Kız arkadaşım herkesin önünde müstehcen bir fotoğrafını çektiğim için gücendi

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Perçik18
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Kız arkadaşım herkesin önünde müstehcen bir fotoğrafını çektiğim için gücendi

Unread post by Perçik18 »

Genel olarak bu hikaye yaşandı, bir grup insanla parkta yürüyorduk, onlarla VK’da parkta bir içki eşliğinde yürüyüş yaparken tanıştık.
Porto şarabı 777 içmek normaldi, bu yüzden sarhoş oldum ve ben kız arkadaşımın eteğini kaldırıp kıçının fotoğrafını çekme fikri aklıma geldi )
ama külot giymemesini beklemiyordum... genel olarak herkes gördü, tabii ki dersleri de öyleydi fırtınalı, ama görünüşe göre benimki zaten alkolden tamamen sarhoştu, kapanmaya vakti olmadı, şimdi çok kırıldı ve benimle iletişim bile kurmuyor(ne yapmalı?
Aslında biz 2 aydır birlikteyiz o 17 yaşında, ben 18 yaşındayım ve hiç seks yapmıyoruz, o bakire ve evlenmeden önce kimseye vermeyeceğini söylüyor, belki birisi onu nasıl ikna edeceğini biliyordur. seks yapmayı gerçekten istiyorum.
Çekmeyi başardığım şeyin bir fotoğrafını ekliyorum
https://i.postimg.cc/RVbnxC6z/k-DIg-VVl1-Qu-E.jpg
These users thanked the author Perçik18 for the post (total 3):
Alex1203, Fargal94, mega saniye
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
 Re: Kız arkadaşım herkesin önünde müstehcen fotoğrafını çektiğim için rahatsız oldu

Unread post by ilovebiboys »

Fotoğraf çektim, kız gücendi, yardım edin - ama yine de fotoğrafı ekliyorum :ROFL:
opus from Fantasy TS))
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 5):
Guguk kuşu, Mancuso, Alexsss, Ötesinden Gelen Şehvet, |_nadiren_|
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Registered for: 2 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kız arkadaşım herkesin önünde müstehcen fotoğrafını çektiğim için rahatsız oldu

Unread post by di1111 »

Harika amcık, neden herkesin önünde sikmedin? Belki bir şirket veya şirketler için verirdim
Doktor Watson
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Doktor Watson »

Şimdi üç tane 7’li mi satıyorlar? Geri kalan *x)
These users thanked the author Doktor Watson for the post (total 2):
ilovebiboys, Juravl
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 367

Unread post by havlamak »

Bir peri masalı hikayesi elbette ama bağlama bakarsanız:
1. Yazar tam bir pislik, çünkü şort giyse de giymese de genel olarak davranış hayvani
2. Kız bakiredir ve evlenmeden önce hiçbir planı yoktur, ancak külot olmadan randevuya çıkar.
3. Porto şarabı 777 üretilmiyor ve üretilse bile şu anda 18 yaşındaki gençlerin bu konuda bir şey bilmesi pek mümkün değil.

Genel olarak, yazar daha çok eski gençliğiyle ilgili fanteziler kuran, sıkılmış bir büyükbabadır.
These users thanked the author havlamak for the post (total 6):
Bot, Alexsss, Juravl, Ötesinden Gelen Şehvet, PavelNokia, |_nadiren_|
Yara
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yara »

Mancuso
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172

Unread post by Mancuso »

Dr. Watson: 19 Sep 2023, 17:59 Şu anda üç adet 7’li mi satılıyor?
İnanılmaz - ama satıyorlar! Dünden önceki gün tesadüfen gördüm. Yolculuk için su almak üzere kulübeden dönerken "sadık"la karşılaştım ve bir şekilde gözüm en alt raftaki "üç balta"ya takıldı *x)
Korkunç bile orada ne olduğunu hayal edin...
These users thanked the author Mancuso for the post:
Juravl
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Perchik18: 19 Sep 2023, 17:39 Genel olarak bu hikaye yaşandı, bir grup insanla parkta yürüyorduk, onlarla VK’da parkta bir içki eşliğinde yürüyüş yaparken tanıştık.
Normalde porto şarabı 777 içiyorduk, yani Sarhoş oldum ve kız arkadaşımın eteğini kaldırıp kıçının fotoğrafını çekmeyi düşündüm)
ama külotsuz olmasını beklemiyordum... genel olarak herkes gördü, tepkileri şöyle oldu elbette fırtınalı, ama görünüşe göre benimki zaten tamamen alkolden sarhoştu, kapanmaya vakti yoktu, şimdi çok kırgın ve benimle iletişim bile kurmuyor (ne yapmalıyım?
Aslında biz 2 aydır birlikteyiz; o 17 yaşında, ben 18 yaşındayım ve hiç seks yapmıyoruz, kendisi bakire ve düğünden önce bunu kimseye vermeyeceğini söylüyor, belki birisi nasıl yapılacağını biliyordur. onu gerçekten seks istediğime ikna et.
Çekmeyi başardığım şeyin bir fotoğrafını ekliyorum
Sen bir salaksın! Belki seninle ya da belki hoşlandığın biriyle seks yapmayı beklediği için külotsuzdu. Bir zamanlar şu ya da bu kızla bir kadın yurdunda uzun süre yaşadım ve onların bir tür randevuya ya da partiye hazırlanırken gördüm. İnsanlar sekse hiç izin vermiyorsa normal iç çamaşırı giyerler.

