Veloman, sağlam olduğumu yazmak istedim Unutmayın, kesinlikle göstermezler... Hele ki rızası olmadan. Ama sonra forumda paylaşım yaptıklarını hatırladım ve pek emin değilim
[ref=#0000ff]Veloman[/ref], sağlam olduğumu yazmak istedim Unutmayın, kesinlikle göstermezler... Hele ki rızası olmadan. Ama sonra forumda paylaşım yaptıklarını hatırladım ve pek emin değilim :-D
[quote=Andron141 post_id=270698 time=1697088562 user_id=20928] Eşimin koleksiyonu bendeydi ama dizüstü bilgisayarla birlikte tüm bilgiler de kayboldu. [/quote] Pichal... Tekrar hamile kalmalısın!
Sizce kadınlar evlendiğinde sadece kocalarından hamile mi kalıyorlar?) Yoksa kız olduğunda mı?) bir erkekle çıkıyor ve diyor ki, ben hamileyim ve sen baba olacaksın, o zaman onun ondan hamile olduğu kesin!?))) Erkekler çok yanılıyor, geleceklerinin ne kadar sinsi olduğunu bile bilmiyorlar ya da şu anki eşleri olabilir) Arkadaşların evlendiğinde bir erkekten hamile olduklarını söyleyen kişisel tanıdıklarından birden fazla örnek biliyorum, ama aslında gerçekten hamileydiler ama ya uçakta seksten ya da eski bir tanıdıktan ya da yeni tanışmışlar, doğuracak kimse olmadığını düşündükleri için kürtaj yaptırmak istemediler ve erkek arkadaşınızı iyi bir koca olarak görüyorsanız hamileyim diyebiliyorsanız neden kürtaj yaptırıp evleniyorsunuz? aile. Bence en azından her 20 babadan biri kesinlikle kendisine ait olmayan bir çocuk yetiştiriyor, her ne kadar kesinlikle başkasının çocuğu olmasa da))
[quote=DON post_id=337886 time=1708513028 user_id=4658] Tatildeydim! [/quote] Sizce kadınlar evlendiğinde sadece kocalarından hamile mi kalıyorlar?) Yoksa kız olduğunda mı?) bir erkekle çıkıyor ve diyor ki, ben hamileyim ve sen baba olacaksın, o zaman onun ondan hamile olduğu kesin!?))) Erkekler çok yanılıyor, geleceklerinin ne kadar sinsi olduğunu bile bilmiyorlar ya da şu anki eşleri olabilir) Arkadaşların evlendiğinde bir erkekten hamile olduklarını söyleyen kişisel tanıdıklarından birden fazla örnek biliyorum, ama aslında gerçekten hamileydiler ama ya uçakta seksten ya da eski bir tanıdıktan ya da yeni tanışmışlar, doğuracak kimse olmadığını düşündükleri için kürtaj yaptırmak istemediler ve erkek arkadaşınızı iyi bir koca olarak görüyorsanız hamileyim diyebiliyorsanız neden kürtaj yaptırıp evleniyorsunuz? aile. Bence en azından her 20 babadan biri kesinlikle kendisine ait olmayan bir çocuk yetiştiriyor, her ne kadar kesinlikle başkasının çocuğu olmasa da)) :det2:
[quote=svetlana.kudriy post_id=337895 time=1708514772 user_id= 9725] gelecekteki veya şimdiki eşlerinin ne kadar sinsi olabileceğini bile bilmiyorlar [/quote] Bunu yapmamalısın. Dünya edebiyatı ve sinemasında bu konu sürekli gündemde!
