Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama oldu. Ve her geçen gün bu duyguya daha çok kapılıyorum, öyle ki duvara bile tırmanabiliyorum. Aşık oldum. Bedenin ve ruhun her parçası. Hayatımda çok soyut olarak var olan bir insan. Farklı dünyalardan ve hayatlardan geliyoruz. Bu benim iki katım yaşında yetişkin bir amcam. Ünlü kişi. Artık bunu okuyan herkesin onu tanıdığına eminim. Ya da en azından bir kez duymuştum. Uyuyakaldım ve onu düşünerek uyandım. Ve hayır, bu geçici bir heves değil. Bu uzun yıllardır devam ediyor. Yıllar geçmesine rağmen hala bir şeyler yapmayı başardım. Ben onun için boş bir söz değilim. Birbirimizi tanıyor muyuz? Gerekirse bu kişiyle temasa geçilir. Bununla ne yapacağımı bilmiyorum, gitmesine izin veremem, yaklaşamıyorum bile. Onun yanında midemdeki kelebekler öylece uçuşmuyor. Keskin pençeler çıkarırlar ve kelimenin tam anlamıyla içeriden yırtılırlar. Onunla seks hayal ediyorum. O kadar net ve dokunsal ki uyandığımda bile dokunuşunun hissini hatırlıyorum. Gerçekten istiyorum. Ellerini tutuyor, dudaklarını ve aletini öpüyor. Onun için her şeyi yapmaya hazırım... Peki onu bu dalga boyuna nasıl geçirebilirim?
Bunların hepsi beni gerçekten deli ediyor...
Üzgünüm. Açıkça konuştum.
Last edited by Polly on 21 Oct 2022, 11:27, edited 1 time in total.
These users thanked the author Polly for the post (total 10):
Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama oldu. Ve her geçen gün bu duyguya daha çok kapılıyorum, öyle ki duvara bile tırmanabiliyorum. Aşık oldum. Bedenin ve ruhun her parçası. Hayatımda çok soyut olarak var olan bir insan. Farklı dünyalardan ve hayatlardan geliyoruz. Bu benim iki katım yaşında yetişkin bir amcam. Ünlü kişi. Artık bunu okuyan herkesin onu tanıdığına eminim. Ya da en azından bir kez duymuştum. Uyuyakaldım ve onu düşünerek uyandım. Ve hayır, bu geçici bir heves değil. Bu uzun yıllardır devam ediyor. Yıllar geçmesine rağmen hala bir şeyler yapmayı başardım. Ben onun için boş bir söz değilim. Birbirimizi tanıyor muyuz? Gerekirse bu kişiyle temasa geçilir. Bununla ne yapacağımı bilmiyorum, gitmesine izin veremem, yaklaşamıyorum bile. Onun yanında midemdeki kelebekler öylece uçuşmuyor. Keskin pençeler çıkarırlar ve kelimenin tam anlamıyla içeriden yırtılırlar. Onunla seks hayal ediyorum. O kadar net ve dokunsal ki uyandığımda bile dokunuşunun hissini hatırlıyorum. Gerçekten istiyorum. Ellerini tutuyor, dudaklarını ve aletini öpüyor. Onun için her şeyi yapmaya hazırım... Peki onu bu dalga boyuna nasıl geçirebilirim? Bunların hepsi beni gerçekten deli ediyor... Üzgünüm. Açıkça konuştum. *x)
Bu olur. Birkaç kez denedim. Ve başı dönüyordu ve ruhu titriyordu ve tüm düşünceler sadece onunlaydı. Zaten kendinizi paranoyak olarak görmeye başlıyorsunuz, ancak bu durumu, bu duyguları aşacak ne gücünüz ne de arzunuz var. Ama bildiğimiz gibi zaman iyileştirir... Geçici nesnelerin bir kısmı yıllar geçtikçe soldu, bir kısmı yerini başka bir objeye bıraktı, bir kısmı da gerçeğe dönüşerek hayal kırıklığına uğradı, hayallerimden ve fantezilerimden tamamen farklı bir hal aldı. Ama yine de geçici aşık olmak bir şeydir! Uçuş hali, tatlı bir tedirginlik, mutluluk... Harika bir duygu.
These users thanked the author Herurg for the post (total 3):
Bu olur. Birkaç kez denedim. Ve başı dönüyordu ve ruhu titriyordu ve tüm düşünceler sadece onunlaydı. Zaten kendinizi paranoyak olarak görmeye başlıyorsunuz, ancak bu durumu, bu duyguları aşacak ne gücünüz ne de arzunuz var. Ama bildiğimiz gibi zaman iyileştirir... Geçici nesnelerin bir kısmı yıllar geçtikçe soldu, bir kısmı yerini başka bir objeye bıraktı, bir kısmı da gerçeğe dönüşerek hayal kırıklığına uğradı, hayallerimden ve fantezilerimden tamamen farklı bir hal aldı. Ama yine de geçici aşık olmak bir şeydir! Uçuş hali, tatlı bir tedirginlik, mutluluk... Harika bir duygu.
Herurg: ↑21 Oct 2022, 10:55
Bu olur. Birkaç kez denedim. Ve başı dönüyordu ve ruhu titriyordu ve tüm düşünceler sadece onunlaydı. Zaten kendinizi paranoyak olarak görmeye başlıyorsunuz, ancak bu durumu, bu duyguları aşacak ne gücünüz ne de arzunuz var. Ama bildiğimiz gibi zaman iyileştirir... Geçici nesnelerin bir kısmı yıllar geçtikçe soldu, bir kısmı yerini başka bir objeye bıraktı, bir kısmı da gerçeğe dönüşerek hayal kırıklığına uğradı, hayallerimden ve fantezilerimden tamamen farklı bir hal aldı. Ama yine de geçici aşık olmak bir şeydir! Kaçma hali, tatlı bir korku, mutluluk... Harika bir duygu
Bu duygu aynı zamanda hem güzel hem de acı verici. Gerçekten size ilham veriyor ve bir tür güçle dolduruyor, ancak bunu gerçek hayatta gerçekleştirmenin imkansızlığı fark edildiğinde aniden yere düşer ve kanatlarını keser :üzgünüm:
Duygularımın en azından biraz donması için kaç yıl geçmesi gerektiğini bilmiyorum. Daha doğrusu böyle bir an yaşandı. Bir süre donuklaştılar ve sonra tesadüfen onun hasta olduğunu gördüm. Ona bir şey olabileceği düşüncesi bile beni tedirgin ediyordu. Yaş artık küçük değil. Ve bu olaydan sonra duygularımla birlikte her şey daha da keskinleşti. Daha da parlak ve daha güçlü. Fiziksel olarak onun yanında olamam. O olmadan yaşayamam.
