Belki benimle birden fazla kez iletişim kuran birçok kişi benim de ağzı bozuk biri olduğumu fark etmiştir)) Şaşırtıcı bir şekilde bu konuda eleştiri almadım, hatta iltifatlar bile vardı :- D : haha: Ve bu bana son zamanlarda erkeklerin kadınların küfür etmesine karşı tutumunun prensipte değiştiğini düşündürdü. Örneğin kadınların seks sırasında "biber" kelimesini kullanması pek çok kişiyi tahrik ediyor. Tutumunuz daha muhafazakar mı, yoksa daha ilerici mi?
Fikirlerinizi paylaşın beyler
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 5):
Belki benimle birden fazla kez iletişim kuran birçok kişi benim de ağzı bozuk biri olduğumu fark etmiştir)) Şaşırtıcı bir şekilde bu konuda eleştiri almadım, hatta iltifatlar bile vardı :- D : haha: Ve bu bana son zamanlarda erkeklerin kadınların küfür etmesine karşı tutumunun prensipte değiştiğini düşündürdü. Örneğin kadınların seks sırasında "biber" kelimesini kullanması pek çok kişiyi tahrik ediyor. Tutumunuz daha muhafazakar mı, yoksa daha ilerici mi? Fikirlerinizi paylaşın beyler :angel:
Bir erkek seks sırasında kendini ifade ediyorsa muhtemelen bundan hoşlanıyordur. Ben de bundan hoşlanmıyorum. Ancak günlük yaşamda kulakları gerçekten acıtıyor.
These users thanked the author aryamari for the post:
Bir erkek seks sırasında kendini ifade ediyorsa muhtemelen bundan hoşlanıyordur. Ben de bundan hoşlanmıyorum. Ancak günlük yaşamda kulakları gerçekten acıtıyor.
AryaMari: ↑29 Sep 2023, 19:51
Bir erkek seks sırasında kendini ifade ediyorsa muhtemelen bundan hoşlanıyordur. Ben de bundan hoşlanmıyorum. Günlük yaşamda ise genellikle kulağı acıtır.
bir erkeğin ağzından küfür etmek zaten daha yerleşik bir olgudur, soru biz hanımlar nasılsınız, küfürlü dil?)
Gönderildi 25 saniye sonra:
Rainmaker: ↑29 Sep 2023, 19:52
Kötü konuşmayı seviyorum, özellikle yatakta. En ateşli fahişelik her zaman bir taciz müziğiyle birlikte gelir
böyle bir kalıp vardır
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
[quote=AryaMari post_id=264218 time=1696006310 user_id=18087] Bir erkek seks sırasında kendini ifade ediyorsa muhtemelen bundan hoşlanıyordur. Ben de bundan hoşlanmıyorum. Günlük yaşamda ise genellikle kulağı acıtır. [/quote] bir erkeğin ağzından küfür etmek zaten daha yerleşik bir olgudur, soru ile ilgiliydi [b]biz hanımlar[/b] :wink: nasılsınız, küfürlü dil?)
[size=85][color=green]Gönderildi 25 saniye sonra:[/color][/size] [quote=Rainmaker post_id=264219 time=1696006342 user_id=19745] Kötü konuşmayı seviyorum, özellikle yatakta. En ateşli fahişelik her zaman bir taciz müziğiyle birlikte gelir [/quote] böyle bir kalıp vardır :wink:
uran küçük ayak parmakları köşeye takılıp takılınca Yatağa girince, en kültürlü filolog, beşinci nesil entelektüel bile ölümsüz "kaltak, siktir git, lanet ağız" diye bağırır.
These users thanked the author Kardeş for the post (total 4):
[ref=#bf0000]uran[/ref] küçük ayak parmakları köşeye takılıp takılınca Yatağa girince, en kültürlü filolog, beşinci nesil entelektüel bile ölümsüz "kaltak, siktir git, lanet ağız" diye bağırır.
ilovebiboys, biliyorsun cinsiyetin hiçbir önemi yok. Bir kişi bir şeye noktaya kadar yemin ederse ve dedikleri gibi ustaca yemin ederse, o zaman hiçbir soru kalmaz. Ancak küfür yersiz olduğunda, düşüncenizi sıradan baykuşlarda formüle edemediğinizde, kulaklarınız ağrır!
