Tam bir aptal gibi davranıyorum

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
 Tam bir aptal gibi davranıyorum

Unread post by ilovebiboys »

Sevgili erkeklerimize bir soru: Hiç bir kızla ilişkinizde kendinizi tam bir aptal gibi hissettiniz mi? :) Durduğunuz, parmaklarınızla alnınıza vurduğunuz ve şöyle düşündüğünüz durumlar oldu mu: "Peki, ben ne kadar pisliğin tekiyim? Peki neden bu kadar pisliğin tekiyim?" bu hangi durumlarda oldu? :wink:
Utanç verici hikayelerinizi paylaşın sevgililer 💋
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Fargal94
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Tam bir aptal gibi davranıyorum

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

ilovebiboys: 16 Oct 2023, 12:19 Sevgili erkeklerimize bir soru: Hiç bir kızla ilişkinizde kendinizi tam bir aptal gibi hissettiniz mi? :) Durduğunuz, parmaklarınızla alnınıza vurduğunuz ve şöyle düşündüğünüz durumlar oldu mu: "Peki, ben ne kadar pisliğin tekiyim? Peki neden bu kadar pisliğin tekiyim?" bu hangi durumlarda oldu? :wink:
Utanç verici hikayelerinizi paylaşın sevgili varlıklar 💋
İnanıyorum ki... böyle insanlar yok. Erkekler için her zaman birileri suçlanır, ancak hiçbir durumda o değildir.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 16 Oct 2023, 12:24, edited 1 time in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Murena0314, lera2000, Tanya
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 16 Oct 2023, 12:21
ilovebiboys: 16 Oct 2023, 12:19 Sevgili adamlarımıza bir soru, bir kızla ilişkinizde hiç kendinizi tam bir aptal gibi hissettiniz mi? :) Durduğunuz, parmaklarınızla alnınıza vurduğunuz ve şöyle düşündüğünüz durumlar oldu mu: "Peki, ben ne kadar pisliğin tekiyim? Peki neden bu kadar pisliğin tekiyim?" bu hangi durumlarda oldu? :wink:
İnanıyorum ki... böyle insanlar yok. Erkeklerde her zaman birileri suçlanır ama o değil.
Tanrı’nın dediği gibi  💋👍
Mezar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mezar »

ben hep böyleyim
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tumba: 16 Oct 2023, 12:41 Ben her zaman böyleyim
tek sen değilsin :wink: 😄

6 dakika 19 saniye sonra gönderilir:
Bu arada, bir erkeğin bir kızdan ne kadar çok hoşlanırsa, ona karşı tutum ve davranışlarına o kadar aptallık kattığı yönünde bir görüş var 😄
en azından ilkokul öğrencilerinin bir evrak çantasıyla vurup hoşlandıkları kızların at kuyruklarını çektiğini unutmayın.

it her zaman ilgi çekiciydi - peki ne için??)
Last edited by ilovebiboys on 16 Oct 2023, 13:17, edited 1 time in total.
Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

ilovebiboys, böyle bir erkeğim vardı. Beni bu şekilde manipüle ettiğini hemen anlamadım. Her şeyi berbat ediyor ve sonra ne yaptığını merak etmeye başlıyor ve tabii ki ben de onun için hemen üzülüyorum.
These users thanked the author Venüs for the post:
ilovebiboys
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 16 Oct 2023, 12:48 ilovebiboys, böyle bir adamım vardı . Beni bu şekilde manipüle ettiğini hemen anlamadım. Her şeyi berbat ediyor ve sonra nasıl böyle olduğunu merak etmeye başlıyor ve tabii ben de onun için hemen üzülüyorum.
an hatta daha soğuk seviye kendini mahvettiği zamandır, ama hatanı kabul edip tövbe etmek için, hayır, hayır. Bir insanı onun gözünde kendi “onurumuzu” kaybetmektense kaybetmeyi tercih ederiz
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

