Anon. Yaklaşık 10 yıl önce üniversitede okurken güvenlikte çalışıyordum. İş onunlaydı...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Anon. Yaklaşık 10 yıl önce üniversitede okurken güvenlikte çalışıyordum. İş onunlaydı...

Unread post by Anonim »

Anon.
Yaklaşık 10 yıl önce üniversitede okurken güvenlik alanında çalışıyordum. Çalışma 20:00 ile 02:00 arasıydı. Çubuğun adı "Derin" idi. Bodrum katında nargile, kanepe ve VIP odaları bulunan, perdelerle kapatılmış bar. İnsanların bu VIP hücrelerde sürekli sikişmesi normaldir. İşletmeyi gezerken perde arkasında herkesi gördüm. Konu bu değil. Bir keresinde haftanın ortasında 4 adam geldi, görünüşleri normaldi, bizi zaten birkaç kez ziyaret etmişlerdi. VIP odasında içki içtiler, viski ve diğer türlü saçmalıkları, nargileyi.
En kötüsünü, kapanmadan 1,5 saat önce stantların etrafına bakmaya gittiğimde gördüm. Gördüklerimin ardından barmene gittim ve artık bu “mavi istiridyeyi” bıraktığımı söyledim... O ve garson şaşkınlık içinde sorunun ne olduğunu sordular, ben de onlar görsün diye cevap verdim. kendileri, artık oraya gitmiyorum, işim bitti, görülecek çok şey var. Garson Natasha, bakmaya gitti, geri geldi ve yemin etti, ibnelerin deli olduğunu, bu işin tamamen berbat olduğunu söyledi. Oraya giden barmen de ah’a döndü... Gördükleri artık benim için ilginç değildi, ama gördüklerim berbattı... Bu "Brokeback Dağı’ndan" dört kişi kanepelerde çiftler halinde oturuyor, birbirlerini öpüyorlardı. ve birbirimize mastürbasyon yaptık...
Bar tezgahının yakınında, işletmenin adını böyle bir birlik için daha doğru bir ad olan "mavi istiridye" ile değiştirmeyi tartışmaya başladık. Ayrılırken parayı ödediler ve evrak çantalarından birinde hâlâ biraz parfüm dökülüp kırılıyordu.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”