Ölüm
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 1 year 11 months
Yanıt: Ölüm
peki, konu....
olumlu :iyi:
İki fikrim var... Korkarım bana verilmiş bir şey var düşündüğümden daha az
ve acı dolu, acı dolu bir ölümden korkuyorum
sonra ne bekliyorum... Ben bir ateistim ve beklemiyorum ya tanrıya ya da şeytana inanıyorum ama kaybettiklerimi tekrar göreceğime inanmak istiyorum - nasıl olduğunu bilmiyorum, hiç önemi yok

İki fikrim var... Korkarım bana verilmiş bir şey var düşündüğümden daha az
ve acı dolu, acı dolu bir ölümden korkuyorum
sonra ne bekliyorum... Ben bir ateistim ve beklemiyorum ya tanrıya ya da şeytana inanıyorum ama kaybettiklerimi tekrar göreceğime inanmak istiyorum - nasıl olduğunu bilmiyorum, hiç önemi yok
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Oldukça meraklıyım, orada ne olduğunu görmek ilginç. Ama hiçbir şeyin olmadığını tahmin etmeye cüret ederim. Tıpkı bir mumun yanması ve alevin kaybolması gibi, bilincimiz de kuruyacaktır Yine de inanmak isterim diğer tarafta başka bir dünya, daha ilginç ve daha rahat
Ancak, böylesine çığır açıcı bir ortamda sağlık ve daha uzun yaşayacağınız konusunda tekrarlamaktan hoşlanan insanlar sizi biraz güldürüyor Hayatınızdaki ölüm gibi bir olay, kelimenin tam anlamıyla birkaç yıllık yaşamın hiçbir anlamı yok
2 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
ama tıp fakültesindeki deneyimime ve bilgilerime göre hepimiz acı çekeceğiz. bazıları bir dakikalığına, bazıları birkaç yıllığına. ve özellikle sigara içmenin sonuçlarından korkmuyorum. Anlamını anlamıyorum, örneğin akciğer kanseri veya böbrek yetmezliğinden muzdarip olmanın hiçbir farkı yok
Ancak, böylesine çığır açıcı bir ortamda sağlık ve daha uzun yaşayacağınız konusunda tekrarlamaktan hoşlanan insanlar sizi biraz güldürüyor Hayatınızdaki ölüm gibi bir olay, kelimenin tam anlamıyla birkaç yıllık yaşamın hiçbir anlamı yok
2 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
. Zihnimin gerilemesinden, evinin nerede olduğunu hatırlamayan yaşlı bir adama dönüşmesinden korkuyorum.ilovebiboys : ↑16 Oct 2023, 20:23 ve acı çekmekten korkuyorum, aynı zamanda acı veren ölümden de korkuyorum
ama tıp fakültesindeki deneyimime ve bilgilerime göre hepimiz acı çekeceğiz. bazıları bir dakikalığına, bazıları birkaç yıllığına. ve özellikle sigara içmenin sonuçlarından korkmuyorum. Anlamını anlamıyorum, örneğin akciğer kanseri veya böbrek yetmezliğinden muzdarip olmanın hiçbir farkı yok
-
- Nirvana’dayım
Gerçekten öyle değilim bundan korkuyorum) Fiziksel acıdan daha çok korkuyorum, benim için en kötüsü ölüm - ateşte ölüm
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
- Henson, aryamari, Serg_A, Beluga
-
- Sürtünmeler
seksten daha az hayati değil) her ne kadar forumun konusu olmasa da, forumun bilgisi açısından katılımcılar)
- These users thanked the author Henson for the post (total 3):
- ilovebiboys, aryamari, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Ölüm, bedendeki tüm biyolojik reaksiyonların sona ermesidir, öyle görünüyor.
Benim olan her şeyin - benim (kişilik, ruh, birikmiş deneyim) basitçe üstleneceği fikrini kabul etmek benim için zor. ve sanki hiç olmamış gibi ortadan kaybolurlar.
Fakat büyük ihtimalle olacak olan da budur.
Sonuçta geçmişteki tüm insanların başına gelen de budur.
nTabii ki reenkarnasyon fikrini çarpıtabilirsiniz, ama hepsi aynı, bir kişinin ölümü ve diğerinin doğumu.