ilovebiboys: 16 Oct 2023, 12:52
ilovebiboys, I öyle bir adamdı ki. Beni bu şekilde manipüle ettiğini hemen anlamadım. Her şeyi berbat ediyor ve sonra nasıl böyle olduğunu merak etmeye başlıyor ve tabii ben de onun için hemen üzülüyorum.
an hatta daha soğuk seviye kendini mahvettiği zamandır, ama hatanı kabul edip tövbe etmek için, hayır, hayır. Bir kişinin gözünde kendi "onurumuzu" kaybetmektense onu kaybetmeyi tercih ederiz
Biliyor musun, bir şekilde pişmanlık duymayı veya hatalarımızın kabul edilmesini hiç beklemedim. Hiçbir şey yapmayan hata yapmaz. Her şeyi anlayabiliyorum.
Her şeyi berbat eden ve sonra bunun için beni suçlayan erkeklere hayret ediyorum. Üstelik birçok insan bunu yapıyor ve bu elbette zalimce.
These users thanked the author Venüs for the post:
ilovebiboys
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 16 Oct 2023, 12:57
Strecoza: 16 Oct 2023, 12:48 ilovebiboys, böyle bir adamım vardı. Beni bu şekilde manipüle ettiğini hemen anlamadım. Her şeyi berbat ediyor ve sonra nasıl böyle olduğunu merak etmeye başlıyor ve tabii ben de onun için hemen üzülüyorum.
an hatta daha soğuk seviye kendini mahvettiği zamandır, ama hatanı kabul edip tövbe etmek için, hayır, hayır. Bir kişinin gözünde kendi "onurumuzu" kaybetmektense onu kaybetmeyi tercih ederiz
Her şeyi berbat edip sonra bunun için beni suçlayan erkeklere hayret ediyorum . Üstelik pek çok insan bunu yapıyor ve bu elbette zalimce.
Bence bu, kendini göstermenin, vücudunu okşamanın bir yolu. kendi kibri
Venüs
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Fargal94 »

Erkeklerin dalga geçeceği bir konu mu açtınız?) Öyleydi, berbat ettim, itiraf ettim, düzelttim)
Last edited by Fargal94 on 16 Oct 2023, 13:08, edited 1 time in total.
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Alice
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 16 Oct 2023, 13:03 Erkeklere yönelik bir konu ortaya çıkarmak?)
*muhtemelen öğrenmeyi düşünüyordunuz?)
hayır, öğrenmek için değil, bazı erkeklerin kafasında ne tür hamamböcekleri olduğunu anlamak için *x)
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ilovebiboys: 16 Oct 2023, 13:06
Fargal94: 16 Oct 2023, 13:03 almak için erkeklere yönelik bir konu oluşturuldu?)
*muhtemelen öğrenmeyi mi amaçlıyordunuz?)
hayır, öğrenmek için değil, bazı erkeklerin kafasında ne tür hamamböcekleri olduğunu anlamak için * x)
düzeltti, telefonumdan yazıyorum(
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 16 Oct 2023, 13:03 Erkeklerin alay etmesi için bir konu mu yaratmışlar?) Ben batırdım, itiraf ettim, düzelttim)
pfft, seninle dalga geçen kim, kırgın insanlar
Kendinizi aptal durumuna düşürüyorsunuz *x)
Kadınlardan daha da kötüsü, histerik manipülatörler

2 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
utanmalısın!
hevesli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by hevesli »

Nasıl davranırsanız davranın, eğer bir kadın o anda sizden hoşlanıyorsa veya sizi istiyorsa, tüm eylemleri haklı çıkacaktır. Ve eğer bir kadın senden hoşlanmıyorsa, hediye olarak bir kürk mantoyu, bir daireyi ve bir Ferrari’yi kabul edecektir, ama sen yine de tam bir aptal olduğun ortaya çıkacak.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

14 yaşında bir spor kampında, kaderin iradesiyle bu kampta benimle birlikte kalan bir sınıf arkadaşıma bir aşk mektubu yazdım. İki gün boyunca yazmaya çalıştım. Ben bizzat aktardım... Nefesimi tutarak, bir akşam film gösterisinde sevgilimin yanıma oturmasını bekledim ve bir erkeğe kayıtsız olan ama gücenmek istemiyor gibi görünen bayanlar arasında alışılageldiği gibi, doğrusal bir sesle şunu söylerdi: "Ne kadar sevgili bir Xenophontic’sin!" Ama mektubu hemen arkadaşlarına gösterdi, onlar da erkek arkadaşlarına dağıttılar ve cehennemin nasıl bir yer olduğunu anladım!
Peki bundan sonra ben kimim?
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Yeşil
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by PlajTavşan »

