Kıskançlıktan kaynaklanan heyecan
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kıskançlıktan kaynaklanan heyecan
Kıskançlıktan heyecanlanır mısın? İşte o zaman birisi, siz değil, kişiliğinize daha fazla ilgi gösterir. Sadece sahip olduğu fantezi değil, kıskançlığın ta kendisi.
Ben bir kızı kardeşimi kıskandığım kadar kıskanmıyorum, eh, nedenini bilmiyorum ama çok heyecan verici, meraktan bir gay kulübüne gittik, dürüst olmak gerekirse, özellikle kardeşime nasıl ilgi gösterilip gösterilmeyeceğini kontrol etmek için. Farklı yerlere oturduk. Erkek kardeş genç, ince, yani zayıftan ziyade zayıf, aynı görünüyor. , Sevimli. Onun da vefat ettiği ondan bellidir. Fazla yalnız kalmadı, yanına oturdum, dayandım, kıçını okşadım. Oturuyordum ve sanki sinirleniyormuş gibi gelip suratına yumruk atmaya hazırlanıyordum ama bu aynı zamanda sayfanın penisini ayağa kaldırdı, heyecan sınırına ulaştı.
Ben bir kızı kardeşimi kıskandığım kadar kıskanmıyorum, eh, nedenini bilmiyorum ama çok heyecan verici, meraktan bir gay kulübüne gittik, dürüst olmak gerekirse, özellikle kardeşime nasıl ilgi gösterilip gösterilmeyeceğini kontrol etmek için. Farklı yerlere oturduk. Erkek kardeş genç, ince, yani zayıftan ziyade zayıf, aynı görünüyor. , Sevimli. Onun da vefat ettiği ondan bellidir. Fazla yalnız kalmadı, yanına oturdum, dayandım, kıçını okşadım. Oturuyordum ve sanki sinirleniyormuş gibi gelip suratına yumruk atmaya hazırlanıyordum ama bu aynı zamanda sayfanın penisini ayağa kaldırdı, heyecan sınırına ulaştı.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Re: Kıskançlıktan doğan heyecan
Evet, kıskançlık son derece heyecan vericidir ve hastalıklı bir fanteziye yol açar)))Büyücü: ↑21 Oct 2023, 08:01 Kıskançlıktan heyecanlanır mısınız? İşte o zaman birisi, siz değil, kişiliğinize daha fazla ilgi gösterir. Sadece sahip olduğu fantezi değil, kıskançlığın ta kendisi.
Bir kızı kardeşimi kıskandığım kadar kıskanmıyorum, sebebini bilmiyorum ama bu çok heyecan verici Bir keresinde meraktan bir gey kulübünü ziyaret etmiştik, Dürüst olmak gerekirse, özellikle kardeşime nasıl ilgi gösterilip gösterilmeyeceğini kontrol etmek için. Farklı yerlere oturduk. Erkek kardeş genç, ince, yani zayıftan ziyade zayıf, aynı görünüyor. , Sevimli. Onun da vefat ettiği ondan bellidir. Fazla yalnız kalmadı, yanına oturdum, dayandım, kıçını okşadım. Oturuyordum ve sanki sinirleniyormuşum gibi gelip suratına yumruk atmaya hazırlanıyordum ama bu aynı zamanda sayfanın sikini sertleştiriyordu, heyecan sınırdaydı.
- These users thanked the author DalnoBoy for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years
Büyücü,
Bu, sizin değil, birisinin kişiliğinize daha fazla ilgi gösterdiği zamandır.
sanki onda da kıskançlık var.
ir kez meraktan dolayı, dürüst olmak gerekirse, bilerek bir eşcinsel kulübünü ziyaret ettik
Kardeşi genç, zayıf ve iyi durumda. , zayıftan çok zayıf, bu da aynı gibi görünüyor.
Evet ve onun da pasör olduğu açıkça görülüyor.
Uzun süre yalnız kalmadı, yanına oturdum, birlikte kaldık, kıçını okşadık.
ama aynı zamanda sayfanın penisi de sertleşti
Hayır, bu sadece Rus dili hakkında korkunç bir bilgi eksikliği! İki kelimeyi birbirine bağlayamıyorsanız neden, neden konu açıyorsunuz???? Zaten hatalar konusunda sessizim!!!
