Karısı arkadaşının önünde soyundu
-
Автор темыGramidin
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 9 months

Bu geçen yıldı. Arkadaşım Valera beni ve karımı ziyarete geldi. Toplantı için içtik. Eşim şarap içti, biz de votka içtik. Eğlenceliydi, mahrem konular da dahil her konu hakkında konuştuk. İlk başta eşim çekingen bir şekilde konuştu, çoğunlukla bizi dinledi ama bir şişe şarap içtikten sonra rahatladı.
Hepimiz sarhoştuk, özellikle de ben. Konuşma samimi bir konu üzerindeydi. Bazı nedenlerden dolayı karımı soyunmaya ve konuğu memnun etmeye davet ettiğimi hatırlıyorum. Sadece rakamı göstermek istedim ve bu kadar. Ne yaptığımızın farkına varmadan bir sandalyeye oturdum, o da yatağa oturdu. Beyaz tişörtünü ve sutyenini çıkardı. Valera’nın hemen önünde beyaz külotuyla birlikte gri ev pantolonunu da çıkardı. Günlük notu amından çıkarıp yere attı ve Valera’ya baktı. Yatağa oturdu, bacaklarını iki yana açtı ve hafifçe gülümsedi. Ne kadar güzeldi, telefonu alıp kamerayı ona doğrulttum.
Valera pantolonunu ve külotunu çıkardı. Penisi bir kazık gibi duruyordu, nabız gibi atıyordu ve kırılmak üzereydi. Onunla birlikte yatağa girdi. Ben de onu iterek itiraz ettim. Sonuçta anlaşma sadece soyunmaktı ve hepsi bu. Ancak karısı onlara katılmayı teklif etti. (açık ilişkimiz var Eşimle evliyim, özellikle hile yaptığımız için birbirimize dırdır etmiyoruz, ancak bu konuya fazla kapılmamaya çalışıyoruz). Kabul ettim.
Karısı sırtüstü uzandı. Ve sonra Valera bacaklarını açtı ve amını emdi. İnledi. Yanına yattım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Valera’nın aksine penisim alkolden zar zor dayanabiliyordu. Yaklaşık 15 dakika boyunca onu yaladı ve ardından eliyle göğüslerini yoğururken penisini şişmiş amının içine soktu. Sanki son sefermiş gibi onu penisine sapladı. Özellikle becerdim, bunu ben bile yapamam. Daire boyunca çığlık attı. İstediği tek şey içine boşalmamaktı.
Penisini ondan nasıl çıkardığını ve yüzüne bir çeşme gibi geldiğini gördüm. Ve hala sarkık penisin yanında yatıyordum. Sonra tamamen uykuya daldı. Seksten önceki fotoğrafı Valera’ya bakıyor.
https://i.postimg.cc/6pnTJ64y/Screenshot-20231107-222454-Yandex-Start.jpg
Hepimiz sarhoştuk, özellikle de ben. Konuşma samimi bir konu üzerindeydi. Bazı nedenlerden dolayı karımı soyunmaya ve konuğu memnun etmeye davet ettiğimi hatırlıyorum. Sadece rakamı göstermek istedim ve bu kadar. Ne yaptığımızın farkına varmadan bir sandalyeye oturdum, o da yatağa oturdu. Beyaz tişörtünü ve sutyenini çıkardı. Valera’nın hemen önünde beyaz külotuyla birlikte gri ev pantolonunu da çıkardı. Günlük notu amından çıkarıp yere attı ve Valera’ya baktı. Yatağa oturdu, bacaklarını iki yana açtı ve hafifçe gülümsedi. Ne kadar güzeldi, telefonu alıp kamerayı ona doğrulttum.
Valera pantolonunu ve külotunu çıkardı. Penisi bir kazık gibi duruyordu, nabız gibi atıyordu ve kırılmak üzereydi. Onunla birlikte yatağa girdi. Ben de onu iterek itiraz ettim. Sonuçta anlaşma sadece soyunmaktı ve hepsi bu. Ancak karısı onlara katılmayı teklif etti. (açık ilişkimiz var Eşimle evliyim, özellikle hile yaptığımız için birbirimize dırdır etmiyoruz, ancak bu konuya fazla kapılmamaya çalışıyoruz). Kabul ettim.
Karısı sırtüstü uzandı. Ve sonra Valera bacaklarını açtı ve amını emdi. İnledi. Yanına yattım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Valera’nın aksine penisim alkolden zar zor dayanabiliyordu. Yaklaşık 15 dakika boyunca onu yaladı ve ardından eliyle göğüslerini yoğururken penisini şişmiş amının içine soktu. Sanki son sefermiş gibi onu penisine sapladı. Özellikle becerdim, bunu ben bile yapamam. Daire boyunca çığlık attı. İstediği tek şey içine boşalmamaktı.
