Tolyatti bir çift veya m arıyor

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Lesha Aleshkin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Tolyatti bir çift veya m arıyor

Unread post by Lesha Aleshkin »

Merhaba. Tolyatti’den evli bir çiftiz, m 39/174/77-18, f 30/162/50 - 1, hem sevimli hem de güzel, iyi bir mizah anlayışına sahip ve çok yönlü. Konuyla ilgili deneyim yok. mzhm’yi denemek istiyoruz (karısı sırayla 2 üyeyle ilgili fantezilerle beslenir) veya konuya girmeye başlamak için, başka bir çiftle seks yapın, o da seks yapacak ve başka bir çiftten m eklenmesiyle. İdeal olarak, sadece cinsel değil, aynı zamanda arkadaşça ilişkiler de istiyoruz (çift açısından). Tartışacak bir şeyin varsa yaz. Aptallık, pislik, aşağılanma ve acı KABUL EDİLEMEZ! Tek seçenek karşılıklı sempatidir!
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 1 month
 Re: Tolyatti bir çift veya m arıyor

Unread post by Alex Barları »

Bu kadar uzakta olmamız çok yazık, çünkü yaşlarımız benzer, aynı farkla aynıyız, fikir harika, asıl mesele her şeyi kıyıda tartışmak, böylece daha sonra hiçbir şey olmaz kırgınlık ya da kıskançlık, biz de böyle bir çift yarattık, erkekleri birbirleriyle tanıştırdık, onları davet etmeye başladık, soyunma ve arzu oyunlarını sorunsuz bir şekilde başlattık, her şey mükemmel çıktı, yeni oluşan çift kaybetti ve ayrılmak zorunda kaldı seks yaptık ve onları izledik, bir süre sonra karısı onları onlara gönderdi ve o da izledi. Sonuç olarak, kızı MFM formatında memnun ettik ve daha sonra sorunsuz bir şekilde ortakları değiştirmeye başladık. Ve orada MFF formatı zaten başlamıştı, çok güzel bir konu))) ve sonra bir kıza ihtiyacımız olmadığına karar verdiler ve neredeyse her gün onsuz MFF düzenlediler))))
These users thanked the author Alex Barları for the post:
Lesha Aleshkin
Автор темы
Lesha Aleshkin
Flört etmek
Flört etmek

Lanet olsun, ne fikir! Harika fikir) Fikrinizi dikkate almam gerekecek)

Sadece başka bir çiftin yanında seks yaparak, eşin fantezilerden gerçek aksiyona geçmesinin daha kolay olacağını düşünüyorum . Prensip olarak fazladan kadın benim için önemli değil, başka bir kıza dalmak gibi bir amacım yok ama tam tersine eşime maksimum ilgi ve onun için yeni hisler istiyorum.
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Yani arzu mzhm için değil tam olarak mzhm için ortaya çıktı, çünkü kadının şefkat ve bol miktarda orgazm alması, ayrıca 4 el, iki penis, kısacası her şeyin çift olması arzusu vardı! karımı sadece benim slen’den değil, arkadaşımızın penisinden de orgazm geliyor gözümün önünde, ilgi sadece kendisine dönükken o okşamadan nasıl da keyif alıyordu, biri dudaklarıyla göğüsleri okşuyordu, ikincisi klitorisi ağzıyla okşuyor ve sadece karısı zaten ısınmışsa, her 3-5 dakikada bir klitorisi okşamaktan boşalıyor, bu yüzden partnerinizin karınıza zevk verme temasından ilham alıp almadığını hayal edin, böylece o da ister gittikçe daha fazla, o zaman süper olacak. Üçümüz bir kez sürekli seks yapmak için dağlara bile gittik, bu sadece süper bir hafta sonu, yani her şeyle başlayabilirsiniz, asıl mesele bir eşiniz olmaya başlayacağınızı anlamaktır. Belki erotik arzulardır, belki birisinin sizinle bağlantı kurabileceği halka açık bir sekstir veya eşinizin alışması için sizi okşayabilir, ama belki o tam tersine her şeye hazırdır ve sadece beklemektedir.
Автор темы
Lesha Aleshkin
Flört etmek
Flört etmek

Katılıyorum) onu tam olarak neyin ateşlediğini anlamak için bir yerden başlamalıyız, fantezi bir şeydir, ama gerçekte tamamen farklı bir şeyi ateşleyebilir
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Evet, her şey yolunda, küçük başlayın, onu neyin tahrik ettiğini, neyin ilginç olduğunu görün, onların daha kaba düşünceleri ve arzuları olduğunu unutmayın))) ama bize onun hayatında bunu asla yapmayacağını söyleyecekler)) )
Ben de onları tekrar denemeye ikna etmek için uzun zaman harcadım, ama boşuna, ikimizden de memnunum, sonra yazdığım gibi zemini hazırlamaya başladım yukarıda, çünkü ondan önce genç bir çiftimiz vardı, bir değişiklik olsun, güçten bir şeyler vardı, oğlan 23 yaşında gibi görünüyor ve o da 19 yaşında ve sonra bir şekilde kıskançlıktan kaçtılar, kız yürüyüşe çıkmaya başladı, onunla ayrı ayrı denedim ama bir şekilde bu tam olarak doğru değildi. Deneyim zayıf ve bazı yerlerde zor, eğer sarhoşsanız boşalmayı denemek uzun zaman alır, ancak ayıksanız çabuk boşalırsınız, belki birkaç saat sonra ikinci kez.
Kısa bir süre önce ben de eski sevgilimle uzun süre bir araya gelemediğim için bir arkadaşımdan boşanmaya karar vermiştim, daha sonra başka bir arkadaşımın eşime ilgi gösterdiğini görünce sordum. eğer 4.’de denemek isterse. Cevap şuydu: Elbette evet, ancak ne olduğunu bilmiyor tepki karısıyla birlikte olacak ve karısı ondan daha yaşlı. Öyle oldu ki zamanla sık sık doğrudan iletişim kurmaya başladılar ve karısı genç bir kıza aşık oldu ve benimki ondan korktu, ondan korktu, sonunda bir noktada benimki pes etti ve ben de itildiler, öpüşmeye başladılar, çoktan birbirlerini okşadılar Arkadaş oldular, şimdiden anlıyorum ki bu harika bir an, ikisi de ıslak ve heyecanlı, sonra Kent kendini kötü hissediyor ve kusmaya başlıyor, kısacası her şeyi sıçıyor! Ertesi gün hiçbir şey olmadı ve hiçbir şey hatırlamıyorum. Sonunda, bir şirket partisinden dönüyordu ve bir içki içmek için ziyarete geldi, zaten iyi vakit geçirmesine rağmen, şakalaştık ve güldük ve karısı oradayken MFM’yi deneme fikri de burada ortaya çıktı. bizimle değil. Pantolonumu çıkardım ve karımın elini tutup penisimin üzerine koydum, hemen şok oldu, ben de beyler haydi seks yapalım dedim ve tabii ki çok şaşırdılar, Kent onu kontrol ettiğimize inanamadı. , sonra gerçekten denemek istediğini söylemekten vazgeçti ve sonra karımın heyecanlandığını görüyorum)))
Böylece çok uzun bir süre, neredeyse sabaha kadar zevklere düşkündük , her şey harikaydı, sonra bitirdi ve onu eve gönderdik ve biz de yatakta devam ettik. Yani sonuçta herkes mutlu ve memnun, bir eksiğiyle karısını aldatmışlar.
Автор темы
Lesha Aleshkin
Flört etmek
Flört etmek

Dinleyin, bu konuda yaşam deneyimlerinizi paylaşmanız gerçekten çok güzel. İstediğiniz son şey işleri berbat etmektir ve elinizde başka insanların hikayeleri ve örnekleri olduğunda bu bir şekilde daha kolay hale gelir.
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

O yüzden paylaşıyorum, bunu 21 yaş civarında yapmaya başladım çünkü seks hayatımı çeşitlendirmeyi gerçekten çok seviyordum, işte bu şekilde ilk aşkımla denemeler yapmaya başladık ve bu yüzden küfürler ve skandallar çıktı. Çok fazla kıskançlık vardı, sonra kaçtım, o kişiyi sevmeme rağmen, sonra kızlar bulmaya, onlarla yatmaya ve onları üçlü yapmaya ikna etmeye başladım, yani basitti diyeceğim, çok kolay anlaştılar, bu bu. nasıl yaşadılar, sonra evlenmeye karar verdim, yürümekten çok sıkıldım ama bir süre sonra eski şey kendini hatırlattı ve eşimle ben uygulamaya koyduk, bu arada pişman değilim biraz
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”