İlk deneyim

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
vikkiss
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
 İlk deneyim

Unread post by vikkiss »

Genel olarak geçen sene nisan ayında sapık olduğumu yazmıştım, hepsi bu. İlk defa bir erkek arkadaşım oldu ve onu emdim, ilk defa o kadar tuhaftı ki bazı insanların bunu yapmayı neden bu kadar sevdiğini anlayamadım? Sonra adamın tepkisinin paha biçilemez olduğunu fark ettim. Son zamanlarda, birbirimize sürttüğümüz oral seks dışında, bunu gittikçe daha sert yapmaya başladım ve bu tür çocukça şakalar bilirsiniz, her şey genellikle kıyafetlerle olur, ama o daha fazlasını istiyor ve ben pantolonumu çıkarmaya utanıyorum. , bacaklarımda ve kalçamda yaralar var ve bu konuda çok karmaşıkım.. Böyle bir durumda ne yapmalı, ona nasıl açıklama yapmalıyım?
Ve bir önceki konuya ekliyorum :) Evet ben bir sapığım ama işler ters gitti. Hakim olmayı ve adamın tepkilerini izlemeyi çok sevdim, ayrıca emmeyi de çok sevdim, gerçekten çok seviyorum.. 17 yaşındayım
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: İlk deneyim

Unread post by Aion2012Ölü »

vikkisss: 29 Oct 2023, 03:05 Genel olarak geçen yıl nisan ayında sapık olduğumu yazmıştım, hepsi bu. İlk defa bir erkek arkadaşım oldu ve onu emdim, ilk defa o kadar tuhaftı ki bazı insanların bunu yapmayı neden bu kadar sevdiğini anlayamadım? Sonra adamın tepkisinin paha biçilemez olduğunu fark ettim. Son zamanlarda, birbirimize sürttüğümüz oral seks dışında, bunu gittikçe daha sert yapmaya başladım ve bu tür çocukça şakalar bilirsiniz, her şey genellikle kıyafetlerle olur, ama o daha fazlasını istiyor ve ben pantolonumu çıkarmaya utanıyorum. , bacaklarımda ve kalçamda yaralar var ve bu konuda çok karmaşıkım.. Böyle bir durumda ne yapmalı, ona nasıl açıklama yapmalıyım?
Ve bir önceki konuya ekliyorum :) Evet ben bir sapığım ama işler ters gitti. Hakim olmayı ve adamın tepkisini izlemeyi sevdim, ayrıca emmeyi de çok sevdim, gerçekten çok beğendim... 17 yaşındayım
Hayır. Sen sapık değilsin, ona yakın bile değilsin.
Kadın
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kadın »

Forumun konularına biraz da olsa göz atarsanız, "sapık" statüsünden hala çok uzakta olduğunuzu anlayacaksınız.
Ve genel olarak her insanın kendi normu vardır ve kişisel olarak sizin belirlediğiniz şey vardır. sadece sizi ve partnerinizi ilgilendirir. Sosyal kurallar ve normlar toplum için yaratılmıştır, başka bir şey değil
Sona ermek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sona ermek »

17 yaşında bir kızım vardı. O zamanlar 22 yaşındaydım ve ilk deneyimim her ikisinde de vardı. Bu yüzden onunla çok şanslıydım.
Konuşmaya yeni başlamıştık ve beni terk edilmiş bir yere götürdü, hava karardığında öpmek için üzerime saldırdı. Daha sonra oral seks yapmaya başladı. Biraz beceriksizceydi ama sonunda bunu mükemmel bir şekilde başardı; şu ana kadar kimse bu konuda onu geçemedi.
Sonra onunla ilk deneyimi yaşadımAS. Sık sık seks yaptığımız şehrin yakınındaki ormanda yürüdük. Gözlerimi kapatmamı istedi, bana sırtını döndü ve penisini anal bölgeye yönlendirdi. Yürüyüşten önce hazırlık yaptığı ortaya çıktı.
Utanma ve diğer şeyler hakkında. Kız oldukça dolgundu, küçük göğüsleri ve hafif çatlakları vardı. Ama o utangaç değildi ve bunun sonucunda harika ilişkiler ve daha iyi seksle dolu bir yıl geldi.
Zaten 10 yıl geçti, Yüce Allah beni affetsin, bütün kızlarımı onunla aldattım. Harika arkadaşlar ve seks partnerleri olarak kaldık.
These users thanked the author Sona ermek for the post:
Fargal94
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by frenk »

vikkisss: 29 Oct 2023, 03:05 Genel olarak geçen yıl nisan ayında sapık olduğumu yazmıştım, hepsi bu. İlk defa bir erkek arkadaşım oldu ve onu emdim, ilk defa o kadar tuhaftı ki bazı insanların bunu yapmayı neden bu kadar sevdiğini anlayamadım? Sonra adamın tepkisinin paha biçilemez olduğunu fark ettim. Son zamanlarda, birbirimize sürttüğümüz oral seks dışında, bunu gittikçe daha sert yapmaya başladım ve bu tür çocukça şakalar bilirsiniz, her şey genellikle kıyafetlerle olur, ama o daha fazlasını istiyor ve ben pantolonumu çıkarmaya utanıyorum. , bacaklarımda ve kalçamda yaralar var ve bu konuda çok karmaşıkım.. Böyle bir durumda ne yapmalı, ona nasıl açıklama yapmalıyım?
Ve bir önceki konuya ekliyorum :) Evet ben bir sapığım ama işler ters gitti. Hakim olmayı ve adamın tepkilerine bakmayı seviyordum, emmeyi de çok seviyordum, gerçekten çok hoşuma gidiyordu. Sen sapık değilsin, normal bir kızsın.
Ve birçok insan da emmeyi seviyor. En az bir kez emmeden bir gün bile yaşayamazdım.
Ve 33 yaşımda 17 yıl geçirdim - her şey yolundaydı.
Ne tür yaraların var?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”