[quote=Rasrom post_id=258822 time=1695119358 user_id=7703] Seks yaptığınız herkesin adını hatırlıyor musunuz? Ya da belki bunları yazarsınız? ; [/quote]
Hayır, hatırlamıyorum....
[quote=Rasrom post_id=258822 time=1695119358 user_id=7703] Ya da umurunda bile değil adı ne? [/quote]
[quote=Tania post_id=259138 time=1695171908 user_id=10913] [quote=Rasrom post_id=258822 time=1695119358 user_id= 7703] Seks yaptığınız herkesin adını hatırlıyor musunuz? Ya da belki onları yazarsınız? ; [/quote]
Hayır, hatırlamıyorum....
[quote=Rasrom post_id=258822 time=1695119358 user_id=7703] Ya da umurunda bile değil adı ne? [/quote]
Kesinlikle.... [/quote] n Kabus... Cansız bir nesneyle sevişmeye benziyor, çünkü bir kişiyi (hatta bir köpeği!) diğerlerinden ayıran ilk şey onun ADI’dır.
[quote=helgg post_id=259147 time=1695177425 user_id=15638] Hatırlıyorum. O kadar büyük bir listem yok, parmaklarım yeterli. [/quote] Bende de aynı şey var...Herkesi hatırlıyorum...sadece değil isme göre :)))) Tüm yakışıklı yakışıklı erkekler!
Eşim dahil sadece 3 kadınım vardı.
Lera, Alena, Olya.
Fakat erkeklerin isimlerini bilmiyorum, ki aralarında 5) En büyük enstrüman kimdeydi - Andrey, öyle görünüyor ki
Eşim dahil sadece 3 kadınım vardı. Lera, Alena, Olya. Fakat erkeklerin isimlerini bilmiyorum, ki aralarında 5) En büyük enstrüman kimdeydi - Andrey, öyle görünüyor ki
Rasrom: ↑19 Sep 2023, 13:29
Seks yaptığınız herkesin adını hatırlıyor musunuz? Ya da belki yazıyorsundur?
"Zhenya, Polina, Dasha, Natasha , Ira, Nadezhda, belki Masha... ve kesinlikle Amalia, vb." (c)
Ellinciye kadar kabaca hatırladım, yazmaya gerek yoktu. Ve sonra hiçbir önemi kalmadı. Herkesten daha fazla Lenka vardı, ayrıca çok sayıda Katya vardı, bazen aynı anda iki tane vardı ki bu çok uygun, hata yapmazsınız)) Shrinov’un şarkısına göre listeden belki Amalia hariç herkes, Irok ve Natash da yalnız değiller. Olya sık sık buluşuyordu. Ayrıca Inga ve Teresa, iki veya üç Nastya, Vasilisa. Hatırlamadığım bazı nadir isimler, rastlarsam karşıma çıkabilir, şimdi aklıma geldi Alice. Julia, Anya ve Marina elbette. Peki ve benzeri)))
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
[quote=Rasrom post_id=258822 time=1695119358 user_id=7703] Seks yaptığınız herkesin adını hatırlıyor musunuz? Ya da belki yazıyorsundur? ;)[/quote]
[i]"Zhenya, Polina, Dasha, Natasha , Ira, Nadezhda, belki Masha... ve kesinlikle Amalia, vb." (c)[/i] :-D
Ellinciye kadar kabaca hatırladım, yazmaya gerek yoktu. Ve sonra hiçbir önemi kalmadı. Herkesten daha fazla Lenka vardı, ayrıca çok sayıda Katya vardı, bazen aynı anda iki tane vardı ki bu çok uygun, hata yapmazsınız)) Shrinov’un şarkısına göre listeden belki Amalia hariç herkes, Irok ve Natash da yalnız değiller. Olya sık sık buluşuyordu. Ayrıca Inga ve Teresa, iki veya üç Nastya, Vasilisa. Hatırlamadığım bazı nadir isimler, rastlarsam karşıma çıkabilir, şimdi aklıma geldi Alice. Julia, Anya ve Marina elbette. Peki ve benzeri)))
Kızın duvarında üç gönderi var; biri cinsel taciz, bir kulüpte nasıl tacize uğradığı hakkında.
İkincisi, bir kulübe nasıl hazırlandığı, fahişe gibi giyinmiş bir sürü fotoğraf. (bu benim görüşüm)....