Bana öyle geliyor ki burada iki bariz seçenek var.
Saf biyoloji. Yaratıklar, zekanın gelişimine bakılmaksızın doğar, yaşar ve ölür.
Her şeyin aynı olduğu ancak biriken deneyimin sıfırlanmadığı, evrim gibi reddeden gelişime yol açtığı daha karmaşık bir sistem var. hepsi yaşanmaz olanlar.
Benim olan her şeyin - benim (kişilik, ruh, birikmiş deneyim) basitçe üstleneceği fikrini kabul etmek benim için zor. ve sanki hiç olmamış gibi ortadan kaybolurlar.
Fakat büyük ihtimalle olacak olan da budur.
Sonuçta geçmişteki tüm insanların başına gelen de budur.
nTabii ki reenkarnasyon fikrini çarpıtabilirsiniz, ama hepsi aynı, bir kişinin ölümü ve diğerinin doğumu.
Bana öyle geliyor ki burada iki bariz seçenek var.
Saf biyoloji. Yaratıklar, zekanın gelişimine bakılmaksızın doğar, yaşar ve ölür.
Her şeyin aynı olduğu ancak biriken deneyimin sıfırlanmadığı, evrim gibi reddeden gelişime yol açtığı daha karmaşık bir sistem var. hepsi yaşanmaz olanlar.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- Henson, aryamari, Fargal94
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
Eh, burada da söylendi, acılı ve uzun bir ölümden korkuyorum, çaresiz yatmak istemem. Ve evet, intihar etmeye karar veremedim ve yeterince cesaretim yok, ama yine de en hafif deyimle bunun için övülmeyecek gibi görünüyor.
Her şeyin burada bitmediğine inanmak isterim, yeniden doğuş teorisini, belki de başka bir dünyaya (Cennete değil) taşınmayı tercih ederim /Cehennem)
Eh, burada da söylendi, acılı ve uzun bir ölümden korkuyorum, çaresiz yatmak istemem. Ve evet, intihar etmeye karar veremedim ve yeterince cesaretim yok, ama yine de en hafif deyimle bunun için övülmeyecek gibi görünüyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Sürtünmeler
n
öldü, hakimin özüyle karşı karşıyasınız ve şöyle dedi
- tamam, o kadar da kötü değildi, genel olarak normaldi . kendi dünyanızı yaratabilir ve onun içinde yaşayabilirsiniz. ama değiştiremezsin
- tamam anlaşıldı, kabul edildi
bunun hayalini kurmak gerçekten ilginç) ruh halindeyken, özellikle aklıma şu geliyor:
n
öldü, hakimin özüyle karşı karşıyasınız ve şöyle dedi
- tamam, o kadar da kötü değildi, genel olarak normaldi . kendi dünyanızı yaratabilir ve onun içinde yaşayabilirsiniz. ama değiştiremezsin
- tamam anlaşıldı, kabul edildi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Peki sondan ne bekleyebilirsiniz? Bu işin sonu, bu yüzden ondan sonra hiçbir şey beklemenize gerek yok.
Hayır, Aziz Petrus’la biraz sohbet etmek isterdim ama içimden bir ses bu hoş ikramiyenin pek olası olmadığını söylüyor.
Ateş temizler. Genç ve sağlıklı olduğunuz sürece ölüm kaçınılmazdır ve herkes için korkunç bir şeydir. Ama yaşlandıkça korku daha az olur. Bana göre demans ölümden daha kötü.ilovebiboys: ↑16 Oct 2023, 20:27Gerçekten öyle değilim bundan korkuyorum) Ben daha çok fiziksel acıdan korkuyorum, benim için ölüm açısından en kötüsü ateşte ölmektir
Peki sondan ne bekleyebilirsiniz? Bu işin sonu, bu yüzden ondan sonra hiçbir şey beklemenize gerek yok.
Hayır, Aziz Petrus’la biraz sohbet etmek isterdim ama içimden bir ses bu hoş ikramiyenin pek olası olmadığını söylüyor.
-
- Sürtünmeler
ama bu arada. Kendiniz için nasıl bir ahiret hayatı perçinlersiniz?) 
