JMJ ve MJM

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 JMJ ve MJM

Unread post by AlexTDV »

Bize deneyiminizi anlatın, kim hangi koşullar altında yaşadı?
Kadın
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 7 months
 Yanıt: JMJ ve MJM

Unread post by Kadın »

Eşimle ilk tanıştığımda beni başka bir kızla sikişirken izlemek istediğini dile getirdi. Buna neden ihtiyacı var? Kendi tarihi ve kendi şakaları var. Ancak çok yakınlaşıp evlendiğimizde bu isteği ortadan kalktı. Kıskançlık) Bu biraz sinir bozucu ama başka biriyle işlerin yürüyüp yürüyemeyeceğinden ben de emin değilim.
Fakat yakın zamanda şu fantezi dile getirildi: eşcinsel bir erkeği becereceğim onun varlığı. Bu benim için de ilginç ve bunu bir şekilde yapacağız) Aksi takdirde, şu anda sık sık evde değilim ve vardığımda karım ve benim fazlasıyla yeterli paramız var.
alex56
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by alex56 »

bizce üçlü en uygun formattır... çünkü 3 kişiden fazlasının istek ve sempatilerinin örtüşmesi çok daha zordur.....
Yetişkin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Yetişkin »

Oldu) bir şekilde aynı anda iki tane istediğim düşüncesi aklıma geldi))) peki, eşime şaka olarak teklif ettim) peki, güldük, sonra bu konu birkaç kez gündeme geldi (ayrıca şaka olarak) . Ve bir gün karımın arkadaşı bizi ziyarete geldi; bu arada, o yalnız ve tatlıydı! Eh, oturduk, içtik, konuştuk... ve eşime bu konuyu hatırlattım) biraz düşündükten sonra cevabı verdim: nasıl istersen!))) Uzun toplantılardan sonra, hatırı sayılır miktarda alkolle, vakit geç olduğu için 😴 yatmaya karar verdim. Arkadaşımı yan yatağa koydular çünkü... Dairemiz küçük ve yan odada bir çocuk uyuyor. Uzanıyoruz, eşim soruyor: “Bir şeyler karıştıracak mıyız?” Neyse, gidiyoruz, karımı yalamaya başladım, inliyor, inliyor... arkadaşım kıpırdanıyor))) Uyuyamıyorum! Sonra benimki beni emmeye başladı... ve ben ağzımdan kaçırdım: "Ol!?" (arkadaşım) cevap verdi))) "Bize mi geldin?" Biraz kafası karıştı... ve soru sorarcasına karıma döndü "Mash?" Hanımım hiç düşünmeden cevap verdi: "Buradayım, korkmayın"))) arkadaşım hiç tereddüt etmeden hızla yatağımıza doğru ilerledi... bu arada karım beni emiyordu , arkadaşımın sütyenini çıkardım.. ..meme uçları çok gergindi. Mine penisimi ağzından çıkardı ve arkadaşına döndü: "Yapacak mısın?" Hiç tereddüt etmeden aşağı indi ve sonra iki arkadaşımdan oral seks aldım!))) Yaşasın!!! ateşli!!! Sonra ikisine de oral seks yaptım, o anda öpüşüp birbirlerinin göğüslerini yoğuruyorlardı, bu arada küçük değil) karımın 4’ü ve arkadaşımın 3’ü vardı))) Önce karıma sokmak istedim, ama beni itti ve misafirperver olmadığımı söyledi) önce bir misafire ihtiyacın var!) Kahretsin... bu bir şeydi... Sikimin ve bununla birlikte beynimin patlayacağını düşündüm! Ne heyecan vericiydi... iki kızla sikişmek))) arkadaşım üç kez geldi, karım dört kez... ve kendimi tutamadım... Karımı amının içinde becerdim... Bütün bunlar olmadan oldu kauçuk... sonra kızlar onu, suyu ve sperm kalıntılarıyla birlikte penisimi yaladılar. Ve hepimiz birlikte uykuya daldık, mutluyduk)
These users thanked the author Yetişkin for the post (total 2):
yüce mamba, Alexey 997
Billy Kemikleri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Billy Kemikleri »

Vzrosliy: 23 Oct 2023, 08:43 Oldu) bir şekilde aynı anda iki tane istediğim düşüncesi aklıma geldi))) peki, eşime şaka olarak evlenme teklif ettim) peki, güldük, sonra bu konu birkaç kez gündeme geldi (aynı zamanda bir şaka). Ve bir gün karımın arkadaşı bizi ziyarete geldi; bu arada, o yalnız ve tatlıydı! Eh, oturduk, içtik, konuştuk... ve eşime bu konuyu hatırlattım) biraz düşündükten sonra cevabı verdim: nasıl istersen!))) Uzun toplantılardan sonra, hatırı sayılır miktarda alkolle, vakit geç olduğu için 😴 yatmaya karar verdim. Arkadaşımı yan yatağa koydular çünkü... Dairemiz küçük ve yan odada bir çocuk uyuyor. Uzanıyoruz, eşim soruyor: “Bir şeyler karıştıracak mıyız?” Neyse, gidiyoruz, karımı yalamaya başladım, inliyor, inliyor... arkadaşım kıpırdanıyor))) Uyuyamıyorum! Sonra benimki beni emmeye başladı... ve ben ağzımdan kaçırdım: "Ol!?" (arkadaşım) cevap verdi))) "Bize mi geldin?" Biraz kafası karıştı... ve soru sorarcasına karıma döndü "Mash?" Hanımım hiç düşünmeden cevap verdi: "Buradayım, korkmayın"))) arkadaşım hiç tereddüt etmeden hızla yatağımıza doğru ilerledi... bu arada karım beni emiyordu , arkadaşımın sütyenini çıkardım.. ..meme uçları çok gergindi. Mine penisimi ağzından çıkardı ve arkadaşına döndü: "Yapacak mısın?" Hiç tereddüt etmeden aşağı indi ve sonra iki arkadaşımdan oral seks aldım!))) Yaşasın!!! ateşli!!! Sonra ikisine de oral seks yaptım, o anda öpüşüp birbirlerinin göğüslerini yoğuruyorlardı, bu arada küçük değil) karımın 4’ü ve arkadaşımın 3’ü vardı))) Önce karıma sokmak istedim, ama beni itti ve misafirperver olmadığımı söyledi) önce bir misafire ihtiyacın var!) Kahretsin... bu bir şeydi... Sikimin ve bununla birlikte beynimin patlayacağını düşündüm! Ne heyecan vericiydi... iki kızla sikişmek))) arkadaşım üç kez geldi, karım dört kez... ve kendimi tutamadım... Karımı amının içinde becerdim... Bütün bunlar olmadan oldu kauçuk... sonra kızlar onu, suyu ve sperm kalıntılarıyla birlikte penisimi yaladılar. Ve hepimiz birlikte uykuya daldık, mutlu)
harika! Ben de istiyorum!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”