Boyut önemli mi? Kızlar?)
-
Автор темыYetişkin
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Boyut önemli mi? Kızlar?)
Aslında soru başlıkta!) Kızlar, söyleyin bana, bir erkeğin penisinin büyüklüğü önemli midir?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 2 years 6 months
Re: Boyut önemli mi? Kızlar?)
Muhtemelen burada buna benzer bir düzine konu vardır
- These users thanked the author Şişman adam for the post:
- Alexsss
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Tabii ki öyle. Ve başka ne var? Sadece kız dediğiniz kişiler arasında büyüklüğün önemli olmadığını, onu ustaca kullanmaları gerektiğini söylemek adettendir. Ancak gerçekte her şey çok daha karmaşıktır. Sadece kızların elbette daha büyük ve daha kalın bir sik istediklerini söylemeleri pek uygun değil. Bu da bu kızın amının olmadığını, Nagiyev’in dediği gibi amının olduğunu gösteriyor olabilir! 
Elbette bunu kimse kabul etmek istemez. Kendime bile. Bu yüzden herkes bu kadar kaçamak davranıyor ve hayır diyor! En sıradan şeyin yeterli olduğunu düşünüyorum, böylece orada fare gözü kadar bir amının olduğunu ve orada fazla bir şeye ihtiyacı olmadığını ima ediyor. Ama iyi durması gerekiyor ve boyutun benim küçük amcığım için en sıradan olması gerekiyor.
Ama aslında, eğer bu doğruysa, adam bir ata benziyor ve eğer doğrudur Onu tanıyan bazı kadınlar bunu öğrenirse, kesinlikle onun üzerine atlayacaklarını düşünüyorum. Çünkü aslında evli, yetişkin bir kadın için bu kadar büyük bir sikle seks neredeyse ilk sefermiş gibi oluyor. Yani, böyle bir sikle her şey sıkı. Tam temas. Duygu tamamlandı. Tüm uzunluğu boyunca girer ve vajinayı tüm uzunluğu boyunca doldurur.
Ve bu kadar büyük bir penis sadece tek bir yerde hissedilmez. Başlar oradadır veya tabanlar tüm uzunluk boyunca oradadır. Ve kedinin içinde kalem gibi sallanmıyor ama sıkıca oturuyor. Ve kedi de onu çok sıkı sıkıyor. Ve bu nedenle, bu büyük aletin sahibinin de heyecanı arttı ve buna bağlı olarak kemikleri daha da güçlendi.
Genel olarak, eğer penis büyük ve şişmansa orada her şey yolunda demektir. Ve böyle siki olan bir erkeğe sahip olan kadınlar iki kat mutludur. Ve onunla seks yapmayı bekliyorlar ve ondan kaçmıyorlar. Çünkü bu bir evlilik görevi değil, keyiftir.
Ancak elbette yağlamadan kurutursanız aptalca birini kırabilirsiniz. Ve acelesi olsa bile. Evet, zorla da olsa. Ama eğer nazikçe ve hiçbir yere acele etmeden ve hızlı bir şekilde yerleştirmek için acele etmezseniz, o zaman orada her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum. Ve oradaki her şey ihtiyaç duyduğu yere ve gerektiği kadar gidecek.
İşte video - https://wdho.ru /fiVe
Orada onlarla nasıl oynadığını kendiniz görün.
Ve en önemlisi, onun hiçbir şikayeti yok, tam tersi.
Ve bu videoyu izleyip düşünüyorsunuz - ya şimdi bu adamı bir kenara çekip her zamanki gibi bir adamı ararsanız, o da bundan hoşlanacak mı, hoşlanmayacak mı? Yoksa bu şekilde daha iyi olduğunu mu iddia edecek?

Elbette bunu kimse kabul etmek istemez. Kendime bile. Bu yüzden herkes bu kadar kaçamak davranıyor ve hayır diyor! En sıradan şeyin yeterli olduğunu düşünüyorum, böylece orada fare gözü kadar bir amının olduğunu ve orada fazla bir şeye ihtiyacı olmadığını ima ediyor. Ama iyi durması gerekiyor ve boyutun benim küçük amcığım için en sıradan olması gerekiyor.
