Çiftler aynı yaşta değil.
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çiftler aynı yaşta değil.
Çiftler görüyorum, adam 50 yaşlarında, hanımı ise çok daha genç. Peki, yavaş yavaş yıpranan ve bir bayanı fiziksel olarak tatmin edemeyen, ona sadık olduğu konusunda bu adamın ne düşündüğünü merak ediyorum. Eminim öyle değildir ama yıprandığında ona ihtiyacı olur mu? Evet, ona ihtiyaç duyulmayacak, neden ona genç yaşta baksın, altını değiştirsin, kıçını siliyor. Onu anlayabiliyorum, para, barınma, seks bir yandan onu bulacak. Ve erkekler ölmeden önce sevişmek isterler. Bu bana komik geliyor. Yaşlı osuruklar maço olduklarını düşünüyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Çiftler aynı yaşta değildir.
)) Birçok yaşlı erkeğin sağlığı genç erkeklerden daha iyidir ve yatakta da onlardan hiçbir şekilde aşağı değildirler ve bazıları daha da iyi. Artık çok fazla genç ve çocuksu insan var. Yaşlılık pasaportta değil herkesin ruhundadır. Forumda bile bazı gençlerle iletişim kuruyorsunuz ama onlar zaten yaşlı insanlar. Ve tam tersine, birçok yetişkin erkek oğlan gibidir. Onlarla çok kolay. Bu nedenle yaş farkı tatmin edici bir ilişkiye engel değildir.Büyücü: ↑28 Nov 2023, 19:38 Çiftler görüyorum, adam yaklaşık 50 yaşında, karısı ise çok daha genç. Peki, yavaş yavaş yıpranan ve bir bayanı fiziksel olarak tatmin edemeyen, ona sadık olduğu konusunda bu adamın ne düşündüğünü merak ediyorum. Eminim öyle değildir ama yıprandığında ona ihtiyacı olur mu? Evet, ona ihtiyaç duyulmayacak, neden ona genç yaşta baksın, altını değiştirsin, kıçını siliyor. Onu anlayabiliyorum, para, barınma, seks bir yandan onu bulacak. Ve erkekler ölmeden önce sevişmek isterler. Bu bana komik geliyor. Yaşlı osuruklar maço olduklarını düşünürler.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 6):
- İrlandalı kırbaç, Şalun70, PlajTavşan, Serg_A, Pol66, Murena0314
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 2 months
Herkesin kendine göre))) Belki o yaşta genç bir kadın arayacaksın (büyük olasılıkla bu olacak)...
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post (total 3):
- Venüs, PlajTavşan, Pol66
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Yaşlı insanlara bakıyorum ve bir şekilde bu kadar yaşlılığa kadar yaşamak istemiyorum. Her ne kadar genç bir kız üzerinde ölmek en güzel ölüm olsa da, özellikle de ölüm orgazmla örtüştüğünde)))
- These users thanked the author Büyücü for the post:
- İrlandalı kırbaç
-
- Nirvana’dayım
))) Bundan şüpheliyim, benden nefret ediyorsun , ama eğer beni öpersen, o zaman umurumda değil)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Medeni dünyada Dünya, anlaşmazlık nefret için bir neden değildir... ve ben de seni ve kendimi ona havale edeceğim.
-
- Nirvana’dayım
) )) Evet. Ben Mütevazıyım. Baharın başında bana kırılmıştın. Bana birkaç kez anlattı ve bir daha asla iletişim kurmadı. Sana karşı hiçbir şikayetim yok. Sadece bilginiz olsun ve yeni hesabım sizi yanıltmasın diye yazdım.
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Er ya da geç yaşlı adamın desteğe ihtiyacı olacak. Peki kız ne yapacak? Seks olmadan yaşayıp ördek mi giyeceksin?
-
- Nirvana’dayım
Gerçeklikle bağınız kopmuş durumda. Felçler ve kalp krizleri çok daha genç hale geldi ve 30’lu yaşlardan itibaren ortaya çıkıyor, buna kazalardaki yaralanmaları da eklersek, o zaman hiç kimse bu durumdan muaf değil ve burada yaş büyük bir rol oynamıyor.
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
sorunuza yanıt veremediniz, yaş ilerledikçe penis ya beş buçukta kalacak ya da aralıklı olarak çalışacak. Kız ne yapacak? Seks olmadan sadakatle yaşamak mı?
-
- Nirvana’dayım
Birinin ne yapacağı kişiye bağlıdır. Bir arkadaşımın karısı birkaç yıldır yatalak durumda. Doktorlar omuz silkiyor. Onu terk etmemiştir ve kendisi ondan daha yaşlıdır ve onlar hâlâ yaşlılıktan çok uzaktadırlar.
))) Erektil disfonksiyon, genç bir erkekte sağlık sorunlarıyla ilişkili çaresizlik durumunun yanı sıra aynı zamanda da ortaya çıkabilir. Bu nedenle, bunun yalnızca yaşlılıkta olabileceğine dair saf düşüncenizi çürüttüm.