These users thanked the author Polly for the post:
[quote=Herurg post_id=124914 time=1666338925 user_id=11070] Bu olur. Birkaç kez denedim. Ve başı dönüyordu ve ruhu titriyordu ve tüm düşünceler sadece onunlaydı. Zaten kendinizi paranoyak olarak görmeye başlıyorsunuz, ancak bu durumu, bu duyguları aşacak ne gücünüz ne de arzunuz var. Ama bildiğimiz gibi zaman iyileştirir... Geçici nesnelerin bir kısmı yıllar geçtikçe soldu, bir kısmı yerini başka bir objeye bıraktı, bir kısmı da gerçeğe dönüşerek hayal kırıklığına uğradı, hayallerimden ve fantezilerimden tamamen farklı bir hal aldı. Ama yine de geçici aşık olmak bir şeydir! Kaçma hali, tatlı bir korku, mutluluk... Harika bir duygu [/quote]
Bu duygu aynı zamanda hem güzel hem de acı verici. Gerçekten size ilham veriyor ve bir tür güçle dolduruyor, ancak bunu gerçek hayatta gerçekleştirmenin imkansızlığı fark edildiğinde aniden yere düşer ve kanatlarını keser :üzgünüm: Duygularımın en azından biraz donması için kaç yıl geçmesi gerektiğini bilmiyorum. Daha doğrusu böyle bir an yaşandı. Bir süre donuklaştılar ve sonra tesadüfen onun hasta olduğunu gördüm. Ona bir şey olabileceği düşüncesi bile beni tedirgin ediyordu. Yaş artık küçük değil. Ve bu olaydan sonra duygularımla birlikte her şey daha da keskinleşti. Daha da parlak ve daha güçlü. Fiziksel olarak onun yanında olamam. O olmadan yaşayamam.
Çok anlıyorum. Benim de böyle bir insanım var. Bazen de yangını söndürecek ya da en azından yangının şiddetini azaltacak gücü bulmuş gibiyim. Ama... Bir bakıyorsunuz, yine göğsünüzde bir ateş, kafanızda tatlı bir sis, düşünceler, düşünceler, aptal gibi yürüyorsunuz, gülümsüyorsunuz... Ve geceleri huzur yok.
These users thanked the author Herurg for the post:
Çok anlıyorum. Benim de böyle bir insanım var. Bazen de yangını söndürecek ya da en azından yangının şiddetini azaltacak gücü bulmuş gibiyim. Ama... Bir bakıyorsunuz, yine göğsünüzde bir ateş, kafanızda tatlı bir sis, düşünceler, düşünceler, aptal gibi yürüyorsunuz, gülümsüyorsunuz... Ve geceleri huzur yok.
[quote=Herurg post_id=124924 time=1666340222 user_id=11070] Ve geceleri huzur yok [/quote] Tüm bunlar senin için ne kadar sürüyor? Peki birlikte olmamızı engelleyen ne?
[quote=Polly post_id=124741 time=1666332211 user_id=11940]Birbirimizi tanıyoruz[/quote] Birbirinizi uzun yıllardan beri tanıyorsanız neden onunla bir ilişki geliştirmeye çalışmadınız?
Kadın: ↑21 Oct 2022, 11:33
Birbirinizi uzun yıllardır tanıyorsanız neden onunla bir ilişki geliştirmeye çalışmadınız?
Nasıl? Nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Pek çok şeyin burada karara bağlandığını düşünüyorum, ayrıca onun ünlü biri olması ve beni pek ciddiye almaması da. Ama herkes birbirini uzun zamandır tanıdığı için bana bir ölçüde güveniyor. İletişim için bağlantılarını veriyor ve benim bağlantılarım da elinin altında. Eğer istersem ona ulaşabiliyorum ve onu görme fırsatım var. Ama bir şekilde hepsi bu. Mesafesini koruyor. Ama onu korkutmaktan korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Yaş kesinlikle her iki tarafı da mı karıştırıyor yoksa sadece senin mi? Belki de bu bir komplekstir. Ayrıca aramızda çok büyük bir yaş farkı var. Ama o beni rahatsız etmiyor. Onu göremiyorum. Kesinlikle.
[quote=Kadın post_id=124931 time=1666341235 user_id=11290] Birbirinizi uzun yıllardır tanıyorsanız neden onunla bir ilişki geliştirmeye çalışmadınız? [/quote] Nasıl? Nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Pek çok şeyin burada karara bağlandığını düşünüyorum, ayrıca onun ünlü biri olması ve beni pek ciddiye almaması da. Ama herkes birbirini uzun zamandır tanıdığı için bana bir ölçüde güveniyor. İletişim için bağlantılarını veriyor ve benim bağlantılarım da elinin altında. Eğer istersem ona ulaşabiliyorum ve onu görme fırsatım var. Ama bir şekilde hepsi bu. Mesafesini koruyor. Ama onu korkutmaktan korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.
[size=85] [color=green]5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ quote=Herurg post_id=124939 time =1666341539 user_id=11070] Çok büyüğüm [/quote] Yaş kesinlikle her iki tarafı da mı karıştırıyor yoksa sadece senin mi? Belki de bu bir komplekstir. Ayrıca aramızda çok büyük bir yaş farkı var. Ama o beni rahatsız etmiyor. Onu göremiyorum. Kesinlikle.
Belki de yaş farkından dolayı ve itibarını zedelememek için mesafesini koruyor.
Bir kişi ciddiyse ve ciddi bir konumdaysa (ve büyük olasılıkla evliyse), o zaman ailesinin ve kariyerinin iyiliği adına başka bir ilişki yaşamayacaktır.
[quote=Polly post_id=124947 time=1666342183 user_id=11940] Mesafesini koruyor [/quote] Belki de yaş farkından dolayı ve itibarını zedelememek için mesafesini koruyor.
Bir kişi ciddiyse ve ciddi bir konumdaysa (ve büyük olasılıkla evliyse), o zaman ailesinin ve kariyerinin iyiliği adına başka bir ilişki yaşamayacaktır.
