Erkeklere soru
-
Автор темыYulçik
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Erkeklere soru
Neden Kafkasyalı ya da Asyalı adamlar bizi sikiyorsa bize hokka diyorsunuz ama Kafkasyalı ya da Asyalı kızları sikiyorsanız kendinize öyle demiyorsunuz?
- These users thanked the author Yulçik for the post (total 2):
- alex503311, Alex_Tash
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 4 months
Re: Erkeklere bir soru
Bilmiyorum, bunu hatırlamamakla kalmıyorum, aynı zamanda böyle bir ifadeyi de ilk kez duyuyorum, hangi bölgedensin?
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Ben buna hiç böyle demedim ama başkalarından bu tür ifadeler duydum) burada her şey basit - Rusya’da Nazizm çok yaygın, birincisi ve ikincisi, insanlar ikiyüzlülükle karakterize ediliyor) bunun için başkalarını suçluyorlar, kendilerini caiz görüyorlar )
Kafkasya’yı ve onunla bağlantılı her şeyi seviyorum. Dağıstan gezilerini seviyorum, dağları, Kafkas mutfağını seviyorum. Kafkasyalı kızlara özel bir sevgim var, harikalar)
Kafkasya’yı ve onunla bağlantılı her şeyi seviyorum. Dağıstan gezilerini seviyorum, dağları, Kafkas mutfağını seviyorum. Kafkasyalı kızlara özel bir sevgim var, harikalar)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years
Ayrıca bunu ilk defa duyuyorum. Rus olmayan adamlarım vardı.
En son yerlerini yaşlı adamlara veya kadınlara bırakan ----- Ruslara sitem olarak ne diyebilirim ki? Hiç kimse, ancak Orta Asya ve Transkafkasya’daki erkekler her zaman zayıflara (kadınlar, çocuklar, yaşlılar) boyun eğecektir.
Erkekleri erkek cinsiyetinin en iyi temsilcilerinden öğrenin, muhtemelen sonuncusu.
Hamile kadın Moskova’da metroda duruyordu. Dağıstanlı adam beni oturttu; Ruslar orada oturmuş telefonla oynuyorlardı.
En son yerlerini yaşlı adamlara veya kadınlara bırakan ----- Ruslara sitem olarak ne diyebilirim ki? Hiç kimse, ancak Orta Asya ve Transkafkasya’daki erkekler her zaman zayıflara (kadınlar, çocuklar, yaşlılar) boyun eğecektir.
Erkekleri erkek cinsiyetinin en iyi temsilcilerinden öğrenin, muhtemelen sonuncusu.
Hamile kadın Moskova’da metroda duruyordu. Dağıstanlı adam beni oturttu; Ruslar orada oturmuş telefonla oynuyorlardı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Böyle bir şey var. Kadın cinsiyetine karşı kibar ve özenli olan Rus olmayan erkeklerin sayısı Ruslardan daha fazladır. Bu bir gerçek. Öyleyse bakın, eğer kadınlarımız Kafkas uyruklu erkeklere daha çok yönelirse, Rus ulusu yok olacak. Ve bakın, Çinlilerin yetişeceği zaman çok yakında.Veronika: ↑16 Apr 2023, 12:33 Ben de bunu ilk kez duyuyorum. Rus olmayan adamlarım vardı.
En son yerlerini yaşlı adamlara veya kadınlara bırakan Ruslara ----- sitem olarak ne diyebilirim ki? Hiç kimse, ancak Orta Asya ve Transkafkasya’daki erkekler her zaman zayıflara (kadınlar, çocuklar, yaşlılar) boyun eğecektir.
Erkek cinsiyetinin en iyi temsilcilerinden, muhtemelen sonuncusundan erkekleri öğrenin.
Hamile bir kadın Moskova’da metroda duruyordu. Dağıstanlı bir adam beni oturttu, Ruslar oturmuş telefonla oynuyorlardı
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Veronika
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 2 years 6 months
evet, yalnızca Kafkasyalıların hepsi sadece gösteri için bu kadar doğru, kibar ve cesurdur (ve ışıklar sürü halinde söndüğü için hepsi değil). Kızlara kur yapma konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Her şey çok güzel, çiçekler, hediyeler, iltifatlar. Aynen evlilik anına kadar))) Sonraki Kadın insan değildir, tek söz söyleyemez, erkek sorumludur ve her şeyi yapabilir. Kadın hiçbir şeydir, yalnızca yıkar, ütüler ve ihanete katlanır)
-
- Nirvana’dayım
Rus kadınlarının arzuları konusunda yanılıyoruz. Bilmiyorsanız konuşmayın.
