Picanto
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
Yanıt: Picanto
Okuldan eve erken geldiğimde annemi yatakta komşumun sikini sürerken gördüğümün hikayesini hatırlıyorum, o zamanlar 10 yaşındaydım, annem 33 yaşındaydı, birlikte yaşıyorduk ve sonra bir komşu geldi, annem ona aşık oldum ve her gece onunla siktim, bir keresinde prezervatifini çıkarıp oradan spermi yuttuğunu gördüm, sonra yanıma geldi, uyuyor numarası yaptım ve beni öptü, ağzı spermle kaplıydı , ve annem sikişmeyi severdi, sürekli öpücük sesleri duyuyordum ve annemin zevk inlemeleri bitmiyordu tatlı ahh, çok heyecanlandım, komşu seks yaptığında annesine bu gece için teşekkür ederim bebeğim dedi, yarın görüşürüz akıllı kızım, öpüşürler ve o gider.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Sadece bu hafızana kazındı mı? Hayat orada durmadı mı?Heterogami: ↑27 May 2022, 19:06 Okuldan eve erken geldiğimde annemi yatakta komşumun sikine sürerken gördüğümün hikayesini hatırlıyorum, o zamanlar 10 yaşındaydım, annem 33 yaşındaydı, birlikte yaşıyorduk ve sonra bir komşu bana gösterdi yukarı, annem her gece ona aşık oldu, onunla seviştim, bir kere onun prezervatifini çıkarıp oradan spermi yuttuğunu gördüm, sonra yanıma geldi, uyuyor numarası yaptım ve beni öptü, bütün ağzı doluydu spermlerle kaplıydı ve annem sikişmeyi severdi, sürekli öpüşme sesleri duyuyordum ve annemin zevk inlemeleri bitmiyor tatlı ahh, çok heyecanlandım, komşu seks yaptığında annesine teşekkür etti dedi iyi geceler bebeğim yarın görüşürüz akıllı kızım, öpüşüyorlar ve o gidiyor.
-
hayır, az önce bu konunun içinde olan biri olarak hayatımın hikayelerinden birini yazdım ve böylece ülkemdeki savaşa rağmen hayat devam ediyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
17 yaşındayım, bu yaz bir arkadaşımın kulübesinde dinleniyoruz.
Geceleri onun 14 yaşındaki kız kardeşinin oral seks yapmasıyla uyanıyorum ve hemen boşalıyorum. Şok oldum ama baştan çıkarıcılığa yenik düştüm ve ağzının daha sonraki okşamalarından keyif aldım... bu yavaş yavaş sekse dönüştü...
Geceleri onun 14 yaşındaki kız kardeşinin oral seks yapmasıyla uyanıyorum ve hemen boşalıyorum. Şok oldum ama baştan çıkarıcılığa yenik düştüm ve ağzının daha sonraki okşamalarından keyif aldım... bu yavaş yavaş sekse dönüştü...
- These users thanked the author Sashkalovesex for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
1 dakika 8 saniye sonra gönderilir :
Savaşın, cinsiyetin bununla ne alakası var?)))Hamile kalın: ↑28 May 2022, 13:00hayır, az önce konunun içindeki bir kişi olarak hayatımın hikayelerinden birini yazdım ve hayat savaşa rağmen devam ediyor benim ülkemde. n
1 dakika 8 saniye sonra gönderilir :
Yapabildiğimiz tek şey kıskançlıkSashkalovesex: ↑ 17 yaşındayım, yaz hafta sonları bir arkadaşımın kulübesinde dinleniyoruz . Geceleri 14 yaşındaki kız kardeşlerinin oral seks yapmasıyla uyanıyorum ve hemen boşalıyorum. Şok oldum ama baştan çıkarıcılığa yenik düştüm ve ağzının daha sonraki okşamalarından keyif aldım... bu yavaş yavaş sekse dönüştü...
-
- Orgazm!
- Total posts: 758

Ah, ah! Bellekte ne kadar... Bu çok, PIKANTO"...
Peki, unutma... Eğer birinin hatırlayacak bir şeyi varsa.

Ah, ah! Bellekte ne kadar... Bu çok, PIKANTO"...
- These users thanked the author SergeiKa for the post:
- Sibiryak89