Geçenlerde bir kızla ziyarete gidiyordum, eğlenceliydi, gürültülüydü, bol bol içki içildi...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Geçenlerde bir kızla ziyarete gidiyordum, eğlenceliydi, gürültülüydü, bol bol içki içildi...

Unread post by Guest »

Geçenlerde bir kızı bir kızla ziyaret ediyordum, eğlenceliydi, gürültülüydü, çok fazla içki içiliyordu, doğal olarak konuşmalar kabalaştı, kelime kelime ve kelime eylem. Ve bir şekilde, fark edilmeden herkes soyunmuştu, bir yerlerde öpücükler ve sessiz inlemeler vardı. Kısa bir inlemeden sonra dilimle kendimi okşamak için aşağı indim, bir şeylerin ters gittiğini duydum, yukarı baktım ve daha başkalarıyla seks hakkında konuşmadan önce onun kocaman bir penisi yuttuğunu gördüm ve bu beni çılgınca tahrik etti. Biraz daha çalıştıktan sonra onu çevirdim ve oldukça ortalama olanımı hızla ona doğru sürdüm. Sonra değiştik ve ağzına verdim. Daha sonra diğer kızları kendisi deneyebilsin diye onu tamamen başka erkeklere bıraktı. Ben 4 kez geldim, o ise yaklaşık 30 kez geldi. Şimdi birlikte oturuyoruz ve çeşitliliği bu kadar geciktirmemizin boşuna olduğunu düşünüyoruz, çünkü bundan sonra birlikte seksimiz daha parlak hale geldi. Bunu birkaç ayda bir tekrarlamak istiyoruz. Anonim

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”