Yaşlılara teslim mi oluyorsunuz? Ya da bazıları gibi bir çocuğu (3-4.sınıf) hapse atacaklar, kendileri de arkalarında dağla duracaklar. Çocuklar yorgun mu? O zaman böyle davranırsan tam bir pisliksin. Eğer hatalıysan özür dilerim.
Yaşlılara teslim mi oluyorsunuz? Ya da bazıları gibi bir çocuğu (3-4.sınıf) hapse atacaklar, kendileri de arkalarında dağla duracaklar. Çocuklar yorgun mu? O zaman böyle davranırsan tam bir pisliksin. Eğer hatalıysan özür dilerim.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- Andrey Lukashov, Esinti
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
Biz doğururuz, bu bizim en yüce amacımızdır kadınlar. Ve hangisinin büyüyeceği, eğer varsa, babaya bağlıdır. Anavatan sevgisi, anneler, onları korumak - kim öğretemez? Bu size bağlı arkadaşlar. Zayıf adam büyüyecek mi, yoksa paranın altına mı girecek, adam mı olacak? Veya tüm ülkeyi soyan birçok liberalimiz gibi yol kenarındaki çöpler.
2 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Sakıncası yoksa bu tür konular gündeme geldiği için kişisel mesajla yazayım, cevaplarım ama bedenim ile değil.
n
9 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Ekleyeceğim. Büyükbabam Tambov Sanat Okulu’ndan mezun oldu, 1938’de 2. rütbe askeri teknisyendi, topçuydu. Büyük büyükbabam Budyonny’nin 1. Süvari Birliğinde görev yaptı. Doğru, tatlım bir kardeşti.
Ben bir vatanseverim, Anavatanım için canımı vermeye hazırım. Bu benim.
2 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Sakıncası yoksa bu tür konular gündeme geldiği için kişisel mesajla yazayım, cevaplarım ama bedenim ile değil.
n
9 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Ekleyeceğim. Büyükbabam Tambov Sanat Okulu’ndan mezun oldu, 1938’de 2. rütbe askeri teknisyendi, topçuydu. Büyük büyükbabam Budyonny’nin 1. Süvari Birliğinde görev yaptı. Doğru, tatlım bir kardeşti.
Ben bir vatanseverim, Anavatanım için canımı vermeye hazırım. Bu benim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 2 years 11 months
Veronica, Senin gibi kızlar Veronica, senin olduğun gün boyunca onu ateşle bulamazsın! İyi bir ev kadını, sevgi dolu bir anne ve büyülü bir aşık!
-
- Nirvana’dayım
Teşekkür ederim. En azından biri bunu takdir etti. Sitede bir sürü aptal var ama seninkini takdir ediyorum. Yorumlarınızı uzun zamandır duyuyorum ama ilk defa özür dilerim, kişisel mesajla yazdığınızı sanıyordum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
Aksi takdirde konuyu desteklemiyorum, bu şekilde adlandırılacak bir şey yok ve öyle demiyorum. Bireyler elbette bu tür takma adlar verirler, ancak bu tamamen onların kişisel meselesidir. Bu kitlesel bir olgu değil, dolayısıyla genellemeye gerek yok.
Kafkasyalı kızlar, eğer buradaki üçüncü kuşak değillerse, Ruslaşmış değillerse , onları kocalar dışında hiç kimseye ve kesinlikle diğer milletlere becermenize izin vermeyin. Orada geleneklere çok daha sıkı bir şekilde uyuluyor ve topluluklar daha fazla gözetim altında tutuluyor ve kınanıyor. Orada size sadece diğer milletlerden evlilik dışı seks için kelime söylemeyecekler...
Aksi takdirde konuyu desteklemiyorum, bu şekilde adlandırılacak bir şey yok ve öyle demiyorum. Bireyler elbette bu tür takma adlar verirler, ancak bu tamamen onların kişisel meselesidir. Bu kitlesel bir olgu değil, dolayısıyla genellemeye gerek yok.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 11 months
ilk defa dediklerini duyuyorum:(
- These users thanked the author Vel for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Ne saçmalık, her zamanki gibi herkes aynı kefeye konmuş. Her zaman pes edip kapıyı açıyorum, ağır bir paket taşıdığını görürsem ben de her zaman yardım edeceğim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Fakat onaylanmadı, yine de Bence kızın bir Ermeni ile evli olması, kızın kendini beş zenciye vermesinden daha iyidir.
Her nasılsa Kafkaslardan hiç kız yoktu ve bunun nedeni muhtemelen erkeklerin doldurması ve kızların spermi almasıdır.