30 yaşıma gelmeden önce böyleydi, periyodik olarak ilişkilerde bazı saçmalıklar yaptım ve sadece eski sevgilimin beni kısmen bu nedenle sevdiği sonucuna vardım ve sadece eski sevgilimi değil) Ve sonra büyüdüm falan.
These users thanked the author PlajTavşan for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ilovebiboys: 16 Oct 2023, 13:12
Fargal94: 16 Oct 2023, 13:03 Erkeklerin alay etmesi için bir konu mu yarattılar?) Berbat ettim, itiraf ettim, düzelttim)
pfft, kim sizinle dalga geçiyorlar, gücenmiş insanlar
kendinizi aptal durumuna düşürüyorsunuz *x)
kadınlardan daha kötü, histerik manipülatörler haline geldi

n2 dakika sonra gönderilir 1 saniye:
utanmalısın!
böyle sonuçlara varmama izin verin, en azından benimle ilgili olarak) Konu sadece erkekler için yaratılmış ve bunu sadece kızlar yazmış! Neden bu kadar saldırganlık? Bana öyle geliyor ki erkeklerden rahatsız değilsin
Last edited by Fargal94 on 16 Oct 2023, 22:25, edited 1 time in total.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years

Unread post by Yunanca10 »

ilovebiboys: 16 Oct 2023, 12:19 Sevgili erkeklerimize bir soru: Hiç bir kızla ilişkinizde kendinizi tam bir aptal gibi hissettiniz mi? :) Durduğunuz, parmaklarınızla alnınıza vurduğunuz ve şöyle düşündüğünüz durumlar oldu mu: "Peki, ben ne kadar pisliğin tekiyim? Peki neden bu kadar pisliğin tekiyim?" bu hangi durumlarda oldu? :wink:
Bir olay hatırlıyorum - güzel, ince ve sikişen bir arkadaşım vardı....bir keresinde sigara içme odasında sigara içme seansında birisi gülüyordu gece geçti ve aptalca ağzımdan kaçırdım - Anka Dün kütük gibiydim... Bir dakikalık saygı duruşu... Genel olarak 5 dakika geçti ve Anyuta’yı bir daha hiç görmedim. O zamandan beri, bir kadının bazen kütük olabileceğini ve bunun için nedenleri olduğunu fark ettim, ancak bundan şaka olarak bile bahsetmemelisiniz, özellikle de birisinin yanında.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 16 Oct 2023, 22:23
Fargal94: 16 Oct 2023, 13:03 Erkeklere yönelik bir konu alay etmek için mi yaratıldı?) Öyleydi, karıştırdım, itiraf ettim, düzelttim)
npfft, sizinle dalga geçen insanlar
kendinizi aptal durumuna düşürüyorsunuz *x)
kadınlardan daha kötü hale gelmiş, histerik manipülatörler

2’den sonra gönderildi dakika 1 saniye:
utanmalısın!
Böyle sonuçlar çıkaralım, en azından benimle ilgili olarak) Konu sadece erkekler için açılmış ve sadece kızlar yazmış!
konu ruhumun çığlığıydı, öldür beni)
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
Fargal94, lera2000
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ilovebiboys: 16 Oct 2023, 22:25
Fargal94: 16 Oct 2023, 22:23
ilovebiboys: 16 Oct 2023, 13:12 pfft, seninle dalga geçenler, kırgın insanlar
kendini aptal yerine koyuyorsun *x)
onlar kadınlardan daha kötü, histerik manipülatörler

2 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
utanmalısın!
bu tür çıkarımları bırak, en azından benimle ilgili olarak) Konu sadece erkekler için yaratılmış, ve sadece kızlar yazdı!
konu ruhumun çığlığıydı, unut gitsin)
Çektim ve unuttum.....
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
ilovebiboys, Serg_A, Alexsss
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Ksenofont: 16 Oct 2023, 22:01 14 yaşımdayken bir spor kampında, kaderin iradesiyle bu kampta benimle birlikte kalan bir sınıf arkadaşıma bir aşk mektubu yazdım. İki gün boyunca yazmaya çalıştım. Ben bizzat aktardım... Nefesimi tutarak, bir akşam film gösterisinde sevgilimin yanıma oturmasını bekledim ve bir erkeğe kayıtsız olan ama gücenmek istemiyor gibi görünen bayanlar arasında alışılageldiği gibi, doğrusal bir sesle şunu söylerdi: "Ne kadar sevgili bir Xenophontic’sin!" Ama mektubu hemen arkadaşlarına gösterdi, onlar da erkek arkadaşlarına dağıttılar ve cehennemin nasıl bir yer olduğunu anladım!
Peki ben bundan sonra kimim?
Tanrı seni aptal bir kızdan ve belki de gelecekte aptal bir kızdan, kadından kurtardı , eğer daha akıllı olmayacaksan. Her halükarda o anda aptaldı.
Çocuğa bir mektup yazdım. Bir yaş daha büyüktü. Ama ona okulda bu mektubu verdim ve onu sınıfın dışına çağırdım. Derslerin sonunda bana öyle geliyordu ki bütün okul bu mektuptan haberdardı.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Serg_A, Ksenofon, Yeşil, Zorba Carrie
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