Basit bir 1. sınıf metniyle başlayın: - Annem çerçeveyi yıkadı, Maşa da bebeği yıkadı! Bebeği yıkadı - aptallığı anlıyor musun?
Bu, sizin değil, birisinin kişiliğinize daha fazla ilgi gösterdiği zamandır.
sanki onda da kıskançlık var.
ir kez meraktan dolayı, dürüst olmak gerekirse, bilerek bir eşcinsel kulübünü ziyaret ettik
Kardeşi genç, zayıf ve iyi durumda. , zayıftan çok zayıf, bu da aynı gibi görünüyor.
Evet ve onun da pasör olduğu açıkça görülüyor.
Uzun süre yalnız kalmadı, yanına oturdum, birlikte kaldık, kıçını okşadık.
ama aynı zamanda sayfanın penisi de sertleşti
Hayır, bu sadece Rus dili hakkında korkunç bir bilgi eksikliği! İki kelimeyi birbirine bağlayamıyorsanız neden, neden konu açıyorsunuz???? Zaten hatalar konusunda sessizim!!!
Basit bir 1. sınıf metniyle başlayın: - Annem çerçeveyi yıkadı, Maşa da bebeği yıkadı! Bebeği yıkadı - aptallığı anlıyor musun?
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Masha, aptallık iyice otursun diye kıçını yıkadı. Başkalarına, özellikle de bana bir şey öğretmek sana göre değil. Takma adınız çürümüş doğanızla örtüşüyor. Kaygandır, alt taraftan herhangi bir çatlağa doğru sürünür. Kanalizasyon avukatı.
-
- Sürtünmeler
Büyücü,
Sinsi - birlikte yazılmış!
Don ’Başkalarına ve özellikle de bana nasıl bir şey öğretebilirsin? - tutarsız, aptalca bir cümle!
Biyoloji dersi: - firavun faresi kaygan değildir ve hiçbir çatlağa sığmaz!
Sinsi - birlikte yazılmış!
Don ’Başkalarına ve özellikle de bana nasıl bir şey öğretebilirsin? - tutarsız, aptalca bir cümle!
Biyoloji dersi: - firavun faresi kaygan değildir ve hiçbir çatlağa sığmaz!
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
Şu anda sapiens hakkında konuşmak zor ama neden Homo’ya bir el atmıyorsun... Kim şaka yapmıyor ki!
Gerçekten, gerçekten yapabilirsiniz! Büyücüyü dinle, belki seni yeniden eğitime götürebilir! Sonuçta, en azından birisinin seni bir insan haline getirmesi gerekiyor
Şu anda sapiens hakkında konuşmak zor ama neden Homo’ya bir el atmıyorsun... Kim şaka yapmıyor ki!
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
https://i.postimg.cc/Fzh9fns1/Polish-20231026-182428692.jpgMongoose: ↑26 Oct 2023, 18:22Evet, yapabilirsin! Büyücüyü dinle, belki seni yeniden eğitime götürebilir! Sonuçta, en azından birisinin seni bir insan haline getirmesi gerekiyorZooloji.Biyoloji dersi:
Şu anda sapiens hakkında konuşmak zor ama neden Homo’ya bir el atmıyorsun.... Kim şaka yapmıyor ki! n
-
- Sürtünmeler
Büyücü,
Görüyorsun ne kadar büyük bir vücudu var ve sen boşluk diyorsun, boşluk! .... aptal E harfiyle yazılır - mankafa!!! (genel tabirle, bir ağaç kütüğü, bir tahta parçası)
Görüyorsun ne kadar büyük bir vücudu var ve sen boşluk diyorsun, boşluk! .... aptal E harfiyle yazılır - mankafa!!! (genel tabirle, bir ağaç kütüğü, bir tahta parçası)
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
İltifat! Rus dilinin kurallarına uyarak yazmaya çalışıyoruz.
- These users thanked the author moderatör for the post:
- Firavun faresi
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
Tacın kafaya düştüğü ifadesi doğru değil! Bir ifade var: Taç kafanızdan düştü! 16. Louis idam edildiğinde kalabalık "taç kralın başından düştü!" diye bağırdı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Orientation: heteroseksüel
Dalgalar hızlı bir kriko gibi düştü.... :)
- These users thanked the author Sahtekar for the post:
- Firavun faresi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 1057 Views
-
Last post by Akteya