Bizi gözetlemeye davet edildik
-
Автор темыiMax
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bizi gözetlemeye davet edildik
Bir kızla tek odalı bir daire kiraladık, arkadaşı bizi ziyarete geldi, genel olarak vino, müzik. Yatar sandalyede uyutuldu. Yarım saat sonra onun yanına oturdu; arkadaşının kıpırdandığını ve ağır nefes aldığını duyabiliyordunuz. Ertesi gün arkadaşım gitti ve benimki onu davet etmeyi ve onun önünde seks yapmayı teklif etti, güya bizi gözetlediği için tahrik olmuştu ama üçümüz sevişmeyi kabul etmedik. Bu yüzden birkaç kez yanımıza geldi ve sandalyede sessizce mastürbasyon yaptı)). Tabii ki, bu aktivite beni heyecanlandırdı))
- These users thanked the author iMax for the post (total 7):
- Fargal94, Büyük oğlan, Ötesinden Gelen Şehvet, Herurg, Fan, Bravo61, mega saniye
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Bizi gözetlemeye davet edildiniz
Bir arkadaşın arkadaşıyla sevişmesinden hoşlanır. Kısacası üçlü
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 3 years 1 month
Elbette bu tür şeyler beni tahrik etmedi.
- These users thanked the author Kız Alla for the post (total 4):
- Fan, Artem.Maxsimov, Maliyet 69, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 4 months
-
Автор темыiMax
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 4 months
Er ya da geç bu gerçekleşecek, onu sık sık ararsın. Eğer gerçekten istiyorsan kızla konuş ki o da onunla konuşabilsin. İletişim kurmamız gerekiyor)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Kız ve arkadaşı bir daire kiraladılar. Onları ziyarete gittim. Partiden sonra biz kanepede, arkadaşım da yatakta yattık. Gece uyandığımda komşumun çıplak uyuduğunu görüyorum. Ve görünüşüyle sizi davet ediyor gibi görünüyor. Ama direndi, komşuya gitmedi, kendi evine gitti ama bir de ek teşvik vardı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 6 months
iMax, Çocukluğumdan beri göz atmayı severim. Daha sonra arkadaşı eşime ve bana baktı. Hoşuma gitti. Daha sonra birisinin bizi gördüğünden emin olmaya çalıştık.
- These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post:
- Fargal94
-
Автор темыiMax
5 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
ah bu uzun zaman önceydislavik.neskaju: ↑11 Apr 2023, 05:50 Bir arkadaşınızın arkadaşıyla sevişmeniz bundan hoşlanacaktır. Kısacası üçlü
5 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
öğrencide de öyleydi yurt)) sadece bu arkadaşımla ilgiliyim, yardımcı oldu)) sonunda ikisi de beni odadan attılar))Vik.ruba80: ↑11 Apr 2023, 16:01 Bir kız ve arkadaşı bir daire kiraladılar. Onları ziyarete gittim. Partiden sonra biz kanepede, arkadaşım da yatakta yattık. Gece uyandığımda komşumun çıplak uyuduğunu görüyorum. Ve görünüşüyle sizi davet ediyor gibi görünüyor. Ama direndim ve komşuma gitmedim ama kendime yardım ettim ama ek bir teşvik de vardı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Pansiyonda ders çalışırken bir arkadaşımla bunu uyguladık. O kızla aynı yatakta, ben diğerinde. Karanlık, yalnızca inlemeler ve hareket eden bedenler. Gerçekçi olmayan bir şekilde açılıyor. Bütün bunlar son derece heyecan verici. Eşim ve ben bazen uzaktayken bunu yaparız.
- These users thanked the author mega saniye for the post (total 2):
- Fargal94, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
İkinci yılımda kolektif bir çiftliğe gittik ve başka bir gruptan bir kızla birlikte oldum, kışlalarda yaşadık, bir odada 15 yatak vardı ve geceleri onu ziyaret ettim. Örgülü, gıcırtılı ve bulaşıcı Sovyet yatakları. Yani odanın içinde sikiştiler. Düşünün odada 15 kız var ve ben 1 yaşındayım, ekstrem diyemezsiniz çünkü herkes neden geldiğimi biliyordu ama heyecan o kadar fazlaydı ki 3 sopa fırlattım. Uyumak için odasına gitti. Bir yıl daha kendisinden bir yaş küçük başka bir kızla birlikte oldu. Gece geleceğim konusunda anlaştık. Geceleri pencereden tırmanıyordum ve sıkışıp kaldım, bir bacağım ve kafam zaten odada, diğeri sokakta, perdeye yakalandım, korniş üzerime düştü, pencere pervazından bazı teneke kutular düştü. Kızlar aptalca şeyler bağırıyorlar. Zar zor sakinleştirdim onları, sanırım artık ustalar gelir, işte burada bir yağlıboya tablo, pencereye sıkışıp kaldım. Ama kimse gelmedi, içeri girdim, herkes sustu, tırmandığım kişi ise ölü gibi uyuyordu. Onu uyandırmadım ve pencereden dışarı sürünerek çıktım.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 10 months
Kız yurduna gittim, dört kişilik bir odada yaşıyorlardı. İki kademeli Sovyet yatakları vardı, sadece gıcırtılı değil aynı zamanda cılızdı. Biraz içtik, çocuklardan üçü yatmaya gitti, güya yarın derslere gideceklerdi ve ben de genç hanımla birlikte birinci kata yerleştim ve hava ısınmaya başladı. Sabah uyandığımda oturuyorlar çay içiyorlar, üstümüzdeki uyumaya çalışıyordu, beni hapşırmaya başlayınca alıntı yapıyorum
-Düşmemek için iki elimle tuttum ikinci kat, o kadar korkutucuydu ki, bir tür yeşil deprem olduğunu sandım, sonra inlemeleri duyduğumda düşenin sen olduğunu anladın.
-Düşmemek için iki elimle tuttum ikinci kat, o kadar korkutucuydu ki, bir tür yeşil deprem olduğunu sandım, sonra inlemeleri duyduğumda düşenin sen olduğunu anladın.
- These users thanked the author Başmelek beyazı for the post (total 2):
- Fargal94, Ahah
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 5 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Nasıl seviştiklerini izlemeyi seviyorum. Ve hiç kimse cinsiyetimizi gözetlemiyordu, kimse yoktu, yine de birisinin bunu izlemesi ya da gözetlemesi umurumda değildi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 4605 Views
-
Last post by 1984 yılında Vladimir
-
- 31 Replies