[ref=#804000]ilovebiboys[/ref], biliyorsun cinsiyetin hiçbir önemi yok. Bir kişi bir şeye noktaya kadar yemin ederse ve dedikleri gibi ustaca yemin ederse, o zaman hiçbir soru kalmaz. Ancak küfür yersiz olduğunda, düşüncenizi sıradan baykuşlarda formüle edemediğinizde, kulaklarınız ağrır!
[quote=Brother post_id=264245 time=1696009327 user_id=2253] [ref=#bf0000]uran[/ref] küçük yavrularıyla tökezlediğinde Yatağın köşesine dokunduğunuzda, beşinci nesildeki entelektüel en kültürlü filolog bile ölümsüz "kaltak, siktir git, lanet ağız" diye bağırır [/quote]herkes için değil, bazıları için "acıyor, aman tanrım, bu çok önemli" gibi geliyor, herkes için değil
[size=85][color=green]1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=uran post_id=264249 time=1696009667 user_id=19741] herkes için değil, bazıları için öyle görünüyor - "acıyor, ah- benimki de öyle”, herkese göre değil [/quote]eh, bilmiyorum, bir şekilde daha çok duygu yüklü yapılar duydum :wink :
Evet, elbette gerekli olmaz ama bazen patlak verir ((Ve bu benim gurur duyduğum bir şey değil. "Ben oh...la" yerine otomatik olarak bunu yapabilen insanları kıskanıyorum.) "Sinirlendim ve kırıldım" deyin :)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Evet, elbette gerekli olmaz ama bazen patlak verir ((Ve bu benim gurur duyduğum bir şey değil. "Ben oh...la" yerine otomatik olarak bunu yapabilen insanları kıskanıyorum.) "Sinirlendim ve kırıldım" deyin :)
Tabii ruh halime göre. Bazen beyaz ve kabarık olmasını istersiniz. Ve bazen bir fahişe. Böylece seks sırasında kendimi bir ayakkabıcı gibi ifade edebildim)
These users thanked the author Lexa55 for the post:
Tabii ruh halime göre. Bazen beyaz ve kabarık olmasını istersiniz. Ve bazen bir fahişe. Böylece seks sırasında kendimi bir ayakkabıcı gibi ifade edebildim)
ilovebiboys: ↑29 Sep 2023, 19:49
Belki de benimle birden fazla kez iletişime geçen birçok kişi benim de ağzı bozuk biri olduğumu fark etmiştir)) Şaşırtıcı bir şekilde bu konuda eleştiri almadım, hatta iltifatlar bile geldi; son zamanlarda erkeklerin kadınların küfür etmesine karşı tutumunun prensipte değiştiğini düşündürdü bana. Örneğin kadınların seks sırasında "biber" kelimesini kullanması pek çok kişiyi tahrik ediyor. Tutumunuz daha muhafazakar mı, yoksa daha ilerici mi?