Penisini ondan nasıl çıkardığını ve yüzüne bir çeşme gibi geldiğini gördüm. Ve hala sarkık penisin yanında yatıyordum. Sonra tamamen uykuya daldı. Seksten önceki fotoğrafı Valera’ya bakıyor.
- These users thanked the author Gramidin for the post (total 24):
- EgorPetrov, Anatolik, Rasaroam, Sibiryak89, Yağmurcu, Alex1203, Peru’da, hayalet, Seks tavuğu, alexey.kush, Neşeli Roger, Fargal94, RedFox, Rahatla_19, Audi, sergey.nos, Gilbert, Kavun, Tolkala, Maksimum71, Oleg257, Juravl, Ivankzn, Binato
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşi arkadaşının önünde soyundu
Gramidin, eşiniz harika, gelip geleyim rahatla
2 dakika sonra gönderildi :
Gramidin, ağız ve am çalışıyor, ona ikide ver
https://i.postimg.cc/ydrXMcLz/Dolbjat-V-Obe-Dyrochki-Sinhronno-MZh-M-Orgija-world48-spcs-bio.gif
2 dakika sonra gönderildi :
Gramidin, ağız ve am çalışıyor, ona ikide ver
https://i.postimg.cc/ydrXMcLz/Dolbjat-V-Obe-Dyrochki-Sinhronno-MZh-M-Orgija-world48-spcs-bio.gif
- These users thanked the author padshiy for the post (total 5):
- Audi, RedFox, Alex431, Rahatla_19, Gregory1181
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Güzel!! Ben Valera’nın yerinde olsaydım ben de aynısını yapardım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Görünüşe göre fotoğrafımı çalmışlar büyükannemin halısı
Tamam fotoğraf.
Görünüşe göre fotoğrafımı çalmışlar büyükannemin halısı
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 9):
- Eustace, Sibiryak89, İskoç, Gudgeon, Şerksan, Lis, red_fox, Tapkin, İskender
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Bir zamanlar kuzenimizin kardeşiyle tatildeydik, henüz küçüktük, çocuğumuz yoktu. Kelimesi kelimesine, birkaç dilek uğruna neden bir çifti aptal yerine koyduklarını hatırlamıyorum. Kardeşim, söyle ve bana göğüslerini göster. Eşler aklımıza başka bir şey gelmeden birkaç saniye tişörtlerini kaldırdılar.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 4):
- Üstü kendinize saklayın, Eustace, Sibiryak89, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 10 months
Bir arkadaş aniden reddederse ve karısı sadece bir fahişeyse.
- These users thanked the author Bekçi for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 9 months
tüm bunların doğaçlama olduğunu düşünürsek ne kadar sulu bir amcık.. Böyle bir eş bir hediyedir! Ve onu her iki delikte de memnun etmediler mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 11 months
Başka bir fantezi, internetten bir fotoğraf ve internette çıplak bir kadınla fotoğraf bulamayan bir avuç saf insan. Ya da belki ebeveynleri onların bu tür isteklerde bulunmasını yasakladı?
- These users thanked the author havlamak for the post (total 4):
- Firavun faresi, red_fox, SwetaSw, Juravl
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 6 months
К рассказу нужно больше фото....а так очень заводит...Gramidin: ↑08 Nov 2023, 12:32 Geçen yıldı. Arkadaşım Valera beni ve karımı ziyarete geldi. Toplantı için içtik. Eşim şarap içti, biz de votka içtik. Eğlenceliydi, mahrem konular da dahil her konu hakkında konuştuk. İlk başta eşim çekingen bir şekilde konuştu, çoğunlukla bizi dinledi ama bir şişe şarap içtikten sonra rahatladı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
Hepimizin bir şeyden yaratıldığını ve başka bir şeyden ortaya çıktığımızı biliyorum... Ama bazen öyle görünüyor ki bazıları parmakla yaratılmış ve kıçından çıkmışlar.
Oh! Özellikle alıntı yapılan anda en havalı hikaye! Kısa keçesinden minik kancaların birbiri ardına nasıl çıktığını görebiliyorum! Ya da hayır, muhtemelen tıraş olmuştur... Sabah günlüğe çift taraflı bant yapıştırdı, yapıştırılan bölgeyi beyaz ispirtoyla yağdan arındırdı ama Valera uğruna tüm bunları feda etti, işini yırttı ve hızla sildi. aynı beyaz ruha sahip kasetin kalıntıları.
Hepimizin bir şeyden yaratıldığını ve başka bir şeyden ortaya çıktığımızı biliyorum... Ama bazen öyle görünüyor ki bazıları parmakla yaratılmış ve kıçından çıkmışlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 6 months
Geldiğinden beri internette görünüyorsun Burada. Yandex’de "XXX çıplak kadın" - bana teşekkür etmenize gerek yok.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 1 year 5 months
Daha sonra devamı oldu mu?
