21 saat 8 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Konu şu: Bir adam 100 bin ruble ödüyor. Doğu uyruklu bir göçmen işçiyle cinsel ilişkiye girdiğinin fotoğraf ve video onayı için gerçek bir kadına
Ödeme sözde taksitli. İlk aşamada - birbirinizi tanıyarak para kazanabilirsiniz.
https://www.soderganki.ru/archives/765678 Başka yolu yok yerel bir yoldaş eğleniyor :roll: Kim birlikte oynayacak?
[size =85][color=green]21 saat 8 dakika 38 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] Konu şu: Bir adam 100 bin ruble ödüyor. Doğu uyruklu bir göçmen işçiyle cinsel ilişkiye girdiğinin fotoğraf ve video onayı için gerçek bir kadına :wink: Ödeme sözde taksitli. İlk aşamada - birbirinizi tanıyarak para kazanabilirsiniz.
21 saat 8 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Konu şu: Bir adam 100 bin ruble ödüyor. Doğu uyruklu bir göçmen işçiyle cinsel ilişkiye girdiğinin fotoğraf ve video onayı için gerçek bir kadına
Ödeme sözde taksitli. ilk aşama için - tanışarak para kazanabilirsiniz.
))) Söyle bana, neden bu tür reklamlara tırmanıyorsun?
[quote=attentive1 post_id=287827 time=1700039914 user_id=17951] https://www.soderganki.ru/archives/765678 Aksi halde değil yerel arkadaş eğleniyor :roll: Kim birlikte oynayacak?
[size=85 ][color=green]21 saat 8 dakika 38 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Konu şu: Bir adam 100 bin ruble ödüyor. Doğu uyruklu bir göçmen işçiyle cinsel ilişkiye girdiğinin fotoğraf ve video onayı için gerçek bir kadına :wink: Ödeme sözde taksitli. ilk aşama için - tanışarak para kazanabilirsiniz. [/quote]
Hikaye şu: Bir adam 100 bin ruble ödüyor. Doğu uyruklu bir göçmen işçiyle cinsel ilişkiye girdiğinin fotoğraf ve video onayı için gerçek bir kadına
Sitedeki bu ilan dikkatimi çekti.
Aslında Noel turu için bir kız arkadaş almayı düşünüyordum. Tercihen çok deneyimli bir öğrenci değil.
[quote=Strecoza post_id=288313 time=1700040031 user_id=15698] [quote=attentive1 post_id=287827 time=1700039914 user_id= 17951] https://www.soderganki.ru/archives/765678 Yerel bir yoldaşın eğlenmesinin başka yolu yok :roll: Kim birlikte oynayacak?
[size=85][color=green]21 saat 8 dakika 38 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size] Hikaye şu: Bir adam 100 bin ruble ödüyor. Doğu uyruklu bir göçmen işçiyle cinsel ilişkiye girdiğinin fotoğraf ve video onayı için gerçek bir kadına :wink: Ödeme sözde taksitli. ilk aşama için - tanışarak para kazanabilirsiniz. [/quote]
))) Söyle bana, neden bu tür reklamlara tırmanıyorsun? [ /quote] Sitedeki bu ilan dikkatimi çekti. Aslında Noel turu için bir kız arkadaş almayı düşünüyordum. Tercihen çok deneyimli bir öğrenci değil.
Sitedeki bu ilan dikkatimi çekti.
Aslında Noel turu için bir kız arkadaş almayı düşünüyordum. Tercihen çok deneyimli olmayan bir öğrenci.
[quote=attentive1 post_id=288321 time=1700041064 user_id=17951] [quote=Strecoza post_id=288313 time=1700040031 user_id= 15698] [quote=attentive1 post_id=287827 time =1700039914 user_id=17951] https://www.soderganki.ru/archives/765678 Yerel bir yoldaşın eğlenmesinin başka yolu yok :roll: Kim birlikte oynayacak?
[size=85][color=green]21 saat 8 dakika 38 saniye sonra gönderildi: [/color ][/size] Konu şu: Bir adam 100 bin ruble ödüyor. Doğu uyruklu bir göçmen işçiyle cinsel ilişkiye girdiğinin fotoğraf ve video onayı için gerçek bir kadına :wink: Ödeme sözde taksitli. ilk aşama için - tanışarak para kazanabilirsiniz. [/quote]
))) Söyle bana, neden bu tür reklamlara tırmanıyorsun? [ /quote] Sitedeki bu ilan dikkatimi çekti. Aslında Noel turu için bir kız arkadaş almayı düşünüyordum. Tercihen çok deneyimli olmayan bir öğrenci. [/quote]
))) Söyle bana, neden bu tür reklamlara tırmanıyorsun? [/quote] Bu reklam siteye sabitlenmişken gözüme çarptı. Aslında Noel turu için bir kız arkadaş almayı düşünüyordum. Tercihen çok deneyimli olmayan bir öğrenci. [/quote]
))) Ne tür bir tur? Tayland’a mı? [/quote] Filipinler
Bence bu tür hayalperestlerin bir yıl boyunca kahve ve dondurma alacak paraları bile yok. kız.
[quote=attentive1 post_id=287827 time=1700039914 user_id=17951] https://www.soderganki.ru/archives/765678 Aksi halde değil yerel arkadaş eğleniyor :roll: Kim birlikte oynayacak?
[size=85 ][color=green]21 saat 8 dakika 38 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Konu şu: Bir adam 100 bin ruble ödüyor. Doğu uyruklu bir göçmen işçiyle cinsel ilişkiye girdiğinin fotoğraf ve video onayı için gerçek bir kadına :wink: Ödeme sözde taksitli. ilk aşama için - tanışarak para kazanabilirsiniz. [/quote] Bence bu tür hayalperestlerin bir yıl boyunca kahve ve dondurma alacak paraları bile yok. kız.