Ama aslında, eğer bu doğruysa, adam bir ata benziyor ve eğer doğrudur Onu tanıyan bazı kadınlar bunu öğrenirse, kesinlikle onun üzerine atlayacaklarını düşünüyorum. Çünkü aslında evli, yetişkin bir kadın için bu kadar büyük bir sikle seks neredeyse ilk sefermiş gibi oluyor. Yani, böyle bir sikle her şey sıkı. Tam temas. Duygu tamamlandı. Tüm uzunluğu boyunca girer ve vajinayı tüm uzunluğu boyunca doldurur.
Ve bu kadar büyük bir penis sadece tek bir yerde hissedilmez. Başlar oradadır veya tabanlar tüm uzunluk boyunca oradadır. Ve kedinin içinde kalem gibi sallanmıyor ama sıkıca oturuyor. Ve kedi de onu çok sıkı sıkıyor. Ve bu nedenle, bu büyük aletin sahibinin de heyecanı arttı ve buna bağlı olarak kemikleri daha da güçlendi.
Genel olarak, eğer penis büyük ve şişmansa orada her şey yolunda demektir. Ve böyle siki olan bir erkeğe sahip olan kadınlar iki kat mutludur. Ve onunla seks yapmayı bekliyorlar ve ondan kaçmıyorlar. Çünkü bu bir evlilik görevi değil, keyiftir.
Ancak elbette yağlamadan kurutursanız aptalca birini kırabilirsiniz. Ve acelesi olsa bile. Evet, zorla da olsa. Ama eğer nazikçe ve hiçbir yere acele etmeden ve hızlı bir şekilde yerleştirmek için acele etmezseniz, o zaman orada her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum. Ve oradaki her şey ihtiyaç duyduğu yere ve gerektiği kadar gidecek.
İşte video - https://wdho.ru /fiVe
Orada onlarla nasıl oynadığını kendiniz görün.
Ve en önemlisi, onun hiçbir şikayeti yok, tam tersi.
Ve bu videoyu izleyip düşünüyorsunuz - ya şimdi bu adamı bir kenara çekip her zamanki gibi bir adamı ararsanız, o da bundan hoşlanacak mı, hoşlanmayacak mı? Yoksa bu şekilde daha iyi olduğunu mu iddia edecek?
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- sadece82
-
Автор темыYetişkin
- heyecanlanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
Kadınlardan o kadar çok şey duydum ki asıl önemli olan çok uzun olmaması ve ince olmaması.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 3 months
Bence büyük penis boyutu güzel bir tabloya benziyor - bakması güzel, dokunabilirsin ama kullanamazsın
- These users thanked the author PavelNokia for the post:
- Islak
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 1 month
Evet, her şey doğru yazılmış, ancak penis ne kadar büyükse, sizi istemeleri ve ertesi gün yapabilmeleri için onu o kadar dikkatli kullanmanız gerektiğini de ekleyeceğim! Ve siz genç hanımınıza kalbinizin derinliklerinden bir sürpriz yapmaya karar verip tüm kalbinizle ona vurmaya başlamadınız, inliyor ve eğleniyor gibi görünüyor, ancak bazı yerlerinin hala acı çektiği ortaya çıktı ve böyle bir şeyden sonra çok uzun süren sert seks, alkol ertesi gün boşalmama izin vermiyor, genç bayan özür dilediğini söylüyor, ama şimdilik bir haftalık oral seks var, çünkü orada her şey acıyor! Ama güzel küçük şarkılar söyleyen genç hanımların olduğu başka anlar da var, ama sikişme sürecinde oraya ikinci bir penis yerleştirebilir ve iki penisi aynı anda düzgün bir şekilde delmeye devam edebilirsiniz, her şey görecelidir.
-
Автор темыYetişkin
- heyecanlanıyorum
Aslına bakılırsa kalibrem çok büyük değil, elbette genç bayanlar girmedi ve acı vericiydi... ama penisin sadece küçük olmadığı ortaya çıkan bir durum vardı. ama ne yazık ki küçük! Arkadaşımın öyle büyük bir kalçası olduğu ortaya çıktı ki, penisli oldukça büyük elim oraya sığdı... kısacası, onun vajinasında mastürbasyon yapabildim!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
- Registered for: 2 years 10 months
Vzrosliy, işte muhteşem. Vajinada ve hatta mastürbasyon yapmak için 128512;

’nin 128079;
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years
Konu başlığında kızlara yönelik bir soru olması ilginç)
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- Şişman adam
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
-
Автор темыYetişkin
- heyecanlanıyorum
Skf, bu kesinlikle bir peri masalı değil. Buna inanmanın zor olduğunu biliyorum, muhtemelen ben de inanmazdım... ama bu bir gerçekti!)
