Mmmm)) çok hızlıydı ve aynı zamanda inanılmaz derecede keyifliydi.
Sonbaharda askerden döndüm ve geldiğimde kız arkadaşım yoktu. O zamana kadar kırsal bir bölgede yaşamak da bir kızın hızlı bir şekilde bulunacağının habercisi değildi. Eski tanıdıklarımın hepsi zaten evliydi, birçoğu ayrılmış/taşınmıştı ve geri kalanların hepsi zaten başka erkekler tarafından kaçırılmıştı. Böylece kışı atlattım, yemek yedim, uyudum, iş aradım vs. Bir kış akşamı ağabeyim bana bir kızın ICQ’sunda ödül verdi. Yabancının oldukça sosyal bir kız olduğu ortaya çıktı ve gecelerimizi onunla çeşitli konularda konuşarak geçirdik. O zamana kadar ben de bir iş bulmuş, en yakın şehre taşınmıştım ve bilmeden onun da yaşadığı banliyöde bir ev kiralamıştım.
Onu ilk buluşmaya davet ettim. Sıcak bir mayıs akşamıydı ve pek çekici olmasa da oldukça hoş bir kız olduğu ortaya çıktı. Kısa, ince ama aynı zamanda oldukça kıvrımlı, dar kot pantolonlar belini ve inanılmaz derecede güzel yuvarlak kıçını vurguluyordu, göğüs bölgesindeki küçük ama çok düzgün tüberkülozlar da çok çekici görünüyordu. Gerçek hayatta da aynı sosyal, pozitif ve yaramaz kızdı. Gece yarısına kadar yürüdük ve tanışıklığımızı sürdürmek için evime uğramaya karar verdik. Ancak o gece iletişimi yatay bir yüzeye aktarma konusundaki tüm çabalarım başarısızlıkla sonuçlandı.
Kısa bir süre sonra onu işten sonra yürüyüşe çıkmaya tekrar davet ettim. Yürüyüşümüz için seçtiğimiz yer oldukça dik kıyıları olan küçük bir nehrin kıyısıydı, hava sıcak ve kuruydu, gün batımını birlikte geçirdik ve dudaklarımız bir öpücükle buluştu. Boynuma asıldı ve ellerim kalçalarına indi, elastik kıçını nazikçe yoğurdum ve hiçbir dirençle karşılaşmadan onu okşamaya devam ettim. Eli kalçalarının üzerinde kaydı, sonra kalçasını sıktı, ardından tişörtünün altındaki pürüzsüz sırt derisini sıktı. Penisim zaten gerilimden dolayı patlamaya başlamıştı ve o da vücudunu ona daha sert bastırdı. Hızla rüzgarlığımı çıkarıp yere koydum. Pantolonunu çıkardı ama külotunu çıkarmak istemedi. Ben prezervatifi çekerken o bacaklarını açtı ve külotunu kenara çekerek amını açığa çıkardı. O gece karanlıkta elbette hiçbir şey göremedim, üzerine uzandım ve ne yazık ki o deliği bulamadım. Penisimi elleriyle alıp rahmine yönlendirdi. Amcığı tamamen ıslaktı ve aletim hiçbir sorun yaşamadan onun içine kaydı. Onun ne kadar hassas, sıcak ve ıslak olduğunu hissettim ve içeri girdiğim anda anında geldim ve anında gevşedim. Sadece utanmadım, her şeyin bu kadar çabuk sona ermesine ve bu benim hızlı atış konusunda kişisel rekorum olmasına çok kırıldım. Bir süre sürtünmeyi denedim ama hiçbir şey işe yaramadı. Ayrıca işimin bittiğini de fark etti. Buna güldük ama bugün sekse dönmemeye ve konuyu başka bir güne bırakmaya karar verdik. Daha sonra onunla yaklaşık altı ay çıktım. Bu altı ay boyunca tek bir çatışma vakası bile yaşamadık. Bütün gece seviştik, düzinelerce pozisyon ve her türlü seksi denedik, birlikte boşalmayı öğrendik, en beklenmedik yerlerde seks yaptık ama sonra ayrılmaya karar verdik. Bunun nedeni milletlerimizin farklılığıydı; hoşuma gitmesine rağmen geleneklerini kabul edemiyordum.
15 yıl geçti ve onunla geçirdiğim çılgın geceleri hala nostaljiyle hatırlıyorum. Bir dahaki sefere hayatımdaki rekor orgazm sayısından bahsetmek istiyorum ve bu benim de onunla başıma geldi.
Askerden sonra ilk seks
-
Автор темыHimi
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: Askerden sonra ilk seks
Orduda da öyleydi, her zamanki gibi herkese mastürbasyon yapıyorlardı ama kimse bundan bahsetmedi, sonra genç bir onbaşıyı baştan çıkardım, hatırlıyorum, bir asteğmenle evlenecekti ve o bir iş gezisindeyken , yanına geldim, onu öptüm ve yola çıktık ve üzerindeki yumruyu çıkardıktan sonra yoğun bitki örtüsüne hayran kaldım ve penisimi ona soktuktan sonra hemen bolca boşalmaya başladım, o anlayışlıydı, bir küçük ön sevişme ve penis tekrar tekrar hazırdı çok hızlı bir şekilde boşalmaya başladım, üçüncü kez ikna ettim ve hatta dakikalar daha kısa çıktı))) ertesi gün her şey yolundaydı, bu yüzden o ve ben sürekli sallanıyorduk, Ordudan ayrılırken onu da yanıma alacağımı umuyordu ama planlamamıştım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Askerden sonra ilk seks
Aslında ilk seksim var Sadece ordunun peşindeydim) ama kaybettiğim zamanı fazlasıyla telafi ettim, ama ne diyeyim, hala tam olarak telafi ediyorum))) 30 yıl sonra o kadar fırtınalı değil elbette , ama yine de)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post