Video içeriği oluşturacak ortak arıyorum
-
Автор темыTatyanaB
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Video içeriği oluşturacak ortak arıyorum
Merhaba, bu konuyla ilgili hızlı bir şekilde iyi bir kazanç seviyesine ulaşmak için video içeriği oluşturacak bir ortak arıyorum.
Hakkımda: Moskova’da yaşıyorum, femboy’um, 23 yaşındayım yaşındayım, minyonum (boyum 164 cm, kilom normalde 53 kg, gerçi şimdi birkaç kilo daha aldım), kadınsı, seksi, bakımlıyım. İyi bir kadınsı figürüm ve iyi bir duruşum var. Henüz göğüslerim yok (şortlu göğüsler giyiyorum), dudaklarımı yeni yapmaya başladım ve saçlarım uzun. Düzenli olarak PV giyiyorum (çünkü dar eteklere + yüksek topuklu ayakkabılara alışkınım, bu sayede güvenle ve güzelce yürüyorum).
Hakkında: Görünüşüm veya fiziğim konusunda net gereksinimlerim yok. Önemli olan, yüksek kaliteli video içeriği oluşturmak için zekaya, zevk duygusuna, stile, estetiğe, gerekli enerjiye ve genel olarak yaratıcı enerjiye sahip olmanızdır. 1-2 defa değil, en az bir yıl, hatta daha uzun süreli bir ortaklık planlıyorum. Ayrıca haftada 1-2 video üretebilmek için biraz boş zamana ihtiyacınız var (10 dakikalık iyi bir video oluşturmak bir gün alacaktır). Varlıklı bir vatandaş olmanız tavsiye edilir (arabası olan, evinde iyi mobilyalar bulunan, böylece bir daire/stüdyo kiralamak için yatırım yapmak zorunda kalmamanız vb.)
Bu konuda hiçbir deneyimim yok , ama bazı -bazı tanıdıklarım var (örneğin tanıdığım bir editör var, onlyfans’da birkaç tanıdığım var vs.)
Etiketim: @tat01b
Hakkımda: Moskova’da yaşıyorum, femboy’um, 23 yaşındayım yaşındayım, minyonum (boyum 164 cm, kilom normalde 53 kg, gerçi şimdi birkaç kilo daha aldım), kadınsı, seksi, bakımlıyım. İyi bir kadınsı figürüm ve iyi bir duruşum var. Henüz göğüslerim yok (şortlu göğüsler giyiyorum), dudaklarımı yeni yapmaya başladım ve saçlarım uzun. Düzenli olarak PV giyiyorum (çünkü dar eteklere + yüksek topuklu ayakkabılara alışkınım, bu sayede güvenle ve güzelce yürüyorum).
Hakkında: Görünüşüm veya fiziğim konusunda net gereksinimlerim yok. Önemli olan, yüksek kaliteli video içeriği oluşturmak için zekaya, zevk duygusuna, stile, estetiğe, gerekli enerjiye ve genel olarak yaratıcı enerjiye sahip olmanızdır. 1-2 defa değil, en az bir yıl, hatta daha uzun süreli bir ortaklık planlıyorum. Ayrıca haftada 1-2 video üretebilmek için biraz boş zamana ihtiyacınız var (10 dakikalık iyi bir video oluşturmak bir gün alacaktır). Varlıklı bir vatandaş olmanız tavsiye edilir (arabası olan, evinde iyi mobilyalar bulunan, böylece bir daire/stüdyo kiralamak için yatırım yapmak zorunda kalmamanız vb.)
Bu konuda hiçbir deneyimim yok , ama bazı -bazı tanıdıklarım var (örneğin tanıdığım bir editör var, onlyfans’da birkaç tanıdığım var vs.)
Etiketim: @tat01b
Last edited by TatyanaB on 17 Nov 2023, 15:33, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
-
Автор темыTatyanaB
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 7 months
Re: Video içeriği oluşturacak ortak arıyorum
Neden bir dolandırıcılık? Burada kimseden para istemiyorum.
-
- Nirvana’dayım
Burada internetteki tüm fotoğrafları kaldırıyorlar ve eleştirilmekten korkuyorlar, sizce biri videoda kendini yakmak ister mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Büyücü,
Diğer kaynakların istediği konularda para kazanmak için, forumda değil...
TS
Tabii ki sahte değilseniz, zamanınızı boşa harcamayın; kimseyi bulamazsınız Burada
Diğer kaynakların istediği konularda para kazanmak için, forumda değil...
TS
Tabii ki sahte değilseniz, zamanınızı boşa harcamayın; kimseyi bulamazsınız Burada
-
- Nirvana’dayım
Diğer kaynaklardan bunun hala uzlaşmacı kanıtlar olduğunu anladım, tabi ki insanların önemi yok. Demek istediğim şu: En azından burada kimse kendini vurmayacak.
-
- Nirvana’dayım
Büyücü, bu işe bulaşanlar riskleri anlamalıdır ve eğer iyi para gelirse Deanon’un onları korkutması pek mümkün değil. Kendine has bir dünya görüşü var
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
- Registered for: 2 years 2 months
Yine ibne??? Bir ibneyle kamera önünde sikilmek mi? Herhangi bir para için değil!!!
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Nane kızı ve trafik polisi hakkındaki şakayı biliyor musun?attentive1: ↑17 Nov 2023, 15:51 Yine ibne??? Bir ibneyle kamera önünde sikilmek mi? Para için değil!!!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 428 Views
-
Last post by N13
-
- 0 Replies