Sizce kadınlar evlendiğinde sadece kocalarından hamile kalırlar mı? evli misiniz?) Veya bir kız bir erkekle, bir erkekle tanışıp, ben hamileyim ve sen de baba olacaksın derse, o zaman onun ondan hamile olduğu kesindir!?))) Erkekler çok yanılıyor, gelecekteki veya şimdiki eşlerinin ne kadar sinsi olabileceğini bile bilmiyorlar) Arkadaşların kişisel tanıdıklarından, evlendiklerinde bir erkekten hamile olduklarını söyleyen birden fazla örnek biliyorum ama aslında gerçekten hamileydiler, ama ya uçakta seks yapmış ya da eski bir tanıdık ya da yeni tanışmış biriyle, doğum yapacak kimsenin rolünü düşünmedikleri için kürtaj yaptırmak istemediler ve hamile olduğunu söyleyip hamile kalabilecekken neden kürtaj yaptırdılar? Erkek arkadaşınızı aile için iyi bir koca olarak görüyorsanız evlisiniz demektir. Bence en azından her 20 babadan biri kesinlikle kendisine ait olmayan bir çocuk yetiştiriyor, her ne kadar kesinlikle başka insanların çocukları olmasa da))
Ama öyle oluyor ki sizi kimin döllediğini tam olarak bilmiyorsunuz....
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
[quote=svetlana.kudriy post_id=337895 time=1708514772 user_id= 9725] [quote=DON post_id=337886 time =1708513028 user_id=4658] Tatile gittim! [/quote] Sizce kadınlar evlendiğinde sadece kocalarından hamile kalırlar mı? evli misiniz?) Veya bir kız bir erkekle, bir erkekle tanışıp, ben hamileyim ve sen de baba olacaksın derse, o zaman onun ondan hamile olduğu kesindir!?))) Erkekler çok yanılıyor, gelecekteki veya şimdiki eşlerinin ne kadar sinsi olabileceğini bile bilmiyorlar) Arkadaşların kişisel tanıdıklarından, evlendiklerinde bir erkekten hamile olduklarını söyleyen birden fazla örnek biliyorum ama aslında gerçekten hamileydiler, ama ya uçakta seks yapmış ya da eski bir tanıdık ya da yeni tanışmış biriyle, doğum yapacak kimsenin rolünü düşünmedikleri için kürtaj yaptırmak istemediler ve hamile olduğunu söyleyip hamile kalabilecekken neden kürtaj yaptırdılar? Erkek arkadaşınızı aile için iyi bir koca olarak görüyorsanız evlisiniz demektir. Bence en azından her 20 babadan biri kesinlikle kendisine ait olmayan bir çocuk yetiştiriyor, her ne kadar kesinlikle başka insanların çocukları olmasa da)) :det2: [/quote] Ama öyle oluyor ki sizi kimin döllediğini tam olarak bilmiyorsunuz....
Kadınların yalnızca evlendiklerinde hamile kaldıklarını mı düşünüyorsunuz? kocası?) Ya da bir kız bir erkekle, bir erkekle tanışıp, ben hamileyim ve sen de baba olacaksın derse, o zaman onun ondan hamile olduğu kesindir!?))) Erkekler çok yanılıyor, geleceklerinin veya şimdiki eşlerinin ne kadar sinsi olabileceğini bile bilmiyorlar) Arkadaşların kişisel tanıdıklarından, evlendiklerinde bir erkekten hamile olduklarını söyleyen birden fazla örnek biliyorum ama aslında gerçekten hamileydiler, ama ister uçakta seks yapıyor, ister eski bir tanıdıkla ya da yeni tanışmış biriyle, doğum yapacak kimse olmadığını düşündükleri için kürtaj yapılmamalı ve hamile olduğunu söyleyip hamile kalabiliyorsan neden kürtaj yaptırsınlar ki? Erkek arkadaşınızı aile için iyi bir koca olarak görüyorsanız evlisiniz demektir. Bence en azından her 20 babadan biri kesinlikle kendisine ait olmayan bir çocuk yetiştiriyor, her ne kadar kesinlikle başka insanların çocukları olmasa da))
Ama öyle oluyor ki sizi kimin döllediğini tam olarak bilmiyorsunuz...
