çocuk
-
Автор темыTempy_Brennan
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
çocuk
24 yaşındayım ama 13-15 yaş arası çocuklar heyecanlanır, ne yapmalı Var mı? Belki birisinin fotoğrafı vardır? Kızların, kız kardeşlerin fotoğrafları. En azından mayoyla)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыTempy_Brennan
- ön sevişme
Yanıt: Küçükler
ne için bir şans? Uzun süre uzaklara mı gidiyorsun? Evet, heyecanlandırıyorlar ama yalnızca görsel olarak)
- These users thanked the author Tempy_Brennan for the post:
- Henson
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 2 years 1 month
İnternetin geri kalanıyla ilgili neyi sevmiyorsunuz? En azından bir arama motoruna “çocuk mayosu” bu şekilde yazıyorsunuz. Veya çıplaklar hakkında filmler arayın, orada çocuklu bir sürü aile var
- These users thanked the author Henson for the post:
- slavik.meshalkin
-
Автор темыTempy_Brennan
- ön sevişme
bu biraz farklı ama en azından bu filmlerdeki insanlarla konuşabilirsiniz fotoğraflar, aynı zamanda küçük bir fetiş
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 2 years 1 month
Gerçeği aramadan fantezilerle yetiniyorsanız, o zaman size anlayışlı davranıyorum ve iyi vakit geçirmenizi diliyorum) Ve eğer kızlarınızın/kız kardeşlerinizin orijinal, gerçek fotoğraflarına ihtiyacınız varsa, o zaman birisi size verecektir gerçek olanlar, her şey internetten çekilmiş, ne yazık ki ve ah
Bu konuda size yardımcı olamam

Gerçeği aramadan fantezilerle yetiniyorsanız, o zaman size anlayışlı davranıyorum ve iyi vakit geçirmenizi diliyorum) Ve eğer kızlarınızın/kız kardeşlerinizin orijinal, gerçek fotoğraflarına ihtiyacınız varsa, o zaman birisi size verecektir gerçek olanlar, her şey internetten çekilmiş, ne yazık ki ve ah
- These users thanked the author Henson for the post:
- Tempy_Brennan
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 4 months
İletişim kurduğunuz sürece uzun süre uzakta olacaksınız!Tempy_Brennan: ↑14 Oct 2023, 12:38bu biraz farklı ama en azından bu filmlerdeki insanlarla konuşabilirsiniz fotoğraflar da küçük bir fetişPeki İnternet’in geri kalanıyla ilgili size uymayan şey nedir? En azından bir arama motoruna “çocuk mayosu” bu şekilde yazıyorsunuz. Veya çıplaklar hakkında film arayın, çok sayıda çocuklu aile var
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 10 months
-
- En güçlü orgazm!
Ksenofont,
Bir erkek şunu yapmak ister: anlaşılacağı bir çevre iletişimi bulun.
Bir mahkumun akıbeti hakkında kehanetlerde bulunarak onu hemen suç unsuruna mahkum edersiniz.
Size hatalı görünen herkesi damgalayın.
Bir yandan ben de meseleler söz konusu olduğunda böyleyim ama diğer yandan bu önyargı.
Bir erkek şunu yapmak ister: anlaşılacağı bir çevre iletişimi bulun.
Bir mahkumun akıbeti hakkında kehanetlerde bulunarak onu hemen suç unsuruna mahkum edersiniz.
Bir yandan ben de meseleler söz konusu olduğunda böyleyim ama diğer yandan bu önyargı.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- Tempy_Brennan, Kamçarus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 4 months
I kimseye damgalamayın. Sekste yanlış diye bir şey yoktur. Bazı insanların bundan hoşlandığı, ancak bazılarının hoşlanmadığı oluyor. Çocuklara zorbalık yapmak yanlıştır. Ancak bu sadece yanlış değil, aynı zamanda cezai olarak da cezalandırılabilir. Ne denir yasaların nasıl çiğneneceğini tartışan bir grup insan. Suç topluluğu. Bu, tüm pedofililere memnuniyetle vereceğim etikettir.Aion2012Dead: ↑14 Oct 2023, 13:02 Ksenofont,
İnsan, anlaşılacağı sosyal çevreyi bulmak ister.
Bir yandan belirli konularda ben de aynıyım ama diğer yandan bu önyargı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years
Xenophon, bu kadar kategorik olamazsın, hangi kaynakta olduğumuzu unuttun mu? Burada sadece sapıklar var ve muhtemelen burada ahlakçılara yer yok.
-
- En güçlü orgazm!
Ksenofont,
Merak ediyorum Çocuklarla seksle ilgili hikayelerin yayınlandığı ancak çizimlerle ifade edildiği bir sektörü nasıl tanımlarsınız?
Bunların sübyancıların çıkarları için çalışan berbat insanlar olduğunu söyleyebilir misiniz?
I reddedilmenizi anlamıyorum...
Daha doğrusu anlıyorum, ancak şiddetten bahsediyorsak yalnızca kısmen.
Gerisi için - aile ilişkileri, fanteziler, yaratıcılık vb. ., bu zarar vermez, o zaman her şey yolunda demektir.
Merak ediyorum Çocuklarla seksle ilgili hikayelerin yayınlandığı ancak çizimlerle ifade edildiği bir sektörü nasıl tanımlarsınız?
Bunların sübyancıların çıkarları için çalışan berbat insanlar olduğunu söyleyebilir misiniz?
I reddedilmenizi anlamıyorum...
Daha doğrusu anlıyorum, ancak şiddetten bahsediyorsak yalnızca kısmen.
Gerisi için - aile ilişkileri, fanteziler, yaratıcılık vb. ., bu zarar vermez, o zaman her şey yolunda demektir.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- Tempy_Brennan, Kamçarus, Morpheus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 10 months
İletişim başlayacak, ardından beyindeki kimya değişmeye başlayacak ve ruh ilgiye uyum sağlamaya başlayacak. Sonraki sadece iletişim artık tatmin etmeyecek ve beyin harekete geçecektir.
Buna bir örnek, çocukluğundan beri aşağılanmaya, boyun eğmeye ve sekse katlanan, sonra bundan hoşlanmaya başlayan ve şimdi olduğu kişi olan ağabeyimdir.
Buna bir örnek, çocukluğundan beri aşağılanmaya, boyun eğmeye ve sekse katlanan, sonra bundan hoşlanmaya başlayan ve şimdi olduğu kişi olan ağabeyimdir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 3 years
Dün TG’deki bir sohbette okudum ve birine mesaj attım. Onun bir karısı, bir kızı, bir kız kardeşi ve bir kızı var. yeğen. Ve kiminle yattığı başka bir konu. Neden hepiniz bu forumda size akrabalarını gösterecek birini arıyorsunuz?Tempy_Brennan: ↑14 Oct 2023, 12:38bu biraz farklı ama en azından bu filmlerdeki insanlarla konuşabilirsiniz fotoğraflar, aynı zamanda küçük bir fetişPeki İnternet’in geri kalanıyla ilgili size uymayan şey nedir? En azından bir arama motoruna “çocuk mayosu” bu şekilde yazıyorsunuz. Veya çıplaklar hakkında film arayın, çok sayıda çocuklu aile var
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1530 Views
-
Last post by Eustace
-
- 51 Replies