Ama .. hepimiz insanız ve dedikleri gibi, [url=viewtopic.php?t=4227] yasak meyve[/url]
Polly, hayır, bunlar kompleks değil. Bu bir yetişkin için olaylara ayık bir bakış açısıdır. 54 yaşındayım, şu ana kadar sağlığım ve enerjim çok iyi. Ama yıllar geçiyor, gençleşmiyorum ve kim bilir 5 yıl sonra ne hale geleceğim. Sadece kendinizi ve duygularınızı düşünüp genç bir kıza böyle bir yük yüklemek çok bencillik olur.
These users thanked the author Herurg for the post (total 4):
[ref=#0000ff]Polly[/ref], hayır, bunlar kompleks değil. Bu bir yetişkin için olaylara ayık bir bakış açısıdır. 54 yaşındayım, şu ana kadar sağlığım ve enerjim çok iyi. Ama yıllar geçiyor, gençleşmiyorum ve kim bilir 5 yıl sonra ne hale geleceğim. Sadece kendinizi ve duygularınızı düşünüp genç bir kıza böyle bir yük yüklemek çok bencillik olur.
Herurg: ↑21 Oct 2022, 12:35
Yalnızca kendinizi düşünmek çok bencillik olur
Kızın hiçbir duygusu olmadığı gerçekten doğru mu? Belki o da benim gibi sadece bunu düşünüyor ve yaşınızdan dolayı mesafeniz var. Ve herkes mutlu olabilir. Hatta sevdiğim kişi senden biraz daha yaşlı olacak. Yaklaşık 60 yaşında. Rakamlar bunlar. Önemli olan kişinin nasıl hissettiğidir. Burada ve şimdi yaşayın. Ve 5 yıl sonra ne olacağı bilinmiyor. Üstelik genç bir kızla. Genç yaş, 5 yıl sonra her şeyin yoluna gireceğini garanti etmez.
[quote=Herurg post_id=124978 time=1666344911 user_id=11070] Yalnızca kendinizi düşünmek çok bencillik olur [/quote] Kızın hiçbir duygusu olmadığı gerçekten doğru mu? Belki o da benim gibi sadece bunu düşünüyor ve yaşınızdan dolayı mesafeniz var. Ve herkes mutlu olabilir. Hatta sevdiğim kişi senden biraz daha yaşlı olacak. Yaklaşık 60 yaşında. Rakamlar bunlar. Önemli olan kişinin nasıl hissettiğidir. Burada ve şimdi yaşayın. Ve 5 yıl sonra ne olacağı bilinmiyor. Üstelik genç bir kızla. Genç yaş, 5 yıl sonra her şeyin yoluna gireceğini garanti etmez.
Kadın: ↑21 Oct 2022, 12:21
Belki de yaş farkından dolayı ve itibarını zedelememek için mesafesini koruyordur.
Eğer kişi ciddiyse ve ciddi bir durumdaysa (ve büyük ihtimalle evliyse), o zaman ailesinin ve kariyerinin iyiliği adına bir sorun yaşanmayacak.
Ama .. hepimiz insanız ve dedikleri gibi, yasak meyve tatlıdır. Her zaman bir şans vardır.
Kişi aslında evlidir. Ama eşim birkaç yıldır başka bir şehirde yaşıyor. Resmi olarak evliler ama aslında uzun süredir birlikte değiller. Birlikte çocukları yok. Esasında yalnızdır. Bu şansa ve hiçbir şeyin imkansız olmadığına inanıyorum. Ancak şu ana kadar yaklaşmak için herhangi bir manipülasyon düşünemiyorum. Daha ısrarcı olmaya çalışsam da taktiğin doğru olmadığını anladım. Emin olduğum tek şey, uzun zamandır onu düşünmeden yaşamadığımdır. Seni seviyorum, seni istiyorum... Seni çok özledim.
[quote=Kadın post_id=124966 time=1666344084 user_id=11290] Belki de yaş farkından dolayı ve itibarını zedelememek için mesafesini koruyordur.
Eğer kişi ciddiyse ve ciddi bir durumdaysa (ve büyük ihtimalle evliyse), o zaman ailesinin ve kariyerinin iyiliği adına bir sorun yaşanmayacak.
Ama .. hepimiz insanız ve dedikleri gibi, [url=viewtopic.php?t=4227]yasak meyve[/url] tatlıdır. Her zaman bir şans vardır. [/quote]
Kişi aslında evlidir. Ama eşim birkaç yıldır başka bir şehirde yaşıyor. Resmi olarak evliler ama aslında uzun süredir birlikte değiller. Birlikte çocukları yok. Esasında yalnızdır. Bu şansa ve hiçbir şeyin imkansız olmadığına inanıyorum. Ancak şu ana kadar yaklaşmak için herhangi bir manipülasyon düşünemiyorum. Daha ısrarcı olmaya çalışsam da taktiğin doğru olmadığını anladım. Emin olduğum tek şey, uzun zamandır onu düşünmeden yaşamadığımdır. Seni seviyorum, seni istiyorum... Seni çok özledim.
Ve muhtemelen forum gibi bir yerde duygularım ve hislerim hakkında açıkça konuşabiliyorum. Gerçek hayatta beni yalnızca arkadaşım anlayacak ve o da yalnızca onu seks açısından istediğim ana kadar. Bu bakımdan anlamayacak. Ve bazen bu dünyadan düşüyorum. İşe gittiğimde, örneğin toplu taşımayla seyahat ederken, aklımı günlük hayattan uzaklaştırma fırsatı bulduğumda, fantezim kafamda seks yaptığımız çeşitli sahneler çiziyor.
Gerçekte olmasına rağmen hayatta tüylerim diken diken olduğunu hatırladığımda da temas kurduk. Çok yorgun ve biraz stres altındayken inisiyatifi ele aldı ve beni öptü. Büyük olasılıkla artık bunu hatırlamıyor. Ama onu da aklımdan çıkaramıyorum. Dokunuşunu, nefesini ve parfümünün kokusunu hatırlıyorum.