ilovebiboys: 16 Oct 2023, 12:19 Sevgili adamlarımıza bir soru, bir kızla ilişkinizde hiç kendinizi tam bir aptal gibi hissettiniz mi? :) Durduğunuz, parmaklarınızla alnınıza vurduğunuz ve şöyle düşündüğünüz durumlar oldu mu: "Peki, ben ne kadar pisliğin tekiyim? Peki neden bu kadar pisliğin tekiyim?" bu hangi durumlarda oldu? :wink:
İnanıyorum ki... böyle insanlar yok. Erkekler söz konusu olduğunda her zaman birileri suçlanır ama hiçbir durumda o değildir.
Kendimi tam bir aptal gibi hissettim, şöyle birkaç hikayem var: O. Bunlardan daha fazlasının olması mümkün ve nerede ve nasıl batırdığımı bilmek isterim)))
These users thanked the author Serg_A for the post:
Venüs
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295
Registered for: 2 years

Unread post by Yeşil »

Benim için durum her zaman böyledir, bu yüzden küçük *x) :clever: demeye çalışıyorum.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Pierro »

ilovebiboys: 16 Oct 2023, 12:19 neden bu kadar pisliğin tekiyim?
hayır, öyle değildi. Neden kendine iftira atıyorsun?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 16 Oct 2023, 12:21 Böyle kişilerin olmamasını takdir ediyorum. Erkekler için her zaman birileri suçludur ancak hiçbir durumda o değildir
Strecoza: 16 Oct 2023, 12:57 Biliyor musun, bir şekilde pişmanlık duymayı veya hataları kabul etmeyi hiç beklemiyordum . Hiçbir şey yapmayan hata yapmaz. Her şeyi anlayabiliyorum.
Her şeyi berbat eden ve sonra bunun için beni suçlayan erkeklere hayret ediyorum. Üstelik pek çok insan bunu yapıyor ve bu elbette zalimce
Kadınlar tarafından yazılan bu satırları okumak üzücü.
Birisi şanssız erkekler ve şimdi sütleri bitince suya üflüyorlar. Ve şimdi tüm erkekler, elbette, onlarla hiçbir ilişki kurmamanın daha iyi olduğu tam bir pislik.

Bunu ilk olarak kimin söylediğini tam olarak hatırlamıyorum; kural olarak, tüm sorunlar aslında bizim hatamızdır.
Ve ne kadar uzun yaşarsam, o kadar ikna oluyorum
Sıradan bir genç erkeği, diyelim ki yarın, lanet vücutlu, kocaman kıçlı ve eşek arısı belli baş döndürücü bir güzelliğe aşık olursa neler bekleyeceğini merak ediyorum. İlk başta ona defolup gitmesini söyleyecek ama o yine de on dokuzuncu yüzyılda söylendiği gibi onun peşinden sürüklenecek.

Ve sonunda ona ulaşmak için ona evlenme teklif edecek. Ve o, kötü düşünmüş ve duygusuz bir şekilde aynı fikirde olacaktır. Eh, hoş düğün endişeleri, hayatta ciddi değişiklikler, soyadı değişikliği var. Her şey çok yeni ve her şey ilk defa. Her şey çok heyecan verici ve sıradışı.

Peki, bu güzeli evlilik yoluyla becermeyi başaran bu sıradan geyiğin sırada ne olacağını düşünüyorsun?
Sanırım bir süre sonra her şey boşanmayla sonuçlanacak. Ve Tanrı o zamana kadar çocuk kalmasını yasakladı.

