Uzun bir yoksunluk döneminden sonra sikildim

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 2 years 5 months
 Uzun bir yoksunluk döneminden sonra sikildim

Unread post by Sotowal »

İki hafta boyunca seks yapmadım, istemedim, yorgundum ve ne anlama geldiğini anlamadım, hatta birkaç kez seksten vazgeçmeye veya aktivitemi azaltmaya karar verdim. Ama dün gece aniden karımla seks yaptım, penisim her zamankinden daha güçlü durdu, hiçbir uyarıya gerek kalmadı. Birkaç prezervatifi değiştirdim, iki kez orgazm oldu ve ben 50-100 gramı bitirdim. Şimdi tekrar sikişmek istiyorum.

1 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Şimdi çıplak yatıyorum, her şeyi sıfıra kadar tıraş ettim, onu bekliyorum, planlanmamış öğleden sonra seksi olacak.
These users thanked the author Sotowal for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Uzun bir süre uzak kaldıktan sonra sikildim

Unread post by Venüs »

Sotoval: 06 Nov 2023, 14:23 İki hafta boyunca seks yapmadım, istemiyordum, yorgundum ve ne manasını göremiyordum, hatta birkaç kez seksten vazgeçmeye veya aktivitemi azaltmaya karar verdim. Ama dün gece aniden karımla seks yaptım, penisim her zamankinden daha güçlü durdu, hiçbir uyarıya gerek kalmadı. Birkaç prezervatifi değiştirdim, iki kez orgazm oldu ve ben 50-100 gramı bitirdim. Şimdi tekrar sikişmek istiyorum.

1 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Şimdi çıplak yatıyorum, her şeyi sıfıra kadar tıraş ettim, onu bekliyorum, planlanmamış gündüz seks olacak.
Sotoval: 06 Nov 2023, 14:23 İki hafta boyunca seks yapmadım, istemedim, yoruldum ve ne manasını anlayamadım, hatta defalarca seksten vazgeçmeye ya da aktivitemi azaltmaya karar verdim. Ama dün gece aniden karımla seks yaptım, penisim her zamankinden daha güçlü durdu, hiçbir uyarıya gerek kalmadı. Birkaç prezervatifi değiştirdim, iki kez orgazm oldu ve ben 50-100 gramı bitirdim. Şimdi tekrar sikişmek istiyorum.

1 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Şimdi çıplak yatıyorum, her şeyi sıfıra kadar tıraş ettim, onu bekliyorum, planlanmamış gündüz seks olacak.
))) Bu, seksten vazgeçemeyeceğinizi ancak geçici araların yalnızca faydalı olduğunu gösteriyor)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
vesaire, Serg_A, Fargal94, ESKİ DOST
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by vesaire »

Strecoza: 06 Nov 2023, 14:46
İki hafta boyunca seks yapmadım, istemedim, yorgundum ve ne anlama geldiğini anlamadım, hatta birkaç kez seksten vazgeçmeye veya aktivitemi azaltmaya karar verdim. Ama dün gece aniden karımla seks yaptım, penisim her zamankinden daha güçlü durdu, hiçbir uyarıya gerek kalmadı. Birkaç prezervatifi değiştirdim, iki kez orgazm oldu ve ben 50-100 gramı bitirdim. Şimdi tekrar sikişmek istiyorum.

Sotoval: 06 Nov 2023, 14:23 İki hafta boyunca seks yapmadım, istemedim, yoruldum ve ne manasını anlayamadım, hatta defalarca seksten vazgeçmeye ya da aktivitemi azaltmaya karar verdim. Ama dün gece aniden karımla seks yaptım, penisim her zamankinden daha güçlü durdu, hiçbir uyarıya gerek kalmadı. Birkaç prezervatifi değiştirdim, iki kez orgazm oldu ve ben 50-100 gramı bitirdim. Şimdi tekrar sikişmek istiyorum.

)) Bu şunu gösteriyor: Seksten vazgeçemezsiniz, ancak geçici aralar yalnızca faydalıdır))
Click to expand ...
Yahudiler gibi, iki haftaya izin verilmez ve iki hafta mümkündür - küçük bir balayı)) ).
These users thanked the author vesaire for the post (total 3):
Venüs, Serg_A, Fargal94
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Sotowal »

Strecoza: 06 Nov 2023, 14:46 ))) Bu, seks yapmayı bırakamayacağınızı, ancak geçici araların yalnızca faydalı olduğunu gösteriyor)))
Fark ettim ki ne kadar uzun süre hayır seks, onu ne kadar az istersen. Ama bir kez başlayınca sanki kırılıyor gibi)) Dün duygusal olarak çalıştık, bu öğleden sonra havasındayız. Ve şimdi bile bir günde üçüncü kez reddetmeyeceğimi hissediyorum.
These users thanked the author Sotowal for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”