Sarhoş anne.
-
Автор темыXenoYT
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Sarhoş anne.
Elbette annemin eve sarhoş geldiği durumlar vardır. Bu bakımdan soru şu: Onu elbise değiştirirken ya da uyurken mi izledin, ona dokundun mu, fotoğraf çektin mi, sarhoş annenle ilgili hikayelerini bana anlattın mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Cevap: Sarhoş anne.
Bu konuda gerçeklikten daha fazla fantezi olduğuna katılıyorum. Benim için en sıcak şeyler, babasının onu çırılçıplak soduğu çocukluk dönemleridir. Sarhoş kadın vücudu neredeyse bilinçsiz. Ne istersen yap. Çocukken ona dokundum ve yakından baktım. Bu tür çok fazla bölüm yoktu ama unutulmazlardı. O zamanlar kadın anatomisini bilmiyor olmam çok yazık, ona iyi bir el işi yapardım
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- Tatsız, PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 5 months
Bir keresinde yüzünü nasıl çıplak ve sarhoş yıkadığını ve çok güçlü bir gaf yakaladığını gözetlemiştim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 4 years 1 month
Sarhoşken beni kullandılar, ne olmuş yani?
- These users thanked the author rakı for the post (total 3):
- Sibiryak89, Aylaz, Dima D
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 6 months
Annem bir barda yönetici olarak çalışıyor, ben nasıl içmeyeyim). Elbette mantık dahilinde. Ama bir gün, bir şirket partisinden sonra taksiden iki adam onu getirdi, sarhoştu, kıyafetleriyle uyuyakaldı)) Botlarımı çıkarırken eteğinin altında külot olmadığını gördüm, amcık tamamen kırmızıydı ve uyluklarında morluklar vardı. Dayanamadım, ona biraz dokundum, doğal olarak onu sarstım. Ama bitirdiğimde, ki bu oldukça hızlı oldu, öyle bir utanç, paniğe ve bir tür tiksintiye kapıldım. Artık periyodik olarak birini getiriyor, seks yaptıklarını duyabiliyorum, 31 çekiyorum. Ama başka hiçbir şey düşünmüyorum.
- These users thanked the author Denisss71 for the post (total 4):
- Fargal94, Andrey1980, PavelNokia, Aylaz
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 4 months
rakia, genellikle bir kadın çok sarhoş olduğunda açılır ve özellikle de genellikle bulunmayan olanı, ama burada sarhoşsan onun deliklerini istediğin gibi kullanabilirsin, tam bir fahişe gibi istediğin yere boşalabilirsin, ama gerçek hayatta bunu öğrenemezsin. Örneğin, annenizin külotunu çıkarın ve sonunda bacaklarının arasını görün ve hatta fotoğraflayın.
- These users thanked the author VessTPneis for the post:
- Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Peki, fotoğrafı paylaşınVessTPneis: ↑26 Feb 2023, 12:03 rakia, genellikle bir kadın çok sarhoştur ve özellikle de genelde müsait olmayandır ama burada sarhoşsan onun deliklerini istediğin gibi kullanabilirsin, tam bir fahişe gibi istediğin yere boşalabilirsin ama gerçek hayatta bunu öğrenemezsin. Örneğin, annenizin külotunu çıkarın ve sonunda bacaklarının arasında ne olduğunu görün, hatta fotoğrafını çekin
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- rakı
-
- Sürtünmeler
Kesinlikle. Zaten erişim varsa, sarhoşluk hiç de heyecan verici olmayacaktır. Eğer yasak olana erişim sağlıyorsa, o zaman seni deli ederVessTPneis: ↑26 Feb 2023, 12:03 Genellikle bir kadın çok sarhoş olduğunda, özellikle de genellikle müsait olmayan bir kadında tahrik olursun, ama burada eğer sarhoşsa onun deliklerini istediğin gibi kullanabilirsin, tam bir fahişe gibi istediğin yere boşalabilirsin, ama gerçek hayatta bunu öğrenemezsin. Örneğin, annenizin külotunu çıkarın ve sonunda bacaklarının arasını görün, hatta fotoğraflayın
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- VessTPneis
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Bu sana bağlı, ama sarhoş kadınları gerçekten sevmiyorum (Biraz sarhoş olduğumda, o zaman bu tamamen farklı bir konu!
-
- Sürtünmeler
Akrabalar (anne) söz konusu olduğunda, biraz içki içmek onları değiştirmeyecektir. Bu yüzden çoğu zaman bayılacak kadar sarhoşluk söz konusudur...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Ben kimseye kendi fikrimi empoze etmiyorum. ) Benim için kadının bana ait olup olmaması önemli değil. Eğer bir kadın çöpteyse o zaman erotik yoktur. düşünceler. Her ne kadar ergenlik döneminde ortaya çıkmış olsalar da o zaman hangi kadının ve hangi durumda olduğunun bir önemi yoktu}LustFromBeyond: ↑26 Feb 2023, 13:24Akrabalar (anne) söz konusu olduğunda, biraz içki içmek onları değiştirmeyecektir. Bu nedenle çoğu zaman bayılacak kadar sarhoşluk söz konusudur...
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Sürtünmeler
Fikrinizi empoze etmeyin ve ahlak dersi vermeye girişmeyin ) Genel olarak, neden pek çok insanın biraz sarhoş insanlar tarafından tahrik edildiğini, ancak bir "seks bebeği" tarafından tahrik edilmediğini çok iyi anlıyorum. Hafif sarhoşluk kurtuluştur. Güçlü (karartma noktasına kadar) daha çok mastürbasyonseksten çok kadın bedeniyle ilgili. Ama kişisel olarak, oyuncak bebek benzeri bir durumdaki sarhoş kızlara olan özlemim, çocukluktan, ailemin bir partide iyi içip evde uyuyakaldığı zamandan geldi. Bunun yanlış olduğunu anlıyorum ama heyecanım için hiçbir şey yapamıyorum.
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Registered for: 4 years 1 month
Genel olarak, bir kadın çok sarhoş olduğunda ve özellikle de genellikle müsait olmayan biri olduğunda bu sizi tahrik eder, ama burada eğer sarhoşsa, onun deliklerini istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, tam bir fahişe gibi istediğiniz yere boşalabilirsiniz, ama gerçek hayatta bunu öğrenemezsin. Örneğin, annenizin külotunu çıkarın ve sonunda bacaklarının arasında ne olduğunu görün, hatta fotoğrafını çekin
Peki, fotoğrafı paylaşın
Ve kimse annesini, sabahları nasıl en iyi ihtimalle külotsuz, en kötü ihtimalle izlerle uyandığını düşünmüyor uyluklarında sperm var ve sonra telefonunda buluyor senin fotoğraflarını, bacakların açık, göğüslerin dışarı çıkmış, parmakların kasıklarında, penisin dudaklarının üzerinde uzanmış, tabii ki her şeyi anlıyorum, birisi bunu kullanıyor, alıyor yüksek, dokunmaktan, el yordamıyla, okşamaktan, bir eliyle mastürbasyon yapıp diğer eliyle bacaklarının arasına sokmaktan veya yalamaktan boşalıyor, ama şu anda birinin aklını kaçırmış gibi hissediyoruz, ne neşe ne de zevk
Peki, fotoğrafı paylaşın
Ve kimse annesini, sabahları nasıl en iyi ihtimalle külotsuz, en kötü ihtimalle izlerle uyandığını düşünmüyor uyluklarında sperm var ve sonra telefonunda buluyor senin fotoğraflarını, bacakların açık, göğüslerin dışarı çıkmış, parmakların kasıklarında, penisin dudaklarının üzerinde uzanmış, tabii ki her şeyi anlıyorum, birisi bunu kullanıyor, alıyor yüksek, dokunmaktan, el yordamıyla, okşamaktan, bir eliyle mastürbasyon yapıp diğer eliyle bacaklarının arasına sokmaktan veya yalamaktan boşalıyor, ama şu anda birinin aklını kaçırmış gibi hissediyoruz, ne neşe ne de zevk
- These users thanked the author rakı for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
İnsan her şeyi aklına göre yaparsa izlerini kapatır. Ve dahası “kurbanın” telefonuyla fotoğraf çekmeyecek.rakia: ↑27 Feb 2023, 19:36 Ama kimse annesini düşünmüyor; sabahları en iyi ihtimalle külotsuz, en kötü ihtimalle uyluklarında sperm izleri ile uyanıyor ve sonra telefonunda bacaklı kendi fotoğraflarını buluyor. yayılmış, göğüsleri dışarı çıkmış, parmakları kasıklarının içinde, üye dudakların üzerinde yatıyor, tabii ki her şeyi anlıyorum, biri bunu kullanıyor, kafayı buluyor, dokunmaktan, el yordamıyla, okşamaktan boşalıyor, sadece mastürbasyon yaptığı gerçeğinden dolayı bir eliyle parmağını diğer eliyle bacaklarının arasına koyuyor ya da yalıyor ama bizim için, artık kendinde olmayan gibi, ne neşe ne de zevk
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Öyleydi ve casusluk yaptı ve ardından sarhoş vücudunu kendi tatmini için kullandı.
-
- Sürtünmeler
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Annemin yanında değildim. Beni cinsel bir obje olarak çekmedi. Ama arkadaşlarının çoğu 25 yıl önce çok mastürbasyon yapıyordu. İçlerinden biri sarhoştu. Yani odun içiyordu, kullanmadım o zamanlar.....
- These users thanked the author Orgazm for the post:
- Ötesinden Gelen Şehvet
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Ben 15 yaşındaydım, o ise 36. Normal bir gün gibi olağandışı bir şey yok, yani herhangi bir değişiklik fark etmedim onun davranışındaLustFromBeyond: ↑05 Nov 2023, 17:00 Oyunun gerçekleştiği sırada siz ve o kaç yaşındaydınız? Ertesi gün nasıl davrandı?
- These users thanked the author Viktor59 for the post:
- Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Sürtünmeler
- Registered for: 1 year 8 months
Sarhoş annem beni kemerle kırbaçladı ve sonra üvey babamı emip onu yalamaya zorladı
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Annem eve sık sık sarhoş gelmezdi, çoğunlukla arkadaşlarıyla partilerden sonra ve kooperatiften sonra onu soydum, yıkadım ve yatağına yatırdım.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 2):
- Ötesinden Gelen Şehvet, angrove
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 153 Views
-
Last post by Max.Seibel