Fotoğrafta ereksiyon halindeki bir penis görülmektedir. Kasık kılları kötü tıraş edilir, anız dikenli olur. Penisin sertliği bazı şüphelere yol açıyor: Baştaki derinin tonu yeterince koyu değil ve şafttaki damarların rahatlaması çok belirgin değil. Aksi takdirde bu sik başka bir endişeye neden olmaz. Gerçekten de özellikle ilgi çekici olan şey: sik gibi sik. Bu hem hademe hem de profesör için geçerli olabilir. Yine de... Sikin yüzeyinde katı evsel atık izlerinin bulunmaması, bunun profesöre göre kapıcıya ait olmasını daha az önemli kılıyor. Ancak çöp kanallarını aletleriyle temizlemeyen, özel aletler kullanan temiz kapıcılar da var. Bununla birlikte, eğer kapıcı hala temizse, o zaman aletiyle temizlemesi mümkündür - sadece daha sonra yıkar. Ancak, fotoğrafın yazarının fotoğraf çekiminden önce sikini yıkamış olması oldukça muhtemeldir ve eğer öyleyse, hademenin düzenli temizliği söz konusu olmaya devam edecektir.
Genel olarak, tam olarak kimin olduğunu tespit etmek imkansızdır. bu alet hademe ya da profesöre ait. Ancak kesin olan bir şey var ki, fotoğraf çekiminden önce yıkanmış ve biraz soyunmuştu. Ancak, "biraz" hakkında - bu kesin değil: eğer sik hala profesöre aitse, o zaman onu böyle bir ereksiyon seviyesine kadar çekmek "biraz" olmayacaktır.
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 15):
Fotoğrafta ereksiyon halindeki bir penis görülmektedir. Kasık kılları kötü tıraş edilir, anız dikenli olur. Penisin sertliği bazı şüphelere yol açıyor: Baştaki derinin tonu yeterince koyu değil ve şafttaki damarların rahatlaması çok belirgin değil. Aksi takdirde bu sik başka bir endişeye neden olmaz. Gerçekten de özellikle ilgi çekici olan şey: sik gibi sik. Bu hem hademe hem de profesör için geçerli olabilir. Yine de... Sikin yüzeyinde katı evsel atık izlerinin bulunmaması, bunun profesöre göre kapıcıya ait olmasını daha az önemli kılıyor. Ancak çöp kanallarını aletleriyle temizlemeyen, özel aletler kullanan temiz kapıcılar da var. Bununla birlikte, eğer kapıcı hala temizse, o zaman aletiyle temizlemesi mümkündür - sadece daha sonra yıkar. Ancak, fotoğrafın yazarının fotoğraf çekiminden önce sikini yıkamış olması oldukça muhtemeldir ve eğer öyleyse, hademenin düzenli temizliği söz konusu olmaya devam edecektir. Genel olarak, tam olarak kimin olduğunu tespit etmek imkansızdır. bu alet hademe ya da profesöre ait. Ancak kesin olan bir şey var ki, fotoğraf çekiminden önce yıkanmış ve biraz soyunmuştu. Ancak, "biraz" hakkında - bu kesin değil: eğer sik hala profesöre aitse, o zaman onu böyle bir ereksiyon seviyesine kadar çekmek "biraz" olmayacaktır.
silver_fox, Ah, görmedin, Silver Fox, siklerini bu şekilde takmak için yedi profesör gibi mastürbasyon yapmaktan sikleri terlemesi gereken sarhoş temizlikçiler!
[ref=#804000]silver_fox[/ref], Ah, görmedin, Silver Fox, siklerini bu şekilde takmak için yedi profesör gibi mastürbasyon yapmaktan sikleri terlemesi gereken sarhoş temizlikçiler!
Beğendim) Güzel penis) Bu fotoğrafa bakarken fanteziler bile aklımdan geçti.
Sherlock’u oynarsan, adamın çok genç ve fiziksel olarak sağlıklı olduğunu varsayardım. Bundan eminim.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Beğendim) Güzel penis) Bu fotoğrafa bakarken fanteziler bile aklımdan geçti. Sherlock’u oynarsan, adamın çok genç ve fiziksel olarak sağlıklı olduğunu varsayardım. Bundan eminim.
Evet, genç bir adamın penisi ama traşlı olanları sevmiyorum. Bir de kafa daha büyük olsaydı, spermin aktığı yerin fotoğrafını çekeyim, daha fazlasını söylerim.
These users thanked the author Strekozotlar for the post:
Evet, genç bir adamın penisi ama traşlı olanları sevmiyorum. Bir de kafa daha büyük olsaydı, spermin aktığı yerin fotoğrafını çekeyim, daha fazlasını söylerim.
