Olağandışı mastürbasyon deneyimi
-
Автор темыNechert
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Olağandışı mastürbasyon deneyimi
Sizin veya bir başkasının size nasıl yardım ettiğini ve bunun ormandaki bir okulda veya başka bir yerde nerede olduğunu bize anlatın)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: aseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Alışılmadık mastürbasyon deneyimi
Kız kardeşim beni okulun arkasında mastürbasyon yaptı
- These users thanked the author Ivan.gorelov for the post (total 3):
- SergeyON, Esnek, PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 5 years
- Orientation: heteroseksüel
Bu siteden bir kızla tanıştım, onun sadece bir grupta oturacağı ve benim de arabasında geçireceğim konusunda anlaştık. Telefonuyla çekim yaptı. Bir videom var. İlgilenen olursa paylaşabilirim
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 2 months
Alışılmışın dışında... Daha önce 150 gram sperm çektim (2 aydan fazla bir süre boyunca çektim ve dondurucuda sakladım)
Çok heyecanlandım ve mastürbasyon yapma isteği duydum.
İlk önce brülörlü bir gaz tüpü aldım ve penisimdeki ve kasık bölgemdeki tüm kılları yaktım, penisimdeki kılların yanmasını izlemek muhteşemdi. Onu neredeyse kel bir duruma gelene kadar yaktım. Daha sonra ağrı eşiğini düşürmek için penise iki ampul ultrakain enjekte etti, bir tokmak aldı ve penise vurmaya başladı. Acı yoktu ama heyecan deliceydi. Ona vurdum ve kulübeden kan sızdı. Penisimi neredeyse hissetmiyor olmama rağmen, gaf yüzde yüzdü. Tabii ki bitiremedim. Sonuç olarak, önceden biriken spermi aldım, bir kısmını penisin üzerine döktüm ve sanki kayganlaştırıcı varmış gibi çekmeye başladım. Bir kısmını yüzüne döktü ve çoğunu ağzına aldı, içindeki bütün topakları ve dilindeki sümüksü kitleyi hissetti. Odada sperm kokusuyla karışmış yanık kasık kılları kokusu vardı. Sonuç olarak orgazm anında spermimi yuttum. Vızıltı inanılmazdı! Hatta spermi yuttuğumda spermin hemen penisimden aktığı bir video bile çektim.
Çok heyecanlandım ve mastürbasyon yapma isteği duydum.
İlk önce brülörlü bir gaz tüpü aldım ve penisimdeki ve kasık bölgemdeki tüm kılları yaktım, penisimdeki kılların yanmasını izlemek muhteşemdi. Onu neredeyse kel bir duruma gelene kadar yaktım. Daha sonra ağrı eşiğini düşürmek için penise iki ampul ultrakain enjekte etti, bir tokmak aldı ve penise vurmaya başladı. Acı yoktu ama heyecan deliceydi. Ona vurdum ve kulübeden kan sızdı. Penisimi neredeyse hissetmiyor olmama rağmen, gaf yüzde yüzdü. Tabii ki bitiremedim. Sonuç olarak, önceden biriken spermi aldım, bir kısmını penisin üzerine döktüm ve sanki kayganlaştırıcı varmış gibi çekmeye başladım. Bir kısmını yüzüne döktü ve çoğunu ağzına aldı, içindeki bütün topakları ve dilindeki sümüksü kitleyi hissetti. Odada sperm kokusuyla karışmış yanık kasık kılları kokusu vardı. Sonuç olarak orgazm anında spermimi yuttum. Vızıltı inanılmazdı! Hatta spermi yuttuğumda spermin hemen penisimden aktığı bir video bile çektim.
