Uzun süre boşalamıyorum. Daha hızlı nasıl boşalılır?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Pridakon
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Uzun süre boşalamıyorum. Daha hızlı nasıl boşalılır?

Unread post by Pridakon »

İyi şanslar beyler, forum üyeleri!
Yaşıyorum ve bu küresel sorunu olan ilk ilişki değil:
- Çoğu kişi gibi hızlı boşalamıyorum (3-15 dakika içinde) ). Çiftleşmelerim her zaman 40-90 dakika sürüyor (31 çekmemek durumu değiştirmiyor ve 31 çekmenin kendisi de çok daha kısa sürmüyor). Ereksiyonla ilgili hiç sorun yaşamadım - tam tersine bu bir risk.
- Görünüşe göre libidom doğduğumdan beri alışılmışın dışında. Sikişmek istiyorum, sadece uyku, yemek ve duş için ara veriyorum.
- Kızlar ilk hafta elbette çok seviniyorlar ama sonra onları tam anlamıyla sikiyorum ve benden kaçınıyorlar. İlk evliliğim bu şekilde dağıldı ve 4. yılda tüm yıl boyunca (evet, bir yılda) 10 defadan az seks yaptım!

Homo erkek için soru sapiens sapiens: nasıl daha hızlı boşalır? Tüm reklamların uzatmayı amaçladığını anlıyorum ama ben burada tam tersini yapıyorum. Ürologlar bile bana inanmıyor.

Kadın homo sapiens sapiens’e soru: libidonuzu bu modda nasıl tutabilir ve darbeyi nasıl yumuşatabilirsiniz?

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”