Beğenmeyen MFM
-
Автор темыArtezyum
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Beğenmeyen MFM
Herkese selam! Bir sürü konu var ama böylesini görmedim. MFM yaptıran kızların görüşleriyle ilgileniyorum. Hiç hoşlanmadığınız oldu mu? Peki tam olarak ne? İlk seferde beğenmediniz ve tekrar denemediniz ya da yine de denediniz ve sonra her şey harikaydı. Aksi takdirde yalnızca olumlu deneyimler anlatılır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: MZHM’yi beğenmedim
Erkeklerin kendi aralarında tartışmaya başlamasından hoşlanmıyorum. Kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, eğer partnerleriniz tartışmaya başlarsa, güvenle giyinip onları yalnız bırakarak gidebilirsiniz. Böyle bir ortamda iyi seks işe yaramaz. Seks sırasında alkol almalarından da hoşlanmıyorum. Biraz mümkün ama süreçteki alkol iyi bir şeye yol açmıyor.Artesium: ↑02 Feb 2024, 07:42 Herkese merhaba! Bir sürü konu var ama böylesini görmedim. MFM yaptıran kızların görüşleriyle ilgileniyorum. Hiç hoşlanmadığınız oldu mu? Peki tam olarak ne? İlk seferde beğenmediniz ve tekrar denemediniz ya da yine de denediniz ve sonra her şey harikaydı. Aksi halde sadece olumlu deneyimler anlatılıyor.
- These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post (total 3):
- Lexa55, Truwor, maxim.zuev
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Eşimin (ve benim de) hoşlanmadığı erkeklerle birlikte olmasının gerekli hale geldiği bir kulüpte eşim ve ben bundan hoşlanmadık. Çok kibirli, kibirli, kendine güvenen ve çekici değil. Arkadaşımız-sevgilimiz bizi oraya davet ederek imdadımıza yetişti, onlara reddedemeyecekleri bir teklifte bulundu ve ardından eşim için hem kendisinin hem de benim beğendiğimiz erkekleri kendisi seçti. Eşim diğer erkeklerin ardından bana dönüp beni nazikçe dudaklarımdan öptüğünde herkes inanılmaz derecede heyecanlandı.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 4):
- maxim.zuev, Alex7515, Juravl, sapık
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
MFM konusunda deneyimim vardı - M vardı (kocası F
) - onun tarafında kıskançlık olduğu açıktı. Bu toplantıda çok doğru davrandığım göz önüne alındığında, bu çok tatsızdı - ve dürüst olmak gerekirse, kendisinin bir cahil olduğunu gösterdi.
Onların arabasıyla kır oteline gittik, metroyla "toplama noktasına" ulaştım.
Ve beni geri götürürken - (F otelde kaldı, aile içi bir aile sorununu çözüp yarım gün içinde eşinin yanına dönmek zorundaydı, parti 3 gün sürdü) - kısacası, beni metroya bile götürmedi - bunun bir tür intikam olduğu açıktı. Bir otobüs durağında rüzgara karşı durup ulaşımın metroya 3-4 durak gitmesini beklemek iğrençti. Onun adına çok onursuz bir davranış.
Bu arada zaten boşandılar ve eşiyle hâlâ iletişim halindeyim. Çok havalı ve hoş bir kadın, onu bir insan olarak, bir insan olarak ve iyi bir arkadaş olarak seviyorum.
Onların arabasıyla kır oteline gittik, metroyla "toplama noktasına" ulaştım.
Ve beni geri götürürken - (F otelde kaldı, aile içi bir aile sorununu çözüp yarım gün içinde eşinin yanına dönmek zorundaydı, parti 3 gün sürdü) - kısacası, beni metroya bile götürmedi - bunun bir tür intikam olduğu açıktı. Bir otobüs durağında rüzgara karşı durup ulaşımın metroya 3-4 durak gitmesini beklemek iğrençti. Onun adına çok onursuz bir davranış.
Bu arada zaten boşandılar ve eşiyle hâlâ iletişim halindeyim. Çok havalı ve hoş bir kadın, onu bir insan olarak, bir insan olarak ve iyi bir arkadaş olarak seviyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post