Sperm bir meta mıdır?
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Sperm bir meta mıdır?
Sperm bankasının tamamen ticari bir girişim mi olduğunu, yoksa insanlar için özel bir anlamı mı olduğunu gerçekten anlamadım? Yoksa bu kurnazca bir iş mi?
Sonuçta sperm sıkıntısı yok, tam tersi.
İnsanların neden sperm bankasına ihtiyaç duyduğuna dair bir fikriniz var mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 1 year 11 months
Cevap: Sperm bir mal mıdır?
========= ============
Yani sizinle birlikte helicopt9, iddia etmiyorum, çamurlu, acımsı sıvı sıkıntısı yok ama iyi sperm kıtlığı var. Kimin buna ihtiyacı var, başka bir soru. Aynı durum insan sütü için de geçerlidir. Duymadın mı?
Gerçekten mi? Eksiklik var mı? Anlatmaya çalışacağım... Aile hayatında şanssız olan ama çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar var... Ama belgelere göre erkek çetesinden değil, gerçek bir erkekten. Sağlıklı, iyi yapılı falan... Yani kalıtım iyidir. Bu teknolojinin bir ve bence en büyük dezavantajı var: Bu erkeğin zekası hiçbir şekilde dikkate alınmıyor... Bu podyum maymunlarından alınıyor ve onlardan kim doğacak?helicopt9: ↑03 Oct 2023, 03:29 Sperm bankasının tamamen ticari bir girişim mi olduğunu, yoksa insanlar için özel bir anlamı mı olduğunu gerçekten anlamadım? Yoksa bu kurnazca bir iş mi?
========= ============
Yani sizinle birlikte helicopt9, iddia etmiyorum, çamurlu, acımsı sıvı sıkıntısı yok ama iyi sperm kıtlığı var. Kimin buna ihtiyacı var, başka bir soru. Aynı durum insan sütü için de geçerlidir. Duymadın mı?
- These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
- Murena0314, Serg_A, Ahah
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
Kısa bir süre önce bir kızla tanıştım, çok güzeldi, son randevularımızda beni boşalttı, ben de duymadım İstemiyorum ama ısrar etti. Orgazmımdan sonra prezervatifi dikkatlice elimden çıkardı ve çantasına koydu. Kısa süre sonra evlendi (aynı anda genç ve zengin bir adamla çıkıyordu, bunu biliyordum). Ve düşünüyorum da, belki de yüz maskesi yapmak için spermlerime ihtiyacı vardı, ya da (şaka değil) bu onun evlenmesine yardımcı oldu...
-
- Orgazm!
Serg_A, bu kesinlikle doğum yapmak için değil bir çocuğa, İnsanları güldürme, aptal değilsin değil mi? Kesinlikle. Peki nedenlerini hiç bilmiyor musun? Bir hatıra mı? Peki ya maske? Peki neden saklanıyor? Ah... diğer dernekler... İçişleri Bakanlığı’nı duydunuz mu? Orada böyle şeyleri seviyorlar... Nereden geldiklerine bağlı. :melek:Serg_A: ↑03 Oct 2023, 07:20 Kısa süre önce bir kızla tanıştım, inanılmaz güzeldi, son randevularımızda beni boşalttı, istemedim ama o ısrar etti. Orgazmımdan sonra prezervatifi dikkatlice elimden çıkardı ve çantasına koydu. Kısa süre sonra evlendi (aynı anda genç ve zengin bir adamla çıkıyordu, bunu biliyordum). Ben de düşünüyorum, belki de yüz maskesi yapmak için spermlerime ihtiyacı vardı, ya da (şaka değil) bu onun evlenmesine yardımcı oldu...

-
- En güçlü orgazm!
Duyuyorum, hatta ilk başta çok gergindim. Ama zaman zaten normal bir şekilde geçti...
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
Serg_A ve çok fazla yorum yok??? Biliyorsunuz ben burada forumun temizliğinden yanayım... Yoksa siz mi böyle mesajlar topluyorsunuz? Ne için...
-
- En güçlü orgazm!
Miyav, bununla ne demek istediğinizi biraz anlamadım? Daha spesifik olabilir misin?
-
- Orgazm!
Elbette verebilirsiniz! Buradaki bazı insanlar, ilerlemek için mesaj sayısını artırmak amacıyla hiçbir şey hakkında yazmıyorlar. Bilmiyor muydun? Öyle düşünmedin mi? Konular boş alıntılarla doldurulmamalıdır. Buradasın ve çok güzel görünüyorsun. Buna ihtiyacın yok...

-
- En güçlü orgazm!
Not: Ve ne kadar çok yazarlarsa o kadar iyi olacağından emindim. Burada açıkça karşılıklı nefret için oluşturulmuş konular bile var.
Miyav, buraya çöp atma gibi bir niyetim yoktu. Az önce bana o kadar anlamlı bir ironiyle cevap verdin ki, her alıntıya detaylı bir cevabın olduğunu düşündüm. Açıkçası o zamanlar oldukça gergindim...
Not: Ve ne kadar çok yazarlarsa o kadar iyi olacağından emindim. Burada açıkça karşılıklı nefret için oluşturulmuş konular bile var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Orgazm!
=======================
Ve bir kez daha söylüyorum: Kimseyi gücendirmiyorum ve rahatsız etmiyorum avantajların peşinde. Bu yüzden yelken açmak yerine şöyle düşünüyorum diyorum...
nasıl... Ama her gönderinin bizim için bir artı olduğunu bile bilmiyorduk. mesajlarınız... Olarak? Ben sadece diğer forumlarda iletişim kurmaya alışkınım ve orada konu dışıysa veya "boşluk"sa kibarca ayrılmanız istenecek, anlamıyorsanız bir süre hamama gidin, düşünün. Ve yeni gelenlerin konu oluşturmasına izin verilmiyordu: Bu forum bundan muzdarip: Birisi kaydoldu ve devam edin... ve burada her türlü şeyi okuyoruz... yarı okuryazar pisliklerden gelen bok/kusma... Özür dilerim.
=======================
Ve bir kez daha söylüyorum: Kimseyi gücendirmiyorum ve rahatsız etmiyorum avantajların peşinde. Bu yüzden yelken açmak yerine şöyle düşünüyorum diyorum...

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 1453 Views
-
Last post by BarsukPalmiye
-
- 50 Replies