Bütün bunları birçok kızın kategorik olarak sıradan genç erkeklerden hoşlanmadığı gerçeğine dayanarak yazıyorum. Atletik, havalı ve yakışıklı erkeklerden hoşlanırlar. Ve eğer bu güzellikler hala para kazanıyorsa, o zaman bu kesinlikle harika. Peki, güzel bir günde şu ya da bu zalim adamın seni çantanla birlikte kapıdan dışarı atmasına neden şaşırasın ki? Onlar geyik olmayan bu acımasız erkeklerdir, tıpkı o güzel kızlar gibidirler, değerlerini bilirler ve kızlara, güzel kızların geyik olarak gördükleri kişilere davrandıkları gibi davranırlar. Her şey adil.

Ve bence TÜM erkekleri azarlamaya gerek yok. Evet, kişisel olarak yakışıklı erkeklere aşık oluyorsun. Başkalarını sevmiyorsun. Peki ne yapabilirsin ve ne söyleyebilirsin? :-)
Bu, ortak bir bölgede biriyle birlikte yaşamanın kontrendike olduğu anlamına geliyor. Çünkü bu maço er ya da geç seni kapıdan dışarı atacaktır. Bu, onlarla arkadaş olmanız, seks yapmanız, birlikte vakit geçirmeniz, birlikte dinlenmeniz gerektiği anlamına gelir. Ama ayrı yaşıyoruz.
Beğendin mi? İstediğin bu muydu?

Ve o zaman başka türlü işe yaramayacak. Çünkü genç erkeği kendi başınıza seçmeniz ve yakışıklı adamlara ve prenslere koşmamanız gerekiyor. Ve eğer kendiniz seçerseniz, o zaman her konuda umut ve desteğe sahip olacaksınız. İşte soru şu: Onun gerçekten bir geyik olduğunu düşünüyorsanız onu nasıl sevebilirsiniz?
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Mancuso
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Vasyanitsa: 17 Oct 2023, 07:16 Çünkü genç erkeği kendi başınıza seçmeniz ve yakışıklı adamlara ve prenslere koşmamanız gerekiyor.
Sizce mesele beceriksizlikte mi? bireysel kadınların bir erkeği seçmesi? ya da bir aile kuramamak mı?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 16 Oct 2023, 23:28
İnanıyorum ki... böyle insanlar yok. Erkekler söz konusu olduğunda her zaman birileri suçlanır ama hiçbir durumda o değildir.
Kendimi tam bir aptal gibi hissettim, şöyle birkaç hikayem var: O. Bunlardan daha fazlasının olması mümkün ve nerede ve nasıl batırdığımı bilmek isterim)))
sen bu kuralın mutlu bir istisnasısın ) hayır yani elbette hatalarının farkında olan insanlar var.. hem m hem f ama bu çok nadir.
Ben de hayatımda yüz bin beş yüz kez gördüm bu resmi: o dövdüğü, içtiği veya aldattığı için ayrıldı ve masum, anlamayan gözlerle bakıyor, kirpiklerini kırpıştırıyor ve diyor ki: bu senin hatan *x)
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 17 Oct 2023, 07:34, edited 1 time in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Serg_A
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Pierro: 17 Oct 2023, 07:20 Sizce mesele bireysel olarak kadınların erkek seçememesi meselesi mi? yoksa aile kuramamak mı?
Sindirella hakkındaki peri masalını yeniden okudunuz. Bu, dünyadaki tüm kadınların hayalidir; bir Sindirella olmak, yani hiç kimse olmak ve bir koca için bir prens bulmak. Yani, bu hayatta bir daha asla çalışma, asla yerleri yıkama, çorap yıkama, asla kendin veya başkaları için yemek yapma. Bir daha asla paraya ihtiyacım olmayacak. Bu hemen hemen tüm kadınların hayalidir.

Ve sanki kendi kendine gerçekleşmesi daha da iyi. Mesela işsiz gibi görünüyor - ve sonra böyle bir prens kapının eşiğinde - onu seviyorum, diyor, sensiz yaşayamam! :-)
Ama cidden, kendine güveni yüksek kadınlar var ve onlara göre arabası olmayan bir adam, erkek sayılmaz. Ayrıca ondan daha uzun olması gerekir. Ve tabii ki paraya da ihtiyacı olmamalı. Peki parası yoksa nasıl bir prenstir o? O zaman bu bir prens değil, kendine prens diyen bir tür dolandırıcı. Ve prensin de parası olmalı!