Fakat onaylanmadı, yine de Bence kızın bir Ermeni ile evli olması, kızın kendini beş zenciye vermesinden daha iyidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Kimsenin bunu söylediğini duymadım. Ama öte yandan, Kafkasyalı bir kadınla aşk yaşayacak hiçbir Rus erkeği tanımıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
- Registered for: 2 years 10 months
Çünkü içinize dökülen şey. Siyah. Ve onu deliklere boşaltıyoruz. Siyah ya da değil, önemli değil
-
- Nirvana’dayım
Teşekkür ederim, sen birkaç kişiden biri. Ama ulaşımda gördüğüm kadarıyla yaşlılar ayakta, öğrenciler ve okul çocukları oturuyor. Toplu taşıma araçlarını daha sık kullanın ve sürü gençlerine, hatta gençlere koltuğunuza yer verin.Bay.hamsterrr: ↑21 Apr 2023, 13:41Ne saçmalık, her zamanki gibi herkes aynı kefeye konmuş. Her zaman pes edip kapıyı açıyorum ve ağır bir paket taşıdığını görürsem her zaman yardım edeceğim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 6 months
Bu hafta bunu yapmaya çalışıyorum kızıl saçlı geldi, göğüslerine arkadan bastırdı, kalktığını hissettim! Güzeldi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
Kafkasyalılar ve Orta Asyalı erkekler hem kur yapma hem de yakınlaşma konusunda çok iyi olabilirler, ancak dikkatli olmanız gerekir
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 2 years 6 months
Popüler ifade. Duymayanlar için, bu sizin sorununuz. Ancak Kafkasyalılar geleneksel olarak bakirelerle evlendiklerinden ve bizim fahişelerimiz dar görüşlülükleri ölçüsünde yüzgeçlerini önlerine doğru açıyorlar. Kendinize siyah siklerin sırılsıklam olmasına izin veriyorsunuz. Bütün mesele bu. Madem böyle kuralları var, bırakın adamlar buna tahammül etsin ya da koyunları, eşekleri siksin. Şimdi elbette bu konuda o kadar katı değiller ve çoğu kişi istediği kişiyle evleniyor. Hatta evlenmeden önce kocalarını aldatan Dağıstanlı kadınları bile tanıyorum. Ama Kafkasyalıların Rus kızlarını sikmesine yönelik düşmanlık tam da bu kavramlardan kaynaklanıyor. Ve onlara veren kızlara daha da fazlası.
-
- Nirvana’dayım
Farklı milletlerden erkeklere tam olarak ne verdiğimiz hakkında konuşmaya başladığınızdan beri muhtemelen beni anlamadınız? Yaşlılara ve kadınlara saygı hakkında yazdım. Bu yüzden bir kez daha tekrar ediyorum, Rus erkeklerimizin yaşlılara saygıyı Kafkasyalı erkeklerden öğrenmesi gerekiyor. Oradan sevgilim olmadı. Eğer olduysa, birkaç kez oldu, sadece bir kez.
Rus uyruklu o keçiden bahsediyorum, o (hamile kadın) neredeyse karnını kafasına koyuyordu, oynuyordu, oynuyordu çoğunuzun yaptığı gibi meşguldü. Ya yere iner inmez "uyuyakalırlar" ya da kendilerini akıllı telefondan ayıramazlar. Yakınlarda yaşlı insanlar vardı, bu yüzden bir adam (Dağıstanlı, nereli olduğunu sordum) başka bir koltuktan koşup bana koltuğuma kadar eşlik etti ve zaten onun yerini almak isteyen "Rus beyefendiye" başını salladı.
Yani birine verdiğimiz şeyi beni uzaklaştırmaya gerek yok. Sadece kelimelerle değil, ERKEK olun.
29 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Daha çok yazacağım, kaynıyor. Atasözünün dediği gibi, kendiniz günahsızsanız taş atmayın. Bu aynı zamanda bir günahtır. Kocası hafta sonları vs. köy bahçesindeki ailesinin yanına gider. Ben gitmiyorum. Suçlu mu? Evet. Yaşlı ailesine yardım etmiyorum. Bu yüzden? Kusura bakmayın akıllı telefon severler, metroda gözleriniz kapalı oturun ve buna benzer "beyler" tipleri.
Rus uyruklu o keçiden bahsediyorum, o (hamile kadın) neredeyse karnını kafasına koyuyordu, oynuyordu, oynuyordu çoğunuzun yaptığı gibi meşguldü. Ya yere iner inmez "uyuyakalırlar" ya da kendilerini akıllı telefondan ayıramazlar. Yakınlarda yaşlı insanlar vardı, bu yüzden bir adam (Dağıstanlı, nereli olduğunu sordum) başka bir koltuktan koşup bana koltuğuma kadar eşlik etti ve zaten onun yerini almak isteyen "Rus beyefendiye" başını salladı.