Ve muhtemelen forum gibi bir yerde duygularım ve hislerim hakkında açıkça konuşabiliyorum. Gerçek hayatta beni yalnızca arkadaşım anlayacak ve o da yalnızca onu seks açısından istediğim ana kadar. Bu bakımdan anlamayacak. Ve bazen bu dünyadan düşüyorum. İşe gittiğimde, örneğin toplu taşımayla seyahat ederken, aklımı günlük hayattan uzaklaştırma fırsatı bulduğumda, fantezim kafamda seks yaptığımız çeşitli sahneler çiziyor. Gerçekte olmasına rağmen hayatta tüylerim diken diken olduğunu hatırladığımda da temas kurduk. Çok yorgun ve biraz stres altındayken inisiyatifi ele aldı ve beni öptü. Büyük olasılıkla artık bunu hatırlamıyor. Ama onu da aklımdan çıkaramıyorum. Dokunuşunu, nefesini ve parfümünün kokusunu hatırlıyorum.
dene.. mümkünse daha sık buluş, iletişim kur.. bir konuyu tartışmak için kahve içmeye davet et..
ne tür ilgi alanlarına sahip olduğunu, hobilerini öğrenin.. aynı hobileri edinin (örneğin, spor salonuna gidiyor olabilir, o yüzden onunla aynı anda oraya gitmeye başlayın).. vb. n 1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Polly:21 Oct 2022, 13:47
Resmi olarak evliler, ancak aslında uzun süredir evli değiller
ilişkilerinin tüm ayrıntılarını yalnızca ikisi biliyor.
birlikte olmadıkları ve artık bir ilişkilerinin olmadığı gerçeği yalnızca başkalarının tahminidir.
1 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Polly : ↑21 Oct 2022, 14:31
biraz da olsa inisiyatifi ele aldı
peki, bunu öğrendik ... onunla nasıl yatabilirsin))
Şirket partisini bekle...
[quote=Polly post_id=125028 time=1666349265 user_id=11940] Bu şansa inanıyorum [/quote] dene.. mümkünse daha sık buluş, iletişim kur.. bir konuyu tartışmak için kahve içmeye davet et.. ne tür ilgi alanlarına sahip olduğunu, hobilerini öğrenin.. aynı hobileri edinin (örneğin, spor salonuna gidiyor olabilir, o yüzden onunla aynı anda oraya gitmeye başlayın).. vb. n [size=85][color=green] 1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Polly post_id=125028 time=1666349265 user_id=11940] Resmi olarak evliler, ancak aslında uzun süredir evli değiller [/quote] ilişkilerinin tüm ayrıntılarını yalnızca ikisi biliyor. birlikte olmadıkları ve artık bir ilişkilerinin olmadığı gerçeği yalnızca başkalarının tahminidir.
[size=85] [color=green] 1 dakika 4 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ quote=Polly post_id=125047 time=1666351885 user_id=11940] biraz da olsa inisiyatifi ele aldı [/quote] peki, bunu öğrendik ... onunla nasıl yatabilirsin)) Şirket partisini bekle...
Kadın: ↑21 Oct 2022, 15:40ir konuyu tartışmak için bizi kahveye davet edin..
Farklı şehirlerde yaşıyoruz, oldukça uzaktayız, ancak bir etkinlik aklıma geldiğinde, Uçuyorum ve bir toplantı ayarlamaya çalışıyorum. Neyse ki o da aynı fikirde, ancak eğer toplantı bir etkinlikte değilse, o zaman çok dikkatli bir şekilde bir neden bulmalısınız. Sadece can sıkıntısından gitmiyor. Onun şehrine taşınmayı, iş sorunlarını çözmeyi, böylece onun yanında daha sık olmayı düşünüyorum. Hobileri ve ilgi alanları hakkında çok detaylı bilgi sahibiyim ve bunların hepsi müziğe dayanıyor. O bir müzisyen. Ve neredeyse her zaman müzikle meşgul\konserler
ilişkilerinin tüm ayrıntıları yalnızca ikisi tarafından biliniyor.
Kabul ediyorum. Kesin olarak söylemenin bir yolu yok. Ancak gözlemlerime dayanarak birkaç yıldır birbirlerinden binlerce kilometre uzakta yaşadıklarını biliyorum. Ve çılgın enerjisi ve cinselliği olan bir adam. Bunca zamandır çekimser kalması pek olası değil.
3 saat 29 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
These users thanked the author Polly for the post (total 2):
[quote=Kadın post_id=125071 time=1666356006 user_id=11290]ir konuyu tartışmak için bizi kahveye davet edin.. [/quote] Farklı şehirlerde yaşıyoruz, oldukça uzaktayız, ancak bir etkinlik aklıma geldiğinde, Uçuyorum ve bir toplantı ayarlamaya çalışıyorum. Neyse ki o da aynı fikirde, ancak eğer toplantı bir etkinlikte değilse, o zaman çok dikkatli bir şekilde bir neden bulmalısınız. Sadece can sıkıntısından gitmiyor. Onun şehrine taşınmayı, iş sorunlarını çözmeyi, böylece onun yanında daha sık olmayı düşünüyorum. Hobileri ve ilgi alanları hakkında çok detaylı bilgi sahibiyim ve bunların hepsi müziğe dayanıyor. O bir müzisyen. Ve neredeyse her zaman müzikle meşgul\konserler [ quote=Kadın post_id =125071 time=1666356006 user_id=11290] ilişkilerinin tüm ayrıntıları yalnızca ikisi tarafından biliniyor. [/quote] Kabul ediyorum. Kesin olarak söylemenin bir yolu yok. Ancak gözlemlerime dayanarak birkaç yıldır birbirlerinden binlerce kilometre uzakta yaşadıklarını biliyorum. Ve çılgın enerjisi ve cinselliği olan bir adam. Bunca zamandır çekimser kalması pek olası değil.
[size=85][color=green]3 saat 29 dakika 31 saniye sonra gönderildi:[/color][/size]
Böyle bir durumda kimin harekete geçeceğini ve ne yapacağını duymak çok ilginç olurdu. bir durum. Belki bir şeyi not edebilirim.
Ya da benzer durumda olan ve sonu mutlu biten biri miydi
:bilinmiyor :
Last edited by Polly on 21 Oct 2022, 20:21, edited 1 time in total.
[b][H2]Böyle bir durumda kimin harekete geçeceğini ve ne yapacağını duymak çok ilginç olurdu. bir durum. Belki bir şeyi not edebilirim. Ya da benzer durumda olan ve sonu mutlu biten biri miydi[/H2][/b] :bilinmiyor :
Popüler bir kişiye, hatta bir filmdeki bir KARAKTERE aşık olmanız, böyle bir kişinin var olmadığını bilseniz bile çok çileden çıkarıcıdır. Şans eseri benim için birkaç ay içinde kayboluyor.