Bir kızın veya kadının küfür etmesinden veya sigara içmesinden nefret ediyorum. Ağzına sik sokmak bile iğrenç :)
[quote=ilovebiboys post_id=264215 time=1696006172 user_id=19082] Belki de benimle birden fazla kez iletişime geçen birçok kişi benim de ağzı bozuk biri olduğumu fark etmiştir)) Şaşırtıcı bir şekilde bu konuda eleştiri almadım, hatta iltifatlar bile geldi; son zamanlarda erkeklerin kadınların küfür etmesine karşı tutumunun prensipte değiştiğini düşündürdü bana. Örneğin kadınların seks sırasında "biber" kelimesini kullanması pek çok kişiyi tahrik ediyor. Tutumunuz daha muhafazakar mı, yoksa daha ilerici mi? Fikirlerinizi paylaşın beyler [/quote] Bir kızın veya kadının küfür etmesinden veya sigara içmesinden nefret ediyorum. Ağzına sik sokmak bile iğrenç :)
Belki burada benimle birkaç kez iletişim kuran birçok kişi benim de ağzı bozuk biri olduğumu fark etmiştir)) Şaşırtıcı bir şekilde bu konuda eleştiri almadım; tam tersine iltifatlar bile vardı. Son zamanlarda erkeklerin kadınların küfür etmesine karşı tavrının prensipte değiştiğini düşündürdü bana. Örneğin kadınların seks sırasında "biber" kelimesini kullanması pek çok kişiyi tahrik ediyor. Tutumunuz daha muhafazakar mı, yoksa daha ilerici mi?
Bir kızın veya kadının küfür etmesinden veya sigara içmesinden nefret ediyorum. Ben ağzıma öyle bir sik bile sokmam :)
[quote="Andrey Lukashov" post_id=264331 time=1696047458 user_id=9120] [quote=ilovebiboys post_id= 264215 time=1696006172 user_id=19082] Belki burada benimle birkaç kez iletişim kuran birçok kişi benim de ağzı bozuk biri olduğumu fark etmiştir)) Şaşırtıcı bir şekilde bu konuda eleştiri almadım; tam tersine iltifatlar bile vardı. Son zamanlarda erkeklerin kadınların küfür etmesine karşı tavrının prensipte değiştiğini düşündürdü bana. Örneğin kadınların seks sırasında "biber" kelimesini kullanması pek çok kişiyi tahrik ediyor. Tutumunuz daha muhafazakar mı, yoksa daha ilerici mi? Fikirlerinizi paylaşın beyler [/quote] Bir kızın veya kadının küfür etmesinden veya sigara içmesinden nefret ediyorum. Ben ağzıma öyle bir sik bile sokmam :) [/quote]
[quote=ilovebiboys post_id=264332 time=1696047538 user_id=19082] belki de boşuna mı yazıyorsun? [/quote] Olduğu gibi yazdın. Bazı insanlar bundan hoşlanıyor ama ben sevmiyorum. Keçeli kalemlerin tadı ve rengi farklılık gösterir :)
Seks sırasındaki kirli konuşmayı günlük yaşamdaki küfürden ayırt ederdim. Birincisi cinsel duyuları önemli ölçüde artırabiliyorsa, ikincisi beni tiksindiriyor. Hımmm.
These users thanked the author Usta for the post (total 2):
Seks sırasındaki kirli konuşmayı günlük yaşamdaki küfürden ayırt ederdim. Birincisi cinsel duyuları önemli ölçüde artırabiliyorsa, ikincisi beni tiksindiriyor. Hımmm.
Kardeş: ↑29 Sep 2023, 20:42
küçük ayak parmakları yatağın köşesine takıldıklarında, en kültürlü beşinci nesil entelektüel filolog bile ölümsüz "kaltak, siktir git seni, siktiğimin ağzı" sözleriyle patlıyor
Bu da Uranüs’ün sözlerini tam olarak doğruluyor. Kültür ve zeka insana tamamen yabancı olan durumlardır. Bunlar insanın evrimi sürecinde dayatılan kavramlardır. Çok iyi ve doğru. Ne yazık ki herkes bunlara sahip değil. Ama serçe parmağımı var gücümle yatağın kenarına vurduğumda bir anlığına asıl halime dönüyorum.
Fakat her durumda, kültürlü bir insan, özüne ve iliklerine kadar bazı durumlarda kelime bulamaz. Oldu!
11 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Ben bu konuda muhafazakarım. Küfür eden kadınlardan uzak durmaya çalışıyorum. Peki, eğer bu imkansızsa, o zaman onlarla iletişim kurarken yemin etmiyorum ve işe yarıyor. Yine de bir kadının genel olarak küfür etmesi, hatta daha az olması doğal değildir. Komşum küfür etmesiyle ünlüdür. Ancak benimle altı ay iletişim kurduktan sonra müstehcen ifadeler kullanmayı bıraktı. Maalesef sadece benimle.
Küfür etmeyi kesinlikle inkar etmiyorum. O olmasaydı iletişimimiz berbat olurdu. Ve güçlü bir kelimeyi doğru yere koyabilen bir kadın bile çok acıklıdır.
Sekste değil. Kendim kullanmıyorum ve eşimin kullanması hoşuma gitmiyor. Ama eğer o harikaysa, o zaman elbette sabırlı olabilirsiniz.
[quote=Brother post_id=264245 time=1696009327 user_id=2253] küçük ayak parmakları yatağın köşesine takıldıklarında, en kültürlü beşinci nesil entelektüel filolog bile ölümsüz "kaltak, siktir git seni, siktiğimin ağzı" sözleriyle patlıyor [/quote ] Bu da Uranüs’ün sözlerini tam olarak doğruluyor. Kültür ve zeka insana tamamen yabancı olan durumlardır. Bunlar insanın evrimi sürecinde dayatılan kavramlardır. Çok iyi ve doğru. Ne yazık ki herkes bunlara sahip değil. Ama serçe parmağımı var gücümle yatağın kenarına vurduğumda bir anlığına asıl halime dönüyorum. Fakat her durumda, kültürlü bir insan, özüne ve iliklerine kadar bazı durumlarda kelime bulamaz. Oldu!
[size=85] [color=green]11 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Ben bu konuda muhafazakarım. Küfür eden kadınlardan uzak durmaya çalışıyorum. Peki, eğer bu imkansızsa, o zaman onlarla iletişim kurarken yemin etmiyorum ve işe yarıyor. Yine de bir kadının genel olarak küfür etmesi, hatta daha az olması doğal değildir. Komşum küfür etmesiyle ünlüdür. Ancak benimle altı ay iletişim kurduktan sonra müstehcen ifadeler kullanmayı bıraktı. Maalesef sadece benimle. Küfür etmeyi kesinlikle inkar etmiyorum. O olmasaydı iletişimimiz berbat olurdu. Ve güçlü bir kelimeyi doğru yere koyabilen bir kadın bile çok acıklıdır. Sekste değil. Kendim kullanmıyorum ve eşimin kullanması hoşuma gitmiyor. Ama eğer o harikaysa, o zaman elbette sabırlı olabilirsiniz.
küçük ayak parmakları yatağın köşesine takıldıklarında, en kültürlü beşinci nesil entelektüel filolog bile ölümsüz şu sözlerle patlıyor: "kaltak, siktir git seni, lanet ağız
Bu da Uranüs’ün sözlerini tam olarak doğruluyor. Kültür ve zeka insana tamamen yabancı olan durumlardır. Bunlar insanın evrimi sürecinde dayatılan kavramlardır. Çok iyi ve doğru. Ne yazık ki herkes bunlara sahip değil. Ama serçe parmağımı var gücümle yatağın kenarına vurduğumda bir anlığına asıl halime dönüyorum.
Fakat her durumda, kültürlü bir insan, özüne ve iliklerine kadar bazı durumlarda kelime bulamaz. Öyle olur!
Benim için günlük hayatta (seks dışında) küfür etmek, kişinin kendi ifadesini doğru bir şekilde ifade etme fırsatı olmasının yanı sıra, aynı zamanda kendimi rahat ve rahat hissettiğim konfor bölgemde olduğumun da göstergesi. Tabii ki, bir hizmet/resmi ortamda yabancıların önünde bile küfür kullanmıyorum, rutin kelime dağarcığım olarak kullanmamaya çalışıyorum.
