Anonim olsun. Bölüm 1. Geçenlerde burada "hızlı atıcılar" hakkında bir yazı vardı ve...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Anonim olsun. Bölüm 1. Geçenlerde burada "hızlı atıcılar" hakkında bir yazı vardı ve...

Unread post by Anonim »

İsimsiz olsun.
Bölüm 1.
Geçenlerde burada "hızlı atıcılar" ve "uzun atıcılar" hakkında bir gönderi vardı. Açıkçası belli bir grup insanın ağrılı noktalarına dokundu. Cinsel ilişkinin süresi hakkında konuşacağız.
Ne kadar rezalet olursa olsun bu tür şeylere, istatistiklere ve araştırmalara gerçekçi bakın. Sekso-sosyoloji oldukça seçici bir şeydir; doğaüstüne inanmaz. Ve bu konuyla ilgili çok odaklı (çok odaklı) bir çalışmaya dayanıyor.
O yüzden bu yazıları bölümler halinde yayınlamaya çalışacağım. Çünkü gerçekten çok fazla düşünce, gözlem ve özet var.
Psikolojik odak.
Klişe düşünce şu: Sürtüşme ne kadar uzun olursa kızı ya en az bir kez orgazma ulaştırabilirsin, ya da kız bunu yapacaktır. uzun sürtüşmeler sırasında boşalma ve boşalma olacaktır.
Hayal gücü ve öznel seks düşüncesiyle çizilen diyagram.
Aslında kolaylıkla çürütülebilir.
Kızın bir klitoris. Orgazmın beynin zevk merkezine gönderilmesinden sorumlu tek organdır. Tüm vajinal, anal, sevişme ve oral zevklerin patlaması burada gerçekleşir.
Orgazma ulaşmanın doğrudan ve daha kısa bir yolunu öğrenebilir mi? Cinsel oyunların amacı nedir - aynı tekrarlanan eylem mi, yoksa hazzın en yüksek noktasına ulaşmak mı? Uzun seksin bir "aygırın" cinsiyeti olduğu fikri (her ne kadar atlarda seksin ne kadar sürdüğünü okusanız da) önyargılıdır çünkü aksi takdirde sizin "hızlı bir nişancı" olduğunuzu, yani zayıf, kedinizin küçük ve halsiz olduğunu düşüneceklerdir. ve genel olarak bir zavallısınız
İnsanlar olayları iki uca ayırmayı ve onlara aşırı lakaplar takmayı seviyorlar. Bunların hiçbir tonu veya nüansı yok.
Bu nedenle sürtüşmeleriniz 3-4 saat değilse, o zaman... 3-4 dakika. Ve bu stereotip, başkalarını bunu bütün gece yapabileceğinize herhangi bir şekilde ikna etmeye yönelik duygusal bir arzuya neden olur.
Bütün gece ne yapabilirsiniz??? Tekrar öpüşmek, sarılmak, okşamak, ön sevişme ve seks mi? Yoksa cinsel ilişki mi gerçekleştiriyorsunuz? İlk durumda, birbirini seven tüm çiftler "tüm gece" yaşayabilirler.
İkinci durumda - hayalperestler, özellikle onlara inanmayanlara agresif bir şekilde saldırırlar.
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Anonim de. 2. Bölüm: "Seks maratonları" hakkında sohbet devam ediyor.

Unread post by Guest »

