Adam bize hizmet etmek istiyor. Ev hizmeti dahil her şeye hazırız. Burada pek çok yaratıcı insan var))
Lütfen bana bununla ne yapılacağına dair senaryolar verin. Aksi halde 3. şahısla hiçbir deneyimimiz yoktu
Adam bize hizmet etmek istiyor. Ev hizmeti dahil her şeye hazırız. Burada pek çok yaratıcı insan var)) Lütfen bana bununla ne yapılacağına dair senaryolar verin. Aksi halde 3. şahısla hiçbir deneyimimiz yoktu :muza:
Viar: ↑23 Oct 2023, 17:44
Adam bize hizmet etmek istiyor. Ev hizmeti dahil her şeye hazırız. Burada pek çok yaratıcı insan var))
Lütfen bana bununla ne yapılacağına dair senaryolar verin. Yoksa 3. şahısla hiç deneyimimiz yoktu
Ne kurnaz biri))) Her şeyi senin için yap, hepsini kalanlar cum...
neden Sissu? Rus değil mi?
Sissy, giyim, davranış, rol, erkeklik gibi erkek farklılıklarının belirtilerinden yoksun bir koca veya "erkek"tir ve her zaman bir erkek gibi davranır. pasif. Çocuk veya kadın kıyafetleri giyiyor, aşağılanıyor, seksten dışlanıyor ve kural olarak yalnızca karısının veya karısının sevgilisinin izin verdiği şeyleri yapıyor. Genel olarak sümük sümüktür, bu nedenle yalnızca emebilir.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
[quote=Viar post_id=276707 time=1698072292 user_id=13399] Adam bize hizmet etmek istiyor. Ev hizmeti dahil her şeye hazırız. Burada pek çok yaratıcı insan var)) Lütfen bana bununla ne yapılacağına dair senaryolar verin. Yoksa 3. şahısla hiç deneyimimiz yoktu :muza: [/quote]Ne kurnaz biri))) Her şeyi senin için yap, hepsini kalanlar cum... [quote=Pierro post_id=276822 time =1698088995 user_id=4666] neden Sissu? Rus değil mi? [/quote]Sissy, giyim, davranış, rol, erkeklik gibi erkek farklılıklarının belirtilerinden yoksun bir koca veya "erkek"tir ve her zaman bir erkek gibi davranır. pasif. Çocuk veya kadın kıyafetleri giyiyor, aşağılanıyor, seksten dışlanıyor ve kural olarak yalnızca karısının veya karısının sevgilisinin izin verdiği şeyleri yapıyor. Genel olarak sümük sümüktür, bu nedenle yalnızca emebilir.
[quote=Viar post_id=276707 time=1698072292 user_id=13399] . Ev hizmeti dahil her şeye hazır [/quote] Bir köyde yaşıyorsan odun kes, bahçeyi kaz, örneğin
Bir köyde yaşıyorsanız, odun kesin, bahçeyi kazın, örneğin
Neredeyse bir köyde yaşıyoruz - Bunun gibi birçok görevi yapabilirim - 6 dönüm patates, kışın kar temizleme, çitleri düzeltme, hendekleri temizleme, su taşıma, çimleri biçme. ...uuuuhhh
[quote=poxuer post_id=276919 time=1698121541 user_id=8610] [quote=Viar post_id=276707 time=1698072292 user_id= 13399] . Ev hizmeti dahil her şeye hazır [/quote] Bir köyde yaşıyorsanız, odun kesin, bahçeyi kazın, örneğin [/quote ] Neredeyse bir köyde yaşıyoruz - Bunun gibi birçok görevi yapabilirim - 6 dönüm patates, kışın kar temizleme, çitleri düzeltme, hendekleri temizleme, su taşıma, çimleri biçme. ...uuuuhhh
Viar: ↑24 Oct 2023, 09:54
Köyde yaşıyorsanız odun kesin, bahçeyi kazın örneğin
Maalesef köyde değiliz)
[/quote] Dairede yapılacak pek bir şey yok mu? banyonun yenilenmesi, yerlerin yıkanması ve süpürülmesi. Bu arada, karım yerleri ya taytla ya da en sevdiği geceliğiyle, bornoz olarak kullanarak yıkıyor - çok erotik bir görüntü.
[quote=Viar post_id=276973 time=1698130460 user_id=13399] Köyde yaşıyorsanız odun kesin, bahçeyi kazın örneğin [/quote] Maalesef köyde değiliz) [/quote] Dairede yapılacak pek bir şey yok mu? banyonun yenilenmesi, yerlerin yıkanması ve süpürülmesi. Bu arada, karım yerleri ya taytla ya da en sevdiği geceliğiyle, bornoz olarak kullanarak yıkıyor - çok erotik bir görüntü.
[quote=Viar post_id=277014 time=1698136919 user_id=13399] Artık erotik fanteziler ortaya koyacaklarını düşündük ve sen her şeyin efendisisin... [/quote] Lanet olsun. Sissy (adı bile yok)) karı temizliyor ve sen karınla eğleniyorsun
Viar: ↑24 Oct 2023, 11:41
Bu iyi bir seçenek, artık erotik fanteziler sunacaklarını düşündük ve sen her şeyin efendisisin...
