Seks yapmadan ne kadar süre dayanabilirsiniz?
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ne kadar süre seks yapmadan durabilirsin?
10 yıldır seks yapmıyorum ve yoluma devam ediyorum. Kötü bir durum ama ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok. :hata: :evet:
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Seks yapmadan ve mastürbasyon yapmadan bir hafta geçirebilirim, sonra çatı kırılır, taşaklarımı acilen boşaltmam lazım))))
-
- Nirvana’dayım
Bir anda hafta her şeyi ve herkesi kırmaya hazırım! Köpek gibi sinirleniyorum(
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
peki neden yine bir adamı eleştiriyorsun? Ayrıca Almanya’da yaşadığını ve orada bulunmasının zor olduğunu da yazdı(
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Almanya’da orada sadece erkekler yaşıyor ama ayrılmak imkansız ülke. Her şey çok karmaşık))))
-
- En güçlü orgazm!
hayır henüz kendimden vazgeçmedim)))) arayışı içinde)))
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Aramanızı geciktirmeyin, aksi takdirde hayat fark edilmeden sona erecektir))
-
- En güçlü orgazm!
terimlerin taşınmasıyla toplam değişmez)))
42 saniye sonra gönderildi:
Almanya’da yoğun bir öksürüğe ihtiyacınız var ve yalnızca Almanya’da değil, o zaman da o kadar çok kadın ve kız çocuğu olacak istediğiniz))
42 saniye sonra gönderildi:
n Deniyorum ama ne yazık ki olmuyor))) belki de böyle olması gerekiyor, önceki hayatımda çok eğlendim ama bu hayatta dur dediler)))Aramanızı geciktirmeyin, aksi halde hayatınız fark edilmeden sona erecektir))
-
- Nirvana’dayım
peki, bu, eğer öyle düşünüyorsun! Açgözlü bayanlar iptal edilmedi ama hepsi bu değil! Paradan başka sunacak hiçbir şeyin yoksa o zaman bu senin sorunun!Wolffr: ↑28 Mar 2023, 15:03Almanya’da yoğun bir öksürüğe ihtiyacınız var ve yalnızca Almanya’da değil, o zaman da o kadar çok kadın ve kız çocuğu olacak istiyorsun))Almanya’da sadece erkekler yaşıyor ama ülkeyi terk etmenin imkânı yok. Her şey çok karmaşık))))
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Belki de sorun budur, istediğiniz kadar aramamanız gerekiyor , ama sadece bir tanesi için?)))
-
- En güçlü orgazm!
Şanssızım (((
evet, şişmanlığım yüzünden %100 emin değilim.
ne kadar aramalıyım? zaten sonsuza kadar aradım... ama ne yazık ki.nBelki de sorun budur, istediğiniz kadar değil de tek bir tane aramak zorunda kalıyorsunuzdur?)))
Şanssızım (((
-
- Nirvana’dayım
Bazı insanlar şişman insanları sever! Onlarda sıcak ve sade bir şeyler var!Wolffr: ↑28 Mar 2023, 15:10evet, obezitem nedeniyle %100 emin değilim. nyani, bu kendinizden pek emin olmadığınız anlamına geliyornÇok uzun zamandır arıyordum, bir ve sonsuza kadar .., ama ne yazık ki.Belki de sorun budur, istediğiniz kadar değil de tek bir tane aramak zorunda kalıyorsunuz?)))
Şanssızım (((
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Gönderildi 40 saniye sonra:
ah, o kadar çok insanla tanıştım ki herkese Alain Delon veriyorum, (
Gönderildi 40 saniye sonra:
İnanması zor,

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Almanya’da şu anda çok fazla kilolu insan var mı?
-
- En güçlü orgazm!