ama örneğin, bana zaten alışmış olan yakın insanlardan oluşan bir çevredeyken, neden sınırlarımı sıfırlayıp kendime kendim olma fırsatını vermiyorum?) nerede, eğer orada değil mi? ) bu da muhataplarıma artık gergin resmi atmosferi sürdürmek zorunda olmadıklarına, ancak rahatlayabileceklerine dair bir işarettir)
forumdakiyle aynı: sakince tartışın anilingus ve eşcinsel seks, ama kendinize müstehcen bir kelime söyleme fırsatı vermeyin, bir şekilde birbirine uyuyor falan :)
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
[quote=Ksenofont post_id=264456 time=1696066994 user_id=17996] [quote=Kardeş post_id=264245 time=1696009327 user_id= 2253] küçük ayak parmakları yatağın köşesine takıldıklarında, en kültürlü beşinci nesil entelektüel filolog bile ölümsüz şu sözlerle patlıyor: "kaltak, siktir git seni, lanet ağız [/quote ] Bu da Uranüs’ün sözlerini tam olarak doğruluyor. Kültür ve zeka insana tamamen yabancı olan durumlardır. Bunlar insanın evrimi sürecinde dayatılan kavramlardır. Çok iyi ve doğru. Ne yazık ki herkes bunlara sahip değil. Ama serçe parmağımı var gücümle yatağın kenarına vurduğumda bir anlığına asıl halime dönüyorum. Fakat her durumda, kültürlü bir insan, özüne ve iliklerine kadar bazı durumlarda kelime bulamaz. Öyle olur! [/quote]
Benim için günlük hayatta (seks dışında) küfür etmek, kişinin kendi ifadesini doğru bir şekilde ifade etme fırsatı olmasının yanı sıra, aynı zamanda kendimi rahat ve rahat hissettiğim konfor bölgemde olduğumun da göstergesi. Tabii ki, bir hizmet/resmi ortamda yabancıların önünde bile küfür kullanmıyorum, rutin kelime dağarcığım olarak kullanmamaya çalışıyorum. ama örneğin, bana zaten alışmış olan yakın insanlardan oluşan bir çevredeyken, neden sınırlarımı sıfırlayıp kendime kendim olma fırsatını vermiyorum?) nerede, eğer orada değil mi? ) bu da muhataplarıma artık gergin resmi atmosferi sürdürmek zorunda olmadıklarına, ancak rahatlayabileceklerine dair bir işarettir)
forumdakiyle aynı: sakince tartışın anilingus ve eşcinsel seks, ama kendinize müstehcen bir kelime söyleme fırsatı vermeyin, bir şekilde birbirine uyuyor falan :)
ilovebiboys,
Bu bağlamda, Kendisiyle ilgili olarak daha ziyade muhafazakarım. Eğer bir kadın konuşmasına müstehcenlik katmakta rahatsa, o zaman sorun yok. Üstelik bu agresif bir şekilde yapılmazsa. İletişim kurarken kadınların küfür etmesini erkeklerden daha kolay tolere edebilirim. Ve eğer bu, elinde bir bardak olan ve samimi bir ortamda bulunan güzel bir kadınsa... Bu artık konumuz değil.
Ben şahsen kadınların yanında, çok sinirlensem bile asla küfür kullanmam.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
[ref=#804000]ilovebiboys[/ref], Bu bağlamda, Kendisiyle ilgili olarak daha ziyade muhafazakarım. Eğer bir kadın konuşmasına müstehcenlik katmakta rahatsa, o zaman sorun yok. Üstelik bu agresif bir şekilde yapılmazsa. İletişim kurarken kadınların küfür etmesini erkeklerden daha kolay tolere edebilirim. Ve eğer bu, elinde bir bardak olan ve samimi bir ortamda bulunan güzel bir kadınsa... Bu artık konumuz değil. Ben şahsen kadınların yanında, çok sinirlensem bile asla küfür kullanmam.
Kadınlarla da erkeklerle de iletişim kurarken küfür etmeyi sevmiyorum. Ancak yine de istisnalar vardı, ancak bir kadının dudaklarından masum, itici değil ve saldırganlık olmadan çıkması için güçlü bir kelime ekleyebilmeniz gerekiyor.