eski bir sevgiliniz bununla ilgili bir hikaye paylaştı. adet görüyordu, bu yüzden kocası işteyken buna izin verdi, sabah sevgilisinin amına boşaldı. Akşam kocam işten eve sarhoş geldi ve 18 yaşındaki iş asistanı tarafından ona teslim edildi. Sabah erkenden işe gitmek zorunda oldukları için çocuğu bıraktılar ve o da sikinin üzerine oturdu. Kocası da sabah erkenden kalkıp yanına geldi. Sonuç olarak içinde bir şeyler ters gitti ve hamile kaldı. Kimin sperminin kazandığını bilmediğini söylüyor. Ben doğuracağım, sonra babanın kim olduğunu belirleyeceğim diyor.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
[quote=lanaaas341 post_id=337900 time=1708516200 user_id=4622] [quote=svetlana.kudriy post_id=337895 time =1708514772 user_id=9725] [quote=DON post_id=337886 time=1708513028 user_id=4658] Tatildeydim! [/quote] Kadınların yalnızca evlendiklerinde hamile kaldıklarını mı düşünüyorsunuz? kocası?) Ya da bir kız bir erkekle, bir erkekle tanışıp, ben hamileyim ve sen de baba olacaksın derse, o zaman onun ondan hamile olduğu kesindir!?))) Erkekler çok yanılıyor, geleceklerinin veya şimdiki eşlerinin ne kadar sinsi olabileceğini bile bilmiyorlar) Arkadaşların kişisel tanıdıklarından, evlendiklerinde bir erkekten hamile olduklarını söyleyen birden fazla örnek biliyorum ama aslında gerçekten hamileydiler, ama ister uçakta seks yapıyor, ister eski bir tanıdıkla ya da yeni tanışmış biriyle, doğum yapacak kimse olmadığını düşündükleri için kürtaj yapılmamalı ve hamile olduğunu söyleyip hamile kalabiliyorsan neden kürtaj yaptırsınlar ki? Erkek arkadaşınızı aile için iyi bir koca olarak görüyorsanız evlisiniz demektir. Bence en azından her 20 babadan biri kesinlikle kendisine ait olmayan bir çocuk yetiştiriyor, her ne kadar kesinlikle başka insanların çocukları olmasa da)) :det2: [/quote] Ama öyle oluyor ki sizi kimin döllediğini tam olarak bilmiyorsunuz... [/quote]eski bir sevgiliniz bununla ilgili bir hikaye paylaştı. adet görüyordu, bu yüzden kocası işteyken buna izin verdi, sabah sevgilisinin amına boşaldı. Akşam kocam işten eve sarhoş geldi ve 18 yaşındaki iş asistanı tarafından ona teslim edildi. Sabah erkenden işe gitmek zorunda oldukları için çocuğu bıraktılar ve o da sikinin üzerine oturdu. Kocası da sabah erkenden kalkıp yanına geldi. Sonuç olarak içinde bir şeyler ters gitti ve hamile kaldı. Kimin sperminin kazandığını bilmediğini söylüyor. Ben doğuracağım, sonra babanın kim olduğunu belirleyeceğim diyor.
Tolqala: ↑21 Feb 2024, 15:01
Ben doğuracağım, sonra babasının kim olduğunu belirleyeceğim diyor.
DNA testi yapacaklar mı? Peki kocasının bilgisi dahilinde mi? Riskli. Ya olayın kahramanı değilse? Ve kocalar da aptal değildir; eğer saç renginin açıkça doğru olmadığını veya burnun şeklinin yanlış olduğunu görürlerse, bunu kendileri de test edeceklerdir. Günümüzde eşlerinizi temiz suya ulaştırmanın güvenilir yolları var.
[quote=Tolqala post_id=337903 time=1708516894 user_id=1163] Ben doğuracağım, sonra babasının kim olduğunu belirleyeceğim diyor. [/quote] DNA testi yapacaklar mı? Peki kocasının bilgisi dahilinde mi? Riskli. Ya olayın kahramanı değilse? Ve kocalar da aptal değildir; eğer saç renginin açıkça doğru olmadığını veya burnun şeklinin yanlış olduğunu görürlerse, bunu kendileri de test edeceklerdir. Günümüzde eşlerinizi temiz suya ulaştırmanın güvenilir yolları var.