çok fazla, özellikle de çocuklar. Yani her metrede kebap, McDonald’s ve birçok lokanta var. Ben buradan yarı mamul veya salata almıyorum, orada saklı o kadar çok şey var ki, hayır, kendi salatamı yapmayı tercih ederim,
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
ilerleme bunun için kimin suçlanacağıdır))) çocuklar az hareket eder ve burada nerede oynanır, arabalar her yerdedir. Spor salonlarına gidiyorlar ama çok azı çok pahalı. Ve çiftçilerin iş yerinde yeterince hareketleri var, benim ofis çalışanlarım yok. Çalışırken 10, hatta bazen 12 saat çalışmam gerekiyordu, bu yüzden spor salonuna ihtiyacım yoktu. Eve geldim, akşam yemeği yedim ve yattım, sabah 4:00’te kalktım, kahvaltı yaptım, bulaşıklarımı yıkadım, kendime sandviç yaptım ve sen 4:50’de işe gidiyorsun, işe 70 km.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 5 months
Konu dışı olduğum için özür dilerim, neden teşekkür notu koyamadığımı bana kim söyleyebilir? Üç gündür bunu yapamıyorum.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Baktım, bugün ve dün beğenmişsin. Belki siteniz donuyor ve bu nedenle her zaman çalışmıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
İkinci gün, o zaman ne yaptığımı biliyorsun; geceleri yürüyorum ve ben evli olmadığımda arkadaşım bana yardım ediyordu, acı çeken erkekleri tanıyordu.
-
- Penetrasyon
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 20 saniye:
Hayır, ne bugün ne de dün, yapamam
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 20 saniye:
Üzgünüm, beğendiğinizi görüyorum, ancak yalnızca bir dakikalık gecikmeyle kayboluyor)
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 3 months
En fazla 3 gün sabırlı olun ve ardından "elinizi terleyin - sert amcık". Peki, seks yapmadan üç gün geçirdikten sonra terlemeyin, zaten bir kadının dokunuşuyla son bulursunuz
- These users thanked the author Ricardomom for the post:
- Morpheus
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
5 günden fazla dayanamıyorum, kritik dönemlerde eşime verdiğim maksimum miktar bu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Almanya’da seks konusunda her şey güzel, hatta çok iyi, Avrupa’da genel olarak sikiş kadar. istiyorsun. Her fırsatta seks var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
Gerçekten yapamam! Aksi takdirde, taşaklarımın çınlaması için mastürbasyon yapacağım)!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
31 çekmeden - birkaç gün
Düzenli seks yapmadan - istediğin kadar.
31 çekmeden - birkaç gün
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
Katılıyorum ne yazık ki 5-7 yıldır sevgilim yok, eski sevgilimle birlikte olmama rağmen ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ve en fazla 5 defa, sürekli bir tanem yok henüz.
İnternette artık neredeyse gerçek olmayanı bulabiliyorum.
Ve böylece, elbette, hemen hemen herkes bazen bir hafta boyunca gerginliği atıyor, bazen birkaç günlüğüne.
Bir zamanlar bir komşumla ilgili fanteziler kuruyordum, hamileydi ve onu gerçekten istiyordum ve onu rahatlatmanın iyi bir yolu ne olabilir diye düşündüm ve yaklaşık birkaç hafta boyunca onunla ilgili fanteziler kurmak beni çok etkiledi (Ve 20 yaşımdayken, bir şekilde uzun süre rüya görmüyordum, sanki bir yıl önce başlamıştı)
Bir meslektaşımla çıktığımda ve o ilk tatile çıktığında, bir ay boyunca kendime sessiz kalmak zorunda kaldım, sonra iki haftalığına başka bir şehre gittim, çok şükür bunu internetten çıkarabildim, ama Akşam için yeterince yedim ve sonra sadece onu istedim, sadece onunla sakinleştim. İş yerinde, tüm hafta boyunca ve hafta sonları günde yaklaşık üç kez yeniden başlamak için Pazartesi’yi bekledim.
Ve bu 40 yaşımdan önce bir kez oldu, genellikle dinlenmek istediğimi düşündüm. hepsi bu ve 40 yaşımdan sonra bir şekilde rahatlamanın mümkün olacağına karar verdim ama bir kız arkadaş bulmanın da kötü olmayacağına karar verdim.
Sonra çalıştım ve mevsim kıştı ve nedense hiç hoşuma gitmedi ve sakindim, bu da bir şeyin açılmamasından kaynaklanıyor.
Yani yaşa ve duruma bağlı
İnternette artık neredeyse gerçek olmayanı bulabiliyorum.
Ve böylece, elbette, hemen hemen herkes bazen bir hafta boyunca gerginliği atıyor, bazen birkaç günlüğüne.
