Bu sana ne sıklıkla oluyor? Geçenlerde henüz tuvaleti olmayan bir kır evinde sabahları ishal oldum : ireful1:neden bu kadar rahat koşullar yokken sıçayım ki?? Bu tür durumları ne sıklıkla yaşıyorsunuz? Onlardan nasıl kurtulursun?
Bu sana ne sıklıkla oluyor? Geçenlerde henüz tuvaleti olmayan bir kır evinde sabahları ishal oldum :ireful1: :ireful1: :ireful1: : ireful1:neden bu kadar rahat koşullar yokken sıçayım ki?? Bu tür durumları ne sıklıkla yaşıyorsunuz? Onlardan nasıl kurtulursun?
Eustace, senin için komik ama nasıl yapılacağını biliyorsun lanet olsun bu benim için! ya da böyle durumlarla karşılaşmadınız ve bunun ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok - rahat bir tuvalet olmadan ishal
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], senin için komik ama nasıl yapılacağını biliyorsun lanet olsun bu benim için! ya da böyle durumlarla karşılaşmadınız ve bunun ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok - rahat bir tuvalet olmadan ishal
Zayıf bağırsak: ↑31 Jul 2024, 18:52Eustace, bu çok komik sen, ama benim için ne kadar berbat olduğunu biliyorsun! ya da böyle durumlarla karşılaşmadınız ve ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok - rahat bir tuvalet olmadan ishal
[quote=Zayıf bağırsak post_id=393060 time=1722441178 user_id=5461] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], bu çok komik sen, ama benim için ne kadar berbat olduğunu biliyorsun! ya da böyle durumlarla karşılaşmadınız ve ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok - rahat bir tuvalet olmadan ishal [/quote] hayır, olmadı!!! :-D :haha:
Eşimi bir çocuk gibi tuvaletin başında, ormanda araba kullanırken, yürüyüşte, doğada, çiş yapması veya kaka yapması gerektiğinde tutmayı seviyorum. Bu özellikle sahilde çok keyifli, hayır, insanların önünde değil, kenarda.
Bu arada ben onun kakasını her zaman bir köpek toplar gibi bir çantada topluyorum, yani her şey kültürel ve medeni.
Ama onu bir çocuk gibi tutmak çok hoş. Daha sonra yıkayıp öpün.
Eşimi bir çocuk gibi tuvaletin başında, ormanda araba kullanırken, yürüyüşte, doğada, çiş yapması veya kaka yapması gerektiğinde tutmayı seviyorum. Bu özellikle sahilde çok keyifli, hayır, insanların önünde değil, kenarda. Bu arada ben onun kakasını her zaman bir köpek toplar gibi bir çantada topluyorum, yani her şey kültürel ve medeni. Ama onu bir çocuk gibi tutmak çok hoş. Daha sonra yıkayıp öpün.
İşte zeki ve temiz bir insan. Örnek olarak takip etmemiz gereken kişi bu.
Bu arada işte Zayıf bağırsaklar için çözüm .
Sana tuvalet yok Truwor , seni kollarına alacak, kakasını çıkaracak ve senin için yıkayacak. Her şey yolunda.
İşte zeki ve temiz bir insan. Örnek olarak takip etmemiz gereken kişi bu. Bu arada işte [ref=#804000]Zayıf bağırsaklar için çözüm [/ref] . Sana tuvalet yok [ref=#bf0000]Truwor [/ref], seni kollarına alacak, kakasını çıkaracak ve senin için yıkayacak. Her şey yolunda.
Ksenofont: ↑31 Jul 2024, 21:28
İşte zeki ve temiz bir insan. Örnek olarak takip etmemiz gereken kişi bu.
Bu arada işte Zayıf bağırsaklar için çözüm .
Sana tuvalet yok Truwor , seni kollarına alacak, kakasını çıkaracak ve senin için yıkayacak. Her şey yolunda.
Tanrım, ne kadar komik.
Ve ne kadar da esprili.
Kendine işe.
Bir aptal.
These users thanked the author Truwor for the post:
[quote=Ksenofont post_id=393111 time=1722450486 user_id=17996] İşte zeki ve temiz bir insan. Örnek olarak takip etmemiz gereken kişi bu. Bu arada işte [ref=#804000]Zayıf bağırsaklar için çözüm [/ref] . Sana tuvalet yok [ref=#bf0000]Truwor [/ref], seni kollarına alacak, kakasını çıkaracak ve senin için yıkayacak. Her şey yolunda. [/quote] Tanrım, ne kadar komik. Ve ne kadar da esprili. Kendine işe. Bir aptal.
[quote=Truwor post_id=393120 time=1722451130 user_id=9292] Tanrım, ne kadar komik. Ve ne kadar da esprili. Unut bunu. Seni pislik. [/quote] :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Herkese selam. Telefon görüşmesi veya mastürbasyon sırasında seks yapanlar. Peki kiminle konuştun?
Last post
Bir zamanlar vardı. Öğrenciyken bile. Kız arkadaşım üstüme atlıyor ve sonra telefon çalıyor. Cevap verdim, sınıf arkadaşımdı. Benden çok uzakta yaşamadı. Cevap verdim, meşgulüm - şimdi sevişiyoruz,...
Ameliyattan sonra meslektaşlarımın önünde iki kez osurdum, bu çok doğal
Last post
Evet, sabah saat 11 civarında metroda uyuyakalmışım, işe gidiyordum, araba neredeyse boştu, yanımda iki kız oturuyordu. Akşamdan kalma olduğum için bir dakikalığına bir rüyaya daldım.
Sessizce...
Virt’i gerçekten denemek istiyorum, yoksa yakında delireceğim. Fotoğraf lazım olursa özel mesaj atarım. Yükseklik 1.80. sarışın, mavi gözlü, biraz göbekli, karın kaslarım bu kış yaza kadar beni terk...
Last post
Bunu düşünmediğimi düşünüyorsun, kızların ilgiye ihtiyacı var ki bunu şimdi veremem (ve üstelik daha başlangıçta onunla dalga geçmeye, daha sonra cevap vermeyeceğini veya bir fikir bulmayacağını fark...
Anonim.
Devam...
Arkadan gelen fısıltıların kesildiğini fark ettim. Her şey mutlak bir sessizlik içinde gerçekleşir. Hafif bir hava nefesi ayaklarıma dokunuyor, birisinin sundressimin eteğini...