Ayrıca anonim.
Bölüm 2.
"Seks maratonları" hakkında konuşmaya devam ediyoruz
Halkın tepkisinin odağı.
Çok eski zamanlardan beri erkekler izlenim. Kendinizi gri bir toplumdan ayırmanın en etkili yolu, başkalarının sahip olmadığı bir şeye sahip olduğunuzu göstermektir. Doğada alfa erkeği tanımlayan ve insan toplumunda da işe yarayan yöntem budur. Örneğin spor, yaratıcılık, iş, eğitim vb. alanlarda başarıya ulaşamayan bir adam, fizyolojik özellikleriyle övünmek ister. Bu nedenle iletişimin doğallık ve normallik sistemini ihlal ederek penisinin uzunluğunu dile getiriyor, cinsel ilişkinin ne kadar sürdüğünü söylüyor ve her nemfomanı veya soğukluğu tatmin edebilecek tek kişinin kendisi olduğunu söylüyor.
Ve İnsanlığın diğer başarılarıyla ilgili tüm mesajlar hemen arka plana atılır, çünkü cinsel mücadele en güçlü olanıdır ve bilinçaltını etkiler.
Herkesin ve her şeyin boyutu ve tatmini ile - bu başka bir konudur.
Şimdi cinsel ilişki zamanından bahsediyoruz. "Genellikle en az bir saatlik bir gösteri yapıyorum" veya "3 saat boyunca sevişebilirim" - bu etkileyici!
Ve artık toplumun kadın yarısı hayranlıkla izliyor.
Ve şüphe filizlenmeleri başlıyor: " ve benimki 3-4 dakika", "ve kocam yaklaşık 10 dakika seks yaptı ve düştü"...
Ve özellikle aç kızlar ( ve 5 dakikada orgazm olan seksi kızlar her zaman açtır, 50 dakikada, 2 saatte, 3 saatte ne kadar orgazm elde edebileceklerini temsil ederler...
Ve ister istemez havada süzülürler, deneyimlemek istiyorlar, deniyorlar ve böyle bir "başvuru sahibine" ilgi duyuyorlar.
Elbette bunu herkes kontrol edemez. Ve genel olarak kimse kontrol edecek mi? Ancak toplum tedirgin oldu. Onun sözünü tuttu ve ondan bir "alfa erkeği" olarak bahsetti.
Ve tüm sıradan sanatçılar, bilim adamları, işadamları başarılarını ve başyapıtlarını bir kenara bırakıp alçakgönüllü bir şekilde kıskanıyorlar. Ve 5-7 dakikalarını düşünmenin bile ayıp olduğunu düşünüyorlar. En iyi ihtimalle onlara "hızlı atıcılar" denecek. En kötü ihtimalle, yeteneklerin "iktidarsızlıklarından" kaynaklandığını söyleyeceklerdir.
Ama! Bu isimler sizin için bir şey ifade ediyor mu?
Picasso, Matisse, Dali, Gilmore, Gandhi, Einstein, Freud, Mozart...
Halkın tepkisi çok inatçı ve müdahaleci.😊
Belki devamı gelir. Oldukça fazla hile var.
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Anonim olsun. Bölüm 1. Geçenlerde burada "hızlı atıcılar" hakkında bir yazı vardı ve...

Unread post by Keskin »

Ah, neden uğraşalım ki?
İki durumu ele alalım.
Birincisi.
Sevgiliniz sırtı size dönük yatıyor, havasında değil, başı ağrıyor ya da başka bir şey (buraya kendi durumunuzu girmeniz gerekir) ve yaban turpu buna değer ve kırbaçlamak istiyorsunuz, bacaklarınıza kramp giriyor. Seni hızlı seks yapmaya ikna ettikten sonra (ah, ne şakacı bir şeytan), sigara içme cihazını değerli deliğe (ve hatta daha da önemlisi nadiren kullanılan anal deliğe) itiyorsun.
Soru mu? Ne kadar bitirecek misin?
Evet, tüm forumda bana istediğini söyleyeceksin ama cevabını biliyorum. Herhangi bir sapmanız yoksa, sağlıktan bahsediyorum, o zaman ilk dakikada bitersiniz. Beş dakika nedir?!!! Neden bahsediyorsun?!! Üç sürtünme, tamam, 10 kez ve nirvanaya ulaşıyorsun.
İkincisi.
Şarap içiyorsun, erotik içerikli bir film izliyorsun. Birbirimizi okşuyoruz, flört ediyoruz. Partnerinizi sessizce soymaya başlarsınız. Cihazları, kelepçeleri, vibratörleri, rol yapma kostümlerini çıkarırsınız, sonra oynarsınız, sıklıkla rolleri değiştirirsiniz, sürtünmenin ve pozların hızını değiştirirsiniz. Ve bu şekilde sevilen sona kadar
Soru?!! Seks ne zaman başlar? Bir şişe şarabı nasıl açtın? Ya da partnerimi bir vibratörle nasıl ısıtmaya başladım?
Yani ben bir dev gibiyim, o kadar ıslıyım ki, bütün gece bir insanı lastik gıcırtısıyla dürtebilirim!!!
Yapma köstebek yuvasından bir dağ yapın. Duruma bağlı olarak, elinizden geldiğince birbirinizin tadını çıkarın. Eğer bir şey size uymuyorsa birbirinizle konuşun ve seçeneklerinizi sunun. Ve bu en fazlasını elde etmenizi sağlayacaktır!!!
These users thanked the author Keskin for the post:
Denach
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”