7 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Her zaman mükemmel havası olan, sonsuz içki stoklarına sahip, açlığın, hastalıkların ve yaralanmaların olmadığı ve tabii ki çıplak futanari ile tropik bir adaya sahip olurdum. vücudun tüm gerekli kısımları devasa ve gerçekçi değil
yes evet evet biliyorum biliyorum, ölümden sonraki hayat fantezisini hayal edeyim)

7 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Her zaman mükemmel havası olan, sonsuz içki stoklarına sahip, açlığın, hastalıkların ve yaralanmaların olmadığı ve tabii ki çıplak futanari ile tropik bir adaya sahip olurdum. vücudun tüm gerekli kısımları devasa ve gerçekçi değil

yes evet evet biliyorum biliyorum, ölümden sonraki hayat fantezisini hayal edeyim)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Ölüm bana her şeyin her an bitebileceğinin hatırlatıcısıdır. Eğer hoş bir kadınla tanışıp seks yapmak konusunda şüpheleriniz varsa ve bunu yarına erteliyorsanız, o zaman yarın gelmeyebilir, üstelik sadece benim için değil...
-
- En güçlü orgazm!
Ksenofont,
Bana öyle geliyor ki durum her zaman böyle değil.
Kabul ediyorum!
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- aryamari
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Eğer reenkarnasyon varsa bizim için fark etmez çünkü kimse geçmiş yaşamlarını hatırlamaz .
Hiçbir şey...
Eğer reenkarnasyon varsa bizim için fark etmez çünkü kimse geçmiş yaşamlarını hatırlamaz .
-
- En güçlü orgazm!
Büyük ihtimalle benim de orada olacağım bir ada olurdu. arkadaşlarını davet edebilir ve böylece succubi alışkanlıklarına sahip çeşitli loli formlarını alacak varlıklar (ruhlar, fantazmalar veya başka bir şey) ortaya çıkabilir ^_^
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- aryamari, Henson
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
“Ölümü beklemek ölümün kendisinden daha kötüdür,” bilinmeyen korkutucudur
belki de herkes inandığı şeye mahkumdur, bazıları için Cennet ve Cehennem, bazıları için reenkarnasyon, bazıları için hiçlik ve huzur :bilinmiyor :
belki de herkes inandığı şeye mahkumdur, bazıları için Cennet ve Cehennem, bazıları için reenkarnasyon, bazıları için hiçlik ve huzur :bilinmiyor :
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Korku normaldir. İçimizde çalışan kendini koruma içgüdüsüdür.
Dünyadaki istisnasız tüm organizmalar başkaları için besindir. Doğa, bir yaşamın yaşadığı başka bir yaşamla beslenmesini sağladı. Ölümsüzlük sağlanmaz. Bugün veya yarın yenecekseniz neden buna ihtiyaç var?
İşte bu yüzden burada ve şimdi yaşıyoruz.
Eğer düşünceleriniz takıntılıysa bir psikoterapistle iletişime geçin.
Bunu düşünmeyi bırakın. Bu tür düşünceler sizi benim bölümüme yönlendirecektir.
Dünyadaki istisnasız tüm organizmalar başkaları için besindir. Doğa, bir yaşamın yaşadığı başka bir yaşamla beslenmesini sağladı. Ölümsüzlük sağlanmaz. Bugün veya yarın yenecekseniz neden buna ihtiyaç var?
Eğer düşünceleriniz takıntılıysa bir psikoterapistle iletişime geçin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Brodsky’den alıntı yaparak, "Ölüm başkalarının başına gelen şeydir."
Ölümden sonra da Basta’nınki gibi:
Gittiğimde
Giteceğim
Çocuklarım.... sesleriyle şarkı söyleyin.
Ölümden sonra da Basta’nınki gibi:
Gittiğimde
Giteceğim
Çocuklarım.... sesleriyle şarkı söyleyin.
-
- Nirvana’dayım
Bir psikoterapistle görüşemiyorum. Ama seninle randevu almak isterim. Bu elektronik olarak yapılabilir mi?Strecoza: ↑16 Oct 2023, 21:28Bunu düşünmeyi bırakın. Bu tür düşünceler sizi benim bölümüme yönlendirecektir.
