Röntgencilik

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Leonid151
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 4 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Röntgencilik

Unread post by Leonid151 »

Kısa bir hikaye
Last edited by Leonid151 on 25 Sep 2021, 18:15, edited 1 time in total.
These users thanked the author Leonid151 for the post:
Evgeniy-Spb
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Röntgencilik

Unread post by Evgeniy-Spb »

_wind_: 10 Sep 2021, 07:17 Geçmişten kısa bir hikaye)...
asıl bir çocukken mastürbasyon yapmayı severdim ve kızların görmesi beni çok heyecanlandırdı, çılgına dönmüştüm ve orgazm çok güçlüydü.
)) ilk defa... şehrimizde, şehir parkının yakınında, çalılar ve ağaçlarla kaplı bir alan vardı, çalıların kenarından kendime dokunmaya başladım, 14 yaşlarındaydım (Ananizm veya orgazm nedir bilmiyordum, yemin ederim doğru) Elimle penisi okşadım, dokundum, testisleri sıktım, penis şişti, büyüdü, hoş hissettim ve hoşuma gittiğini fark ettim. o)... sonra göz ucuyla iki kızın parka giden yol boyunca yürüdüğünü fark ettim, göğüslerim çoktan atmaya başlamıştı, ne yaptığımı anlamadan, alt kısmını hareket ettirdim Vücudum çalılardan uzaktaydı, üst kısmı kapalıydı ve oldukça uzakta oldukları için şiddetli öksürdüm. İçlerinden biri fark etti ve arkadaşına bir şeyler söyledi ve bana doğru işaret etti, gülümsediler ve hatta daha da yakına koştular, sonra yavaş yavaş birbirlerine bir şeyler söyleyip beni izlediler, nasıl otuzbir çekeceğimi, nasıl yapacağımı bilemedim. Bunu yapmak beni çok heyecanlandırdı, nefesim hızlanıyordu, kalbim tüm hızıyla atıyordu, sadece çıkıntılı gövdeye dokunuyordum, onu okşuyordum ve tüm bu duruma hayranlık duyuyordum, onlar benden yaklaşık beş metre öteden geçtiklerinde , konuşmadan bile, aniden yenildim, ilk orgazmımı yaşadım ve o kadar şiddetliydi ki, bacaklarım titriyordu, bir tür bulutlu beyaz sıvı akıntılar halinde penisimden doğrudan aktı (ne olduğunu bilmiyordum) ... kızlar hayranlıkla kendi kendilerine bir şeyler söylemeye başladılar.. .. ne olduğunu hatırlamıyorum bile, görüşüm bulanıktı, zar zor çalıların arasına yürüdüm, sonra her şey geçip gittiğinde korktum, yapmadım’ Ne olduğunu, nasıl açıklayacağımı, kendime zarar verip vermediğimi bilmiyorum... Zamanla geçti, sakinleştim, eve gittim ve yatmadan önce çoktan uzanıp bu durumu düşünerek anlamaya başladım. çok güzeldi... Daha fazlasını istedim ve ertesi gün tekrarladım, kızlar yine, sadece diğerleri yine şiddetli bir orgazm, zamanla penisimi olması gerektiği gibi profesyonelce okşuyordum... Boşalabiliyordum Günde 2-6 kez)) Bir şekilde kendi kendime düşündüm, neden bilmiyorum, mastürbasyon yapmak kötü, boşalmayı kastediyorum ama çalıların arasında saklanarak hala ereksiyon halindeki penisimi kızlara ve kadınlara gösterdim, ben bütün gün bir kez boşalmadım ama aynı zamanda çok fazla heyecan vardı ve evde yatakta yatarken kasıklarım çok ağrımaya başladı, testislerim şişti ve çok büyük hale geldi, zar zor hareket edebiliyordum ev .... banyoya gidip gelene kadar... öyle bir an oldu ki - iki kız tam önümde durdu, önlerinde çekildim, geldiler, gitmediler, devam ettim mastürbasyon yapmak için, aletim hiç düşmedi, durup bana bakmaları hoşuma gitti, okşamaya devam ettim ve bir dakika sonra tekrar geldim... bu beş kez oldu...
Asla bilemezsin, başka bir şeyi hatırla, söyle bana.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Bravo61
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”