Kadınların seks sırasındaki inlemeleri çok çekicidir. Ve ayrıca tutkulu çığlıklar ve sözler.
Belki kızlardan biri inleyip ses dosyalarını buraya atar?
Ve tutkunuza hayranız.
Kadınların seks sırasındaki inlemeleri çok çekicidir. Ve ayrıca tutkulu çığlıklar ve sözler. Belki kızlardan biri inleyip ses dosyalarını buraya atar? ;) Ve tutkunuza hayranız.
Kızlar?......Ben de bana bağlandıklarında bir kız gibi inliyorum! İnliyorum... Kıvranıyorum... Eğiliyorum... Hayır, ben değil... Zevkten inleyen bedenim!
Kızlar?......Ben de bana bağlandıklarında bir kız gibi inliyorum! İnliyorum... Kıvranıyorum... Eğiliyorum... Hayır, ben değil... Zevkten inleyen bedenim!
Çocuğun gelişiyle birlikte fareler gibi sevişmeyi öğrendik; karımın inlemelerini nadiren duyuyorum ama bunlar bana her zaman hoş geldi. Evet, muhtemelen inlemeyi çoktan unutmuştur...(((Biraz üzücü.
Last post
Bir otel kiralayın ve eğlenin!))) Bu, eski karıma ve bana gerçekten yardımcı oldu!)) Bazen sadece bir saatliğine bir otel kiraladık ve o ve ben saatte 2-3 kez orgazm olduk!!!
Kadınların %72’si ön sevişme sırasında göğüs okşamalarından tamamen keyif alıyor. Geriye kalan %28’lik kesim ise göğüsleri üzerindeki etkiler konusunda tarafsızdır.
Last post
ne saçmalık, her şey bunu kimin ve nasıl yaptığına bağlı.
İsimsiz kadın, 47 yaşındayım ve benim gibi olgun insanlara, özellikle de kızlara karşı duyulan memnuniyetsizliği anlamıyorum. Eğer genç değilsem, bu sekse ihtiyacım olmadığı anlamına gelmez. Yatakta...
Last post
Belki onlara ihtiyacımız var ama onları nerede bulabiliriz?
Kızlar, sizinle kendi bulduğum bir yaşam tüyosu paylaşmak istiyorum.
Önce size kısa bir arka plan anlatacağım:
bir akşam, her zamanki gibi düşünüyordum geçici gözaltı merkezinde görev yapan...
Last post
Ama ben daha çok bu geçici gözaltı merkezi görevlisinin kim olduğuyla ve tüm olayların neden bu karakterin etrafında toplandığıyla ilgileniyorum?))))) :oops: