[quote=Guest post_id=5909 time=1594626006 user_id=1] Karşılıklı istiyor. Bir şekilde hazır değilim. Ve büyük bir 23/6’sı var [/quote] Muhtemelen bir eşek
Guest221: ↑14 Jul 2020, 14:51
23/10 muhteşem)). Peki bununla ne yapabilirsiniz? Elinde ne vardı?
Bu bir toplu tecavüzdü. O, arkadaşımla karımı sikti, ben de onların eşleriyle eğlendim. Benimki aceleyle eve gitti. Evet ve benim de iyi bir yardımla.
Amcık daha sonra birkaç gün boyunca kapandı...
[quote=Guest221 post_id=5962 time=1594727507 user_id=1] 23/10 muhteşem)). Peki bununla ne yapabilirsiniz? Elinde ne vardı? [/quote]
Bu bir toplu tecavüzdü. O, arkadaşımla karımı sikti, ben de onların eşleriyle eğlendim. Benimki aceleyle eve gitti. Evet ve benim de iyi bir yardımla. Amcık daha sonra birkaç gün boyunca kapandı...
[quote=Guest_221 post_id=5989 time=1594786341 user_id=1] Penisi çekip emdiklerinde [/quote] Neden bu kadar acıyor??.Peki, seni becerdim.👍 Emmek neden rahat değil?
[quote=niqk post_id=6048 time=1594901160 user_id=218] Senin olmasaydın muhtemelen bitiremezdin... Sence ben neyim.. Bir kadını seven ben değilim [/quote]
Bir arkadaşımla sarhoşken oldu, siktiler bir civciv birlikte.. Sonra şantajla.. Evet heyecanlandım geldim, inkar etmiyorum.. Taşındım ve Allah’a şükürler olsun.
[quote=niqk post_id=6048 time=1594901160 user_id=218] Eğer senin olmasaydı bitirme ihtimalin düşüktü... [/quote] Bir arkadaşımla sarhoşken oldu, siktiler bir civciv birlikte.. Sonra şantajla.. Evet heyecanlandım geldim, inkar etmiyorum.. Taşındım ve Allah’a şükürler olsun.
Bir tasarım organizasyonunda mühendis olarak çalışıyorum. Patron ve yönetmen 51 yaşında bir kadın. Uzun boylu, iyi beslenmiş ve çok zengin. Uzun süredir çalışmıyorum, sadece altı aydır. Benim...
Last post
Kesinlikle onu sikin, anı yakalayın, Viber’de veya arabada iş hakkında bir şeyler sorun ve bir sohbet başlatın. Patronu iyice sikeceksiniz ve iş yerinde hayranlık duyacaksınız!
33 yaşındayım, enerji sektöründe mühendis olarak çalışıyorum, son işime 3 yıl önce girdim. Doğrudan 45 yaşında bir kadın olan baş mühendise rapor veriyorum.
İlk yıl deli gibi çalıştım ve Tatyana...
Bir şirkette Enerji Mühendisi olarak çalışıyorum, 31 yaşındayım. Bir hafta önce şirketimiz 20 yaşına girdi ve bunun onuruna şehir dışına bir tur üssüne gezi içeren kurumsal bir parti düzenlediler. .....
Last post
Bu fantezi ideal bir sosyal asansörü anlatıyor. Peki, başka kimse yokken, o zaman bunun nesi kötü :)
Bir durum vardı; birinden etkilendim benden çok daha yaşlı bir kadın. Ve topikaster ile hemen...
Zeki ve bakımlı bir kız, hoş bir erkekle mutlu bir şekilde vakit geçirecektir.
Last post
Ve hafta sonu diş fırçasını vibratör olarak kullandım. Birkaç dakika içinde eşim geldi. Orgazm şiddetliydi)
böyle bir düşünceydi. ! Ama benimki beğenmedi (( çok titrediğini söylüyor! Ama 🐧...
Hayatımda bir kez seks yaptım merhametinden. İnsanların televizyondaki şeritler aracılığıyla buluştuğu dönemlerdi bunlar. O zaman bile görücü usulü randevulardan nefret ediyordum...
Last post
ilginç konu. Farklı varyasyonlarda birkaç kez benzer bir şey vardı. Ama acıdığımdan değil, sadece bunu isteyen bir kızdı, ama o benim tipim değildi, gerçekten bir arzum yoktu, diye düşündüm - NEDEN...