Popüler bir kişiye, hatta bir filmdeki bir KARAKTERE aşık olmanız, böyle bir kişinin var olmadığını bilseniz bile çok çileden çıkarıcıdır. Şans eseri benim için birkaç ay içinde kayboluyor.
NoMilas11: ↑21 Oct 2022, 19:54
Popüler bir kişiye, hatta bir filmdeki bir KARAKTERE aşık olmanız, böyle bir kişinin var olmadığını anladığınız halde çok sinir bozucu.
Öyle bir şey var) Ama benim durumumda kişilik, popüler olmasına rağmen oldukça gerçektir (ve genel olarak! Hepimiz insanız, değil mi?). Ve aslında bu kişiyle pek çok kişisel anım oldu. Elbette bunlar doğrudan yakınlaşma ya da bir tür yakınlaşma anları değil, ancak baş başa kaldığımız, iyi arkadaş olarak iletişim kurduğumuz, oyalandığımız vb anlardır. Ve tüm bu anlar hayatta hiçbir şeyin imkansız olmadığını kanıtlıyor. Önemli olan bir şeyler yapmaktır. Eğer gerçekten önemliyse git. Nasıl gideceğinizi her zaman hemen anlayamamanız ve bu süreçte başınızın belaya girmesi üzücü.
[quote=NoMilas11 post_id=125142 time=1666371285 user_id=11181] Popüler bir kişiye, hatta bir filmdeki bir KARAKTERE aşık olmanız, böyle bir kişinin var olmadığını anladığınız halde çok sinir bozucu. [/quote] Öyle bir şey var) Ama benim durumumda kişilik, popüler olmasına rağmen oldukça gerçektir (ve genel olarak! Hepimiz insanız, değil mi?). Ve aslında bu kişiyle pek çok kişisel anım oldu. Elbette bunlar doğrudan yakınlaşma ya da bir tür yakınlaşma anları değil, ancak baş başa kaldığımız, iyi arkadaş olarak iletişim kurduğumuz, oyalandığımız vb anlardır. Ve tüm bu anlar hayatta hiçbir şeyin imkansız olmadığını kanıtlıyor. Önemli olan bir şeyler yapmaktır. Eğer gerçekten önemliyse git. Nasıl gideceğinizi her zaman hemen anlayamamanız ve bu süreçte başınızın belaya girmesi üzücü.
O halde bu duyguyu içinizde tutun! Ona iyi bak ve ona iyi bak! Ve hayatında ona sahip olduğun için mutlu ol! Pek çok
insan tüm hayatı boyunca bu tür duyguların varlığından şüphelenmiyor bile!!!
Bu arada, sevdiğiniz kişi de bu duyguyu yaşıyor ve buna seviniyor! Belki de seninle gerçekten tanışmak istemiyor
çünkü gerçek hayatla bir çarpışmanın bu hassas duygu filizini yok edebileceğinden korkuyor...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
O halde bu duyguyu içinizde tutun! Ona iyi bak ve ona iyi bak! Ve hayatında ona sahip olduğun için mutlu ol! Pek çok insan tüm hayatı boyunca bu tür duyguların varlığından şüphelenmiyor bile!!! Bu arada, sevdiğiniz kişi de bu duyguyu yaşıyor ve buna seviniyor! Belki de seninle gerçekten tanışmak istemiyor çünkü gerçek hayatla bir çarpışmanın bu hassas duygu filizini yok edebileceğinden korkuyor...
niqk: ↑21 Oct 2022, 20:26
sevdiğiniz kişi de bu duyguyu yaşıyor ve bundan keyif alıyor
Bunu düşündüğünü bile sanmıyorum. Orada burada çok meşgul. Hayatında çok farklı olaylar oluyor, bazen her şeyi nasıl idare ettiğine hayret ediyorum.
Bir ay önce onu görmeye gittim. Her seferinde belki biraz gitmeme izin vereceğini umuyorum ama kendimi yakınımda bulduğumda onun benim için en değerli kişi olduğuna daha da ikna oluyorum.
Bu duygu hem harika hem de değil. Bazen acıyor.
[quote=niqk post_id=125155 time=1666373193 user_id=218] sevdiğiniz kişi de bu duyguyu yaşıyor ve bundan keyif alıyor [/quote] Bunu düşündüğünü bile sanmıyorum. Orada burada çok meşgul. Hayatında çok farklı olaylar oluyor, bazen her şeyi nasıl idare ettiğine hayret ediyorum. Bir ay önce onu görmeye gittim. Her seferinde belki biraz gitmeme izin vereceğini umuyorum ama kendimi yakınımda bulduğumda onun benim için en değerli kişi olduğuna daha da ikna oluyorum. Bu duygu hem harika hem de değil. Bazen acıyor.
Kimseyi bu kadar sevmedi ve kimseyi istemedi. Bu benim duygularımda bir çeşit kombinasyon.
Son toplantımızda müzikten, teknolojiden saçma sapan şeyler konuştuk, ellerine, dudaklarına bakıyorum ve heyecanlandığımı anlıyorum. Onu öpmemek için kendimi zor tutuyordum. Ona hayranım. Onun için elimden gelen her şeyi, hatta daha fazlasını yapmak istiyorum. Onu memnun etmek istiyorum
Kimseyi bu kadar sevmedi ve kimseyi istemedi. Bu benim duygularımda bir çeşit kombinasyon. Son toplantımızda müzikten, teknolojiden saçma sapan şeyler konuştuk, ellerine, dudaklarına bakıyorum ve heyecanlandığımı anlıyorum. Onu öpmemek için kendimi zor tutuyordum. Ona hayranım. Onun için elimden gelen her şeyi, hatta daha fazlasını yapmak istiyorum. Onu memnun etmek istiyorum :cat2:
niqk: ↑21 Oct 2022, 21:07
Ve en önemlisi ona daha sık gülümseyin!
Bu arada! Bu çok iyi bir tavsiye!) Döndüğümde fotoğraflara baktım ve yüzümde neyin yanlış olduğunu anlamadım)) Her yere o kadar odaklanmış ve gerginim ki. Ben şahsen öyle birine yaklaşmam Bu nedenle gülümsemeye mutlaka dikkat ederim) Aslında her seferinde endişeleniyorum.
[quote=niqk post_id=125170 time=1666375660 user_id=218] Ve en önemlisi ona daha sık gülümseyin! [/quote] Bu arada! Bu çok iyi bir tavsiye!) Döndüğümde fotoğraflara baktım ve yüzümde neyin yanlış olduğunu anlamadım)) Her yere o kadar odaklanmış ve gerginim ki. Ben şahsen öyle birine yaklaşmam *x) Bu nedenle gülümsemeye mutlaka dikkat ederim) Aslında her seferinde endişeleniyorum.
niqk: ↑21 Oct 2022, 21:17
Görünüşe göre o kadar endişeleniyorsun ki kafanı kaybediyorsun ve bir insanı memnun etmenin temel yollarını unutuyorsun...
Kesinlikle öyle. Kulağa ne kadar sıradan gelse de) Bu hatayı zaten anladım, şimdi kesinlikle kendimi bunu yaparken yakalayacağım) Üstelik her zaman Cheshire kedisi gibi gülümsüyor))
[quote=niqk post_id=125174 time=1666376238 user_id=218] Görünüşe göre o kadar endişeleniyorsun ki kafanı kaybediyorsun ve bir insanı memnun etmenin temel yollarını unutuyorsun... [/quote] Kesinlikle öyle. Kulağa ne kadar sıradan gelse de) Bu hatayı zaten anladım, şimdi kesinlikle kendimi bunu yaparken yakalayacağım) Üstelik her zaman Cheshire kedisi gibi gülümsüyor))
Görünüşe göre o kadar endişeleniyorsun ki kafanı kaybediyorsun ve bir insanı memnun etmenin temel yollarını unutuyorsun...
Kesinlikle öyle . Kulağa ne kadar sıradan gelse de) Bu hatayı zaten anladım, şimdi kesinlikle kendimi bunu yaparken yakalayacağım) Üstelik her zaman Cheshire kedisi gibi gülümsüyor))
[quote=Polly post_id=125193 time=1666377592 user_id=11940] [quote=niqk post_id=125174 time=1666376238 user_id= 218] Görünüşe göre o kadar endişeleniyorsun ki kafanı kaybediyorsun ve bir insanı memnun etmenin temel yollarını unutuyorsun... [/quote] Kesinlikle öyle . Kulağa ne kadar sıradan gelse de) Bu hatayı zaten anladım, şimdi kesinlikle kendimi bunu yaparken yakalayacağım) Üstelik her zaman Cheshire kedisi gibi gülümsüyor)) [/quote] n Memnun kedi!!!!!!!!!!!!!!! :daypyat:
[quote=Polly post_id=125079 time=1666369592 user_id=11940] eredeyse her zaman müzikle meşgul\konserler [/quote] Öyleyse bu alanda ona "kendinizi bağlamaya" çalışın.
Konser ve müziğin olduğu yerde, her halükarda alkol ve rahatlama da olacaktır... ve işte buradasınız)))
Bunun sana faydası olur mu bilmiyorum ama hayatın bana sunduğu bazı fırsatlardan yararlanamadığım için gerçekten pişmanım. Hayat kendini tekrar etmekten hoşlanmaz, sana bir kez şans verir.
Kararsızlığını görmezden gelip onunla biraz daha cesurca konuşursan ne kaybedeceğini bir düşün? İş, müşteri, itibar. Bunun sizin için ne kadar ölümcül olduğunu düşünün. Eğer tüm bunları sorgulamayı göze alabiliyorsanız, size tavsiyem şüphelerinizi bir kenara bırakıp kararınızı vermenizdir. O zaman siz kendiniz daha sakin nefes alacaksınız, her şey kötü sonuçlansa ve birlikte olmasanız bile, onu unutmanız daha kolay olacaktır. Ama umarım başarılı olursun :)
These users thanked the author Graham for the post (total 2):
Bunun sana faydası olur mu bilmiyorum ama hayatın bana sunduğu bazı fırsatlardan yararlanamadığım için gerçekten pişmanım. Hayat kendini tekrar etmekten hoşlanmaz, sana bir kez şans verir. Kararsızlığını görmezden gelip onunla biraz daha cesurca konuşursan ne kaybedeceğini bir düşün? İş, müşteri, itibar. Bunun sizin için ne kadar ölümcül olduğunu düşünün. Eğer tüm bunları sorgulamayı göze alabiliyorsanız, size tavsiyem şüphelerinizi bir kenara bırakıp kararınızı vermenizdir. O zaman siz kendiniz daha sakin nefes alacaksınız, her şey kötü sonuçlansa ve birlikte olmasanız bile, onu unutmanız daha kolay olacaktır. Ama umarım başarılı olursun :)
Zaman iyileştirir. Bizim zamanımızda kızların çoğu bir tarih öğretmenine "gizlice" aşıktı. Çok ilginç konuşuyordu, birçok yeri gezdi ve genel olarak tıknaz, yakışıklı bir adamdı. Ama çocuklar tam tersine İngiliz kadına aşıktı, o gerçekten Barbie’ye benziyor, her zaman zevkli giyiniyor. Okul yılları, öğrencilik yılları geçiyor, insanlar değişiyor, aşk nesneleri değişiyor.
Zaman iyileştirir. Bizim zamanımızda kızların çoğu bir tarih öğretmenine "gizlice" aşıktı. Çok ilginç konuşuyordu, birçok yeri gezdi ve genel olarak tıknaz, yakışıklı bir adamdı. Ama çocuklar tam tersine İngiliz kadına aşıktı, o gerçekten Barbie’ye benziyor, her zaman zevkli giyiniyor. Okul yılları, öğrencilik yılları geçiyor, insanlar değişiyor, aşk nesneleri değişiyor.
Grem: ↑22 Oct 2022, 11:01
Kararsızlığınızı ihmal ederseniz neler kaybedeceğinizi bir düşünün
Aslında çok şey kaybedebilirsiniz. Sahip olduğunuz bağlantıyı ve halihazırda kurulmuş olan ilişkileri kaybedebilirsiniz. Bu kadar kararlı bir şekilde saldırıya geçebilmek için bir tür ilgiden emin olmanız gerekir. En azından en ufak bir şey. Onu kaybetmekten çok korkuyorum. Bu şekilde bile. Korkarım seni müdahaleciliğimle korkutacağım. Aynı zamanda zamanın tükendiğinin ve fırsatların kaybedilebileceğinin de farkındayım.
Bu yıl bunu çok şiddetli hissettim. Bir eş ya da başka bir şeymiş gibi davranmıyorum bile. Sadece yakın olmak, daha yakın olmak, faydalı olmak istiyorum. O yakında olduğunda mutluluktur.