Kral Zogu: ↑21 Feb 2024, 15:23
DNA testi yapacak mısınız? Peki kocasının bilgisi dahilinde mi? Riskli. Ya olayın kahramanı değilse? Ve kocalar da aptal değildir; eğer saç renginin açıkça doğru olmadığını veya burnun şeklinin yanlış olduğunu görürlerse, bunu kendileri de test edeceklerdir. Günümüzde eşlerini temiz suya ulaştırmanın güvenilir yolları var.
Miras olarak bırakacak bir şeyi olan namuslu insanlar bu durumdan rahatsız oluyor. Yurttaşlarımızın çoğu fakir ve fakirdir. Paslı bir "Granta" ve büyükannesinin panel evli 6 dönümlük arazisi yüzünden DNA analiziyle uğraşmak onlar için tembellik. Ve karımın amına kimin girdiğine dair akşamdan kalma düşünceler, özellikle sabahları başımı ağrıtıyor. Ve ailenizde kimi beslediğinizin, kendinizin veya bir başkasınınkinin bir önemi yok. Herkesin yolu aynı. İlk kadeh, ilk mahkumiyet, ilk mahkumiyet. Önemli olan, çocuğun pek sağlıklı olmaması, zayıf birine zorbalık yapmanın daha kolay olması ve büyüdüğünde babasını kovalamamasıdır.
Hayatın düzyazısı.
These users thanked the author maxim.zuev for the post (total 2):
[quote="Kral Zogu" post_id=337909 time=1708518206 user_id=10833] DNA testi yapacak mısınız? Peki kocasının bilgisi dahilinde mi? Riskli. Ya olayın kahramanı değilse? Ve kocalar da aptal değildir; eğer saç renginin açıkça doğru olmadığını veya burnun şeklinin yanlış olduğunu görürlerse, bunu kendileri de test edeceklerdir. Günümüzde eşlerini temiz suya ulaştırmanın güvenilir yolları var. [/quote] Miras olarak bırakacak bir şeyi olan namuslu insanlar bu durumdan rahatsız oluyor. Yurttaşlarımızın çoğu fakir ve fakirdir. Paslı bir "Granta" ve büyükannesinin panel evli 6 dönümlük arazisi yüzünden DNA analiziyle uğraşmak onlar için tembellik. Ve karımın amına kimin girdiğine dair akşamdan kalma düşünceler, özellikle sabahları başımı ağrıtıyor. Ve ailenizde kimi beslediğinizin, kendinizin veya bir başkasınınkinin bir önemi yok. Herkesin yolu aynı. İlk kadeh, ilk mahkumiyet, ilk mahkumiyet. Önemli olan, çocuğun pek sağlıklı olmaması, zayıf birine zorbalık yapmanın daha kolay olması ve büyüdüğünde babasını kovalamamasıdır. Hayatın düzyazısı.
svetlana.kudriy: ↑21 Feb 2024, 14:26
Sizce kadınlar evlendiğinde ve evlendiklerinde sadece kocalarından mı hamile kalırlar?) Veya bir kız bir erkekle tanıştığında, bir erkek ve diyor ki, ben hamileyim, sen de baban, o zaman kesin ondan hamile!?))) Erkekler çok yanılıyor, gelecekteki veya şimdiki eşlerinin ne kadar sinsi olabileceğini bile bilmiyorlar) Daha fazlasını biliyorum Evlendiklerinde arkadaşlarının kişisel tanıdıklarından bir erkekten hamile olduklarını söyleyen bir örnekten daha fazlası, ama aslında gerçekten hamileydiler, ancak ya uçakta seks yapmaktan ya da eski bir tanıdıktan ya da yeni bir tanıdıktan istemediler doğuracak kimse olmadığını düşündükleri için kürtaj yaptırmak ve eğer erkek arkadaşını aile için iyi bir koca olarak görüyorsan, hamile olduğunu söyleyebiliyorsan neden kürtaj yaptırıp evleniyorsun. Bence en azından her 20 babadan biri kesinlikle kendisine ait olmayan bir çocuk yetiştiriyor, her ne kadar kesinlikle başka insanların çocukları olmasa da))
Ama öyle oluyor ki sizi kimin döllediğini tam olarak bilmiyorsunuz...