Eğer seks bekleniyorsa, gerektiğinde saçlarını kesecekler, bacaklarını tıraş edecekler ve düzgün iç çamaşırları giyecekler. Peki, eğer iç çamaşırı yoksa, o zaman genel olarak bu, seksin kesinlikle gerçekleşeceğinin bir işaretidir. Yani partiye özellikle seks yapmak için gidiyor. Yani eğer korkaklar varsa (ya da her neyse) o zaman bu hala söz konusudur. Ancak kot pantolonun, eteğin veya elbisenin altında külot yoksa bu kesinlikle seks istiyor demektir ve tek soru partide hoşlandığı birinin olup olmayacağıdır.

Peki, ne olacak? bakire olduğunu söylüyor mu, belki de seni kandırıyordur. Kızlar bunu yapmayı severler, özellikle de erkeğe öyle davranırlarsa. Birini manipüle etmek, birine yön vermek ve komuta etmek güzel. Peki, kendiniz hayal edin esas olarak bağımlılık sizi sorgusuz sualsiz dinleyen, ağzınızın içine bakan biri. Ve senden gerçekten bir şeye ihtiyacı olan ve her konuda itaat etmeye hazır biri. Demek sen de aynı karaktersin.

Genel olarak, ona biraz daha içirmek için gerçek bir şansın vardı ve o zaman belki o da senin üzerine tırmanırdı.
Ve onun amcığı hiç de öyle değil. O dudakları asla penisinle açmak zorunda kalmamış olman çok yazık. :-)
Gelecek için size bir ders: Kızları toplum içinde küçük düşürmeyin. Ve onu herkesin önünde küçük düşürmeyin. Kadınların sevilmeye ihtiyacı var. Her ne olursa olsun ve sana nasıl davranırlarsa davransınlar. Ve sana aynısını ödeyecekler.
These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
Fargal94, sapık
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Alexsss »

Kız çok yedi, yumuşak işareti kaçırdın mı?
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years

Unread post by Çekiç »

Artık Hairshirt’ün bir spermatosaurus ve bir gevezelik olduğuna ikna oldum. Dosya adına bakacak zamanım yok mu? Telefondaki orijinal dosya bir IMG’dir veya çekim tarihiyle başlar. Kameradan - IMG veya PIC
ve size aptalca bir dolandırıcılık, internetten bir fotoğraf gösteriyorlar.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Perchik18: 19 Sep 2023, 17:39 şimdi çok kırıldı ve benimle iletişim bile kurmuyor (ne yapmalıyım?
))) Ona bir buket al çiçek gönder ve özür dile. Sanırım seni affedecek çünkü ciddi bir şey olmadı.
These users thanked the author Geçit for the post:
sapık
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Hammer: 19 Sep 2023, 19:40 Artık Hairshirt’ün bir spermatosaurus ve bir gevezelik olduğuna ikna oldum. Dosya adına bakacak vaktiniz yok mu? Telefondaki orijinal dosya bir IMG’dir veya çekim tarihiyle başlar. Kameradan - IMG veya PIC
İtiraf ediyorum ki elli elli Bu forumdaki yazılar tamamen yalandır. Ve burada bir seçimle karşı karşıyasınız: inanmak ya da inanmamak. Buradaki herkesi tekrar kontrol edip bunu gün ışığına çıkarmaya hiç niyetim yok.
Ve geriye tek bir şey kalıyor: ya inanmak ya da inanmamak. Yazılanlara inandığım gerçeğinden yola çıkıyorum.

