İki hafta boyunca seks yapmadım, istemedim, yorgundum ve ne anlama geldiğini anlamadım, hatta birkaç kez seksten vazgeçmeye veya aktivitemi azaltmaya karar verdim. Ama dün gece aniden karımla seks yaptım, penisim her zamankinden daha güçlü durdu, hiçbir uyarıya gerek kalmadı. Birkaç prezervatifi değiştirdim, iki kez orgazm oldu ve ben 50-100 gramı bitirdim. Şimdi tekrar sikişmek istiyorum.
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Şimdi çıplak yatıyorum, her şeyi sıfıra kadar tıraş ettim, onu bekliyorum, planlanmamış öğleden sonra seksi olacak.
Uzun bir yoksunluk döneminden sonra sikildim
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Uzun bir süre uzak kaldıktan sonra sikildim
Sotoval: ↑06 Nov 2023, 14:23 İki hafta boyunca seks yapmadım, istemiyordum, yorgundum ve ne manasını göremiyordum, hatta birkaç kez seksten vazgeçmeye veya aktivitemi azaltmaya karar verdim. Ama dün gece aniden karımla seks yaptım, penisim her zamankinden daha güçlü durdu, hiçbir uyarıya gerek kalmadı. Birkaç prezervatifi değiştirdim, iki kez orgazm oldu ve ben 50-100 gramı bitirdim. Şimdi tekrar sikişmek istiyorum.
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Şimdi çıplak yatıyorum, her şeyi sıfıra kadar tıraş ettim, onu bekliyorum, planlanmamış gündüz seks olacak.
))) Bu, seksten vazgeçemeyeceğinizi ancak geçici araların yalnızca faydalı olduğunu gösteriyor)))Sotoval: ↑06 Nov 2023, 14:23 İki hafta boyunca seks yapmadım, istemedim, yoruldum ve ne manasını anlayamadım, hatta defalarca seksten vazgeçmeye ya da aktivitemi azaltmaya karar verdim. Ama dün gece aniden karımla seks yaptım, penisim her zamankinden daha güçlü durdu, hiçbir uyarıya gerek kalmadı. Birkaç prezervatifi değiştirdim, iki kez orgazm oldu ve ben 50-100 gramı bitirdim. Şimdi tekrar sikişmek istiyorum.
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Şimdi çıplak yatıyorum, her şeyi sıfıra kadar tıraş ettim, onu bekliyorum, planlanmamış gündüz seks olacak.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Yahudiler gibi, iki haftaya izin verilmez ve iki hafta mümkündür - küçük bir balayı)) ).
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 2 years 5 months
Fark ettim ki ne kadar uzun süre hayır seks, onu ne kadar az istersen. Ama bir kez başlayınca sanki kırılıyor gibi)) Dün duygusal olarak çalıştık, bu öğleden sonra havasındayız. Ve şimdi bile bir günde üçüncü kez reddetmeyeceğimi hissediyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post