eski bir sevgiliniz bununla ilgili bir hikaye paylaştı. adet görüyordu, bu yüzden kocası işteyken buna izin verdi, sabah sevgilisinin amına boşaldı. Akşam kocam işten eve sarhoş geldi ve 18 yaşındaki iş asistanı tarafından ona teslim edildi. Sabah erkenden işe gitmek zorunda oldukları için çocuğu bıraktılar ve o da sikinin üzerine oturdu. Kocası da sabah erkenden kalkıp yanına geldi. Sonuç olarak içinde bir şeyler ters gitti ve hamile kaldı. Kimin sperminin kazandığını bilmediğini söylüyor. Ben doğuracağım, sonra babanın kim olduğunu belirleyeceğim diyor.
Şimdi sen. her zaman işe yaramasa da kendinizi korumanız gerekir.
These users thanked the author lanaaas341 for the post:
[quote=Tolqala post_id=337903 time=1708516894 user_id=1163] [quote=lanaaas341 post_id=337900 time=1708516200 user_id= 4622] [quote=svetlana.kudriy post_id=337895 time=1708514772 user_id=9725] Sizce kadınlar evlendiğinde ve evlendiklerinde sadece kocalarından mı hamile kalırlar?) Veya bir kız bir erkekle tanıştığında, bir erkek ve diyor ki, ben hamileyim, sen de baban, o zaman kesin ondan hamile!?))) Erkekler çok yanılıyor, gelecekteki veya şimdiki eşlerinin ne kadar sinsi olabileceğini bile bilmiyorlar) Daha fazlasını biliyorum Evlendiklerinde arkadaşlarının kişisel tanıdıklarından bir erkekten hamile olduklarını söyleyen bir örnekten daha fazlası, ama aslında gerçekten hamileydiler, ancak ya uçakta seks yapmaktan ya da eski bir tanıdıktan ya da yeni bir tanıdıktan istemediler doğuracak kimse olmadığını düşündükleri için kürtaj yaptırmak ve eğer erkek arkadaşını aile için iyi bir koca olarak görüyorsan, hamile olduğunu söyleyebiliyorsan neden kürtaj yaptırıp evleniyorsun. Bence en azından her 20 babadan biri kesinlikle kendisine ait olmayan bir çocuk yetiştiriyor, her ne kadar kesinlikle başka insanların çocukları olmasa da)) :det2: [/quote] Ama öyle oluyor ki sizi kimin döllediğini tam olarak bilmiyorsunuz... [/quote]eski bir sevgiliniz bununla ilgili bir hikaye paylaştı. adet görüyordu, bu yüzden kocası işteyken buna izin verdi, sabah sevgilisinin amına boşaldı. Akşam kocam işten eve sarhoş geldi ve 18 yaşındaki iş asistanı tarafından ona teslim edildi. Sabah erkenden işe gitmek zorunda oldukları için çocuğu bıraktılar ve o da sikinin üzerine oturdu. Kocası da sabah erkenden kalkıp yanına geldi. Sonuç olarak içinde bir şeyler ters gitti ve hamile kaldı. Kimin sperminin kazandığını bilmediğini söylüyor. Ben doğuracağım, sonra babanın kim olduğunu belirleyeceğim diyor. [/quote]Şimdi sen. her zaman işe yaramasa da kendinizi korumanız gerekir.
[quote=lanaaas341 post_id=337913 time=1708519240 user_id=4622] Artık kendinizi korumanız gerekiyor, ancak bu her zaman işe yaramıyor. [/quote] Ayrıca, bazen işe yaramayan seks türlerini de uygulamak faydalı olabilir. anlayışına yol açar.
[quote=maksim.zuev post_id=337914 time=1708519875 user_id= 23342] [quote=lanaaas341 post_id=337913 time =1708519240 user_id=4622] Artık kendinizi korumanız gerekiyor, ancak bu her zaman işe yaramıyor. [/quote] Ayrıca bazen pratik yapmaya değer. hamile kalmaya yol açmayan seks türleri. [/quote]Lütfen beni aydınlatın
maksim.zuev: ↑21 Feb 2024, 15:27
Miras olarak bırakacak bir şeyi olan namuslu insanlar bununla uğraşırlar. Yurttaşlarımızın çoğu fakir ve fakirdir. Paslı bir "Granta" ve büyükannesinin panel evli 6 dönümlük evi yüzünden DNA analiziyle uğraşmaları tembellik.
