Делимся хорошими рецептами алкогольных напитков.

Üzgünüm bu gönderi öyle değil herhangi bir şey hakkında... 3. sınıf seviyesi... Mesela babam ve annem her şeyi yapacak ve ben basit bir tüketici olacağım...Pierro: tarifim: Kazan şehrine gümüş kanatlı bir uçak bileti alın ..
Şalyapin Oteli’ne yerleşin
ve akşam Shtof restoranına gidin (aynı yaya caddesinde)
hemen bir dizi "içecek" sipariş edin ahşap bir tahta üzerinde.. farklı demlemeler.. ve birkaç kez böyle devam etti..
ne kadar basit bir tarif.

Benim anlayışıma göre alkolikler meslekten olmayanlar... seçim kanteli altında olanlar, boyarka’ya düşkün olanlar... Tüm normal insanlar zaman zaman... tatillerde içki içerler. Bu arada... teşhis koyacak bir narkolog gibi görünmüyorsun...Pierro: 19 May 2024, 23:34 Alkoliklerin fikrini sevmiyorum, çok az içki içiyorum.. Canlı müziği daha çok seviyorum..)

onlar ne yaparlar? kırmızı bir yüzün var, ne sen... ne fark var? bir alkolik, o Afrika’da da bir alkolik..)Shalun70: 20 May 2024, 02:09 Benim ortalama insan anlayışıma göre alkolikler... seçim sırasında boyar boyarka’ya düşkün olanlardır...

Peki Putin de bir "sarhoş" mu? Sınırlı mantığınıza göre yılda birkaç kez buz ve alkol içiyorsunuz! Tanrım, çok çirkinsin!Pierro: 22 May 2024, 19:35 neden kırmızı yüzleri var, sende ne var... ne fark var? bir alkolik, o da Afrika’da.. bir alkolik..)

Başkanınızı neden sevmiyorsunuz... onun da her tarafında kırmızı lekeler var bakkaliye...