Karımı MFM konusunda baştan çıkarıyorum ama henüz pek iyi gitmiyor.
Deneyimli erkeklerle eşim hakkında fotoğraf videoları olmadan açık bir konuşma yapmak istiyorum.
Mzhm ve mmmzh
-
Автор темыEdik evli
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Yanıt: Mzhm ve mmmzh
Nasıl ayıracağımı bilmiyorum. Bunu tesadüfen yaptık. Üstelik bunu ne ben ne de eşim düşündük veya tahmin ettik. Kışın karımın arkadaşının köydeki düğününde üçümüz yatakta kaldık. Sonra ona uyuşturucu gibi bağlandık. Doğru, bizden daha yaşlı olduğu ortaya çıktı, kendi kendine yetiyordu, asıl mesele hem karısı hem de benim için hoş olması.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir arkadaşım var, ilk kız arkadaşım. Yani birbirimizin ilki olmamıza rağmen onunla pek çok şey denedik. Uzun zamandır üçlü seks yapmayı düşünüyorduk.
Birkaç hafta içinde Moskova’ya tatile gideceğim ve o da arkadaşını MFM’ye terfi ettireceğine söz verdi.
Bu olurdu bu tür şeyleri evlenmeden önce belirlemeniz iyi olur ki daha sonra bu tür sorunlar ortaya çıkmasın
Birkaç hafta içinde Moskova’ya tatile gideceğim ve o da arkadaşını MFM’ye terfi ettireceğine söz verdi.
Bu olurdu bu tür şeyleri evlenmeden önce belirlemeniz iyi olur ki daha sonra bu tür sorunlar ortaya çıkmasın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
"Pek işe yaramıyor" kavramı muhtemelen "hiç işe yaramıyor" anlamına geliyor. Eğer öyleyse, büyük olasılıkla işe yaramayacaktır. Bunun hiçbir koşulda kabul edilmeyeceği kadınlar var." Belki karınız da onlardan biridir. Eşinizin, diğer erkeklerle ilgilenmeyen, ciddi bir kadın olmasına sevinin. .... Ya da sevinmeyin : )
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Seks sırasında sık sık iki deliğin onu aynı anda okşamak istediğini söylerim, aynı anda bir vibratörle kendin dene, karım gerçekten tahrik oldu ve hazırdı, sonra gerçek uzaklaştı ve buna karşı çıktı. ama sonunda her şey yolunda gitti ve gitti

- These users thanked the author Alex Barları for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post