Yani birine verdiğimiz şeyi beni uzaklaştırmaya gerek yok. Sadece kelimelerle değil, ERKEK olun.
29 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Daha çok yazacağım, kaynıyor. Atasözünün dediği gibi, kendiniz günahsızsanız taş atmayın. Bu aynı zamanda bir günahtır. Kocası hafta sonları vs. köy bahçesindeki ailesinin yanına gider. Ben gitmiyorum. Suçlu mu? Evet. Yaşlı ailesine yardım etmiyorum. Bu yüzden? Kusura bakmayın akıllı telefon severler, metroda gözleriniz kapalı oturun ve buna benzer "beyler" tipleri.
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
İnsanları fazla tek taraflı yargılayın, doğru söylediler ve gençlerimiz yerlerinden vazgeçebilir veya yardım edebilir - bunların hepsi onların yetiştirilme tarzına bağlıdır. Ve Kafkasyalı erkekler, arkadaşların gülmesi için bir kızın sırtına bir atış gösterebilir, YouTube’daki videolara bakabilir) ve Kafkasyalı kızlar hakkında - 2004 yılında filoloji bölümünden mezun oldum, kim olduğunu anlamıyor Yurtta yaşarken ders çalışmak için 80 ücretsiz yer ve kursa katılan 7 kişi. Hiç yaklaşılmayacak Rus kızları vardı, tam bir sürtük vardı, sınıf arkadaşımızla evlenen ve üniversiteden sonra şehrimizde kalan çok terbiyeli bir Çeçen kızı vardı. Ve bizim fahişelerimizin sadece bir anaokulu grubu olduğu Kafkasya’dan kızlar vardı)))) Onlar için asıl mesele, kabile arkadaşlarının bunu öğrenememesiydi, tanıtımdan korkuyorlardı, görünüşe göre cumhuriyetler küçük. Yani hepimiz insanız, hepimizin iyileri ve kötüleri var. Yani ulusları tartışmanın bir anlamı yok)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 1 month
Rekabetçi olmayan erkeklere duyulan bayağı kıskançlık ve fikirlerin manipülasyonu. Kadınların seçimini sınırlamak.
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
Bunu ilk defa duyuyorum. Bu konuda her zaman sorun yaşamadım. Kimin siktiği kimin umrunda.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Registered for: 2 years 7 months
Bu da aynı operadan, yukarıda birisinin yazdığı gibi, neden bir erkeğin çok fazla bağlantısı olduğunda iyi bir adam ve aygır olduğu ve bir kadının tam bir sürtük olduğu zaman neden sorulduğu sorusu.
Herkes mutlu olduğu sürece, koruma var olduğu ve yasalar çiğnenmediği sürece kimin kiminle ve neden olduğu önemli değildir ve oraya burnunuzu sokmanın bir anlamı olmadığı gerçeğine ben de inanıyorum.
İnançlı bir Kafkasyalıyla evlenmek başka bir şey, bana göre orada bir kadın olarak doğup öyle bir eş olmaktansa kendini bir trenin altına atmak daha iyi
Onların kadınları elbette ki bunu yapmaz benimle aynı fikirdesin ama başka bir hayat bilmiyorlar ve kıyaslayamıyorlar
Herkes mutlu olduğu sürece, koruma var olduğu ve yasalar çiğnenmediği sürece kimin kiminle ve neden olduğu önemli değildir ve oraya burnunuzu sokmanın bir anlamı olmadığı gerçeğine ben de inanıyorum.
İnançlı bir Kafkasyalıyla evlenmek başka bir şey, bana göre orada bir kadın olarak doğup öyle bir eş olmaktansa kendini bir trenin altına atmak daha iyi
Onların kadınları elbette ki bunu yapmaz benimle aynı fikirdesin ama başka bir hayat bilmiyorlar ve kıyaslayamıyorlar
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 1 year 1 month
Inkwell’leri uzun zamandır tanıyorum ve onlara karşı pek iyi bir tavrım yok. Bacaklarını göçmenlerin önüne uzatıyor, onlarla evleniyor ve sonra ağlıyorlar. Bu insanlar vatandaşlık aldılar ve mutlular, sonra bir doğu masalı başlıyor, buraya gelme, oraya bakma, evde kal yoksa amcıklara bin. Cesur bir adam hamile bir kadınla tanıştı ve kadın akmaya başladı. Eşim hamileyken otobüsle seyahat ettiğinde hiç böyle bir şey görmemişti. Genel olarak mürekkep hokkalarına ah diyeceğim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 714 Replies
- 51145 Views
-
Last post by AWDXXX
-
- 120 Replies