etek giyiyordu, dizleri çıplaktı ve bluzu öyleydi ki göğüsleri yukarıdan, neredeyse meme uçlarına kadar görülebiliyordu. Sadece göğsüne ve sonra bacaklarına baktım ve gözlerimiz buluştuğu anda hemen gözlerini kaçırdı, aptal kız hâlâ utanıyordu. Bir şeye uzandığım anda göğsüne dokunuyorum, sonra dizine yaslanıyorum. Ona dokunmama gücümü çoktan kaybetmiştim. Hiçbir şey sessiz değil, gözlerine bakıyor ve indiriyor. Avucumu uyluğunun üzerinde daha yükseğe hareket ettirmeye çalıştım, küçük elini benimkinin üzerine koydu ama sertçe itmedi, sessizce homurdandı, bana baktı ve yanakları kızardı ve yana bakmaya başladı. Ve parmaklarımla külotunun içini yokladığımda gerildi ama kaçmadı, buna katlandı, yani hiçbir şey olmadığı için külotunun içine girdim, orada hala tüyler vardı, hepsi yumuşak. Sadece gözlerini devirdi, titredi, bacaklarını sıkmaya başladı, daha fazla test etmedi ve öyle yaptı.
Sırada ne olacağını, ona neler olacağını bilmiyorum. Eğer daha büyük olsaydım, onunla bir şansım olabilirdi. Ve burada birlikte mi oynayacağımı yoksa ne yapacağımı anlamıyorum, bu Tanrı bilir başka nelere yol açacak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Re: Bu tür bir iletişim deneyimi olan var mı?
Oleg57, evet... Başınız belaya girebilir burada gerçekten istemiyorum!!! :kullanıldı:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
Onu sosyal ağlarda bulun ve belki de hayalinizi paylaşın.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
- Serg_A, Barsuk70
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
hiçbir şey olmadı. Onu parmaklarınızla okşamaya devam edin. Eğer hoşuna gidiyorsa ve sakıncası yoksa, konuşkan değilse ve her şeyi gizli tutabiliyorsa onunla konuşun. sonra devam edin. Aksi halde kaçırdığınız fırsattan hayatınız boyunca pişmanlık duyacaksınız.Oleg57: ↑31 May 2023, 18:50 Yeğenim, erkek kardeşimin kızı, 14 yaşında ama bakınca 16-17 yaşında gibi görünüyor. Bacaklar ince, esnek, göğüsler küçük ama iştah açıcı, kalçalar ve popo gençlik tazeliğiyle o kadar çekici ki, genel olarak kız yuvarlak. Çok güzel bir yüzü var, hâlâ güzel ve şimdiden gözlerini kaçırıyor.
Sırada ne olacağını, ona neler olacağını bilmiyorum. Eğer daha büyük olsaydım, onunla bir şansım olabilirdi. Ve burada birlikte mi oynayacağım yoksa ne yapacağımı anlamıyorum, bu Tanrı bilir nelere yol açacak.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 265
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İlerleme ne kadar ilerledi? Seks yapmak isteyen birçok kadın var. Ve sen de yeğenine. Ne için?
- These users thanked the author Alexey 997 for the post:
- Danah
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
Ve eğer konuşkansa, devam edecek. 10 yıllık paketler halinde ekmek kırıntıları olsun

-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 1 year 7 months
Kabul ediyorum. Bu durumda (özellikle cadı avındaki son trendler ışığında) aslında masum dokunuşlar için bile 12 yıl boyunca mahsur kalabilirsiniz.... Korkutmuyorum... Sizi uyarıyorum...Alexey 997: ↑06 Nov 2023, 22:04 Ne ilerleme kaydedildi? Seks yapmak isteyen birçok kadın var. Ve sen de yeğenine. Neden?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 1 year 8 months
En pratik tavsiye. Ve kiminle iletişim kurduğunu anlamaması arzu edilir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Siz düşünürken ve korkarken, o, düşünmeyecek ve korkmayacak, ancak tüm gelenek ve tehlikeleri bir kenara atarak onu ele geçirecek başka birine haber verecektir. Bunu zaten kendisi istiyor. Sizi herhangi bir eyleme geçmek şöyle dursun kararlı olmaya çağırmıyorum. Sadece sana nasıl olacağını söylüyorum. Bunu hem kendimden hem de eşimden biliyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Çok ilginç bir durum! Yazarın çektiği acıyı tahmin edebiliyorum.
Hiçbir tavsiyede bulunamam çünkü hiçbir deneyimim yok ve başka birinin deneyiminin burada yararlı olması pek mümkün değil.
Dikkatle, dikkatle ve tüm bunları üçle çarparak... Arzularını dışarı çıkarmaya çalışın.
Hiçbir tavsiyede bulunamam çünkü hiçbir deneyimim yok ve başka birinin deneyiminin burada yararlı olması pek mümkün değil.
Dikkatle, dikkatle ve tüm bunları üçle çarparak... Arzularını dışarı çıkarmaya çalışın.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 141 Views
-
Last post by Yulian_San
-
- 10 Replies