Kadınlarla da erkeklerle de iletişim kurarken küfür etmeyi sevmiyorum. Ancak yine de istisnalar vardı, ancak bir kadının dudaklarından masum, itici değil ve saldırganlık olmadan çıkması için güçlü bir kelime ekleyebilmeniz gerekiyor.
Küfür etmeyi sevmiyorum. Kendimi ifade etmiyorum ve adamlarıma da izin vermiyorum.
Bu kabul edilse de, küfür, bu sözler insanların hem hareketlerini hem de cinsel organlarını tanımlıyor
Sadece bu şekilde kabul ediliyor.
Penisten gelen penis nedir farklıdır!
Ya da kedi ne kadar kötü olursa vajina da o kadar kötü olur vb.
Ama toplum tarafından kabul edilir ve bir ahlaka uygun olması gerekir.
Küfür etmeyi sevmiyorum. Kendimi ifade etmiyorum ve adamlarıma da izin vermiyorum. Bu kabul edilse de, küfür, bu sözler insanların hem hareketlerini hem de cinsel organlarını tanımlıyor Sadece bu şekilde kabul ediliyor. Penisten gelen penis nedir farklıdır! Ya da kedi ne kadar kötü olursa vajina da o kadar kötü olur vb. Ama toplum tarafından kabul edilir ve bir ahlaka uygun olması gerekir.
ilovebiboys, ah seni kötü kız)) yapmanız gerekenler pantolonunu çıkar ve sana şaplak at).
Sekste seni tahrik eden şey küfürün kendisi değil, bir kızın kendini müstehcen bir şekilde ifade etmesidir).
[ref=#804000]ilovebiboys[/ref], ah seni kötü kız)) yapmanız gerekenler pantolonunu çıkar ve sana şaplak at). Sekste seni tahrik eden şey küfürün kendisi değil, bir kızın kendini müstehcen bir şekilde ifade etmesidir).
Vert: ↑01 Oct 2023, 17:05ilovebiboys, ah seni kötü kız) ) Pantolonunu çıkarıp sana şaplak atmam gerekiyor))
Sekste seni tahrik eden şey küfürün kendisi değil, bir kızın kendini müstehcen bir şekilde ifade etmesidir).
ne güzel, ben de birinin pantolonunu indirip ona şaplak atma hayranıyım bana şaplak atma hakkı, ilk etapta kıçını feda ederek de kazanılmalıdır
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
[quote=Vert post_id=265104 time=1696169159 user_id=18255] [ref=#804000]ilovebiboys[/ref], ah seni kötü kız) ) Pantolonunu çıkarıp sana şaplak atmam gerekiyor)) Sekste seni tahrik eden şey küfürün kendisi değil, bir kızın kendini müstehcen bir şekilde ifade etmesidir). [/ quote] ne güzel, ben de birinin pantolonunu indirip ona şaplak atma hayranıyım 😈 bana şaplak atma hakkı, ilk etapta kıçını feda ederek de kazanılmalıdır 😋
birçok kişi "biber" kelimelerinin kullanımından tahrik oluyor
Bunda... onu olmayan bir duruma nasıl koyacağımı görüyorum -vanilya yolu) bir tür vahiy. seks günlük bir meseledir, ancak sıradan bir mesele değildir ve buna güçlü bir uyarılma eşlik eder. bu yüzden seks sırasında heyecanın bir tezahürü olarak küfür duymak güzel ve ben de bu sürece bayağılık katmayı seviyorum
ancak küfür ve ifadeleri tam olarak paylaşacağım ayakkabıcının derecesini ve uygunsuz müstehcenliğini arttırmak. mizaca bağlı olsa da
[quote=ilovebiboys post_id=264215 time=1696006172 user_id=19082] birçok kişi "biber" kelimelerinin kullanımından tahrik oluyor [/quote] Bunda... onu olmayan bir duruma nasıl koyacağımı görüyorum -vanilya yolu) bir tür vahiy. seks günlük bir meseledir, ancak sıradan bir mesele değildir ve buna güçlü bir uyarılma eşlik eder. bu yüzden seks sırasında heyecanın bir tezahürü olarak küfür duymak güzel ve ben de bu sürece bayağılık katmayı seviyorum :wink: ancak küfür ve ifadeleri tam olarak paylaşacağım ayakkabıcının derecesini ve uygunsuz müstehcenliğini arttırmak. mizaca bağlı olsa da
[quote=ilovebiboys post_id=265109 time=1697454808 user_id=19082] bana şaplak atma hakkı, başlangıçta kıçını feda ederek de kazanılmalıdır [/quote] Bu oyunun falanca muma değeceğinden emin misin? bir durum mu?