Düşünceleriniz takıntılıysa bir psikoterapistle iletişime geçin.
-
- Nirvana’dayım
Devlet hizmetlerinde şunları yapabilirsiniz:Ksenofont: ↑16 Oct 2023, 21:34Bir psikoterapistle görüşemiyorum. Ama seninle randevu almak isterim. Bu elektronik olarak yapılabilir mi?Strecoza: ↑16 Oct 2023, 21:28Bunu düşünmeyi bırakın. Bu tür düşünceler sizi benim bölümüme yönlendirecektir.
Düşünceleriniz takıntılıysa bir psikoterapistle iletişime geçin.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
Herkes bunu düşünür veya zaman zaman bununla karşılaşır

- These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Serg_A, Beluga
-
- Nirvana’dayım
Süre 7 dakika 16 saniye:
))) Я в данный момент онлайн)))
Süre 7 dakika 16 saniye:
Все бояться. Hayır, öyle değil. Çok güzel. Bu normal. Hiç bu kadar değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- aryamari, Serg_A, Beluga
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Bunu kaçınılmaz olarak görüyorum.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 4):
- aryamari, Serg_A, Fargal94, Beluga
-
- Nirvana’dayım
))) Orada kızlar istemiyor evleniyorlar, sadece seks istiyorlar, zorunluluk yok ve karşılaştıkları ilk kişiyle birlikte olurlar ama erkekler tam tersine evlenmek isterler)))
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Bir şeyi biliyorum: Torunlarınızın hatırlaması için hayatınızı onurlu bir şekilde yaşamalısınız.
Yaşayan hiç kimse bilmiyor. Dini kitapları okuyabilirsiniz ama onlar sadece kitaptır.
Bir şeyi biliyorum: Torunlarınızın hatırlaması için hayatınızı onurlu bir şekilde yaşamalısınız.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 3):
- aryamari, Serg_A, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
Ve ruh halinize bağlı olarak hangisinin daha korkunç olduğunu bilmiyorum - ölümden sonra varlığın yokluğu mu, yoksa onun varlığı.
Bir yandan, bir anda insanın var olmayacağı düşüncesi korkunç, ama öyle görünüyor ki bu kötü değil, ama değil.
Öte yandan, başka boyutlarda neler olabileceğini hayal etmek de korkutucu?
Birdenbire sonsuz ıstırap, eziyet ve ıstırap geliyor. ve günahlar için klasik İncil’dekiler vb. değil, sadece bu şekilde olduğu için öldü - acı çekti.
Böyle bir düşünce bazen beni de sakinleştiriyor.
Ve ruh halinize bağlı olarak hangisinin daha korkunç olduğunu bilmiyorum - ölümden sonra varlığın yokluğu mu, yoksa onun varlığı.
Bir yandan, bir anda insanın var olmayacağı düşüncesi korkunç, ama öyle görünüyor ki bu kötü değil, ama değil.
Öte yandan, başka boyutlarda neler olabileceğini hayal etmek de korkutucu?
Birdenbire sonsuz ıstırap, eziyet ve ıstırap geliyor. ve günahlar için klasik İncil’dekiler vb. değil, sadece bu şekilde olduğu için öldü - acı çekti.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- aryamari
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 6 months
Asla ölümden korkmadığını söyleme. Anneannem fiziksel olarak sağlıklıyken arkadaşlarına ölmekten korkmadığını, bunun nedeninin hayatın zor olması olduğunu, çok yaşlanıp tamamen zayıfladığında ise sonuna kadar var gücüyle hayata tutunduğunu, bu yüzden ölmek istemedi. Tüm canlılar yaşama içgüdüsü nedeniyle ölmek istemezler. Yaşamalıyız ve ölümün üzerinde durmamalıyız. Bütün bunların çok gerekli olduğunu düşünebilirsiniz.
- These users thanked the author Güzel for the post (total 4):
- aryamari, natalya.harita, Serg_A, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
Ölümden hep korkardım.
Gençken nasıl olur da öleceğim, var olmayacağım ama her şey aynı kalacak diye düşünürdüm... İnsanlar, gösteriş, yeni bir gün ... ama bensiz....