Yani, genç bir adam bir yerde bir kızla vakit geçirmeye gittiğinde cebindeki rubleleri saymamalı.
Bu Sıradan bir yöneticinin maaşının yarısı kadar bir çek getirmiş olsalar bile, pahalı bir kafede herhangi bir yerde paradan ayrılmak kolaydır. Bu parayı nereden aldığı kadının pek ilgisini çekmiyor. Eh, o bir erkek, bu parayı kazanabilmeli. Yoksa o nasıl bir adam?

Genel olarak böyle büyüklere ve yakışıklı adamlara hücum ediyorlar ve tabii ki bu binbaşılar ve yakışıklı erkekler bu kızlarla kıçlarını siliyor ve sonra onları tuvalet kağıdı gibi kapıdan dışarı at. Katılıyorum, tatsız bir durum. Her şeyin bu şekilde biteceğini hemen düşünemez miydin? Ya prens senden sıkılırsa ve seni kraliçe olarak kabul etmezse?
Last edited by Saç gömlek on 17 Oct 2023, 07:37, edited 2 times in total.
Mancuso
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 07:24 ve siz kendiniz suçlusunuz
peki, siz seçtiniz..
burada mezarlığın önünden geçtim.. mezar taşı.. Doğum tarihini hatırlamıyorum - geçen yüzyılın 30’ları.. iki ölüm tarihi 18 Kasım 2022 ve 26 Kasım , 2022..
e de- ruhumun iyi hissettirdiğinden değil, bu yanlış kelime.. ama daha hafif falan..

1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
saç gömlek: 17 Oct 2023, 07:33 Kesinlikle ondan daha uzun olmalı. Kesinlikle paraya ihtiyacı olmamalı. Yani bir kızla vakit geçirmek için bir yere gittiğinde cebindeki rubleleri saymamalı.
sorun ne?
İşte böyle olması gerekiyor..
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pierro: 17 Oct 2023, 07:36 Peki, siz seçtiniz..
Bu, eylemlerinizin sorumluluğunu üstlenmenize gerek olmadığı anlamına mı geliyor?..
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Pierro: 17 Oct 2023, 07:36 sorun ne?
böyle olması gerekiyor..
Evet, ama spor salonunda çalışan sıradan, bekar bir menajeri ele alırsan bir mağazada, maaşının tamamı rubleye yazılıyor.
Öğle yemekleri - günde 1000 ruble. 22 günle çarpın = 22.000 ruble.
Kira için otuz bin. Toplam rakam şimdiden elli bin.
Cep masrafları, sigara, ulaşım - on bin daha.

Akşam yemekleri ve hafta sonları yemek için evdeki buzdolabını doldurmak - yirmi bin daha.
Toplam zaten 80.000 ruble.
Bazı şeylerin satın alınması gerekiyor, çoraplar , külot , gömlek, çamaşır deterjanı, sabun, tıraş makinesi, havlular, tuvalet kağıdı...
Genel olarak, bunlar çok fazla. Ayda bir kâhyanın gözetiminde.

Peki buzdolaplarının veya dizüstü bilgisayarların satıldığı bir salonda çalışan bir yönetici ne kadar kazanıyor?
Peki pahalı bir restoranın parası nerede? beyaz masa örtüleri ve pahalı şarapla iki kişilik lüks bir akşam yemeği için mi?
Yani, pahalı bir restoran için parası olmayan kızların böyle erkeklere ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı?
Gerçi ticarileşmeleri ve erkekleri dilenciler ve parası olanlar olarak ayırmaları nedeniyle kızlara karşı hiçbir şikayetim yok.
Ama o zaman kızların kendilerinin bir çeşit aşktan bahsetmeye bile başlamamaları gerektiğini düşünüyorum. duygular hakkında. Çünkü aslında her şey çok sıradan; para yok, aşk yok. Para var, aşk var.