[quote=Strekozotai post_id=150694 time=1671452729 user_id=14290] Ama traşlı olanları sevmiyorum. [/quote] Traşlı olanları da sevmiyorum. Daha sonra alt kısımdaki tahriş
[ref=#804000]silver_fox[/ref], sen olduğunu söylemek ister misin? bütün insan ilginç mi? Düşünceleriyle, yaşam tarzıyla, özlemleriyle vb. ve sadece bir sik değil mi?)
Beni en çok şaşırtan şey şu oldu: Bu fotoğrafı ilk paylaşımda görmüştüm. Her ne kadar diğer konularda göremiyorum çünkü onur duymuyorum. Belli ki bir şeyler ters gitti
Aslında Silver Fox’a katılıyorum :)
These users thanked the author 5nica for the post:
Beni en çok şaşırtan şey şu oldu: Bu fotoğrafı ilk paylaşımda görmüştüm. Her ne kadar diğer konularda göremiyorum çünkü onur duymuyorum. Belli ki bir şeyler ters gitti :) Aslında Silver Fox’a katılıyorum :)
evet, bu bir sik, sik gibi bir sik, sadece bir yumru değil) Erkeklerin böyle fotoğraflarla neyi ifade etmek istediklerini anlamıyorum?! tüm fotoğraflardaki cinsel organ bana göre ilgi çekici değil
These users thanked the author Alinka_Ya for the post (total 2):
evet, bu bir sik, sik gibi bir sik, sadece bir yumru değil) Erkeklerin böyle fotoğraflarla neyi ifade etmek istediklerini anlamıyorum?! tüm fotoğraflardaki cinsel organ bana göre ilgi çekici değil
[quote=Tamerlan post_id=259529 time=1695232800 user_id=15276] cinsiyet statülerini yükseltmek istiyorlar. [/quote] hayatta hiçbir başarıları yok, burada kalıyorlar
Marinka: ↑06 Dec 2022, 17:35
Beğendim) Güzel penis) Bu fotoğrafa bakarken fanteziler bile aklımdan geçti.
Sherlock’u oynasaydım, adamın çok genç ve fiziksel olarak sağlıklı olduğunu varsayardım. Bundan eminim.
Agas. Güzel. Dört farklı sitede asılı duruyor.Storing777, hangisi nerelisin? indirdin mi?
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=145262 time=1670337302 user_id=12161] Beğendim) Güzel penis) Bu fotoğrafa bakarken fanteziler bile aklımdan geçti. Sherlock’u oynasaydım, adamın çok genç ve fiziksel olarak sağlıklı olduğunu varsayardım. Bundan eminim. [/quote] Agas. Güzel. Dört farklı sitede asılı duruyor.[ref=#804000]Storing777[/ref], hangisi nerelisin? indirdin mi?
Eşim fena görünmediğini ama denememiz gerektiğini söyledi. Asıl değerin uzun süre durup çabuk toparlanması olduğunu, 5 dakika sonra düşerse değersiz olduğunu söylüyor.
Eşim fena görünmediğini ama denememiz gerektiğini söyledi. Asıl değerin uzun süre durup çabuk toparlanması olduğunu, 5 dakika sonra düşerse değersiz olduğunu söylüyor.
Profesör daha mı iyi?
Neyi beğenmedim: tıraş oldum. Kendimi tıraş etmiyorum, peki tıraş olmak bir şekilde sekse hazırlık mı yapıyor? Gerçek değil.
Manken gibi. Adam değil. (Gerçek)
These users thanked the author Liyakat for the post:
Profesör daha mı iyi? Neyi beğenmedim: tıraş oldum. Kendimi tıraş etmiyorum, peki tıraş olmak bir şekilde sekse hazırlık mı yapıyor? Gerçek değil. Manken gibi. Adam değil. (Gerçek)
Dün hoşlandığım bir kız birbirimizi görmek istediğini yazdı, yanıma geldi, öpüştük ve birbirimize baskı yaptık ama seks konusunda benimle çok dalga geçti ve uzun bir süre sonunda sonunda işe koyulduk...
Last post
31 çekmek daha güvenli ve emniyetli, kimse çimdikleyemez :det2:
Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşteriyi bekliyorum, bir araba yaklaşıyor, pencerede büyük harflerle HOOLIGAN yazan bir çıkartma var. Orta yaşlı bir...
Last post
Evet kibir ikinci mutluluktur. Ama bakın ne kadar mütevazı, onunla çoktan bağlantı kurmuşlardı. Hayaller gerçekleşse ne güzel olur.
Bugün lezzetli bir akşam yemeği hazırladım ve Ustamın gelmesini bekliyorum. SMS: “Bir saat sonra orada olacağım. Böylece o kaltak benimle dizlerinin üstünde çıplak buluşsun.’’ Onun gelişi için her...