- These users thanked the author Lappin 1978 for the post:
- Herurg
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
6 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....Lapen1978: ↑30 Sep 2023, 13:40 Alışılmışın dışında... Daha önce 150 gram sperm elde ettim (2 aydan fazla bir süre boyunca onu çektim, dondurucuda sakladım)
Çok heyecanlandım ve mastürbasyon yapmak istedim. Önce gazlı bir kutu alıp, penisimdeki ve kasık bölgemdeki tüm kılları yaktım, penisimdeki kılların yanmasını izlemek muhteşemdi. Onu neredeyse kel bir duruma gelene kadar yaktım. Daha sonra ağrı eşiğini düşürmek için penise iki ampul ultrakain enjekte etti, bir tokmak aldı ve penise vurmaya başladı. Acı yoktu ama heyecan deliceydi. Ona vurdum ve kulübeden kan sızdı. Penisimi neredeyse hissetmiyor olmama rağmen, gaf yüzde yüzdü. Tabii ki bitiremedim. Sonuç olarak, önceden biriken spermi aldım, bir kısmını penisin üzerine döktüm ve sanki kayganlaştırıcı varmış gibi çekmeye başladım. Bir kısmını yüzüne döktü ve çoğunu ağzına aldı, içindeki bütün topakları ve dilindeki sümüksü kitleyi hissetti. Odada sperm kokusuyla karışmış yanık kasık kılları kokusu vardı. Sonuç olarak orgazm anında spermimi yuttum. Vızıltı inanılmazdı! Hatta sperm yuttuğumda spermin penisimden anında döküldüğü bir video bile çektim.
6 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Bunun %99’unun bir fantezi olduğunu anlıyorum.. . Ama sadece bir fantezi bile - bu nereden?Lapen1978 :30 Sep 2023, 13:40 Olağandışından... Daha önce, 150 gram sperm çektim (2 ay boyunca çektim ve dondurucuda sakladım)
Çok heyecanlandım ve mastürbasyon yapma isteği hissettim.
Önce önce gaz aldım brülörlü silindir penis ve kasık bölgesindeki tüm kılları yaktı, penisimdeki kılların yanmasını izlemek muhteşemdi. Onu neredeyse kel bir duruma gelene kadar yaktım. Daha sonra ağrı eşiğini düşürmek için penise iki ampul ultrakain enjekte etti, bir tokmak aldı ve penise vurmaya başladı. Acı yoktu ama heyecan deliceydi. Ona vurdum ve kulübeden kan sızdı. Penisimi neredeyse hissetmiyor olmama rağmen, gaf yüzde yüzdü. Tabii ki bitiremedim. Sonuç olarak, önceden biriken spermi aldım, bir kısmını penisin üzerine döktüm ve sanki kayganlaştırıcı varmış gibi çekmeye başladım. Bir kısmını yüzüne döktü ve çoğunu ağzına aldı, içindeki bütün topakları ve dilindeki sümüksü kitleyi hissetti. Odada sperm kokusuyla karışmış yanık kasık kılları kokusu vardı. Sonuç olarak orgazm anında spermimi yuttum. Vızıltı inanılmazdı! Hatta spermi yuttuğumda penisimden anında sperm aktığı bir video bile çektim.
2 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Ergenlik döneminde kız kardeşimle birlikte. Biri mastürbasyon yapıyor - ikincisi, ayrıntılara yakın mesafeden bakıyor ve yanan bir mumdan, mastürbasyon yapan adamın vücuduna balmumu damlıyor. Fantezinizin önerdiği gibi esas olarak meme uçları, göbek, pubis ve cinsel organlar nerede
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 3 months
Bir fahişeyi yakaladım, yasağı izledim, ya emiyor ya da mastürbasyon yapıyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
En hoş anılar gerçek çift seksine mastürbasyon yapmak ve banyo yapan kadınları gözetlemekle ilgiliydi. Mastürbasyon benim için genellikle samimi bir ev aktivitesidir, ancak bu gibi durumlarda direnmek zor...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 1 year 10 months
Bir plaj kulübesinde mastürbasyon yapıyordum ve çatlaktan yanındaki ortak bölmenin bulunduğu kulübeye bakıyordum. Orada görülecek pek bir şey yoktu ama yakınlarda çıplak bir yabancının olduğu hissi heyecan vericiydi. Ve bitirdiğimde inledim... Bilmiyorum, belki biri orgazmımı duymuştur...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 147 Views
-
Last post by Yulian_San
-
- 5 Replies