Biraz tavsiyeye ihtiyacım var.
-
Автор темыDuster1979
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 7 months
Biraz tavsiyeye ihtiyacım var.
Genel olarak hikaye bu şekilde. Çocukken kız kardeşim ve ben sözlü olarak samimiydik. Hiç tereddüt etmeden kendini gösterdi, kıçını ve amını öptüm. Kuzen kız kardeş. Ben 5-7 yaşlarındaydım, o benden 5 yaş büyüktü. Şimdi 49 yaşında. Kocasıyla bunu anlamanın imkânı yok. Her zaman kelimenin normal anlamında tam bir ucube oldum.
Bu yaz ziyarete geldim, istasyonda vedalaşırken beni belirsiz bir şekilde 2 kez öptü.
In genel olarak ona oral seks yapmak istiyorum vs. ama onunla nasıl çıkabilirim bu konuyu hiç anlamıyorum.
Ne diyorsun???? Şimdiden teşekkürler.
Bu yaz ziyarete geldim, istasyonda vedalaşırken beni belirsiz bir şekilde 2 kez öptü.
In genel olarak ona oral seks yapmak istiyorum vs. ama onunla nasıl çıkabilirim bu konuyu hiç anlamıyorum.
- These users thanked the author Duster1979 for the post:
- Maxim......
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Tavsiyeye ihtiyacım var.
Sorun değil. Algoritma şu: arkadan yaklaşıyorsunuz, kürekle kafasına vuruyorsunuz, külotunu çıkarıyorsunuz, bacaklarını yana açıyorsunuz, iki elinizle dudaklarını ayırıyorsunuz, başlığı buluyorsunuz, yalıyorsunuz! hiçbir şeyi karıştırmadığınızdan emin olun!

-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Registered for: 2 years 1 month
-
Автор темыDuster1979
- heyecanlanıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İkisi de yetişkin. seni içine çekti. Peki neden bir şey icat edelim? arayın ve konuşun!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 7 months
evet, bu mümkün ve ciddi... ama daha zor))))
Arıyorsunuz... onun gibi bir kız için deli olduğunuzu söylüyorsunuz... tüm hayatınız boyunca hayalini kurduğunuz şeyi sol yanağını öpmek. ... cevaba bakın.... cevabınızı yazın - size daha fazla tavsiye vereceğiz...
Arıyorsunuz... onun gibi bir kız için deli olduğunuzu söylüyorsunuz... tüm hayatınız boyunca hayalini kurduğunuz şeyi sol yanağını öpmek. ... cevaba bakın.... cevabınızı yazın - size daha fazla tavsiye vereceğiz...
- These users thanked the author ekonomi for the post:
- Duster1979
-
Автор темыDuster1979
- heyecanlanıyorum
Evet, kapılmadım ama ağzımın köşesinde çok kışkırtıcı bir öpücük var ve şimdi öyleyim Düşünme. Aksi takdirde ben yazarım ve o da sana defolup gitmeni söyler vs.
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
peki o gönderip gönderir... eğer sen yazmazsan, bilmeyeceksin. ama genel olarak şehir cesaret isterDuster1979: ↑13 Nov 2023, 13:18 Evet, içine çekilmedim ama ağzın kenarında öyle kışkırtıcı bir öpücük var ki, şimdi düşünüyorum. Aksi takdirde ben yazarım, o da gönderir falan
- These users thanked the author alex56 for the post:
- Duster1979
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
Belki de hedefi biraz kaçırmıştır ve sen de hayal etmişsindir geri kalan her şey kendin için mi? Bu nasıl bir seçenek?Duster1979: ↑13 Nov 2023, 13:18 dudağının köşesinde öyle kışkırtıcı bir öpücük var ki şimdi düşünüyorum da
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 2 years 10 months
Duster1979,
Öncelikle bir şekilde yapmalısın tanışmak. Hikayenizden farklı şehirlerde yaşadığınızı anladım.
Öncelikle bir şekilde yapmalısın tanışmak. Hikayenizden farklı şehirlerde yaşadığınızı anladım.
-
Автор темыDuster1979
- heyecanlanıyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 1 year 11 months
Yakın zamanda bir sohbet sırasında tesadüfen yaşadığımız hoş ya da komik bir olayı hatırlıyorsanız. veya tanıştınız Sonra daha derine inin, daha önceki vakaları hatırlayın ve onlar hakkında konuşun. sonra çocukluğunuzu ve şakalarınızı hatırlayın. Konuşma devam ederse anılarıyetişkinlere göre . Belki bu düşünce aklımda kalacak. Bir süre sonra prosedürü tekrarlayın
Ben bunu yapardım.

- These users thanked the author wladim40 for the post:
- Duster1979
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
Bir kadın sizinle ilişki yaşamak isterse bunu kesinlikle mesajla imzalamaz. Bilmiyorum. Onun yerinde bunu kendim yapmazdım. Çünkü deliller...
En kötü seçenek habercilerdir, çünkü herkes yazışmalar gözünüzün önünde ihtiyaç duymadığı birine rastlayacak veya gösterilecektir.
Bir kadın sizinle ilişki yaşamak isterse bunu kesinlikle mesajla imzalamaz. Bilmiyorum. Onun yerinde bunu kendim yapmazdım. Çünkü deliller...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
davet etmeyi öneriyorum!
:evet:
..kuzen, genel olarak neredeyse hiç ensest yok. Bahçeyi çitlememenizi, yalnızca sizi kültürel anlamda "sarhoş olmaya"Duster1979: ↑13 Nov 2023, 12:50 Genel olarak hikaye bu şekilde. Çocukken kız kardeşim ve ben sözlü olarak samimiydik. Hiç tereddüt etmeden kendini gösterdi, kıçını ve amını öptüm. Kuzen kız kardeş. Ben 5-7 yaşlarındaydım, o benden 5 yaş büyüktü. Şimdi 49 yaşında. Kocasıyla bunu anlamanın imkânı yok. Her zaman kelimenin normal anlamında tam bir ucube oldum.
davet etmeyi öneriyorum!
:evet:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
Provokasyonun neyle ilgili olduğu konusunda daha spesifik olabilir misiniz?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 295 Replies
- 420437 Views
-
Last post by sinüs
-
- 2 Replies