Boynuzlu bir adam oluyorum

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
birçok
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Boynuzlu bir adam oluyorum

Unread post by birçok »

Zaten 42 yaşındayım ve boynuzlanmaya başlıyorum...

10 yıl önce bu konu beni şaşırtıyordu ve böyle davranabileceğimi hayal bile edemezdim. Her şey nasıl başladı?

9 yıl önce eşimle cinsel açıdan bir ilişkimiz vardı - şöyle böyle. hem onun açısından hem de sonuç olarak benim açımdan. Ama bir noktada onda, bana birisinin olduğunu düşündüren davranışlar fark etmeye başladım... ve ayrıca... anüsünün görünüşünün değişmeye başladığını fark ettim - anüsün halesi düzeldi ve büyük ölçüde arttı. yarıçap. anal seks yapıyoruz çok nadiren oluyordu. Bu öyle olmuyor.

Onu takip etmedim... Ama sık sık başka erkekler tarafından kıçından nasıl sikildiğini düşünmeye başladım... Ve bir yıl önce aktif olarak anal yapmaya başladık .. Ve kesinlikle söyleyebilirim ki o deneyimli bir anal kız.

altı ay önce kararımı verdim ve düşüncelerimi dile getirdim. yabancıların onu benim önümde sikmesini istediğimi, neyle ilgilendiğini Genel olarak reddetmedi ve zamanla bu yönde ne zaman bir şeyler yapacağımızı merak etmeye başladılar.

ir adım kalmadı...
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
 Re: Aldatılan adam olmak

Unread post by sapık »

Bu bir boynuzlu adam değil. Daha ziyade zevkler çemberinin genişlemesidir.
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Firavun faresi »

Dürüst olmak gerekirse, taşınmadım! Kendi sözlerine göre anal seks çok nadir yaptın! Ve aniden anüsün boyutunun arttığını fark ettiniz!
а) her seks yaptığında onun kıçına mı bakıyorsun? Araç nasıl muayene edildi? Farkı görmek için!
b) Anüsün nasıl açılacağı ve en önemlisi onu nasıl büyüteceğiniz hakkında bir fikriniz var mı?
c) böyle bir konu zaten buradaydı (seninki neredeyse karbon kopya)
d) belki daha ilginç bir şey bulmak daha iyi olur?
Keşke sana Edebi alanınızda yaratıcı başarı!
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Truwor »

manyyak: 11 Nov 2023, 04:44 Ben zaten 42 yaşındayım ve boynuzlanmaya başlıyorum...

10 yıl önce bu konu beni şaşırtıyordu ve böyle davranabileceğimi hayal bile edemezdim. Her şey nasıl başladı?

9 yıl önce eşimle cinsel açıdan bir ilişkimiz vardı - şöyle böyle. hem onun açısından hem de sonuç olarak benim açımdan. Ama bir noktada onda, bana birisinin olduğunu düşündüren davranışlar fark etmeye başladım... ve ayrıca... anüsünün görünüşünün değişmeye başladığını fark ettim - anüsün halesi düzeldi ve büyük ölçüde arttı. yarıçap. anal seks yapıyoruz çok nadiren oluyordu. Bu öyle olmuyor.

Onu takip etmedim... Ama sık sık başka erkekler tarafından kıçından nasıl sikildiğini düşünmeye başladım... Ve bir yıl önce aktif olarak anal yapmaya başladık .. Ve kesinlikle söyleyebilirim ki o deneyimli bir anal kız.

altı ay önce kararımı verdim ve düşüncelerimi dile getirdim. yabancıların onu benim önümde sikmesini istediğimi, neyle ilgilendiğini Genel olarak reddetmedi ve zamanla bu yönde ne zaman bir şeyler yapacağımızı merak etmeye başladılar.

bir adım kaldı...
Önemli olan karınızın kontrolünü kaybetmemek.
Автор темы
birçok
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by birçok »

Peki bu satır nerede?

Henüz bilmiyorum. ama konu çok ilgi çekici ve çekici.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

İşte bir aile. Temeli.
Ailedeki herkes zor zamanlar geçirebilir.
Başka bir cinsel deneyim hem faydalı hem de zararlı olabilir!
Sizi arkanızdan aldatmaları çok boktan, ve hatta berbat, çileden çıkarıyor!
Seninle her şey önceden tartışıldığında ve hiçbir sır saklanmadığında bu normaldir.
Dürüstlük ve sadakat, bu tür konuları tartışmaya hazır olduğunuzda.
Bu şekilde evli ve birbirinizle birlikte kalabilirsiniz.
RazzBoynik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by RazzBoynik »

Ben de 42 yaşındayım, eşim ve ben son zamanlarda MMF hayalleri kuruyoruz) Onu iş gezisine gönderirken çantasına seksi bir file kıyafet koyuyorum, üzerinize gelecekler, gönlünüzce seks yapın derim. , yaşlılıkta hatırlanacak bir şey olacak. Göreceğiz) Ama kendimi boynuzlu biri olarak görmüyorum
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”