Ve belki de tüm gençlerin sonunda bunu anlaması gerekiyor. Kızlar seni sevdiklerini söylediklerinde onlara inanmaman gerektiği gerçeği. Seni sadece araban olduğu ve işinde iyi bir maaşın olduğu için seviyorlar. Ama eğer sana bağlı olan her şey aniden yok olursa, o zaman aşk da yok olur. Ve bunu her zaman aklınızda tutmalısınız.
Ve belki o zaman bu hayatta daha az hayal kırıklığı yaşanır?
These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
alex56, Mancuso
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 07:47 Bu, eylemlerinizin sorumluluğunu üstlenmenize gerek olmadığı anlamına mı geliyor?..
tabii ki gerekli.
Bana öyle geliyor ki, daha önce, net sosyal roller varken - "işçi-ekmek kazanan" bir adam, yedi ağız ve yaşlı ebeveynler uğruna yorucu bir şekilde çalışıyordu, çocuklara bakan bir kadın, bir ev , bir avlu, tavuklar, kuzular, nehirde yıkanmak.. şifonyerdeki dantel peçeteler.. her şey daha basitti..
yani fiziksel olarak inanılmaz derecede zordu.. ama birlikte yaşamak daha kolay..
ve şimdi.. bir tür deneysel geçiş dönemi .. aile hayatından yaşanmaz bir şeye geçiş..
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pierro: 17 Oct 2023, 08:03
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 07:47 Bu, eylemlerinizin sorumluluğunu üstlenmenize gerek olmadığı anlamına mı geliyor?..
tabii ki gerekli.
Bana öyle geliyor ki, daha önce, net sosyal roller varken - "işçi-ekmek kazanan" bir adam, yedi ağız ve yaşlı ebeveynler uğruna yorucu bir şekilde çalışıyordu, çocuklara bakan bir kadın, bir ev , bir avlu, tavuklar, kuzular, nehirde yıkanmak.. şifonyerdeki dantel peçeteler.. her şey daha basitti..
yani fiziksel olarak inanılmaz derecede zordu.. ama birlikte yaşamak daha kolay..
ve şimdi.. bir çeşit deneysel geçiş dönemi .. aile yaşam tarzından sürdürülemez bir şeye geçiş..
bunun şu anda bununla alakası yok hepsi ve konu bununla ilgili değil.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 07:24
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 16 Oct 2023, 12:21 Sanırım... var öyle insanlar yok. Erkekler söz konusu olduğunda her zaman birileri suçlanır ama hiçbir durumda o değildir.
sen bu kuralın mutlu bir istisnasısın ) hayır yani elbette hatalarının farkında olan insanlar var.. hem m hem f ama bu çok nadir.
Ben de hayatımda yüz bin beş yüz kez gördüm bu resmi: o dövdüğü, içtiği ya da aldattığı için ayrıldı ve masum, anlamayan gözlerle bakıyor, kirpiklerini kırpıştırıyor ve şöyle diyor: bu senin hatan *x)
Peki etrafınızdaki herkes zavallı önemsiz bireyler olduğunda ve siz yakışıklı olduğunuzda ne mutluluk olur 😂 😂😂 . Ve tabii ki senin dışında herkes suçlu. Ah, bunu bana kim öğretebilirdi! Lanet olsun, işe yaramıyor...
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Vasyanitsa: 17 Oct 2023, 07:53 Evet, ancak bir mağazanın koridorunda çalışan sıradan bir bekar yöneticiyi alırsanız, maaşının tamamı rubleye yazılır.
Öğle yemekleri - günde 1000 ruble. 22 günle çarpın = 22.000 ruble.
Kira için otuz bin. Toplam zaten elli bin.
Cep masrafları, sigara, ulaşım - on bin daha.

