Dior’un Günlüğü #24

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #24

Unread post by Christina Dior »

Kendimi yeni bir erkek grubunun içinde bulduğumda, kendimi dizginlemek ve zoru oynamak benim için o kadar zor oluyor ki, fantezilerimde sen zaten dizlerinin üzerinde bir sikten diğerine sürünüyorsun ve kafanı daha sıkı tutmaları için onlara yalvarıyorsun. ve ağzına sertçe sikeyim. Bunu sadece bir kez yaptım! Doğada dinlenirken, barbekü, müzik, alkol ve nehir. Sessizce işemek için çalıların arasına girdim ve kimse bakmazken, en güzeline parmağımla beni takip etmesi için işaret ettim. Zaten çalıların arasındayken, meydan okurcasına külotumu gözlerinin önüne indirdim, ayaktan ayağa kaydırdım ve ellerime aldım. O dilsiz, iri gözlerle ayakta dururken ben çoktan dizlerimin üzerine çöküp penisini çıkarmıştım. Şortunun elastik bandının altından zaten güçlü ve çok sıcak olan aleti yüzüme düştü. Gözlerinin içine bakıp gülümseyerek, dudaklarını şapırdatarak aletini emmeye başladım. Söylemeye gerek yok, onu bilerek uzağa götürmedim. Diğer adamlar inlemelerimi duydular, gelip siklerini çıkardılar ve mastürbasyon yapmaya başladılar! Ve dikkatimi her ateşli üyeye vermek zorunda kaldım! Ki bu beni çok ama çok mutlu etti!) Her lezzetli penisi özenle ve dönüşümlü olarak emdim. Sıcak ağzımın çabaları ödüllendirildi ve herkes yüzüme geldi. Siklerden oluşan bir daire içine çömeldim, bir elimle ıslak amımı okşadım, diğer elimle yüzümden nektar topladım ve tatlı bir şekilde gülümsedim. Ancak adamlar bunun yeterli olmadığına karar verdi! İçlerinden biri beni kaldırıp kollarına aldı, bacaklarımı tekmeleyip güldüm - "haha çocuklar, ne yapıyorsunuz?" Beni dinlenme yerimize taşıdılar. Kısa eteğimi çoktan çıkarmıştım, üstüm belime doğru sarkıyordu. Neşeli bir şekilde kıkırdayarak arabanın kaportasına tırmandım, bacaklarımı iki yana açtım, orta parmağımı yalayarak erkeklerin önünde deliğimi okşamaya başladım. - "Yani orada durup aptallık mı yapacaksın?" dedim şakacı bir şekilde! İçlerinden en hızlısı yanıma koştu, beni belimden yakaladı ve sert bir şekilde aletini içime soktu. Başımı geriye atıp yüksek sesle inledim. Aç deliğim çok ıslaktı ve aleti çok kolay bir şekilde içime girdi. Canavarca bir iştahı olan bir adam, aletini sert ve sert bir şekilde içime soktu ve periyodik olarak yüzüme çınlayan tokatlar attı. Duygularıma hakim olamayarak sahilin her yerinde çığlık attım ve inledim "Evet! Daha sert! İşte bu!" Diğer adamlar yakınlarda durup siklerini sallıyor ve amımı denemek için sıralarını bekliyorlardı. İki saat boyunca çocuklar sırayla amımı daireler çizerek dövdüler. Her şey bittiğinde erkeklerden biri beni arabanın kaportasından indirdi. Dört ayak üzerine düştüm, çocuk beni saçlarımdan yakaladı. Adamların her birine dört ayak üzerinde süründüm ve o ağzıma geldi ve köpeğin gözlerine bakarak her şeyi yuttum. Bu benim yaşadığım türden bir açık hava eğlencesiydi ve sonuncusu olmaktan çok uzaktı.
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
omelchenkoa, Christmas_Christmas, Neşeli Roger
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ynt: Dior Günlüğü #24

Unread post by Fısıldayan »

Brrrrrrrrrrrr, çok heyecanlandım ve sikim taşa döndü
These users thanked the author Fısıldayan for the post:
Christina Dior
Valeron4ik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 1 year 7 months
 Ynt: Dior Günlüğü #24

Unread post by Valeron4ik »

Onlar gibi insanlarla tatile gidemediğim için ne yazık.
These users thanked the author Valeron4ik for the post:
Christina Dior
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”