Sperm bir meta mıdır?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Sperm bir meta mıdır?

Unread post by helikopter9 »

Sperm bankasının tamamen ticari bir girişim mi olduğunu, yoksa insanlar için özel bir anlamı mı olduğunu gerçekten anlamadım? Yoksa bu kurnazca bir iş mi?
Sonuçta sperm sıkıntısı yok, tam tersi.
İnsanların neden sperm bankasına ihtiyaç duyduğuna dair bir fikriniz var mı?
Ignatius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Sperm bir mal mıdır?

Unread post by Ignatius »

Karısı ve kızı sperm vitamini diyor!
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Bir miyav »

helicopt9: 03 Oct 2023, 03:29 Sperm bankasının tamamen ticari bir girişim mi olduğunu, yoksa insanlar için özel bir anlamı mı olduğunu gerçekten anlamadım? Yoksa bu kurnazca bir iş mi?
Gerçekten mi? Eksiklik var mı? Anlatmaya çalışacağım... Aile hayatında şanssız olan ama çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar var... Ama belgelere göre erkek çetesinden değil, gerçek bir erkekten. Sağlıklı, iyi yapılı falan... Yani kalıtım iyidir. Bu teknolojinin bir ve bence en büyük dezavantajı var: Bu erkeğin zekası hiçbir şekilde dikkate alınmıyor... Bu podyum maymunlarından alınıyor ve onlardan kim doğacak?
========= ============
Yani sizinle birlikte helicopt9, iddia etmiyorum, çamurlu, acımsı sıvı sıkıntısı yok ama iyi sperm kıtlığı var. Kimin buna ihtiyacı var, başka bir soru. Aynı durum insan sütü için de geçerlidir. Duymadın mı?
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
Murena0314, Serg_A, Ahah
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Serg_A »

Miyav: 03 Oct 2023, 06:18
Sperm bankasının tamamen ticari bir girişim mi olduğunu, yoksa insanlar için özel bir anlamı mı olduğunu hiç anlayamadım. Yoksa bu kurnazca bir iş mi?
Gerçekten mi? Eksiklik var mı? Anlatmaya çalışacağım... Aile hayatında şanssız olan ama çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar var... Ama belgelere göre erkek çetesinden değil, gerçek bir erkekten. Sağlıklı, iyi yapılı falan... Yani kalıtım iyidir. Bu teknolojinin bir ve bence en büyük dezavantajı var: Bu erkeğin zekası hiçbir şekilde dikkate alınmıyor... Bu podyum maymunlarından alınıyor ve onlardan kim doğacak?
========= ============
Yani sizinle birlikte helicopt9, iddia etmiyorum, çamurlu, acımsı sıvı sıkıntısı yok ama iyi sperm kıtlığı var. Kimin buna ihtiyacı var, başka bir soru. Aynı durum insan sütü için de geçerlidir. Duydun mu?
Click to expand ...
Kısa bir süre önce bir kızla tanıştım, çok güzeldi, son randevularımızda beni boşalttı, ben de duymadım İstemiyorum ama ısrar etti. Orgazmımdan sonra prezervatifi dikkatlice elimden çıkardı ve çantasına koydu. Kısa süre sonra evlendi (aynı anda genç ve zengin bir adamla çıkıyordu, bunu biliyordum). Ve düşünüyorum da, belki de yüz maskesi yapmak için spermlerime ihtiyacı vardı, ya da (şaka değil) bu onun evlenmesine yardımcı oldu...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Bir miyav
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Serg_A: 03 Oct 2023, 07:20 Kısa süre önce bir kızla tanıştım, inanılmaz güzeldi, son randevularımızda beni boşalttı, istemedim ama o ısrar etti. Orgazmımdan sonra prezervatifi dikkatlice elimden çıkardı ve çantasına koydu. Kısa süre sonra evlendi (aynı anda genç ve zengin bir adamla çıkıyordu, bunu biliyordum). Ben de düşünüyorum, belki de yüz maskesi yapmak için spermlerime ihtiyacı vardı, ya da (şaka değil) bu onun evlenmesine yardımcı oldu...
Serg_A, bu kesinlikle doğum yapmak için değil bir çocuğa, İnsanları güldürme, aptal değilsin değil mi? Kesinlikle. Peki nedenlerini hiç bilmiyor musun? Bir hatıra mı? Peki ya maske? Peki neden saklanıyor? Ah... diğer dernekler... İçişleri Bakanlığı’nı duydunuz mu? Orada böyle şeyleri seviyorlar... Nereden geldiklerine bağlı. :melek: :muza:
These users thanked the author Bir miyav for the post:
Korsan
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Miyav: 03 Oct 2023, 10:21 İçişleri Bakanlığı’nı duymadım
Duyuyorum, hatta ilk başta çok gergindim. Ama zaman zaten normal bir şekilde geçti...
Bir miyav
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Meowalka: 03 Oct 2023, 10:21 Maskeye ne dersiniz?
Ayrıca duydum
Bir miyav
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Miyav: 03 Oct 2023, 10:21 Bir hatıra mı?
Bana göre bu çok fazla 😁😁😁
Bir miyav
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Serg_A ve çok fazla yorum yok??? Biliyorsunuz ben burada forumun temizliğinden yanayım... Yoksa siz mi böyle mesajlar topluyorsunuz? Ne için...
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Miyav: 03 Oct 2023, 10:46 Serg_A ve çok fazla yorum yok ??? Biliyorsunuz ben burada forumun temizliğinden yanayım... Yoksa siz mi böyle mesajlar topluyorsunuz? Neden...
Miyav, bununla ne demek istediğinizi biraz anlamadım? Daha spesifik olabilir misin?
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Serg_A: 03 Oct 2023, 10:49
Serg_A ve çok fazla yorum yok mu??? Biliyorsunuz ben burada forumun temizliğinden yanayım... Yoksa siz mi böyle mesajlar topluyorsunuz? Neden...
Miyav, bununla ne demek istediğinizi biraz anlamadım? Daha fazla ayrıntı verebilir misiniz?
Elbette verebilirsiniz! Buradaki bazı insanlar, ilerlemek için mesaj sayısını artırmak amacıyla hiçbir şey hakkında yazmıyorlar. Bilmiyor muydun? Öyle düşünmedin mi? Konular boş alıntılarla doldurulmamalıdır. Buradasın ve çok güzel görünüyorsun. Buna ihtiyacın yok... :angel:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Miyav: 03 Oct 2023, 11:02
Serg_A: 03 Oct 2023, 10:49
Serg_A ve çok fazla yorum yok mu? Biliyorsunuz ben burada forumun temizliğinden yanayım... Yoksa siz mi böyle mesajlar topluyorsunuz? Neden...
Miyav, bununla ne demek istediğinizi biraz anlamadım? Daha fazla ayrıntı verebilir misiniz?
Elbette verebilirsiniz! Buradaki bazı insanlar, ilerlemek için mesaj sayısını artırmak amacıyla hiçbir şey hakkında yazmıyorlar. Bilmiyor muydun? Öyle düşünmedin mi? Konular boş alıntılarla doldurulmamalıdır. Buradasın ve çok güzel görünüyorsun. Buna ihtiyacın yok... :angel:
Miyav, buraya çöp atma gibi bir niyetim yoktu. Az önce bana o kadar anlamlı bir ironiyle cevap verdin ki, her alıntıya detaylı bir cevabın olduğunu düşündüm. Açıkçası o zamanlar oldukça gergindim...
Not: Ve ne kadar çok yazarlarsa o kadar iyi olacağından emindim. Burada açıkça karşılıklı nefret için oluşturulmuş konular bile var.
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Bekçi »

Miyav: 03 Oct 2023, 06:18 kadın sütü
Düve sağan çiftlikler var mı?
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Serg_A: 03 Oct 2023, 11:11 .S. Ve ne kadar çok yazarlarsa o kadar iyi olacağından emindim. Burada açıkça karşılıklı nefret için oluşturulmuş konular bile var.
nasıl... Ama her gönderinin bizim için bir artı olduğunu bile bilmiyorduk. mesajlarınız... Olarak? Ben sadece diğer forumlarda iletişim kurmaya alışkınım ve orada konu dışıysa veya "boşluk"sa kibarca ayrılmanız istenecek, anlamıyorsanız bir süre hamama gidin, düşünün. Ve yeni gelenlerin konu oluşturmasına izin verilmiyordu: Bu forum bundan muzdarip: Birisi kaydoldu ve devam edin... ve burada her türlü şeyi okuyoruz... yarı okuryazar pisliklerden gelen bok/kusma... Özür dilerim.
=======================
Ve bir kez daha söylüyorum: Kimseyi gücendirmiyorum ve rahatsız etmiyorum avantajların peşinde. Bu yüzden yelken açmak yerine şöyle düşünüyorum diyorum... :angel:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”