Bir muz yutuyorum 🍌 karımdan daha havalı!
-
Автор темыVetal B
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir muz yutuyorum 🍌 karımdan daha havalı!
Çocukken kardeşlerim Sergei ve kuzenim Sasha’nın siklerini emerdim; Sergei’nin siki benden ve Sanka’dan çok daha büyüktü! Sergei’nin aletini emmeyi seviyordum. Sasha tabii ki köyde ocakta kendini gösterdi, sikini emdim ve ağzıma geldi, ilk başta nefesim kesildi, söyleyecek bir şey yok! Sperm ekşi olmasına rağmen gerçekten hoşuma gitti
- These users thanked the author Vetal B for the post (total 2):
- alexey.frolov, abartı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Muz yutuyorum 🍌 karımdan daha havalı!
Böyle bir deneyime sahipseniz elbette karınız sizden çok geride değil.
- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post (total 2):
- Vetal B, Alexsss
-
Автор темыVetal B
- ön sevişme
- Total posts: 118
Çok teşekkür ederim! Ağzıma koymayalı uzun zaman oldu ve büyük bir aleti tamamen kabul edebilir miyim bilmiyorum. Kıçımı kendim geliştirdim ve 5 cm’ye ulaştım, bir kutu tıraş köpüğünün üzerine oturdum ve onu 5 cm’ye kadar ölçtüm, hem acı verici hem de çok hoştu Eşim ve ben her şeyi deneyeceğiz dedi! Askıyı kendim yaptım, başlangıçta çok büyüktü, yaklaşık 2,5-3,0 cm. Sonra tam 5 cm arttı! Eşim için yaptım ama ondan beni sikmesini istediğimde kabul etti ama Alina’nın beni kocaman bir yapay penisle kıçımdan sikmekten hoşlanmadığını gördüm.slavik.meshalkin: ↑24 Sep 2023, 15:22 Elbette böyle bir deneyime sahip olduğunuzda eşinizin önünüzde kat etmesi gereken uzun bir yol var.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Eşimle uzun süredir aynı evli çiftin arkadaşıydık. Orada kadın nasıl oral seks yapacağını bilmiyordu ve kocası bu konuda ondan çok daha üstündü. Hayatımda ilk kez bir adam beni emiyordu. O ve karısı birlikte berbattı ama o daha iyiydi.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 5):
- Fedor36, Andrey Petrov, Vetal B, IDVS03082008, sapık
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
Bu da olur. Bu hayatta ne olursa olsun. Bazen inanmak zor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu nedenle, erkeklerin kadınlardan daha iyi emdiği uzun zamandır biliniyor, çünkü partnerlerine en yüksek zevki nasıl sunacaklarını tam olarak kendilerinden biliyorlar!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 5):
- Vetal B, abartı, Şalun70, IDVS03082008, seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Evet, genel olarak erkeklerle bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım. Daha sonra şaka olsun diye, beni örnek alarak karımdan karısına çük emmeyi öğretmesini istedi. Genel olarak, ilk başta kadınlar beni birlikte emdiler ve o da kenardan izledi ve tavsiyeler verdi, ancak ikisi bunu oldukça iyi yaptı ve hatta bana karısı bu konuda benimkinden daha iyiymiş gibi geldi. Sonra bir şeyden hoşlanmadı ve karısı ona kendin göstermeni söyledi. Karımilk başta gülümsedi ama o da onlara katılınca eşim kenara çekildi ve ağzı açık izledi. Hayatımda ilk kez bir adam beni emdi ama bunu pek beceremedi çünkü beş dakika içinde geldim. O ve karısı etrafa dökülen her şeyi birlikte yediler ve karım orada yere çakılmış halde durdu.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- abartı, IDVS03082008, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir tanıdığım var. Geçenlerde bana oral seks yapmayı teklif etti. Muzu nasıl yutabildiğini gösterdi. Ayrıca aletimi emdi ve derin boğaza soktu. Bir dahaki sefere onu becermeyi teklif etti. Kadın kıyafetlerine bürünürse kabul ettim. Kabul etti. Yanına vardım, eşi de oradaydı, makyaj yapmıştı, kadın kıyafetleri giymişti. İlk önce onu kıçıma soktum. Sonra sikimin üzerine atladı ve kendisi gelene kadar yarım saat kadar atladı. Karısı spermini emdi. Sonra o da aletimin üstüne oturdu. O da izledi ve karşımızda oturarak mastürbasyon yaptı. Heyecanlı bir kıza benziyordu. Yanıma gelip penisini ağzıma soktu. Sonunda bitti. Daha sonra karısının içine girdim. Benim spermimi içti.
Üçümüz duş almaya gittik. Orada yıkandılar ve ikisinin de karısı vardı. Daha sonra üçümüz uzanıp konuştuk. Karısı onun kıçına sahip olmayı sevdiğini söyledi. Canlı bir penis istiyordu. Sonra birini bulmaya karar verdik. Eşi bir keresinde evlenmeden önce benimle ve eşimle üçlü seks yapmıştı. Kocasını benimle deney yapmaya davet etti. Daha sonra deney olarak bana oral seks yaptı.
Üçümüz duş almaya gittik. Orada yıkandılar ve ikisinin de karısı vardı. Daha sonra üçümüz uzanıp konuştuk. Karısı onun kıçına sahip olmayı sevdiğini söyledi. Canlı bir penis istiyordu. Sonra birini bulmaya karar verdik. Eşi bir keresinde evlenmeden önce benimle ve eşimle üçlü seks yapmıştı. Kocasını benimle deney yapmaya davet etti. Daha sonra deney olarak bana oral seks yaptı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 1 month
Genel olarak, herhangi bir pasif meme ucu ona bir kadından daha iyi emdiğini söylediğimde memnun olur. Daha önce bu tür sözler bana saldırgan geliyordu. Ama gerçekte, Ama adam şiddetle ağzıma gelip, şaşkınlıkla karısının bunu yapamayacağını söylediğinde, birdenbire utanç ve zevk hissettim. Güzeldi. Aynı övgüyü tekrar kazanmak istedim. Sonra buna benzer pek çok iltifat vardı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post