Örneğin sabahları? Herhangi bir pişmanlık ya da başka bir şey var mıydı? Basitçe aldatmak başka bir şeydir ve karısı olduğunda tamamen farklı bir şeydir. Arkadaşınızlahileler yapın. "Sıradan" ihanetle, hala "hiçbir şey olmamış" gibi davranabilirsiniz, ancak tanıdıklarınızın ve hatta daha çok arkadaşların başına böyle şeyler geldiğinde, böyle bir arkadaşın hem karısına hem de kocama karşı tutumu hemen değişir.
Arkadaşınız artık sizi ziyarete geldi mi? Ya da belki tam tersine karınız onu görmeye gitti?

Arkadaşınız artık sizi ziyarete geldi mi? Ya da belki tam tersine karınız onu görmeye gitti?
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 1 year 7 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 5 months
- These users thanked the author Vasya 43 for the post (total 7):
- Rahatla_19, Fargal94, Seks tavuğu, Martin69, Ded, Gregory1181, Audi
-
Автор темыGramidin
- Flört etmek
- Total posts: 34
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Orientation: biseksüel
Yakın zamanda MFM’ye karşı olmayan yeni bir kızla yaşamaya başladım. Umarım gelecekte her şey bizim için yolunda gider.
- These users thanked the author Maks.71.RUS for the post (total 2):
- Tolkala, seksforumu_
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Bir keresinde striptiz kartlarında iki kıza kaybetmiştim. Akşamı tamamen giyinik iki kızla tamamen çıplak geçirdim. Harikaydı.
Akşamın sonunda gerçekçi olmayan harika bir seks vardı
Akşamın sonunda gerçekçi olmayan harika bir seks vardı
- These users thanked the author Alsesaxi for the post:
- seksforumu_
-
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 5 months
ve sonra uyandın mı?
- These users thanked the author Alexey.Novikov for the post:
- seksforumu_
-
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 1 month
Neden korkuyorsun, hiç olmadı, çıplaklar plajı konusunu anlamayan inanmayabilir, çift olarak ilk tatile çıktığımızda da korkutucuydu, sonra kızlar sarhoş oldu, erkekler daha mutlu oldu ve artık iki kadının nasıl göğüslerini salladığını ve sanki umurumda değilmiş gibi amlarını sergileyerek ortalıkta dolaştıklarını fark etmiyorsunuz, ancak ilk başta diğer yarınızın bir arkadaşınızın önünde çıplak olması rahatsız edici, ama sonra aynı zamanda onun çıplak yarısını, paritesini, kısacası şımartıcılığını görmek sizi heyecanlandırıyor ve kadınların kendileri şaka yapmak istiyor, o zamandan beri kafamdaki çıplak çıplak olmayan stereotipi dağıldı, hepsi sizinkiyle aynı ya da yukarıdaki komşu , gerçi bazen erkeklerin mini kişisel eşyaları olur ama benim için asıl önemli olan onu kullanabilmek... ve kızların sadece konuşup kıkırdamasına izin vermek 
ve Hıristiyanlıktan önceki atalarımız da suya paçavralar içinde değil, sadece çıplak giriyorlardı ve yabancı bir kültürün empoze ettiği bir utanç kavramı yoktu...

ve Hıristiyanlıktan önceki atalarımız da suya paçavralar içinde değil, sadece çıplak giriyorlardı ve yabancı bir kültürün empoze ettiği bir utanç kavramı yoktu...
- These users thanked the author hükümet38 for the post:
- dart kedileri
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
Где-то я это фото уже виделGramidin: ↑08 Nov 2023, 12:32 Geçen yıldı. Arkadaşım Valera beni ve karımı ziyarete geldi. Toplantı için içtik. Eşim şarap içti, biz de votka içtik. Eğlenceliydi, mahrem konular da dahil her konu hakkında konuştuk. İlk başta eşim çekingen bir şekilde konuştu, çoğunlukla bizi dinledi ama bir şişe şarap içtikten sonra rahatladı.
Valera pantolonunu ve külotunu çıkardı. Penisi bir kazık gibi duruyordu, nabız gibi atıyordu ve kırılmak üzereydi. Onunla birlikte yatağa girdi. Ben de onu iterek itiraz ettim. Sonuçta anlaşma sadece soyunmaktı ve hepsi bu. Ancak karısı onlara katılmayı teklif etti. (açık ilişkimiz var Eşimle evliyim, aldatma konusunda özellikle birbirimize dırdır etmiyoruz, ancak bu konuya fazla kapılmamaya çalışıyoruz). Kabul ettim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post