Dördüncü Bölümde Gizli Seks

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
camila seksi
Potansiyel seks nesnesi
 Dördüncü Bölümde Gizli Seks

Unread post by camila seksi »

Herkese merhabalar güzeller☺️ 2021 yılında Türkiye’de benim ve arkadaşımın başına gelen heyecan verici hikayemi paylaşmak istiyorum. Her şey ağustos ayında oldu, eşim hiçbir kırgınlık, kıskançlık duymadan benim ve arkadaşımın Türkiye’ye tatile gitmesine izin verdi! Akşam Türkiye’ye vardık, bir otele yerleştik, eşyalarımızı boşalttık ve yattık... Ertesi sabah, dinlenme ve eğlence (seks hariç) açısından harika şeyler bizi bekliyordu. Genel olarak tarihi çok kısa anlatacağım, aksi takdirde bütün gün tatilimiz hakkında okuyabilirsiniz. 3 gün dinlendikten sonra akşam otelin yakınında bir cumartesi partisi vardı, disko, yüzme havuzu, alkol, hatta birisi hap veya toz kullanıyordu, bilmiyorum…. 2 iyi adam bana ve arkadaşıma yaklaşmaya, bizimle ilgilenmeye, bize davranmaya başladı... genel olarak her şey sorunsuz bir şekilde otel odalarına taşındı. Odaları Lükstü ve çatısında bir yüzme havuzu bulunan en üst kattaydı, güzellik kelimelerle anlatılamaz, üstten manzara☺️👍. Her şeyi iyice içtikten sonra bize COUNTY şeklinde rahatlamamızı ve eğlenmemizi teklif etmeye başladılar! 😀 İlk başta ben de arkadaşım da utanıyordum, ancak kandaki alkol neden olmasın diye açıkça belirtti. Hayatta bir kez yaşa, her şeyi denemelisin. Kocasını kimseyle aldatmamasına rağmen (sadece iş yerinde kucaklaşarak hafif flört ediyordu). Genel olarak, onunla duş aldıktan sonra her şey başladı, amlarımızı okşadık, muhteşemlerdi, çok fazla zevk vardı, boşalmayı bile başardık ve arkadaşım 2 kez...😄 Tüm bunlar onlar için sorunsuzca bir oral sekse ve tabii ki önce nazik, sonra sert bir sikişe dönüştü. Sahip oldukları her şeyi ve kafamızdaki her şeyi denedik. Ve çift penetrasyon vajinada ve anal ve vajinal penetrasyonun aynı anda bir arkadaşıyla dönüşümlü olarak yapılması. Daha sonra ortak değiştirdiler. Böyle bir lanetten 2-3 dakikada bir geliyordum, sadece akıyordum…. En sonunda göğsümde sperm denizi oluştu, yüzümde sperm sevmiyorum ama arkadaşım yüzünün her yerine sperm sıktı, çok beğendi. Bu arkadaşlarla samimi ilişkilerimiz 2 günde bir akşam saatlerinde gezinin sonuna kadar devam etti... Çok eğlendim. Kızları denemeyen herkese denemesini tavsiye ederim! Bu sadece ATEŞ VE Zevk KARE’si 🥰. Türkiye’den geldiğimde kocam nasıl dinlendiğinizi sordu? Ama arkadaşım ve ben her şeyin gizli kalması konusunda anlaştık... Ve Amina’ya şunu söylemek istiyorum: Nutri vicdanımı kemiriyor. Ne tavsiye edersiniz?
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
 Re: Dördüncü bölümde Gizli Seks

Unread post by yedili »

Eşinizle arzularınız hakkında konuşmanızı ve birlikte swing kulübüne gitmenizi tavsiye edebilirim. Deneyiminizden bahsederseniz, o zaman salınımın başlamasından sadece birkaç yıl sonra.
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Dördüncü bölümde Gizli Seks

Unread post by Barmaleykin_47 »

Kocalarınızla konuşun, eğer hazırlarsa bir arkadaşınızı arayın ve devam edin.
These users thanked the author Barmaleykin_47 for the post:
Dmitry.stepanov
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”