Birinin ne yapacağı kişiye bağlıdır. Bir arkadaşımın karısı birkaç yıldır yatalak durumda. Doktorlar omuz silkiyor. Onu terk etmemiştir ve kendisi ondan daha yaşlıdır ve onlar hâlâ yaşlılıktan çok uzaktadırlar.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Serg_A, PlajTavşan
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 4 months
Paraları olduğunu. Erkeklerin gücünü ve sağlığını uzatacaklar, vs...Büyücü: ↑28 Nov 2023, 19:38 Çiftler görüyorum, adam yaklaşık 50 yaşında, karısı ise çok daha genç. Peki, yavaş yavaş yıpranan ve bir bayanı fiziksel olarak tatmin edemeyen, ona sadık olduğu konusunda bu adamın ne düşündüğünü merak ediyorum. Eminim öyle değildir ama yıprandığında ona ihtiyacı olur mu? Evet, ona ihtiyaç duyulmayacak, neden ona genç yaşta baksın, altını değiştirsin, kıçını siliyor. Onu anlayabiliyorum, para, barınma, seks bir yandan onu bulacak. Ve erkekler ölmeden önce sevişmek isterler. Bu bana komik geliyor. Yaşlı osuruklar maço olduklarını düşünüyor.
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Yaşlı bir osuruğun genç biriyle aşk için evlendiğine inanmıyorum. Bir siarper ile bu mümkün, ancak buna egoizmin de eklenmesiyle. Ve kız çoğunlukla kişisel çıkarlarının dışında.
çünkü o daha yaşlı.
Yaşlı bir osuruğun genç biriyle aşk için evlendiğine inanmıyorum. Bir siarper ile bu mümkün, ancak buna egoizmin de eklenmesiyle. Ve kız çoğunlukla kişisel çıkarlarının dışında.
-
- Nirvana’dayım
))) Akranlar da her zaman aşk için evlenmezler, peki buna ne dersiniz? Ve genel olarak başkaları adına konuşmak doğru değil. Orada aşk olup olmadığını kesin olarak bilmiyoruz.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- PlajTavşan
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
pekala, hadi herkesin gözü ve kulağında olan bir çifti ele alalım. Galkin ve Pugacheva. Bir ibne ile büyükanne arasındaki aşk nedir?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
ve uzun süredir menopozda. Ama belki de dil Galkin’in işine yarar
-
- Nirvana’dayım
)) Galkin bir ibne değil ve Pugacheva’nın fiziksel durumu iyi. Birlikte oldukça mutlular.Büyücü: ↑28 Nov 2023, 20:43pekala, hadi herkesin gözü ve kulağında olan bir çifti ele alalım. Galkin ve Pugacheva. Bir ibnenin büyükannesiyle nasıl bir aşkı olabilir?Akranlar da her zaman aşk için evlenmezler, peki buna ne dersiniz? Ve genel olarak başkaları adına konuşmak doğru değil. Orada aşk olup olmadığından emin değiliz,
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
bunu videosunda kendisi söyledi. Yoksa bu bir tür halkla ilişkiler mi? Pek akıllı bir halkla ilişkiler değil. Pugachea iyi durumda çünkü kıçı zaten başının üstüne uzanmış durumda.
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Lütfen bu videonun bağlantısını yayınlayın. Bunu nerede söyledi? Pugacheva’nın fiziksel durumu iyi ancak bunu nasıl başardığı önemli değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years
uran, bunun gibi mesajları nasıl ayırırsın, öğret ben, hangi tuşa basacağımı :lütfen:
-
- En güçlü orgazm!
mesajın altında küçük bir kutu var - "ile birleştirme bir önceki"ilovebiboys: ↑28 Nov 2023, 20:53 böyle mesajları nasıl ayırıyorsun, bana hangi tuşa basacağımı öğret
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Telegramda izledim, İsrail’den Rusya’da yapamadığı bir video kaydetti. o ne ise öyle olsun. Rusya onun eşcinsel olmasına izin vermemeli. Nasıl görmedin bilmiyorum, İnternet’in her yerine dağılmıştı
1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
kovalıyor musun? Benden çok daha yaşlı kadınları sevmiyorum, hatta büyükanneleri daha da çok seviyorum.
-
- Nirvana’dayım
İnternet’in her yerine dağılmışsa onu bul . Böyle bir şey ne gördüm ne duydum, görene kadar da inanmayacağım.Büyücü: ↑28 Nov 2023, 20:57Telegramda izledim, İsrail’den Rusya’da yapamadığı bir video kaydetti. o ne ise öyle olsun. Rusya onun eşcinsel olmasına izin vermemeli. Nasıl görmedin bilmiyorum, İnternet’in her yerine dağılmıştıLütfen bu videonun bağlantısını yayınlayın. Bunu nerede söyledi? Pugacheva’nın fiziksel durumu iyi ve bunu nasıl başardığı önemli değil.
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 5 months
Çeşitli alanlarda gençleri koç boynuzuna çevirecek yaşlı adamlar tanıyorum) Bütün gençler güçlü ve akıllı değildir.
Bazen gençlerin sadece genç bir vücudu olur ve gerçekte bunun da genç olduğu ortaya çıkar. gevşek ve zayıf. Zaten 60+ gibi görünen ve hisseden 30 yaşında erkekleri şahsen tanıyorum)
Bazen gençlerin sadece genç bir vücudu olur ve gerçekte bunun da genç olduğu ortaya çıkar. gevşek ve zayıf. Zaten 60+ gibi görünen ve hisseden 30 yaşında erkekleri şahsen tanıyorum)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 226 Views
-
Last post by İsveç125
-
- 25 Replies