birçok kişi "baharatlı" kelimelerin kullanılmasından tahrik oluyor
Bunu görüyorum... nasıl desem vanilya olmayan bir şekilde) bir tür vahiy. seks günlük bir meseledir, ancak sıradan bir mesele değildir ve buna güçlü bir uyarılma eşlik eder. bu yüzden seks sırasında heyecanın bir tezahürü olarak küfür duymak güzel ve ben de bu sürece bayağılık katmayı seviyorum
ancak küfür ve ifadeleri tam olarak paylaşacağım ayakkabıcının derecesini ve uygunsuz müstehcenliğini arttırmak. her ne kadar mizaca bağlı olsa da
Küfür etmeyi tüm ruhum ve kalbimle sevmeme rağmen (ayakkabıcı hakkında) son sözlerine katılıyorum hiçbir şey ifademi küfür etmek kadar aktaramaz
35 saniye sonra gönderildi:
Faker : ↑16 Oct 2023, 14:26 böyle bir durumda oyun muma değer mi?
peki... Bilmiyorum... sen söyle)
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
[quote=Henson post_id=272832 time=1697455571 user_id=19368] [quote=ilovebiboys post_id=264215 time=1696006172 user_id= 19082] birçok kişi "baharatlı" kelimelerin kullanılmasından tahrik oluyor [/quote] Bunu görüyorum... nasıl desem vanilya olmayan bir şekilde) bir tür vahiy. seks günlük bir meseledir, ancak sıradan bir mesele değildir ve buna güçlü bir uyarılma eşlik eder. bu yüzden seks sırasında heyecanın bir tezahürü olarak küfür duymak güzel ve ben de bu sürece bayağılık katmayı seviyorum :wink: ancak küfür ve ifadeleri tam olarak paylaşacağım ayakkabıcının derecesini ve uygunsuz müstehcenliğini arttırmak. her ne kadar mizaca bağlı olsa da [/quote] Küfür etmeyi tüm ruhum ve kalbimle sevmeme rağmen (ayakkabıcı hakkında) son sözlerine katılıyorum 😄 hiçbir şey ifademi küfür etmek kadar aktaramaz ♥️
[size=85][color= green ]35 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Faker post_id=272834 time=1697455616 user_id=21154] böyle bir durumda oyun muma değer mi?[/quote] peki... Bilmiyorum... sen söyle)
Seks sırasında, maça maça demeniz gerekir (ve bunların hepsi küfürdür). Lanet "amcıklar" ve "biberler" yok. Ve "siktir" kelimesi bir salak tarafından icat edildi. Bu kelime, kürekle çıplak kıça vurmak ile ilgili çağrışımları çağrıştırıyor.
These users thanked the author Sergey for the post:
Seks sırasında, maça maça demeniz gerekir (ve bunların hepsi küfürdür). Lanet "amcıklar" ve "biberler" yok. Ve "siktir" kelimesi bir salak tarafından icat edildi. Bu kelime, kürekle çıplak kıça vurmak ile ilgili çağrışımları çağrıştırıyor.
Serguei: ↑09 Nov 2023, 11:57
Seks sırasında maça maça demeniz gerekir (ve bunların hepsi bir bakıma küfürdür). Lanet "amcıklar" ve "biberler" yok. Ve "siktir" kelimesi bir salak tarafından icat edildi. Bu kelime çıplak kıça kürekle vurmak çağrışımı çağrıştırıyor.