Marinka, örneğin bugün forumda onun 31 yaşında olduğunu, evli olduğunu ve bir daha dışarı çıkma ihtimalinin düşük olduğunu yazdım. Ve ona inanıyorum. Ama onun burada sadece tıraşsız bir moderatör olduğunu tamamen kabul ediyorum. Elli elli.

Herkes kendi başına inanmalı veya inanmamalı.
Hiçbir şeye inanmıyorsan muhtemelen inanmamalısın buraya gel.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 19 Sep 2023, 19:49 burada moderatör sadece tıraşsız bir adam
Moderatörün neden erkek olması gerekiyor? A? Bu nasıl bir cinsiyetçiliktir?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 19 Sep 2023, 19:54 Moderatör neden erkek olmak zorunda? A? Bu nasıl bir kaba cinsiyetçilik?
Bu sadece bir stereotip. ;-)
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vasyanitsa: 19 Sep 2023, 19:49 burada sadece tıraşsız bir adam, moderatör
e moderatör ne de polis 😄
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

ilovebiboys: 19 Sep 2023, 19:56 e moderatör ne de polis
Polis mi? Polis hakkında hiçbir şey yazmadım. Omuz askıları hakkında yazdım...
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vasyanitsa: 19 Sep 2023, 19:57
e moderatör ne de polis
Polis mi? Polis hakkında hiçbir şey yazmadım. Omuz askıları hakkında yazdım...
ne fark eder ki, her şey aynı çalılıktan)
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kendi adıma, yazdığım her şeyin kurgu değil, saf gerçek olduğundan şüphe duyan herkesi temin ederim. Olmayanları yazmıyorum. Ve yazılanların hepsi hayattandır. Ya benimkinden ya da tanıdığım insanların hayatlarından. Bir yerde bir şey okursam, okuduklarımı yazarım. Görürsem, ona da bağlantı veririm.
Genel olarak, bir anlamda, bu bir zamanlar aşılanmış bir alışkanlıktır - eğer soyadı geçiyorsa, o zaman ad zorunludur. Herhangi bir olgudan bahsediliyorsa, kaynağa bir bağlantı gereklidir.
Sonra alışkanlık haline gelir.

35 saniye sonra gönderildi:
Bunu üniformalı insanlara söylemeyin. Bu onları çok rahatsız edecektir.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 19 Sep 2023, 20:04 Kendi adıma, yazdığım her şeyin kurgu değil, saf gerçek olduğundan şüphe duyan herkesi temin ederim. Olmayanları yazmıyorum. Ve yazılanların hepsi hayattandır. Ya benimkinden ya da tanıdığım insanların hayatlarından. Bir yerde bir şey okursam, okuduklarımı yazarım. Görürsem, ona da bağlantı veririm.
Genel olarak, bir anlamda, bu bir zamanlar aşılanmış bir alışkanlıktır - eğer soyadı geçiyorsa, o zaman ad zorunludur. Herhangi bir olgudan bahsediliyorsa, kaynağa bir bağlantı gereklidir.
Sonra alışkanlık haline gelir.

35 saniye sonra gönderildi:
Bunu üniformalı insanlara söylemeyin. Bununla onları çok gücendireceksin.
Sana inanıyorum.
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Alexsss »

Bakire bir kedinin sarkık dudaklarla değil, biraz farklı göründüğünü düşündüm)
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years

Unread post by Çekiç »

Vasyanitsa: 19 Sep 2023, 19:49
Artık Hairshirt’ün bir spermatosaurus ve bir sohbet kutusu olduğuna ikna oldum. Dosya adı, bakacak vaktiniz yok mu? Telefondaki orijinal dosya bir IMG’dir veya çekim tarihiyle başlar. Kameradan - IMG veya PIC
İtiraf ediyorum ki elli elli Bu forumdaki yazılar tamamen yalandır. Ve burada bir seçimle karşı karşıyasınız: inanmak ya da inanmamak. Buradaki herkesi tekrar kontrol edip bunu gün ışığına çıkarmaya hiç niyetim yok.
Ve geriye tek bir şey kalıyor: ya inanmak ya da inanmamak. Yazılanlara inandığım gerçeğinden yola çıkıyorum.

Marinka, örneğin bugün forumda onun 31 yaşında olduğunu, evli olduğunu ve bir daha dışarı çıkma ihtimalinin düşük olduğunu yazdım. Ve ona inanıyorum. Ama onun burada sadece tıraşsız bir moderatör olduğunu tamamen kabul ediyorum. Elli elli.