Bir zamanlar bir komşumla ilgili fanteziler kuruyordum, hamileydi ve onu gerçekten istiyordum ve onu rahatlatmanın iyi bir yolu ne olabilir diye düşündüm ve yaklaşık birkaç hafta boyunca onunla ilgili fanteziler kurmak beni çok etkiledi (Ve 20 yaşımdayken, bir şekilde uzun süre rüya görmüyordum, sanki bir yıl önce başlamıştı)
Bir meslektaşımla çıktığımda ve o ilk tatile çıktığında, bir ay boyunca kendime sessiz kalmak zorunda kaldım, sonra iki haftalığına başka bir şehre gittim, çok şükür bunu internetten çıkarabildim, ama Akşam için yeterince yedim ve sonra sadece onu istedim, sadece onunla sakinleştim. İş yerinde, tüm hafta boyunca ve hafta sonları günde yaklaşık üç kez yeniden başlamak için Pazartesi’yi bekledim.
Ve bu 40 yaşımdan önce bir kez oldu, genellikle dinlenmek istediğimi düşündüm. hepsi bu ve 40 yaşımdan sonra bir şekilde rahatlamanın mümkün olacağına karar verdim ama bir kız arkadaş bulmanın da kötü olmayacağına karar verdim.
Sonra çalıştım ve mevsim kıştı ve nedense hiç hoşuma gitmedi ve sakindim, bu da bir şeyin açılmamasından kaynaklanıyor.
Yani yaşa ve duruma bağlı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years
Sokakta büyüleyici kadın bacaklarını görene kadar dilediğim kadar keksiz de yapabilirim... Rüzgarda yükselen elbiseler... Çıplak, tonlanmış karınlar...
Genel olarak, sonsuza dek, eğer istersen evden çıkmayın ve gözlerinizi oymayın :)
Genel olarak, sonsuza dek, eğer istersen evden çıkmayın ve gözlerinizi oymayın :)
-
- Penetrasyon
- Registered for: 3 years 7 months
Zor hamilelikler ve eşimin doğumu nedeniyle neredeyse birer yıl arayla iki ara verdik. Şans eseri çok nazik bir kadın ve kendi yapamadığı zamanlarda bile elleriyle bana yardım etti.
Ve ergenlik döneminde en fazla birkaç hafta boyunca orgazm olmadı, ben de bunu yapmamıştım. henüz mastürbasyon yaptım ama sadece uykumda geldi.
Ve ergenlik döneminde en fazla birkaç hafta boyunca orgazm olmadı, ben de bunu yapmamıştım. henüz mastürbasyon yaptım ama sadece uykumda geldi.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- Fargal94, gnusmalar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 11 months
Kırk yaşıma kadar en fazla 1-2 gün seks yapmadan durabiliyordum, arada sırada da mastürbasyon yapıp eşimin yerine başkasını hayal edebiliyordum
. 45 yaşından sonra 2-4 gün seks yapmadan durabilirim (bu maksimumdur). Şimdi eşim üç aylığına kızını ziyaret etmek için Almanya’ya gitti ve ben açlık diyeti yapıyorum
, hemen hemen her gün mastürbasyon yapıyorum çünkü aksi takdirde çatı yıkılmaya başlıyor. Onunla her gün görüntülü görüşme yoluyla iletişim kuruyoruz, bazen göğsünde küçük yakalı kıyafetler giyiyor ve beni daha iyi görmek veya bir şey söylemek için telefon ekranına doğru eğiliyor, gözlerim zaten orada ve arzunun pantolonumda yükseldiğini hissediyorum. :shamp:, ilk başta net tepkimi anlamıyor ve konu ne olduğuna gelince sadece şakacı bir şekilde gülümsüyor ve hepsi bu
O yıl da bunu üç ay boyunca yaptı. Kızımda da vardı ve gün içinde onunla birlikte geri döndüğümde, buharı atmak için akşama kadar zar zor bekleyebildim. Kızı ve kocası oturma odasında duvarın dibinde uyuyor olsalar da kanepemizin gıcırdaması ve etraftaki her şey umurumda değildi, sonunda sigara içiliyordu ve bu yüzden sevgilim karım az önce altımda bağırdı, harika, nerede? Çok fazla enerji alıyorum