SSCB’de sikiş kelimesinin farklı bir anlamı varmış ve edebiymiş gibi görünüyor
biz, Y kuşağı ve yakınlaştırıcılar, bizim için ’yi anlamıyoruz, başlangıçta bu kelimenin cinsiyetle ilişkili bir anlamı vardı
[quote=Serguei post_id=285114 time=1699520230 user_id=3199] Seks sırasında maça maça demeniz gerekir (ve bunların hepsi bir bakıma küfürdür). Lanet "amcıklar" ve "biberler" yok. Ve "siktir" kelimesi bir salak tarafından icat edildi. Bu kelime çıplak kıça kürekle vurmak çağrışımı çağrıştırıyor. [/quote] SSCB’de sikiş kelimesinin farklı bir anlamı varmış ve edebiymiş gibi görünüyor :pardon: biz, Y kuşağı ve yakınlaştırıcılar, bizim için 😄’yi anlamıyoruz, başlangıçta bu kelimenin cinsiyetle ilişkili bir anlamı vardı
Bir kadın küfür ettiğinde bu çok seksi olur
----------- - ---------------
Gerçek hayatta asla küfür kullanmam. Ne günlük yaşamda ne de sekste. Ayrıca internette sanal seks yaparken de küfür kullanmıyorum
Fakat buradaki son erkek arkadaşım alex56, metin sanal seksimizde küfür kullanmamı istedi. Kullandım
Bakın nasıl sonuçlandı
link
Bir kadın küfür ettiğinde bu çok seksi olur ;) ----------- - ---------------
Gerçek hayatta asla küfür kullanmam. Ne günlük yaşamda ne de sekste. Ayrıca internette sanal seks yaparken de küfür kullanmıyorum Fakat buradaki son erkek arkadaşım alex56, metin sanal seksimizde küfür kullanmamı istedi. Kullandım Bakın nasıl sonuçlandı link
Günlük yaşamda beceriksizce ve uygunsuz, uygunsuz bir şekilde kullanılan konuşmalarda küfretmeyi prensip olarak ne erkeklerden ne de kadınlardan hoş görmüyorum. Sekste küfür kullanımından bahsedersek, o zaman duruma göre tamamen itiraf ediyorum, kesinlikle tahrik edici olabilir.
These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 2):
Günlük yaşamda beceriksizce ve uygunsuz, uygunsuz bir şekilde kullanılan konuşmalarda küfretmeyi prensip olarak ne erkeklerden ne de kadınlardan hoş görmüyorum. Sekste küfür kullanımından bahsedersek, o zaman duruma göre tamamen itiraf ediyorum, kesinlikle tahrik edici olabilir.
Acaba kocası olmadan denizde tatil yapan kadınlar hâlâ tatil aşklarına mı başlıyor? Mesela annem çoğu zaman babam olmadan yalnız başına tatile giderdi.
Last post
Eşlerin ayrı ayrı dinlenmesi gerekiyor, yoksa bu nasıl bir dinlenme? Kim kendi semaveriyle Tula’ya gider?)
Semaver semaverdir ama kazanınız her zaman cebinize sığmayacak kadar dardır :)
Sevgili kızlar, bunu hiç yaptınız mı? Sana ne ilham verdi? Bu fikri kaç yaşında fark ettiniz? Sonunda nasıl hissettin? Hala böyle mi yürüyorsun?
Last post
Yazım düzenli olarak külot olmadan Yürüyüşe çıkmak veya mağazaya gitmek genellikle kolaydır. Ama sadece bunlarda çalışmak için elbiseler ve etekler kısa olduğundan çalışanlardan birinin almasından...
Bir süreliğine benim için de böyleydi. Annemin bir sonraki sevgilisi benim tarafımdan baştan çıkarıldı ve periyodik olarak ondan gizli olarak bizi teker teker sikti. Ama seks sırasında alev aldı ve...