Bu hikayeyi bazı yorumlarda kısaca anlattım, ancak yine de buna ayrı bir yazı ayırmaya karar verdim. O akşamı hâlâ büyük bir sevgiyle anımsıyorum ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
Birkaç yıl önceydi (Tanrım, zaman ne kadar çabuk geçiyor). Birkaç hafta kalmamın beklendiği bir şehre iş gezisine gönderildim. Bu şehirde bir sohbet buldum ve oraya bir duyuru bıraktım: şu şekilde ve bu şekilde, şehrinize gönderildi, Arkadaşlık vb. amaçlarla bir bayanla tanışmak istiyorum. Şaşırtıcı bir şekilde, birçok eleştiri aldım ve yazışmalar sırasında bir bayanı seçtim. Fotoğrafta 35-40 yaşlarında genel olarak güzel bir kadın görülüyor. Boşanmış, çocukları var. Çok daha iyi. Yaşam deneyimi var ve sohbet edilecek bir şeyler olacak.
Vardığımda ona adresimi söyledim ve kimin ne yiyip içeceğine karar verdim. Teslimattan akşam yemeği sipariş ettim ve şarap ve viski aldım.
Saat 7 civarında girişte onunla karşılaştım ve biraz tanışıp sohbet ettikten sonra daireme gelmeye karar verdim. Aslında daha çekici, kısa boylu, iyi figürlü, siyah elbiseli ve genel olarak hoş bir insan olduğu ortaya çıktı. Gerçekten zeki ve eğitimli biri ve görünüşte örnek bir ev hanımının kiralık bir dairede tamamen yabancı biriyle buluşmayı kabul etmesi bile garip. Ancak akşam yemeğinde aptal kocasından o kadar bıktığını, kelimenin tam anlamıyla kısa süre önce ondan boşandığını ve hayatına yeniden başlamak istediğini söyledi. Durumlar farklı ve ben aile psikoloğu gibi davranmıyorum. Oturduk, viski içtik (şarap berbattı ve lavaboya düştü), bir şişe daha almaya karar verdik, mağazaya doğru eğlenceli bir yürüyüş yaptık ve şimdiden en iyi arkadaşlar gibiydik. Eve geldiğimde film izlemeyi önerdim, kanepeye oturdu ve ben de şansımı deneyip başımı bacaklarının üstüne koymaya karar verdim. Şans eseri benim için umursamadı ve sonra her şey en iyi senaryoya göre gitti. Dudaklarda tutkulu bir öpücük, avucum bacaklarının arasında, ağır nefes alışı, nasıl yandığını ve külotunun içinden sızdığını hissediyorum ve penisim zaten dikleşmiş durumda. Onu kucağıma alıp yatak odasına, çift kişilik yatağa taşıyorum.
(Devamı bir sonraki hikayede)
Yabancı. Yemek fetişi ve daha fazlası.
-
Автор темыHimi
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies