Tanıştığın ilk kişiyle evlen
-
Автор темыLiyakat
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Tanıştığın ilk kişiyle evlen
Kızlar, elbette bu bir şaka. Ama biz Prensesiz. Hepsini siktir et... Bizim versiyonumuzda evlenin - kendinizi ilk tanıştığınız kişiye verin. Dürüst olmak gerekirse, ailem olmasaydı kendimi verirdim.
3 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Ancak bir anlaşmazlık düşünün ve bunu yapmak zorundasınız. İlginç? Bugün ilk erkeğiniz kim olurdu? Oyun.
3 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Ancak bir anlaşmazlık düşünün ve bunu yapmak zorundasınız. İlginç? Bugün ilk erkeğiniz kim olurdu? Oyun.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 1 year 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Re: Tanıştığın ilk kişiyle evlen
Kendimi kime verirdim? Hangi durumda? Ebeveynler neden engel oluyor? Ebeveynler için değilse ne olacak? Pes mi ettin yoksa evlendin mi?
Düşüncelerimi bir şekilde bir araya toplayabilir miyim? Aksi takdirde düşüncelerinize gülümsersiniz ve biz ne düşüneceğimizi bilemeyiz.
Yukarıda söylediklerinizin anlamını tam olarak anlamadım mı?
Kendimi kime verirdim? Hangi durumda? Ebeveynler neden engel oluyor? Ebeveynler için değilse ne olacak? Pes mi ettin yoksa evlendin mi?
Düşüncelerimi bir şekilde bir araya toplayabilir miyim? Aksi takdirde düşüncelerinize gülümsersiniz ve biz ne düşüneceğimizi bilemeyiz.
-
Автор темыLiyakat
- Sürtünmeler
Anlamıyorsun, bu bir peri masalından bir şaka. Daha önce ilk tanışan kişi her zaman gelecekteki Ivan Tsarevich’ti. Sadece merak ettim.
Ya bir anlaşmazlık olsaydı? Yoksa bir kart oyunu mu?
Kaybederseniz pes edin.
Kaybetmek hakkında çok şey duydum. Kızlar çıplak dolaşıp verdi. .
Ya bir anlaşmazlık olsaydı? Yoksa bir kart oyunu mu?
Kaybederseniz pes edin.
Kaybetmek hakkında çok şey duydum. Kızlar çıplak dolaşıp verdi. .
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Kimsin sen, Güzel Elena mı yoksa Bilge Vasilisa mı? Hayır, hayır, hayır, kurbağaları öpmüyorum - Sanırım Ölümsüz Peder Koschey de var, neden böyle akrabalar var!?
Vay be - bırakın gitsin Kardeş öpüyor - o bir büyücü, büyücü - umurunda değil!
Vay be - bırakın gitsin Kardeş öpüyor - o bir büyücü, büyücü - umurunda değil!
Last edited by Firavun faresi on 01 Oct 2023, 22:39, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- Hafta sonu
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!

Ve forumda giderek daha fazla yetişkin var. Ve böylece kızlar için birkaç yıl oturabilirsiniz!
Belki de bu kızların üzerinde test yapacak hiçbir yer yoktur ve belki de hepsi yetişkindir ve sigarayı hangi taraftan yakacaklarını biliyorlardır. Ama kanun kanundur.
Yani.....
Hepsi çok komik...
Görünüşe göre bunu akranlarına vermişler. Akranlarından testler dışında neler alabiliriz?

Ve forumda giderek daha fazla yetişkin var. Ve böylece kızlar için birkaç yıl oturabilirsiniz!

Belki de bu kızların üzerinde test yapacak hiçbir yer yoktur ve belki de hepsi yetişkindir ve sigarayı hangi taraftan yakacaklarını biliyorlardır. Ama kanun kanundur.
Yani.....
Hepsi çok komik...
-
Автор темыLiyakat
- Sürtünmeler
Bu benim sorunum. 15 yaşında görünüyorum. Yetişkin erkeklerden hoşlanırım, hadi ama küçük adam ve ben 21 yaşındayım.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Bir kız kocasıyla nasıl evlenmeli: aşk için mi yoksa rahatlık için mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 9 months
Bir tanıdığım, elinde bir kutu şampanya olan bir kadına, iki yaşında bir oğlu olan bir kızla birlikte yaşayacağına dair bahse girdi. Üç yıl onunla yaşadım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Bu faktörlerin her ikisinin de karşılıklı olarak birbiriyle bağlantılı olması gerekir. İlk tanıştığım kişiyle evlenmeme rağmen bana böyle oldu.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 2 years 1 month
Yakışıklı bir adamı görünce çılgınca bir istek doğar ama iç sesiniz sizi durdurur. Buna değmez. Erkek arkadaşınla daha iyi. Bir şekilde daha güvenli ve evet ve büyük olasılıkla daha keyifli olacak
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Her zaman çocukken iyi beslenmen gerektiğini söylemişimdir . Ve sorun da yok.
1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Peki hangisi daha iyi: rahatlık aşkı mı yoksa hesaplı aşk mı?Bu faktörlerin her ikisinin de karşılıklı olarak ilişkili olması gerekir. Tanıştığım ilk kişiyle evlenmeme rağmen başıma gelen de buydu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Farkı nedir?
- These users thanked the author Tanya for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Doğru, tanıştığım ilk kişi. Bu doğru! Soru kışkırtıcı. Aşktan ya da çıkardan dolayı değil, ilk teklife göre evlenmelisiniz. Ah, sevgili kızım üç yıllık bir aşktan sonra evleneceğini bana duyurduğunda bunu nasıl da yaşadım: "Üç yıldır seninle birlikteyiz ve sen bana eş olmayı teklif etmedin." Ve bir aydır birbirimizi tanıyoruz ama o beni çok sevdiğini ve karısı olmamı istediğini söyledi. Kabul ettim. Ne yapmalıyım? Bana hiçbir şey teklif etmiyorsun. Hayat boyu ders! Hemen yeni aşkıma evlenme teklif ettim, hiçbir şeye cevap vermedi ama bana her şeye izin verdi, yani istediğim gibi karım oldu. O halde yola çıkıyoruz!
-
- Nirvana’dayım
Bana öyle geliyor ki ikinci durumda aşka dayalı bir hesaplama var, aşk öncelikli. Aşk başlar ve ancak o zaman ticari bileşen ortaya çıkar. İlkinde her şey açıktır - bu aşk değildir, bu onun taklididir, kulübede değil iyi bir yaşam arzusuyla koşullanmıştır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
The Yazar, akşamdan kalma, yarı okuryazar bir adam. Konu başlığındaki son kelime çarpıtılmış. Neye yorum yapıyorsunuz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years
3 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/3wGKN3z9/Charles-Laughton.jpg
O anda sadece mastürbasyon yapıyor, bu yüzden kafa karıştırıcı. fikirle ilgilenmiyor diğerleri ise, tanıştığı ilk kişiye kendini vermek istediğini herkesin bilmesi için düşüncelerini dile getirmekle ilgileniyor, gizli arzularını açığa çıkarmak onu heyecanlandırıyorVasyanitsa: ↑01 Oct 2023, 22:04Yukarıda söylediklerinizin anlamını tam olarak anlamadım mı?Kızlar, elbette bu bir şaka. Ama biz Prensesiz. Hepsini siktir et... Bizim versiyonumuzda evlenin - kendinizi ilk tanıştığınız kişiye verin. Dürüst olmak gerekirse ailem olmasaydı kendimi verirdim.
Düşüncelerimi bir şekilde bir araya toplayabilir miyim? Aksi takdirde düşüncelerinize gülümsersiniz ve biz burada ne düşüneceğimizi bilemeyiz.
3 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
İktidarsız ve sızlanan biri olsa bile, karşılaştığımız ilk kişiyi sana vereceğiz. İleri.
https://i.postimg.cc/3wGKN3z9/Charles-Laughton.jpg
-
- Nirvana’dayım
Bu da mümkün değil. Burada bu tür birçok karakter var. Her seferinde yazarın kim olduğunu bulamıyoruz.
nKonuyu kimin açtığı ne fark eder? Okuma yazma bilmeden formüle edilmiş olsa bile. Belirli bir soruya yorum yaptım ve bu bana ilginç geldi.attentive1: ↑03 Oct 2023, 10:23 Yazar, akşamdan kalma bir adam. Konu başlığındaki son kelimenin çarpıtılmış olmasını umursamıyor. Mesajın kendisi çılgınca, mantıksız. Neden?
Bu da mümkün değil. Burada bu tür birçok karakter var. Her seferinde yazarın kim olduğunu bulamıyoruz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 930 Views
-
Last post by Amatör
-
- 16 Replies