Akşam yemekleri ve hafta sonları yemek için evdeki buzdolabını doldurmak - bir yirmi bin daha.
Toplam zaten 80.000 ruble.
Bazı şeylerin satın alınması gerekiyor, çoraplar, külotlar, gömlekler, çamaşır deterjanı, sabun, ustura, havlular, tuvalet kağıdı...
Eh, içinde genel olarak çok fazla. Her ay bir kâhya altında.
ama bu bir çeşit hamsterin hayatı..
sera koşullarında oturuyor ve yapamadığı için ağıt yakıyor. Yeterli param yok.
Yeterli değil - İşin ve paranın olduğu yere gidin..
Eğitim yok - Uzun yol şoförü veya inşaat işçisi olarak gidin.. veya bir teknede balık yakalayın. balıkçılık sezonunda gulet..
böyle çok çalışacaksın - artık seks bile istemeyeceksin, ama daha fazla teklif eklenecek... güven kokusunu alacaksın, kadınlar bunun kokusunu bir kilometre öteden duyabilecekler ..)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kendimi tam bir aptal gibi hissettim, şöyle birkaç hikayem var: O. Daha fazlasının olması mümkün ve ben nerede ve nasıl batırdığımı bilmek isterim)))
aramanın kolay olmaması önemli kendinizi daha saldırgan, cezalandırın vb.. neyi, nerede yanlış yaptığınızın farkına varıp kendinizi düzeltmeniz önemlidir, en azından iyileştirmeye çalışın, aksi takdirde bir sonraki ilişkide de aynı şey olur.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Serg_A, Yeşil, Fargal94
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 08:09 bu kesinlikle bununla ilgili değil ve konu da bununla ilgili değil.
evet zaten falan.. Seni kuyruk gibi konularda takip ediyorum..)
Başlıkta ne olduğunu unuttum..
evet, acele etmem gerekiyor.. işe gitmem gerekiyor.. gece burada buzdolabı satıcılarının söylediklerini okudum.. )
These users thanked the author Pierro for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 08:16
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 16 Oct 2023, 12:21 Sanırım... var öyle insanlar yok. Erkekler söz konusu olduğunda her zaman birileri suçlanır ama hiçbir durumda o değildir.
Kendimi tam bir aptal gibi hissettim, şöyle birkaç hikayem var: O. Daha fazlasının olması mümkün ve ben nerede ve nasıl batırdığımı bilmek isterim)))
aramanın kolay olmaması önemli kendinizi daha saldırgan, cezalandırıcı vb.. neyi, nerede yanlış yaptığınızın farkına varıp kendinizi düzeltmeniz önemli, en azından iyileştirmeye çalışın, aksi takdirde bir sonraki ilişkide de aynı şey olur.
Sonsuza kadar yaşa, sonsuza kadar çalış, yine de bir aptal olarak öleceksin
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 08:16 it kendinize saldırgan isimler takmamak, kendinizi cezalandırmak vb. önemlidir... neyi, nerede yanlış yaptığınızın farkına varmanız ve en kısa sürede kendinizi düzeltmeniz önemlidir. en azından iyileştirmeye çalışın, aksi takdirde bir sonraki ilişki aynı olur.
Bir yerlerde Deneyimin aslında bir daha asla ihtiyaç duymayacağınız bir şey olduğunu okudum.
nVe kendinizle gerçekten dürüst bir şekilde ilgilenirseniz ve şu veya bu alanda edindiğiniz deneyimi yeniden değerlendirirseniz, bunun başka hiçbir yerde sizin için hiçbir zaman yararlı olmadığı ortaya çıkacaktır. Dürüst olmak gerekirse, eğer kendine yalan söylemiyorsan.
Ve öyle.

Genel olarak bir kız bana, birlikte olduğu her yeni erkeğin çok yakın anlaşıyorsunuz, bu yepyeni bir dünya. Mesela bir ülkeden gelip başka bir ülkede yaşamak gibi. Yalnız. Her şey farklı. Yeni insan - yeni iletişim kuralları. Önceki adamla imkansız olan bu adamla mümkün oldu. Ve tam tersi.
Önceki adam kendisi için yemek pişiriyor, çoraplarını ve iç çamaşırlarını kendi yıkıyordu. Ve bu mutfakta kendine bir bardak su bile doldurmuyor. Vesaire vesaire.

Bu nedenle nerede ve hangi yerde düzeltme yapılması gerektiği tam olarak belli değil. Bunların hepsi önceki adam için geçerliydi. Bir sonrakinde her şey farklı olacak ve yeniden başlayacak.
Bana güvenin.
:-)
Alexsss
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by Arayıcı »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 08:16 it kendinize saldırgan isimler takmamak, kendinizi cezalandırmak vb. önemlidir... neyi, nerede yanlış yaptığınızın farkına varmanız ve en kısa sürede kendinizi düzeltmeniz önemlidir. en azından kendini geliştirmeye çalış, yoksa bir sonraki ilişkide de aynı şey olur.
Aferin kızım!
Cezalandırmaya hiç gerek olmadığını, kendini cezalandırmanın aslında aynı kızgınlık biçimi olduğunu anlamaktır. Ve bu sadece durumu haklı çıkarma girişimi.
Ancak pek çok kişi, özellikle erkekler hakkında olsa bile, kendilerini fark etmeyi ve görmeyi başaramaz, genellikle benim canavarların kralı ve taşaklarım büyük!) Ama cidden, bunların hepsi çocukça, o kadar olgunlaşmamış ki...
These users thanked the author Arayıcı for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”