O yıl da bunu üç ay boyunca yaptı. Kızımda da vardı ve gün içinde onunla birlikte geri döndüğümde, buharı atmak için akşama kadar zar zor bekleyebildim. Kızı ve kocası oturma odasında duvarın dibinde uyuyor olsalar da kanepemizin gıcırdaması ve etraftaki her şey umurumda değildi, sonunda sigara içiliyordu ve bu yüzden sevgilim karım az önce altımda bağırdı, harika, nerede? Çok fazla enerji alıyorum

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Hayatım boyunca.. (
maalesef bu kadar kısa bir mesaj eklenemiyor, o yüzden bu metni yazıyorum)
maalesef bu kadar kısa bir mesaj eklenemiyor, o yüzden bu metni yazıyorum)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
En uzun süre askerdeydi. İki yıldır seks yapmadan, şimdi eşim ve ben bir rekora gidiyoruz. Seks yapmadan 2,5 ay geçti. Sanırım üç aya kadar kalacağız? Benim hatam değil. Sadece istemiyor. Veya ben veya genel olarak (o 48 yaşında). Kendisiyle bu konuyu konuştuğumuzda kendisini götürmemi istediğini söylüyor... Ama onu rahatsız etmeye başladığımda hemen ders çalışmamak için nedenler buluyorum. Her zaman - şimdi değil, doğru zaman değil, iyi bir zaman değil, banyoda değil, yorgun vb. Ve sonra tekrar konuşma, yine "hayır, istiyorum" ve benzeri bir daire içinde.. Bir noktada ikna etmekten, yalvarmaktan yoruldum. Ayda bir kez de olsa kendini bana her verdiğinde bana iyilik yapan bir kadını becermek çok büyük bir zevk. Seni istemelerini ve bana iyilik yapmalarını istiyorum. Rahatsız etmeyi bıraktım. Kesinlikle. İlişkimiz normal. Aile. Birlikte yürüyoruz, birlikte alışverişe gidiyoruz, ilişkide her şey normal, seks yok. Hiçbir şekilde inisiyatif göstermiyor. Ve sonra ya sadece mastürbasyon yap ya da hile yap diye düşünüyorsun. Seks olmadan, kişisel tatminle böyle yaşıyorum.))
-
- Nirvana’dayım
Karınızın sizde bir erkek gibi hissetmesi için sizin tarafınızdan bir eyleme ihtiyacımız var. Tekrar! Ve şimdi kız ve erkek kardeş gibisiniz (Ne hakkında yazdığımı biliyorum, 30 yıldır evliyiz)d3nan: ↑18 Jul 2023, 16:19 En uzun süre askerdeydi. İki yıldır seks yapmadan, şimdi eşim ve ben bir rekora gidiyoruz. Seks yapmadan 2,5 ay geçti. Sanırım üç aya kadar kalacağız? Benim hatam değil. Sadece istemiyor. Veya ben veya genel olarak (o 48 yaşında). Kendisiyle bu konuyu konuştuğumuzda kendisini götürmemi istediğini söylüyor... Ama onu rahatsız etmeye başladığımda hemen ders çalışmamak için nedenler buluyorum. Her zaman - şimdi değil, doğru zaman değil, iyi bir zaman değil, banyoda değil, yorgun vb. Ve sonra tekrar konuşma, yine "hayır, istiyorum" ve benzeri bir daire içinde.. Bir noktada ikna etmekten, yalvarmaktan yoruldum. Ayda bir kez de olsa kendini bana her verdiğinde bana iyilik yapan bir kadını becermek çok büyük bir zevk. Seni istemelerini ve bana iyilik yapmalarını istiyorum. Rahatsız etmeyi bıraktım. Kesinlikle. İlişkimiz normal. Aile. Birlikte yürüyoruz, birlikte alışverişe gidiyoruz, ilişkide her şey normal, seks yok. Hiçbir şekilde inisiyatif göstermiyor. Ve sonra ya sadece mastürbasyon yap ya da hile yap diye düşünüyorsun. Seks olmadan, kendi tatminimle böyle yaşıyorum.))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 145 Replies
- 2135 Views
-
Last post by Sashkalovessya
-
- 21 Replies