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 6 months
Birincisi, bir erkeğin cinsel organlarının büyük olması estetik açıdan güzeldir, erkeklik demeleri boşuna değildir. Böyle bir adama hem zihinsel hem de fiziksel olarak direnmek imkansızdır. Eğilmek ve bu doğal hediyeye hayran olmak, sevmek ve tadını çıkarmak istiyorum!
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 5):
- Alexsss, Fargal94, PavelNokia, Slogancı, Nelli2000
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Bana 100.500 kez soruldu ve 100.500 kez cevap verdim: çok büyük değil. Böyle bir eklemden sonra her şey acıyor, ortalama 15-17 cm.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 5):
- Yeşil, Fargal94, vesaire, Nelli2000, Vitaly.novichok
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years 1 month
Yapışmazsa sanırım tamamen, o zaman sorun yok. Ancak erkekler kural olarak tamamen severler.
-
- Penetrasyon
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Hala var Ölçümlerle ilgili bir sorun var, elinizde cetvelle dolaşmıyorsunuz ve erkekler çoğu zaman yanlış ölçüm yapıyor. Mesela hepsi bana 16 veriyor çünkü Vaska’nın aynı olduğunu ve kendisinin 16 yaşında olduğunu, Petka’da ise daha da az olduğunu ve sonra 15 olduğunu biliyorlar. Ama aslında bende ortada bir yerde 13-14 var :cry : :ağla: :ağla:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
Автор темыYetişkin
- heyecanlanıyorum
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Açıkçası, penis ne kadar büyükse o kadar iyidir. Ve aksini düşünen kişi kendini haklı çıkarmakla meşguldür.
- These users thanked the author Yusufçuk for the post (total 2):
- Alexey 997, Slogancı
-
- Penetrasyon
İşte cevaplar. İki kişi için ne kadar çoksa o kadar iyidir, bir kişi içinse tam tersi açıktır. Bu saçmalığı durdurabilirsiniz

- These users thanked the author Şişman adam for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
... Böyle bir partner size yakışır mı?
Bilmiyorum... Gördüğüm en büyük penis (hamamda) ) dizinin altındaydı. Sakin bir halde bir çeşit haşlanmış sucuk
... Böyle bir partner size yakışır mı?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
6 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Boklarını deli gibi taşıyorsun, nereye koyacağını bilmiyorsun... çok büyük olması kötüdür, küçük de
böyle bir şeyin sahibi bayılacak, kalktığında tüm vücudundaki tüm kan akacak içine :voprosy :
6 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
ama erkekler çok ilgili :lol:
Boklarını deli gibi taşıyorsun, nereye koyacağını bilmiyorsun... çok büyük olması kötüdür, küçük de

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Yeşil, Fargal94, PavelNokia, Alexey 997
-
- Nirvana’dayım
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, hmm.. Ama burada karşılıklı bir iddiada bulunabileceğinizi söylüyorlar, ama
kızlar amlarının içine ne koyacaklarını bilmiyorlar - keçeli kalemlerden başlayıp şampanya şişelerine kadar... Yani,
hadi doğamız gereği programladığımız şeyi sokalım: amcık amcıkta! Ve hepimiz mutlu olacağız!!! :melek:
kızlar amlarının içine ne koyacaklarını bilmiyorlar - keçeli kalemlerden başlayıp şampanya şişelerine kadar... Yani,
hadi doğamız gereği programladığımız şeyi sokalım: amcık amcıkta! Ve hepimiz mutlu olacağız!!! :melek:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Kızların veya kadınların fizyolojik özelliklerine bağlıdır. Vajina değil de shmonka, yoğun seks nedeniyle olmayabilir veya orada büyük bir penis olduğu için olmayabilir. Sadece bir kişinin cinsel organların böyle bir yapısı vardır. Eşim gençliğinde spor salonuna gidiyordu, o zamanlar aerobik modaydı. Artık bazı akranlarından yirmi yaş daha genç görünüyor. Figür yaşı için idealdir. Artık karım da benim dışımda çok büyük penisi olan bir adamla sikişiyor. Zaten yarım saat sonra orada büyük bir delik olduğunu hissetmeye çalıştım. Ben böyle bir şey hissetmedim. Her şey bir o kadar da sıkı. Ve benden yarım saat önce başka birinin penisinin olduğu düşüncesiyle her zamankinden daha hızlı geldim.Vzrosliy: ↑06 Oct 2023, 11:57 Aslında benim kalibrem çok büyük değil, tabii ki genç bayanlar girmedi ve acı vericiydi... ama penisin olduğu ortaya çıkan bir vaka vardı. sadece küçük değil, aynı zamanda ne yazık ki küçük! Arkadaşımın öyle büyük bir çantası olduğu ortaya çıktı ki penisli oldukça büyük elim oraya sığdı... Kısacası onun vajinasında mastürbasyon yapabildim
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- PavelNokia
-
Автор темыYetişkin
- heyecanlanıyorum
Andrey Lukashov, tamamen katılıyorum, bunlar bireysel fizyolojik özellikler!