Ve büyüdüğümde.... ailemin... bensiz kalacağından ve benim de onlarsız kalacağımdan korkuyorum....
Ve şimdi....biraz kaçınılmazlık hissi....her geçen gün ölüme daha da yaklaşıyoruz.... o zaman bütün bunların neden olduğunu düşünüyorsunuz?? dönüyor... dönüyor... bir yere koşuyoruz.. . sürekli bir yere koşuyorsun... vakit yok dur ve düşün....Ve sonra kendini toparlayıp bu hayatta en azından birine faydalı olmaya çalışırsın....ne de olsa sana ihtiyacı olan insanlar var. ...ve sonra anlarsınız - hayatın anlamı budur, sıcaklık, hassasiyet, neşe, sevgi, nezaket vermek... ve tüm bunlar kesinlikle size geri dönecektir... en inanılmaz ve beklenmedik anlarda bile olur yol...
Gençken nasıl olur da öleceğim, var olmayacağım ama her şey aynı kalacak diye düşünürdüm... İnsanlar, gösteriş, yeni bir gün ... ama bensiz....
Ve büyüdüğümde.... ailemin... bensiz kalacağından ve benim de onlarsız kalacağımdan korkuyorum....
Ve şimdi....biraz kaçınılmazlık hissi....her geçen gün ölüme daha da yaklaşıyoruz.... o zaman bütün bunların neden olduğunu düşünüyorsunuz?? dönüyor... dönüyor... bir yere koşuyoruz.. . sürekli bir yere koşuyorsun... vakit yok dur ve düşün....Ve sonra kendini toparlayıp bu hayatta en azından birine faydalı olmaya çalışırsın....ne de olsa sana ihtiyacı olan insanlar var. ...ve sonra anlarsınız - hayatın anlamı budur, sıcaklık, hassasiyet, neşe, sevgi, nezaket vermek... ve tüm bunlar kesinlikle size geri dönecektir... en inanılmaz ve beklenmedik anlarda bile olur yol...
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Sanırım yangın sırasında insanların pencereden atlamalarının bir nedeni var ama tamam...bir yerlerde tamamen karanlığa gömüldük yapmayacağız)
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 3):
- aryamari, Fargal94, Beluga
-
- Nirvana’dayım
Hayattan sonraki hayata gelince, klinik ölüm yaşadım ve birkaç gün komada kaldım. Tünelin ucundaki ışığı göremedim ve beynim kötü olan her şeyi sildi. Aslında her zamanki gibi araba kullanıyordum ve bu kadar, gözlerimi açtım, yoğun bakımdayım ve üzerinden birkaç gün geçmişti. Benim için bir an gibi. Depresyon ve hiç yaşamak istemedim, ama şimdi yine sadece yaşamak değil, %100 sağlıklı olmak da istiyorum
Birkaç yıl daha yaşamanın işe yaramadığını yazanlara inanmayın’ önemli değil. Burada fazladan bir gün bile paha biçilemez.
Bu bir şok durumudur. İnsanların zıplamasını sağlar. Yazmaya uzun zaman oldu. Google’da aratmak istersen oku.ilovebiboys: ↑16 Oct 2023, 22:40Sanırım yangın sırasında insanların pencereden atlamalarının bir nedeni var ama tamam...bir yerlerde tamamen karanlığa gömüldük yapmayacağız)Beyin bilinci kapatacak gerekirse. Doğa her şeyi sağladı.
Hayattan sonraki hayata gelince, klinik ölüm yaşadım ve birkaç gün komada kaldım. Tünelin ucundaki ışığı göremedim ve beynim kötü olan her şeyi sildi. Aslında her zamanki gibi araba kullanıyordum ve bu kadar, gözlerimi açtım, yoğun bakımdayım ve üzerinden birkaç gün geçmişti. Benim için bir an gibi. Depresyon ve hiç yaşamak istemedim, ama şimdi yine sadece yaşamak değil, %100 sağlıklı olmak da istiyorum
Birkaç yıl daha yaşamanın işe yaramadığını yazanlara inanmayın’ önemli değil. Burada fazladan bir gün bile paha biçilemez.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 38 Replies
- 477 Views
-
Last post by Zorba Carrie
-
- 36 Replies