Herkes kendi başına inanmalı veya inanmamalı.
Hiçbir şeye inanmıyorsan muhtemelen inanmamalısın buraya gel.
Tamamen aptal mı? İşte ilk mesajdan bir fotoğraf parçası. Aşağıda fotoğraf dosyasının adı yer almaktadır. Orijinal fotoğrafın adı IMG, PIC veya mesajdakiler internetten indirilmiştir. />

n https://i.postimg.cc/1XC6mkVh/20230920-080735.jpg

Насчет не заходить больше в эту помойку, ты совершенно прав.Так будет правильно.
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 367

Unread post by havlamak »

Alexsss: 20 Sep 2023, 04:57 Bakire bir kedinin biraz farklı göründüğünü ve sarkık dudaklı olmadığını düşündüm)
Ah sen. Dudakların büyüklüğü kızın bakire olup olmamasına bağlı değildir. Bu her kadın için sadece bireysel bir yapıdır. Ve yazarın fotoğrafında sarkık değiller, sadece büyükler.
These users thanked the author havlamak for the post:
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Hammer: 20 Sep 2023, 08:15 Tamamen aptal mı? İşte ilk mesajdan bir fotoğraf parçası. Aşağıda fotoğraf dosyasının adı yer almaktadır. Orijinal fotoğrafın adı IMG, PIC’dir veya mesajdakiler internetten indirilmiştir. n
Yukarıda yazdım...
Başlangıçta bu forumdaki yazılara inanıyorum. Ancak mesajların gerçekçi olmayan olayları anlatabileceğini yüzde elli elli olarak kabul ediyorum. Ve her mesajı bir yerde tekrar kontrol etmeyi ve her mesajla ilgili bir takım soruşturma işlemleri yapmayı gerekli görmüyorum. Bir şeyi bir şeyle karşılaştırın, iki kez kontrol edin, yanlışlıkları ve tutarsızlıkları arayın.

Tüm bunlar neden?
Bir keresinde klinikteki doktora bir sorunla gelmiştim. Ofise girdim. Doktorun karşısındaki sandalyeye oturdu. Diyor ki - seni dinliyorum. Şöyle şöyle bir sorun var diyorum. Sonra sessizce oturuyorum.
Doktor tekrar diyor ki - seni dinliyorum.
Ona söylüyorum - seni dinliyorum.
Bir sorunum var. Bunu dile getirdim ve yardım için sana geldim. Ben de oturup bu alanda uzman biri olarak bu konuda söyleyeceklerinizi söylemenizi bekliyorum.

Ve eşim de doktor. Bu mutfağın tamamını çok iyi biliyorum. Ve biliyorum ki doktor, eğer berbat bir doktorsa, bana sorunumla ilgili elinden gelen her şeyi anlatacak ve sonra da bana her şeyi anlatacak. Ve bana böyle davranacak. Ve resepsiyon bitti - Sırada!

İşte bu yüzden sorunu dile getirdim ve sonra sessiz kaldım. Doktor, görünüşe göre kıçıyla, tüm bu davranışlarımdaki kabalığı anında hissetti.
Ve doğrudan bana böyle hemen ortaya çıkar - sorunun ne olduğunu görürsünüz. Eğer bana bir doktor olarak güvenmiyorsan neden beni görmeye geldin?
Ve haklıydı! Güvenmediğiniz doktora gitmemelisiniz. Pratik ve mantıksal açıdan bakıldığında bu zaman kaybıdır.
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by sapık »

Bunun gerçek bir durum olduğunu varsayarsak (bu kadar kişiselleştirilmiş bir elbise ve yalvaran bir eşek tam tersini haykırsa da), o zaman sorun değil. Bir buket ve şampanya ile tedavi edilir. Ancak kız, tam tersine, böyle bir teşhirle değerini artırdı.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

sapık: 21 Sep 2023, 17:57 Bunun gerçek bir durum olduğunu varsayarsak (bu kadar güçlü tasarlanmış bir elbise ve yalvaran bir eşek tam tersini haykırsa da), o zaman sorun değil. Bir buket ve şampanya ile tedavi edilir. Ama kız tam tersine böyle bir teşhirle değerini artırdı.
Bilmiyorum. Bazı kızlar böyle bir kurulum için bir erkeği affetmeyebilir. Cinsel organlarının bir fotoğrafı sosyal çevresinde dolaştığı zaman. Ve herkes onu izleyecek ve elbette onun amını tartışacak. Uzun dudakları var mı yok mu? Hatta bu forumda birileri bunu tartışmaya başladı.