-
- Penetrasyon
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Bu konuyla , sadece büyük olanı olanlar, ancak bunlar daha az düzeydedir ve küçük olanı olanlar, bunlar daha büyük ölçüdedir. Herşeyi standart olan iyidir, umursamaz da...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 2 months
Henüz 14-16’m yoktu ve ölçmedim. Memnun. Hoşça kalın.
Büyük olanları denemeyin, iyi olanlara alışamazsınız dediler. Ama bilmiyorum.
Boyum göz önüne alındığında 20 bile diyemiyorum.
Aldığım beden hoşuma gitti.
Evet, yaşlı sevgilim daha küçük ama duyguların havai fişekleri. Onu özlüyorum.
Önemli olan penis değil, sahibidir.
Büyük olanları denemeyin, iyi olanlara alışamazsınız dediler. Ama bilmiyorum.
Boyum göz önüne alındığında 20 bile diyemiyorum.
Aldığım beden hoşuma gitti.
Evet, yaşlı sevgilim daha küçük ama duyguların havai fişekleri. Onu özlüyorum.
Önemli olan penis değil, sahibidir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
Hatta daha büyük bir çapa sahip olduğunu söyleyebilirim. Kalın penis iyiyse, kalın ve uzunsa daha da iyi, heyecan verici, çok iyi hissediyorsunuz diyebilirim)
- These users thanked the author tatlı bebek for the post:
- PlajTavşan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
ve bedeniniz nedir? kaç santimetre?KonfentkaDetka: ↑10 Oct 2023, 21:18 Daha da büyük bir çapa sahip olduğunu söyleyebilirim. Kalın penis iyiyse, kalın ve uzunsa daha da iyidir, vızıltı gibi hissettirir, bunu çok iyi hissedersiniz derim)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Cidden mi?) Çok nazik olun, eğer bu sizi rahatsız etmiyorsa, en büyük bedeni (uzunluk ve çevre) belirtin ) vajinal veya ağız yoluyla aldığınız. Uygun hazırlıkla herhangi bir boyut anal yoldan yerleştirilebilir. Kısaca söylemek gerekirse, pek çok kız çevresinin neredeyse 20 ila 20 olmasını isteyen çılgın fahişelerdir, ancak iş buna gelince

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Ya da size yakışıyor mu?
İkincisi, bu aynı zamanda muhtemelen psikolojiktir. Bir kadın, çoğunlukla hayalinde büyük bir penisten heyecan duyabilir, ancak fizyolojik olarak bunu her zaman üç deliğinden en az birinde kabul etmeyecektir.lanaaas341: ↑06 Oct 2023, 16:18 Öncelikle bir erkeğin cinsel organlarının büyük olması estetik açıdan güzeldir, erkeklik demeleri boşuna değildir. Böyle bir adama hem zihinsel hem de fiziksel olarak direnmek imkansızdır. Bu doğal hediyeye boyun eğmek ve hayran olmak, sevmek ve keyif almak istiyorum!