Programı birkaç yıl izledim. önce eşim denizci, eşinden boşandı ve ikinci kez evlendiğinde eski eşi dört çocuğu için nafaka davası açtı 😜 Ama yeni eş başladı. Eşime DNA testi yaptırmasını söyledim, DNA testinden sonra ortaya çıktı ki dört çocuktan sadece ilk doğan kız bu babanın çocuğuydu! Geriye kalan üç çocuğunu eşi 3-4 ay denizdeyken tamamen farklı erkeklerden doğurdu. Ancak en önemlisi, kocası onunla evliyken ve akrabaları ve arkadaşları ona çocukların doğumunun her zaman karısıyla kaldığı süre ile örtüşmediğini söylese bile, bunun kendisine ait olduğuna dair içsel bir arzu vardı. Çocuk sağduyusuna ağır bastı. Aşıklar bazen kendi gözleriyle gördüklerine ve ruhlarında anladıklarına bile inanmayı reddederler.
These users thanked the author Svetlana.Kudriya for the post (total 4):
[quote=maksim.zuev post_id=337910 time=1708518472 user_id= 23342] Miras olarak bırakacak bir şeyi olan namuslu insanlar bununla uğraşırlar. Yurttaşlarımızın çoğu fakir ve fakirdir. Paslı bir "Granta" ve büyükannesinin panel evli 6 dönümlük evi yüzünden DNA analiziyle uğraşmaları tembellik. [/quote] Programı birkaç yıl izledim. önce eşim denizci, eşinden boşandı ve ikinci kez evlendiğinde eski eşi dört çocuğu için nafaka davası açtı 😜 Ama yeni eş başladı. Eşime DNA testi yaptırmasını söyledim, DNA testinden sonra ortaya çıktı ki dört çocuktan sadece ilk doğan kız bu babanın çocuğuydu! Geriye kalan üç çocuğunu eşi 3-4 ay denizdeyken tamamen farklı erkeklerden doğurdu. Ancak en önemlisi, kocası onunla evliyken ve akrabaları ve arkadaşları ona çocukların doğumunun her zaman karısıyla kaldığı süre ile örtüşmediğini söylese bile, bunun kendisine ait olduğuna dair içsel bir arzu vardı. Çocuk sağduyusuna ağır bastı. Aşıklar bazen kendi gözleriyle gördüklerine ve ruhlarında anladıklarına bile inanmayı reddederler.
[quote=lanaaas341 post_id=337900 time=1708516200 user_id=4622] [quote=svetlana.kudriy post_id=337895 time =1708514772 user_id=9725] [quote=DON post_id=337886 time=1708513028 user_id=4658] Tatile gittim! [/quote] [/quote]Ama öyle oluyor ki sizi kimin döllediğini tam olarak bilmiyorsunuz.... [/quote]
[quote=Sedrik post_id=338350 time=1708676247 user_id=23515] [ref=#804000]DON[/ref], çok güzel, estetik fotoğraf , çok heyecan verici. Daha fazlası varsa lütfen gönderin) [/quote]
[quote=DON post_id=338359 time=1708678962 user_id=4658] [quote=Sedrik post_id=338350 time=1708676247 user_id= 23515] [ref=#804000]DON[/ref], çok çok güzel, estetik bir fotoğraf, çok heyecan verici. Daha fazlası varsa lütfen gönderin) [/quote]
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/5tsb4t24/fs-2023-11-21-T141705-095.jpg[/img][/url] [/quote]какие красивые ножки!Как они манят и притягивают взгляд.И не только....
