Anonim D 17 bir adamla sikişti, her şey muhteşemdi. Adım Misha, 21 yaşındayım. Kabul edilmiş...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anonim D 17 bir adamla sikişti, her şey muhteşemdi. Adım Misha, 21 yaşındayım. Kabul edilmiş...
Anonim D 17 bir adamla sikişti, her şey muhteşemdi. Adım Misha, 21 yaşındayım. İlk orgazmımı yaşadım. Sabah yatakta yalnız uyanıyorum, hemen telefonu alıyorum ve Mishka’nın gittiği yeri karalamasına izin veriyorum. Yazışmalara bakıyorum ama hiçbir şey yok. Cinsiyete ya da gelişine dair tek bir ipucu bile yok. Şok içinde geliyorum. Ona yazıyorum. Dün güzel vakit geçirdik ve sen de beğendin. Şöyle yazıyor: En sevdiğiniz TV dizisi olan VK’da tam olarak neyi tartışacağınızı mı beğendiniz, yoksa avatarınız için bir fotoğraf seçmeyi mi sevdiniz? Aramızda 3000 km var. Biz sanal aşıklarız. O gece yaşananlar hâlâ gizemini koruyor. Misha’ya seksten bahsettim ve ilk başta beni ya ot içmeye başlamakla ya da sarhoş olup biriyle yatmakla suçladı. Ama bir an için alkol içmiyorum ve zaten ot konusunda sessizim. Beni terk etti, her yerden engelledi, bana fahişe dedi. Ve iki duygu beni parçalıyor: Onu seviyorum ve onu kaybetmek canımı acıtıyor ve ikinci korku, eğer arkadaşım bile yoksa, o gece olanları kapsıyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post