Ya da size yakışıyor mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 6 months
Fizyolojik olarak - ilk aşamalarda elbette daha zordur, özellikle kalın bir penisle ve burada elbette pek çok şey erkeğe bağlıdır.Finder: ↑21 Oct 2023, 10:09İkincisi, bu aynı zamanda muhtemelen psikolojiktir. Bir kadın, çoğunlukla hayal gücünde büyük bir penisten heyecan duyabilir, ancak fizyolojik olarak bunu her zaman üç deliğinden en az birinde kabul etmeyecektir.lanaaas341: ↑06 Oct 2023, 16:18 Öncelikle bir erkeğin cinsel organlarının büyük olması estetik açıdan güzeldir, erkeklik demeleri boşuna değildir. Böyle bir adama hem zihinsel hem de fiziksel olarak direnmek imkansızdır. Bu doğal hediyeye boyun eğmek ve hayran olmak, sevmek ve keyif almak istiyorum!
Ya da size yakışıyor mu?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
- Alexsss, Nelli2000
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Evet, ancak kadınların bu konuya nasıl tepki verdiğine bakılırsa, dikkatli erkeklerin sayısı giderek azalıyor.lanaaas341: ↑24 Oct 2023, 10:10Fizyolojik olarak - ilk aşamalarda elbette daha zordur, özellikle kalın bir penisle ve burada elbette pek çok şey erkeğe bağlıdır.İkincisi, bu aynı zamanda muhtemelen psikolojiktir. Bir kadın, çoğunlukla hayal gücünde büyük bir penisten heyecan duyabilir, ancak fizyolojik olarak bunu her zaman üç deliğinden en az birinde kabul etmeyecektir.lanaaas341: ↑06 Oct 2023, 16:18 Öncelikle bir erkeğin cinsel organlarının büyük olması estetik açıdan güzeldir, erkeklik demeleri boşuna değildir. Böyle bir adama hem zihinsel hem de fiziksel olarak direnmek imkansızdır. Bu doğal hediyeye boyun eğmek ve hayran olmak, sevmek ve keyif almak istiyorum!
Ya da size yakışıyor mu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 2 months
Katılıyorum, ben, daha doğrusu 40 yaşındaki adamla iyi vakit geçirdim. Şefkatli ve nazik, ayrılığa pişmanım. Yurtta erkek arkadaşımla ve birkaç kez de üçlü seks yaptım.
Hayvan seksi. Beni becer ve okşa ya da başka ne? HAYIR.
Hayvan seksi. Beni becer ve okşa ya da başka ne? HAYIR.
- These users thanked the author Liyakat for the post (total 2):
- Alexey 997, Nelli2000
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Evet her yönde öyle.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
Dizine kadar penislerle ilgili efsaneler duydum, bunun doğru olmadığını veya iyi seks için işe yaramaz bir sapma olduğunu düşünüyorum. Ancak genel olarak klinikteki ortalamadan biraz daha büyük (daha kalın) olsun. Ortalamanın altından daha iyi. Ama elbette, mütevazı bir penis büyüklüğüne sahip bir kadına, bu "hediyenin" zaten karşı konulmaz olmak için yeterli olduğuna inanan iri bir enstrümanın sahibinden daha fazla zevk verebilecek erkekler de var. Ama aynı zamanda kendisi de seks konusunda tam bir sıfır ve kaba.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 5):
- Serg_A, sevgi dolu, Fargal94, IkaRuss, Nelli2000
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Her şey tam tersi; penis ne kadar büyükse o kadar kötü! Çünkü Penis ne kadar büyük olursa, ereksiyonun kalitesi de o kadar kötü olur, özellikle de bu, 30 yıl sonra en belirgin hale gelecektir. Vücudun bu kadar büyük bir büyüklüğü kanla doldurması ve içindeki basıncı sürdürmesi giderek zorlaştığında, çünkü... seks, kardiyovasküler sistem için büyük bir yüktür, bu nedenle büyük penisler nadiren iyi durur - çok fazla kana ihtiyaçları vardır. Oysa aynı ortalama boyut (ve hatta ortalamanın altında) yaşlılığa kadar iyi ve sağlam bir ereksiyona sahip olacaktır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 493 Views
-
Last post by Yerine
-
- 61 Replies