[quote=Tolqala post_id=338361 time=1708679835 user_id=1163] [quote=DON post_id=338359 time=1708678962 user_id= 4658] [quote=Sedrik post_id=338350 time =1708676247 user_id=23515] [ref=#804000]DON[/ref], очень красивое, эстетичное фото, очень возбуждает. Lütfen bunu belirtin) [/quote]
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/5tsb4t24/fs-2023-11-21-T141705-095.jpg[/img][/url] [/quote]какие красивые ножки!Как они манят и притягивают взгляд.И не только.... [/quote]Спасибо! Обожаю целовать ее ножки, особенно когда ее трахают! Что не только...??
[url=https://postimages .org/] [img]https://i.postimg.cc/5tsb4t24/fs-2023-11-21-T141705-095.jpg[/img][/url] [/quote]какие красивые ножки!Как они манят и притягивают взгляд.И не только.... [/quote]Спасибо! Обожаю целовать ее ножки, особенно когда ее трахают! Что не только...?? [/quote]ножки притягивают не только взгляд,но и хуй.Беременна она от тебя или ты не знаешь?
[quote=Tolqala post_id=338364 time=1708681088 user_id=1163] [quote=DON post_id=338363 time=1708680917 user_id= 4658] [quote=Tolqala post_id=338361 time =1708679835 user_id=1163] Ne güzel bacaklar! Ne kadar da dikkat çekiyor ve dikkat çekiyorlar. Üstelik sadece.... [/quote]Teşekkür ederim! Ayaklarını öpmeyi seviyorum, özellikle de sikildiğinde! Bu sadece...?? [/quote]bacaklar sadece gözü değil aynı zamanda siki de çekiyor. O sana hamile mi yoksa bilmiyor musun? n[ /quote]Bu yüzden ilgi çekici bir kadın.... Hayır, benden değil....
[quote=DON post_id=338359 time=1708678962 user_id=4658] [quote=Sedrik post_id=338350 time=1708676247 user_id= 23515] [ref=#804000]DON[/ref], çok çok güzel, estetik bir fotoğraf, çok heyecan verici. Daha fazlası varsa lütfen gönderin) [/quote]
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/5tsb4t24/fs-2023-11-21-T141705-095.jpg[/img][/url] [/quote] Очень красивая фигура! Ножки стройные, попка так и манит!
[quote=DON post_id=337886 time=1708513028 user_id=4658] Нагуляла в отпуске! [url=https://postimg.cc/LnQdHWQ6] [img]https://i.postimg.cc/MpqzY2yR/pics-2023-03-22-T125700-902.jpg[/img][/url] [/quote] Ой какая пися! Я кончил
[size=85][color=green]Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:[/color][/size] [url=https://postimg.cc/0bs1PR6N][img]https://i.postimg.cc/m2cL3TB7/IMG-20190218-201613.jpg[/img][/url]
Süper)) Sevimli karınlar)) Karımı hamileyken sikmeyi severdim))
Annemin karnında oturan 2 ikiz bebek var
Biri diğerine ne soruyor büyüyünce olacak mısın?
Öğretmen olacağım, diyor İLK
Ben de boksör olacağım, İKİNCİ diyor
İLK soruyor NEDEN boksör?
Her gün gelip yüzüne tükürenin yüzüne yumruk atacağım))))
These users thanked the author Çatkır46 for the post:
Süper)) Sevimli karınlar)) Karımı hamileyken sikmeyi severdim))
Annemin karnında oturan 2 ikiz bebek var Biri diğerine ne soruyor büyüyünce olacak mısın? Öğretmen olacağım, diyor İLK Ben de boksör olacağım, İKİNCİ diyor İLK soruyor NEDEN boksör? Her gün gelip yüzüne tükürenin yüzüne yumruk atacağım))))
Kim kendininkini göstermek ister? Ben de benim. Seks fotoğrafları vb.
Telgraf hazır, telgrafınızla ilgilenen herkese kişisel mesajla yazın
Benim de bir videom var
Merhaba! Durup arkadaşlarımın (sınıf arkadaşlarımın yani herkese göstermelerini öneriyorum) fotoğraflarını gösteremiyorum ve bundan heyecan duyuyorum. Sonra biri bunu bana sızdırıyor ve bu bana...