8 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
kızların çoğu "gizlice" tarih öğretmenine aşıktı
Okul yılları)) Bir de genç kızımız vardı. Etrafında bütün kızları karıştırdıkları bilgisayar bilimi öğretmeni) Times. O zaman her şey daha kolay ve eğlenceli görünüyordu.
Aşkım 7 yıldır beni bırakmıyor. Dikkatimi dağıtmaya, başka birine geçmeye çalıştım. Başka bir şey için. Hatta başardım gibi göründüğü bir an vardı. Ama kötülüğün kanunu gibi, bu dünyadan biraz bile uzaklaştığım anda, bu hemen kendini hissettirdi. Aradı ve bir şey sordu. Kendimi unutmaya izin vermedim. Ve bir noktada ona bir şeyler olduğunu gördüm. Sağlığınızda bir sorun var. Başına bir şey gelmesi korkusu o kadar güçlüydü ki onu unutup uzaklaşmam gerektiğini bile düşünemiyordum. Nasıl? Bu benim sevgili insanım. Ve elimden geldiğince orada olmalıyım. Başka birine nasıl destek olacağımı bilmiyorum. Daha da yakınlaşmaya çalışacağım ama onu öylece unutamam ya da yüzümü çeviremem
[quote=Grem post_id=125392 time=1666425665 user_id=9786] Kararsızlığınızı ihmal ederseniz neler kaybedeceğinizi bir düşünün [/quote] Aslında çok şey kaybedebilirsiniz. Sahip olduğunuz bağlantıyı ve halihazırda kurulmuş olan ilişkileri kaybedebilirsiniz. Bu kadar kararlı bir şekilde saldırıya geçebilmek için bir tür ilgiden emin olmanız gerekir. En azından en ufak bir şey. Onu kaybetmekten çok korkuyorum. Bu şekilde bile. Korkarım seni müdahaleciliğimle korkutacağım. Aynı zamanda zamanın tükendiğinin ve fırsatların kaybedilebileceğinin de farkındayım. Bu yıl bunu çok şiddetli hissettim. Bir eş ya da başka bir şeymiş gibi davranmıyorum bile. Sadece yakın olmak, daha yakın olmak, faydalı olmak istiyorum. O yakında olduğunda mutluluktur.
[size=85][color=green]8 dakika 34 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Alla1974 post_id=125400 time=1666427214 user_id= 7902] kızların çoğu "gizlice" tarih öğretmenine aşıktı [/quote] Okul yılları)) Bir de genç kızımız vardı. Etrafında bütün kızları karıştırdıkları bilgisayar bilimi öğretmeni) Times. O zaman her şey daha kolay ve eğlenceli görünüyordu. Aşkım 7 yıldır beni bırakmıyor. Dikkatimi dağıtmaya, başka birine geçmeye çalıştım. Başka bir şey için. Hatta başardım gibi göründüğü bir an vardı. Ama kötülüğün kanunu gibi, bu dünyadan biraz bile uzaklaştığım anda, bu hemen kendini hissettirdi. Aradı ve bir şey sordu. Kendimi unutmaya izin vermedim. Ve bir noktada ona bir şeyler olduğunu gördüm. Sağlığınızda bir sorun var. Başına bir şey gelmesi korkusu o kadar güçlüydü ki onu unutup uzaklaşmam gerektiğini bile düşünemiyordum. Nasıl? Bu benim sevgili insanım. Ve elimden geldiğince orada olmalıyım. Başka birine nasıl destek olacağımı bilmiyorum. Daha da yakınlaşmaya çalışacağım ama onu öylece unutamam ya da yüzümü çeviremem
Polly: ↑22 Oct 2022, 12:28
Seni müdahalecilikle korkutup kaçırmaktan korkuyorum
Kaybetmekten korkma. Hareket etmenizi engelleyen de bu korkudur. Tavsiyeme uyup uymayacağını bilmiyorum ama paniğe kapılan kısmını mümkün olduğu kadar uzaklaştırmaya çalış. En azından potansiyel olarak ona yakınlaşabildiğiniz anlarda, bu korkuyu uzaklaştırın ve sizi mutlu eden her şeyin tadını çıkarmaya, sevinmeye çalışın. Siz kendiniz mutlu olduğunuzda, bu mutluluğu ona da yansıtabilirsiniz, hepimiz mutluluk ve neşeye kapılırız, bu duyguların kaynağı olmaya çalışın.
Beni unutmana izin vermedim
Belki bu bir hüsnükuruntu olabilir, ancak bundan en azından hoş bir insan olduğunuz sonucuna varabiliriz ve bunun tam da yakınlaşmak için kullanabileceğiniz şey olduğu konusunda hemfikiriz . Zaten çekicisin, büyük olasılıkla seninle arkadaş olmaktan hoşlanıyor.
Ve bir kez daha korkunuzu bir kenara bırakın, fırsatları kaçırmayın.
[quote=Polly post_id=125410 time=1666430927 user_id=11940] Seni müdahalecilikle korkutup kaçırmaktan korkuyorum [/quote] Kaybetmekten korkma. Hareket etmenizi engelleyen de bu korkudur. Tavsiyeme uyup uymayacağını bilmiyorum ama paniğe kapılan kısmını mümkün olduğu kadar uzaklaştırmaya çalış. En azından potansiyel olarak ona yakınlaşabildiğiniz anlarda, bu korkuyu uzaklaştırın ve sizi mutlu eden her şeyin tadını çıkarmaya, sevinmeye çalışın. Siz kendiniz mutlu olduğunuzda, bu mutluluğu ona da yansıtabilirsiniz, hepimiz mutluluk ve neşeye kapılırız, bu duyguların kaynağı olmaya çalışın. [quote=Polly post_id=125410 time=1666430927 user_id=11940] Beni unutmana izin vermedim [/quote] Belki bu bir hüsnükuruntu olabilir, ancak bundan en azından hoş bir insan olduğunuz sonucuna varabiliriz ve bunun tam da yakınlaşmak için kullanabileceğiniz şey olduğu konusunda hemfikiriz . Zaten çekicisin, büyük olasılıkla seninle arkadaş olmaktan hoşlanıyor. Ve bir kez daha korkunuzu bir kenara bırakın, fırsatları kaçırmayın.
Ne sapık!
Burada insanlar yüce şeylerden bahsediyor, anlıyor musun? Aldatılanlar, MFM, ensest hakkında...
Ve o bir aşık!