Birçok kızın kendileriyle ilgili olarak bunu affetmeyeceğini düşünüyorum. Kahretsin, sürekli olarak bu tür kurulumları bekleyebileceğiniz bir adama ihtiyacı var. Ve onun tekrar böyle bir şey yapmasından sürekli korkmanız gerekiyor. Eğer bu kızın yerinde olsaydım, bu kadar derdim! Siktir et! Git kalbim, otuzbir çek ve sakin ol ve bir daha yanıma gelme, bana nahoş davranıyorsun!
İrlandalı kırbaç
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by İrlandalı kırbaç »

Что же, там за гадость налита, за 146 рублей ?))))))))))))))))
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497
Registered for: 2 years

Unread post by Hafta sonu »

Vasyanitsa, çok akıllıca mantık yürütüyorsun ve sadece bu konu. Sadece saygı gösterin ve saygı gösterin, dedikleri gibi.
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
SeRg !$!
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Helga: 21 Sep 2023, 18:24 Vasyanitsa, çok akıllıca tartışıyorsun ve sadece bu konuda değil. Sadece saygı gösterin ve saygı gösterin, dedikleri gibi.
Bir zamanlar bir inşaat yurdunda yaşıyordum ve orada yaşayan bir adamımız vardı. Bazı büyülü özellikleri vardı. Kızlar ona sineklerin bala yapıştığı gibi yapışıyorlardı. Gerçi onun gerçekten olağanüstü hiçbir yanı yoktu. Peki öyle. Sıradan bir adam. Yakışıklı değil, güzel bir vücuda sahip değil, hiç parası olmadı. Ama kızlar onun için deli oluyordu - Dima, Dimochka, tavşan. :-)

Tüm bunlarla çok ilgilendim. Oradaki bir şeyi benimsemek açısından bile değil, sadece ilginç. Onunla arkadaş oldum. Sıvacı olduğu ortaya çıktı. Üç yıl alçı okulunda okudum. Orada sadece kızlar vardı. Bu okulun kadın yurdunda yaşıyordu. Başka nereye yerleştirilebilirdi? :-)

Kızlarla aynı odada yaşadım. İlk başta ona ayrı bir oda verdiler ama sonra herkes surat asmaktan yoruldu. Evet ve bunun için ayrı koşullar belirlemek zor. Ve sonunda herkes oraya alıştı ve o da onların arasında yaşadı. Yani genel olarak öyle genel bir tablo ortaya çıktı ki kadınlar arasında kendisini rahatsız hissetmiyordu.

İkincisi, günlük hayatta onlarla yaşamayı öğrendim. Ve bu çok önemli. Kamuoyunda bir şey, günlük yaşamda başka bir şey. Ona ne ve nasıl olduğunu daha fazla sorayım. Ve bana şunu söyledi; kazağını en son ne zaman yıkadın!? Sonrasında kokuyor. Çok değil ama kokuyor. Bu kabul edilemez. Ellerinize bakın. Tırnakların, sivilcelerin ve şeytan tırnaklarının altında siyah bir şey var. Bu kabul edilemez. Bebek kremi alın, tırnaklarınızı kesin, ellerinize iyi bakın. Vesaire...
:-)

İnşaat yurdunun yanında süt için bir kadın yurdumuz vardı. Bu Dima oradaki herkes tarafından iyi biliniyordu. Bir şekilde beni arkadaşlık için yanına aldı. Ve ilk kez bir hafta boyunca orada takıldığımı hatırlıyorum. :-)
Hayır, öyle düşünmüyorum. Seks yok. Aynen böyle. Bir inşaatta işe gitmek için sabah erkenden bu pansiyondan ayrıldım ve akşam geri döndüm. Ancak saatin içinden geçmek imkansızdı. İkinci kat penceresinin kornişine ulaşmak için birinci katın parmaklıklarını kullandım. Kapıyı çaldı. İnsanlar pencereyi açtı, elektrik prizi yatay bir çubuk gibiydi ve siz pencere kenarındaki odadaydınız. :-)
Ve sonra gitmen gereken yere gidersin.

Ama ben söylüyorum. Seks yok. Sen sadece birisinin iyi arkadaşısın. Bu Dima da bana bunu açıkladı - hiçbir durumda kimseyi taciz etmemelisiniz veya kimseden bir şey istememelisiniz. Ve daha da fazlası birini bir şey yapmaya zorlamak. Mümkün değil! Kadının kendisi istediğinde her şey olacak. Beklemeyi öğrenin. :-)
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Hafta sonu
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”