Neden bunu yapıyorsun? erotik fantezilerimize mi ihtiyacınız var? Eğer bir kadın sana hizmet etmek isteseydi onu sana verirdim. Eşim ve benim evde seksin başlangıcı olan pek çok erotik tema var.
[quote=Viar post_id=277014 time=1698136919 user_id=13399] Bu iyi bir seçenek, artık erotik fanteziler sunacaklarını düşündük ve sen her şeyin efendisisin... [/quote]Neden bunu yapıyorsun? erotik fantezilerimize mi ihtiyacınız var? Eğer bir kadın sana hizmet etmek isteseydi onu sana verirdim. Eşim ve benim evde seksin başlangıcı olan pek çok erotik tema var.
Viar: ↑24 Oct 2023, 19:10
Fikirlerinizden ilham almak istedik
İşedikten sonra penisini ve vajinasını ağzıyla temizlemesine izin verin
1’den sonra gönderildi dakika 31 saniye:
Onu köpek stilinde kanepenin önüne koyabilirsiniz , kocanız ona giriyor, Sissy sizi yalıyor ve siz onun sırtında kart oynuyorsunuz veya sigara içiyorsunuz ve üzerinde bir kül tablası var, aktif hareketler olmadan
49 saniye sonra gönderildi:
Yatmadan önce amınızı veya kıçınızı emmek ve yalamak için gelir
n1 dakika sonra gönderilir 32 saniye:
Tek yakalı çıplak seks verir, sürekli ona vurursun, tükürürsün suratına, kıçına sok, ZD
These users thanked the author İskoç for the post:
[quote=Viar post_id=277190 time=1698163806 user_id=13399] Fikirlerinizden ilham almak istedik [/quote] İşedikten sonra penisini ve vajinasını ağzıyla temizlemesine izin verin
[size=85][color=green]1’den sonra gönderildi dakika 31 saniye:[/color][/size] Onu köpek stilinde kanepenin önüne koyabilirsiniz , kocanız ona giriyor, Sissy sizi yalıyor ve siz onun sırtında kart oynuyorsunuz veya sigara içiyorsunuz ve üzerinde bir kül tablası var, aktif hareketler olmadan
[size=85][color=green]49 saniye sonra gönderildi:[/color][/size ] Yatmadan önce amınızı veya kıçınızı emmek ve yalamak için gelir n[ size=85][color=green]1 dakika sonra gönderilir 32 saniye:[/color][/size] Tek yakalı çıplak seks verir, sürekli ona vurursun, tükürürsün suratına, kıçına sok, ZD
Viar: ↑24 Oct 2023, 11:41
Bu iyi bir seçenek, artık erotik fanteziler sunacaklarını ve senin her şeyin efendisi olacağını düşündük...
Sen Para kazanmak için onu raylara koyabilirsin ve sen de onun karısı olarak arabada çok uzakta olmayan bir yerde oturup işinin nasıl gittiğini izleyebilirsin.
Ama genel olarak, dedikleri gibi, yılda bir kez sopa patlıyor . Karınızın ona acımaya başlamasından, onun da duygulanıp neşelenmesinden, onu döndürüp uçurmasından korkmuyor musunuz :)????
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
[quote=Viar post_id=277014 time=1698136919 user_id=13399] Bu iyi bir seçenek, artık erotik fanteziler sunacaklarını ve senin her şeyin efendisi olacağını düşündük... [/quote] Sen Para kazanmak için onu raylara koyabilirsin ve sen de onun karısı olarak arabada çok uzakta olmayan bir yerde oturup işinin nasıl gittiğini izleyebilirsin. Ama genel olarak, dedikleri gibi, yılda bir kez sopa patlıyor . Karınızın ona acımaya başlamasından, onun da duygulanıp neşelenmesinden, onu döndürüp uçurmasından korkmuyor musunuz :)????
Herkese selam! Biz 23 yaşında genç bir çiftiz: inanılmaz derecede ahlâksız, hanım evladı bir sürtük köle (trans), kocaman göğüsleri olan, çıkıntılı bir siki olan, fileli ve topuklu güzel tonlu bir...
Last post
Sissy sürtük ve sahibi, sizinle nasıl iletişim kurabilirim?
Bize twoexperimenters dog yandex dot ru adresinden yazın
Selamlar) Kocam sürtük bir sürtük gibi giyindiğinde onu becermeyi seviyorum👅💦 Bunun bisekse atfedilebileceğini mi düşünüyorsunuz?)) Görüşlerinizi ve tahminlerinizi minnetle kabul edeceğim’s 128525;...
Last post
Bu hetero cinsiyet bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki sadece rol yapma oyunudur. Oyun unsurları ile
İnsanların önünde ciddi ve mütevazı olmayı seviyorum, çok nazik, romantik ve kimse dün gece kocamla yatakta, hafif bir bornozla, dantelli iç çamaşırıyla, yüzümde akan maskarayla, darmadağınık bir...
Last post
İnsanların önünde ciddi ve mütevazı olmayı seviyorum, çok hassas, romantik ve kimse dün gece kocamla yatakta, hafif bir bornozla, dantelli iç çamaşırımla, üzerimde akan maskarayla farklı şeyler...