Hayır, nedir bu, ha?
:bilinmiyor:
These users thanked the author Kasım for the post:
Ne sapık! Burada insanlar yüce şeylerden bahsediyor, anlıyor musun? Aldatılanlar, MFM, ensest hakkında... Ve o bir aşık! :roll: Hayır, nedir bu, ha? :bilinmiyor:
Grem: ↑22 Oct 2022, 19:00
Belki de bu bir hüsnükuruntudur
Hayır, bu bir hüsnükuruntu değil. Bu biraz farklı. Bazen ona internetteki konularda biraz yardım ediyorum. Bu pek sık olmaz. O anda durum tam olarak böyleydi. Benim için bir çeşit işaret gibiydi. Bana nadiren hitap etmesine rağmen, ondan biraz uzaklaşmaya başladığım anda bana hitap etme ve bana kendimi hatırlatma dürtüsü hissetti. Sanki evren uzaklaşmamı istemiyormuş gibi))
[quote=Grem post_id=125520 time=1666454458 user_id=9786] Belki de bu bir hüsnükuruntudur [/quote] Hayır, bu bir hüsnükuruntu değil. Bu biraz farklı. Bazen ona internetteki konularda biraz yardım ediyorum. Bu pek sık olmaz. O anda durum tam olarak böyleydi. Benim için bir çeşit işaret gibiydi. Bana nadiren hitap etmesine rağmen, ondan biraz uzaklaşmaya başladığım anda bana hitap etme ve bana kendimi hatırlatma dürtüsü hissetti. Sanki evren uzaklaşmamı istemiyormuş gibi))
Hayır, bu bir hüsnükuruntu değil. Bu biraz farklı. Bazen ona internetteki konularda biraz yardım ediyorum. Bu pek sık olmaz. O anda durum tam olarak böyleydi. Benim için bir çeşit işaret gibiydi. Bana nadiren hitap etmesine rağmen, ondan biraz uzaklaşmaya başladığım anda bana hitap etme ve bana kendimi hatırlatma dürtüsü hissetti. Sanki evren uzaklaşmamı istemiyormuş gibi))
20 yıldır evli olduğunuzu hayal edin: diş macununu bir kenara bırakmıyor , kirli çorapları dairenin etrafına fırlatıyor... işte bir klasik daha yapabilirsiniz: Çöpte sarhoş oldum, tuvalete gittim ve içeri girmedim... bizim “Voroşilov tetikçimiz” bir şeyi daha unuttum...
Yardımcı olacağım! Bırak gitsin.
[quote=Polly post_id=125540 time=1666458879 user_id=11940] [quote=Grem post_id=125520 time=1666454458 user_id= 9786] Belki de bu bir hüsnükuruntudur [/quote] Hayır, bu bir hüsnükuruntu değil. Bu biraz farklı. Bazen ona internetteki konularda biraz yardım ediyorum. Bu pek sık olmaz. O anda durum tam olarak böyleydi. Benim için bir çeşit işaret gibiydi. Bana nadiren hitap etmesine rağmen, ondan biraz uzaklaşmaya başladığım anda bana hitap etme ve bana kendimi hatırlatma dürtüsü hissetti. Sanki evren uzaklaşmamı istemiyormuş gibi)) [/quote] 20 yıldır evli olduğunuzu hayal edin: diş macununu bir kenara bırakmıyor , kirli çorapları dairenin etrafına fırlatıyor... işte bir klasik daha yapabilirsiniz: Çöpte sarhoş oldum, tuvalete gittim ve içeri girmedim... bizim “Voroşilov tetikçimiz” :muza: bir şeyi daha unuttum... Yardımcı olacağım! Bırak gitsin.
Ah, her şey hakkında konuşabilirim!) Lyuboff acil meselelerle ilgilidir ve onun ötesinde bir şeytan havuzu vardır .
Peki ya da her neyse? Ruhta sevgi, düşüncelerde şehvet vardır. Bu da işi daha da zorlaştırıyor. Tam bir kombinim var, buna nasıl girdiğimi bilmiyorum
[quote=Listopad post_id=125538 time=1666458659 user_id=3526] Ve o bir Lyuboff! [/quote] Ah, her şey hakkında konuşabilirim!) Lyuboff acil meselelerle ilgilidir ve onun ötesinde bir şeytan havuzu vardır . Peki ya da her neyse? Ruhta sevgi, düşüncelerde şehvet vardır. Bu da işi daha da zorlaştırıyor. Tam bir kombinim var, buna nasıl girdiğimi bilmiyorum
Yaşça büyük bir adamla seks yapmak istiyorum, belki rol yapma oyunları..
En az 65 yaşında olmak
Last post
Ben de 75 yaşında bir adamla çıktım, o zamanlar 31 yaşındaydım, onun sertleşmesinin genç bir adamınkinden daha kötü olmadığını söylemek isterim. Ama gerçekten uzun süre bitiremedim. Ona oral seks...
Anonim
Erkek 19. Aşk para olmadan da var olur. Kadınım 53 yaşında. Benim şehrimden, merkezde iki dairesi ve iki katlı bir kulübesi, 4 yabancı arabası var. Herkes artık para için onunla birlikte...
Last post
.... hanımım 45 yaşında, Paris’te bir dairesi var,......, nakit olmadan da aşk olur, asıl mesele platin kredi kartı almak.
Evet, peki ya bu kredi kartında daha fazla sıfır olsaydı.
Ama konuyla...
Aşk geçti, domatesler soldu
Ama aynı utanmaz gözler
Bir zamanlar dağları yerinden oynatacağına söz vermiştin
Ve hiçbir iz bırakmadan sonsuza kadar ortadan kayboldun
- - -
Hüzün gitti, her şey...
Last post
Evet, kesinlikle evet! Burada şiirlerin ham olduğunu görüyorsunuz, ancak zamanla deneyim ortaya çıktığında her şey kafiyeli hale gelecektir. Çalışmanızdaki her şeyi düzenleyebilecek ve diğer konuları...
Şimdi, eğer penisinizin büyüklüğünden memnun değilseniz, çıkar mısınız yoksa hemen ayrılır mısınız, peki ya aşk?
Last post
Marinka , bir yandan şuna tamamen katılıyorum: Sen! Öte yandan,
kişinin kendisiyle ve yetenekleriyle duyduğu haklı gurur duygusu için ne kadar güçlü bir destek! Peki ya desteklenecek başka bir şey...