Samimi yerlere (göğüs, popo, pubis) dövme yaptıranlardan büyük bir istek. Bu dövmelerin fotoğraflarını bizimle paylaşın lütfen!!! Bu çok güzel ve heyecan verici!!!
Tercihen kişisel, internet değil.
Özel piercinglerin fotoğrafları da harika, onlara hayran olmaktan mutluluk duyarız!!!
Şimdiden teşekkürler!!!
Samimi yerlere (göğüs, popo, pubis) dövme yaptıranlardan büyük bir istek. Bu dövmelerin fotoğraflarını bizimle paylaşın lütfen!!! Bu çok güzel ve heyecan verici!!! Tercihen kişisel, internet değil. Özel piercinglerin fotoğrafları da harika, onlara hayran olmaktan mutluluk duyarız!!! Şimdiden teşekkürler!!! :bel_flag:
[size=85][color=green]4 saat 49 dakika 10 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [url=https://postimg.cc/gXBCyCSv] [img]https://i.postimg.cc/wM69zHDb/Screenshot-20230923-070343.jpg[/img][/url]
Özel yerlere (göğüs, popo, kasık) dövme yaptıranlardan büyük bir rica. Bu dövmelerin fotoğraflarını bizimle paylaşın lütfen!!! Bu çok güzel ve heyecan verici!!!
İnternet üzerinden değil, tercihen kişisel.
Özel piercinglerin fotoğrafları da harika, onlara hayran olmaktan mutluluk duyarız!!!
[quote=18Yur@74 post_id=260901 time=1695442771 user_id= 20696] Özel yerlere (göğüs, popo, kasık) dövme yaptıranlardan büyük bir rica. Bu dövmelerin fotoğraflarını bizimle paylaşın lütfen!!! Bu çok güzel ve heyecan verici!!! İnternet üzerinden değil, tercihen kişisel. Özel piercinglerin fotoğrafları da harika, onlara hayran olmaktan mutluluk duyarız!!! [ /quote]evet, bu forumdaki insanlar tam bir deli,>)/
İyi yapılırsa güzel olabilir ama ASLA yapmayacağım! Çünkü herkes sevmez, sanır belki... Sonra yıllar geçer, bir yerlerde ortaya çıkmak ayıp olmaz mı? Hayır... Böyle saçmalıklara hazır değilim. Ayrıca, canınız isterse yaklaşık bir ay süren raporlar da var...
---------- --- ----------------
Ve nedense burada hiçbir örnek göremiyorum...
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
İyi yapılırsa güzel olabilir ama ASLA yapmayacağım! Çünkü herkes sevmez, sanır belki... Sonra yıllar geçer, bir yerlerde ortaya çıkmak ayıp olmaz mı? Hayır... Böyle saçmalıklara hazır değilim. Ayrıca, canınız isterse yaklaşık bir ay süren raporlar da var... :angel: ---------- --- ---------------- Ve nedense burada hiçbir örnek göremiyorum...
Akıllı yaklaşım! Üstelik dövmelerin hepsi gerçek profesyoneller tarafından yapılmıyor! Bu kadar sefalet
tamamen çekici bir vücut görmek zorunda kaldım...
Akıllı yaklaşım! Üstelik dövmelerin hepsi gerçek profesyoneller tarafından yapılmıyor! Bu kadar sefalet tamamen çekici bir vücut görmek zorunda kaldım...
[quote=uran post_id=262085 time=1695659891 user_id=19741] Bir kadın sırtının alt kısmına karmaşık desenli bir dövme yaptırırsa o zaman.. nedenini biliyor musunuz? [/quote]
Peki, şimdi bizi aydınlatacaksın... . deyim yerindeyse onu bırakmayacak mısın, yoğun?)))) :cat1:
Bir kadın sırtının alt kısmına karmaşık desenli bir dövme yaparsa, o zaman.. nedenini biliyor musunuz?
nPeki, şimdi bizi aydınlatacaksın Peki... tabiri caizse onları bırakmayacaksın, aptal mı?))))
Evet, bir keresinde belinde benzer dövmesi olan bir kıza/kadına bunu neden onunla seks yaptıktan sonra sorduğunu sormuştum.. :) o da bana verdi - "Yani şimdi beni arkanda mı bıraktın?" diyor. Evet, öyle olduğunu söylüyorum, "Dövmenin üzerindeki desene baktım." Evet, baktım diyorum, "diyor senin gibi adamların orada daha uzun süre kalmayacağını, ancak desene bakıp işlerini yapmaya daha fazla zaman harcayacaklarını söyledi"
These users thanked the author kariyer for the post:
[quote=Tapkin post_id=262107 time=1695661814 user_id=14438] [quote=uran post_id=262085 time=1695659891 user_id= 19741] Bir kadın sırtının alt kısmına karmaşık desenli bir dövme yaparsa, o zaman.. nedenini biliyor musunuz? [/quote] nPeki, şimdi bizi aydınlatacaksın Peki... tabiri caizse onları bırakmayacaksın, aptal mı?)))) :cat1: [/quote]Evet, bir keresinde belinde benzer dövmesi olan bir kıza/kadına bunu neden onunla seks yaptıktan sonra sorduğunu sormuştum.. :) o da bana verdi - "Yani şimdi beni arkanda mı bıraktın?" diyor. Evet, öyle olduğunu söylüyorum, "Dövmenin üzerindeki desene baktım." Evet, baktım diyorum, "diyor senin gibi adamların orada daha uzun süre kalmayacağını, ancak desene bakıp işlerini yapmaya daha fazla zaman harcayacaklarını söyledi" :oops:
Yakışıklı, evli, 45 yaşında Seninle tanışmak isterim seyrek toplantılar için. Moskova, Güney İdari Okrugu, güney Moskova Bölgesi. Araba ve buluşma yeri var.
Koyu, dolgun olanları seviyorum, tercihen...
Last post
Aramanızda iyi şanslar. Ben de vücutlu kızların hayranıyım. 👍👍 👍
anonim
Soçi özel bir şehir. Tatilciler hayatına kendi ritimlerini, kendi ruh hallerini getiriyor.
Yöre sakinleri genellikle çeşitli insanların yaşadığı deniz kıyısındaki odaları kiralıyor. Bir gün...
Last post
Tekrarlamak istiyorum....
garip soru.. Hiçbir şeye ihtiyacım olmayabilir ama O... Ona...